Min helg

Min dator har strulat en hel del denna vecka. Ber om ursäkt..!

Vad har hänt sen sist?
I fredags var jag ute med några kompisar på kära Dubben. Har inte varit ute på ett bra tag nu, så det var skönt att komma ut och "Svänga på svansen"! ;)
Synd bara att min ena fot dog av mina nya stövlar. Det förstörde lite. Tur att jag fick sötta mig på J på vägen till tåget och sen blev hämtad av B hemma vid stationen.

Tack för det tjejer!

I lördags var det dags att gå på promenad tillsammans med dinosaurier. Det var verkligen häftigt. Fast innan det var vi på en mysig middag på ett ställe på Söder. Axela heter det. En av mina favoriter. 

På själva showen var ganska blandat med folk. Allt från småbarn till äldre. Det var roligt med så blandat. (Man behövde inte skämmas för att man satt där som 22-åring) Fler borde ha gått.
Det var roligt att B uppskattade kvällen. Det var ju trots allt hans födelsedagspresent. Tack för en mysig kväll Älskling!

Helgen fortsatte med massa mys. B's syster Julia fyllde år igår men vi firade det i söndags. Det var riktigt mysigt. Vi åt mat som L hade lagat. Riktigt gott!
Efterrätten var det J som stod för. Han är den som brukar stå för efterrätten. Riktigt gott det med.

Min helg har varit lyckad, har bestått av mycket mys och god mat. Det kanske ni har märkt då jag skrivit "riktigt gott, trevligt och mysigt". Men så är det.

Förlåt igen för sen uppdatering!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0