Vi adopterar!

Som många av mina vänner vet om så förlorade vi en av våra älsklingar i februari. Det var inte lätt att inse att vi faktiskt inte har Leia kvar. Det var, som alla säkert förstår, inte alls roligt att förlora henne. Vi hade bara haft henne i ca 1 månad när olyckan inträffade.

Vi pratade redan då om att skaffa en ny kattunge. Så att Zelda inte skulle behöva vara helt själv. Det var ju det som var tanken redan när vi skaffade dom från början. Däremot så tog det emot att köpa en ny så fort efteråt. Zelda verkade inte ha tagit så stor skada av vad som hänt så vi har då väntat.

Det är först nu i efterhand som vi har märkt att hon kanske har tagit åt sig mer av det än vad vi trott. Så nu är det dags. Vi adopterar en liten misse till. Den här gången kommer vi även att se till så att den katt vi tar hem inte kommer behöva oroa sig för att inte bo i ett trygt hem. Vi har vänt oss till ett katthem där vi kommer ta in en katt från ett jourhem. Varför inte göra det?

På det sättet kan vi känna att även om vi inte "byter ut" Leia <3, så kan vi i alla fall göra rätt för oss själva och välja en som inte har det så bra ställt i dagsläget.

B och jag kommer ha en heldag imorgon. Det blir frukost på ett mysigt café vid Islandstorget och sedan möte på katthemmet klockan 15.

Skriver mer imorgon!(Leia, 13 v, Spöket Laban)


Puss på er..*
Trackback
RSS 2.0