Motivation vaddå?

Jag sitter här hemma hos J. Hon har hoppat in i duschen precis efter att vi har ätit frulle. Jag kom hit strax innan 12 och då gjorde vi en varsin smoothie, mackor och kaffe för min del. Smoothie, någon form av äggmos och yoghurt till J. Det gäller att ha tålamod.

Snart går det bättre. Det tror jag på!


Mot slutet av frukosten kom vi in på min motivation till att forsätta "sluta röka". Som det känns just nu vill jag bara ge upp. Jag tyckte att det gick alldeles för lätt att sluta. Nu har det snart gått 3 hela månader och jag börjar närma mig min 4:e månad. Vilket jag är stolt över med tanke på att jag denna gång inte feströker. Vilket jag gjorde förra gången jag slutade. Jag känner däremot att min motivation börjar dala nu. Det händer allt för ofta att jag tar en cigg och sedan slänger resten av packetet. För det är så jag har gått till väga. Antingen har jag frågat om en, eller så har jag köpt ett helt paket tagit en och sedan slängt.

Jag vet inte riktigt hur jag ska få tillbaka motivationen att forstätta hålla upp. Är det någon som kan ge mig lite bra tips och råd?

Visst skulle jag kunna ringa Sluta Röka Linjen men samtidigt känner jag att vad ska en helt anonym människa kunna säga till mig?
Det känns i så fall mycket bättre att få råd av någon jag känner. Som känner mig!!(Klicka för länk)

Puss..*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0