Mycket idag

Idag har det varit mycket inplanerat för mig. Jag har återigen tappat min dosa till min internetbank, så jag var tvungen att gå dit för att betala. Okej att man tar en liten avgift för att man betalar på banken. Men 50 kr.. Är inte det lite att ta i?
Jag menar, får du hem en pappersfaktura kostar det bara 25?!

Sen var det hem igen för att möta upp J och hennes mamma för att J skulle få med sig bordet hem. Hon flyttar ju in i hennes nya lägenhet idag.. Hoppas att den var fin!
Vi har ju bara sett den på en miniatyrbild. Då har vi inte ens sett hur det ser ut inne i lägenheten. Får komma förbi någon dag och se om jag kanske kan hjälpa dig lite.

Strax efter det var det dags för en till besikning av vår lägenhet. Vi har ju bubblor i några av tapeterna. Så dom ville komma och titta på det, dels för att dom hade missat det innan vi flytta in men också för att vi inte ska åka på det när vi flyttar sen.

Efter det gjorde jag något som jag borde ha gjort för läääänge sedan. Jag har nu sökt till ett program i Uppsala. Eller snarare 2. Jag sökte Sjuksköterska på 3 år, sen sökte jag även juridisk översiktskurs utifall jag inte kommer in på programmet. Håll tummarna för mig nu!
Jag är verkligen sugen på att börja plugga nu. Så egentligen borde jag kanske sätta mig ner och plugga lite. Det närmar sig verkligen. Jag hoppas att ni håller tummarna på den fronten också!

Jag vet inte om ni har sett min lista på ett tag nu. Men jag har kommit en bit i alla fall! Titta här!
Förhoppningsvis kan jag kryssa av lite mer saker snart. Det vore ganska skönt att kunna gå vidare med några av punkterna som har hamnat lite på efterkälken.
Känns som jag börjar få lite koll på bollarna i luften!

Nu, plugga lite till!
Wish me luck!

Pussa..*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0