Arlanda, Vardagsrummet målat och Vin med jobbet

Tillbaka!

Uppdateringar sen sist.

Hämtat pappa
Vardagsrummet målat
Vin med tjejerna från jobbetHämtat pappa
på arlanda. Jag hade ju lovat honom att hämta om det var så att jag tog körkortet. Det kunde inte komma mer lägligt om man säger så. Jag var lite orolig över att jag inte skulle hitta ut till rätt terminal, så jag tog med mig min personliga GPS, ingen mindre än Becca!
Han hade haft det hur bra som helst på sin semester. Tioman Island och KL. Jag är inte alls avis på honom. Inte alls!


Jag ska hem till honom en liten sväng här på eftermiddagen tänkte jag. Jag vill höra hur han har haft det och så vill jag se bilder. Jag vill verkligen också åka på en sån resa. Den påminner nog lite om vår Thailandsresa för nästan 1 år sen.


Vardagsrummet blev helt färdigmålat,
vilket jag tycker känns hur bra som helst. Rummet är helt annorlunda nu från hur det var. Mycket större. T och Målaren kom över och gjorde klart allt igår. Dom kom vid 12 och åkte strax efter 16. T har uppkörning på tisdag, samma dag som det är dags att hämta mamma på arlanda. Men vi pratade om att jag skulle åka till Norrtälje på tisdag, med den tårta som jag har lovat. Då kan jag passa på att vara lite stöd när T ska köra. Sen kanske hon också kan fira med lite tårta?! :D
Måste också veta när mamma landar så att jag vet när jag ska åka ut. För planen är väl i så fall att jag ringer och beställer en tårta redan imorgon, så är det bara att hämta upp den innan jag åker förbi skolan ju.


Igårkväll var det vin med tjejerna från jobbet.
Efter att T och Målaren hade åkte hem så var det min tur att få skjutsa B till jobbet. Efter det åkte jag direkt ut till Kista och hämtade upp tjejerna från jobbet. Hämtade även upp C i Sollentuna. Vi drack en massa vin, pratade om allt.. Jag menar verkligen allt. Måste säga att jag alltid har så sjukt trevligt med er. Varför ses vi inte såhär oftare. Det kommer vi behöva göra snart. Ni vet. Det kommer ju inte bli lika lätt sen. Hehe.. (Jag säger inget mer)


B kom över en sväng efter att hon hade varit ute vid Kairo. I Väsby mernar jag då. Inte Kairo. Det blev ganska sent ändå. Men trevligt..


Idag mår jag inte så bra. Vet egentligen varför. Drack ju bara två glas igår. Sov iofs inte så länge.
Hur som helst.. Jag kan sitta här och bara skriva och skriva. Ska nog försöka avrunda nu..


Pusspuss..*


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jasså, så jag är en tjej på jobbet nu va? ;D

2009-09-20 @ 16:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0