Kanske går vägen den här gången

Jag har nog funderat klart. Ska bara prata med S om vad hon tycker. Jag tror att det kan vara ganska bra innan jag drar några förhastade slutsatser. Visst det kommer kanske bli mycket, men å andra sidan så är det ju faktiskt något jag är fullt kapabel till. Sen kanske det ena löser det andra.

Min dag idag har bara inneburit massa sova och teori. Någon måste påminna mig om att jag ska ringa vv imorgon. I och med flytten så har vår adressändring och eftersändning tydligen inte gått så bra. Så jag har inte fått hem mina papper om när jag har min teori. *var lugna, jag vet vilken dag det är ialla fall*

Vi var iväg och köpte ett nytt täcke idag. Det behövdes, sen ska jag även köpa ett nytt duntäcke men det får vänta en stund.

Imorgon kommer Jojo och Vivvi hit för att hämta bordet och stolarna som Jojo ska ha i sin nya lägenhet. Vi har ju redan fixat vårt bord, så hon ska få köpa det gamla. Ser fram emot att få träffa Vivvi, det var ju ett tag sen nu. (Vi pratar år)

Nu ska jag försöka ge mig på teorin en stund till. Känns som om det kanske släppt lite för mig. Kanske går vägen den här gången!

Puss på er alla söta..*

Kommentarer
Postat av: Anonym

Precis så ska du tänka. Den här gången GÅR DET VÄGEN! Å gör det inte det så FÖRSÖKER du igen :-) Jag ringde i fredags när jag var med mamma för att peppa dig lite, men det fick jag chans till nu! You Go Girl! KRAM

2009-09-15 @ 21:30:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0