Som tidningarna säger: "Magiskt!"

Jag tycker om U2 helt klart. Innan vi gick på koncerten så hade jag egentligen bara lyssnat på dom här hittarna som alla känner till. Jag har inte heller lyssnat mycket på deras senaste skiva. Efter koncerten kan jag ju helt klart med stolthet meddela att det kommer ändras.

Den här koncerten var sjukt bra, jag kände mig lite blandad när den var slut. Såhär dagen efter när allt har sjunkigt in så kan jag bara säga att den var heeelt sjukt bra!

VI hade riktigt bra platser, satt inte alls långt ifrån scenen, popcornen redo, ölen och cidern med. (dock inte så gott)
Det var Snow Patrol som var förband. Var lite skeptisk till dom från början men dom ägde publiken helt klart.

Scenshowen när U2 var igång, var helt suverän och det kändes väldigt bra att Bono, främst, använde sig av hela scenen. Sångerna live var helt fantastiskt bra. Trodde inte att det skulle låta så bra live.
Jag väljer här att citera B: "Bara där fattar man att det här är ett riktigt band och inte bara vem som helst."

Jag ska lägga upp lite bilder här men i och med att min dator fortfarande strular när det gäller bilder så visar jag sånger med både Snow Patrol och U2!!Lista Check!


 


Ni fattar inte hur fint det var på Ullevi när allting släktes ner och alla tände lamporna på sina mobiler till den här låten. Jag får rysningar bara av att tänka på det. Försökte fota det, blev inte så bra dock. Visar mer i morgon.
Kommentarer
Postat av: Lenita

Jaa jag vet !! Helt sjukt bra! Asså jag har längtat till den där dagen sen jag va liten att få se dom, skämta inte om jag va lycklig när Bono stod en halv meter framför mig :D Vilken dag va ni där?

2009-08-04 @ 07:07:49
URL: http://lenitaw.webblogg.se/
Postat av: Lenita

Haha illa :P

Vi hade inte tid med cider/öl eller mat ... vi stod längs fram och skrek och hoppade, jag mamma och magnus haha ;DJaa, i helgen blir det Madonna :D Ska du dit me? :)

2009-08-04 @ 12:30:35
URL: http://lenitaw.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0