Resfeber

Nu har jag varit och lämnat mina älsklingar hos Sophie och Malin. Jag vet att dom kommer ta mer än god hand om dom. Fast det kändes ändå tungt att lämna dom!
Tankarna som susar förbi är ju att dom tror att vi inte vill ha dom längre. Jag tänker mest på Lilla My som inte har blivit så bra behandlad innan vi fick henne. Men och andra sidan så lekte dom mot slutet innan jag åkte hem.

På vägen hem pratade vi om att kanske åka till New York någon gång till våren kanske. Jag ville egentligen åka när jag var 21. 7, 14, 21. Men de funkar som 22-åring också. 
Det skulle vara sjukt roligt att få åka iväg med en kompis bara sådär. Vi får fundera lite mer på det. Först och främst ska vi ta oss till Grekland.

Jag tror inte att jag kan förneka det längre. Jag har nog lite resfeber, med tanke på att det enda jag tänker på är att resa. Det finns en del att stå i innan vi åker. Måste nästan sätta igång direkt. 

Kommentarer
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: human behaviour? :)

jag har alltid tänkt att den varit rosa om det är den!

2009-07-16 @ 13:41:34
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: hahahah ;D men inte gör det nå! :D

2009-07-16 @ 14:00:01
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh reser du mycket, låter så?Sv: Ja det är verkligen super mysigt att tälta.. :)

2009-07-16 @ 14:30:36
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Jag önskar det vore så för mig med, vill inget annat än att resa, chansa lite och se vad som sker men tyvärr är inte det så mitt liv ser ut.

Jag bor i en liten liten håla, Munka-Ljungby, Skåne Lever med min sambo och våran djur och helt arbetslös. Jag älskar min sambo och djur men jag vill resa, se världen, alla kulturer... :(Sen känner jag faktis ingen som vill resa, sambon vill inte så man får nöja sig med Sverige :)Var har du varit i världen?

2009-07-16 @ 14:41:09
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: vesna

ja håller så med dig =)

2009-07-16 @ 16:48:02
URL: http://vesna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0