R.I.P

Jag har inte varit vaken så länge men min morgon har inte alls börjat bra.
Vill verkligen inte har mer ägg och bacon till frulle men vet inte vad jag ska äta annars. Gick och hämtade en kopp kaffe från köket och satte mig en stund vid Facebook. Känns som att jag inte borde ha gjort det.

Är Patrick Swayze död??

Som många vet så drabbades ju han av en ganska allvarlig form av cancer 2008. Pankreascancer, cancers i bukspottskörteln. Många blev glada när dom hörde att han blev bättre och jag trodde att han hade klarat det helt. Alltså alla behandling och sånt.


Det gjorde mig ledsen att se att ytterligare en legend har lämnat oss. Det finns väl ingen, förutom B, som inte har sett Dirty Dancing?
Jag kommer ihåg hur fascinerad jag blev över den filmen. Jag hade själv precis börjat dansa och vi hade en liten "filmfestival" i skolan. Dom visade 3 filmer och sedan skulle man göra ett jobb om dom. Dirty Dancing var en av dom.


Vilken tjej har inte suttit och suktat efter den man som utan problem kan balansera på en stock över vatten och samtidigt kunna dansa utan problem? Eller som kan göra ett lyft så bra som han?


Jag är faktiskt väldigt ledsen över att det är över nu. Han var verkligen en av mina favoriter. Men jag lovar, jag kommer aldrig glömma och det kommer nog ingen annan heller. Patrick Swayze glömmer man inte!

Dirty Dancing
Ghost
Och många fler filmer.RIP
Patrick Swayze 57 år!

520818 - 090914


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0