Något att se fram emot

Det här har jag att se fram emot dom närmsta månaderna. Det som ligger närmast är min resa till Irland med B. Jag längtar verkligen hur mycket som helst. Det är inte så lång tid kvar nu. Det är bara 6 veckor kvar. Jag har ju varit i Dublin innan. Men dit åker jag verkligen igen. Det ska bli roligt att visa runt, är väl kanske lite att ta i, men B har ju inte varit där innan. Så lite kanske jag kan visa i alla fall.

Jag försökte leta upp lite bilder på hotellet. Jag hittade bara små bilder. Men såhär ser det ut i alla fall. Hotellet heter Fleet Street Hotel och ligger i "Tempel Bar"-området.

(Jag hittade inte så många heller. Men jag får uppdatera när vi varit där)

Ska bli så mysigt! Längtar verkligen älskling!Nästa resa efter det är planerad till Grekland. Zakynthos för att vara exakt. Ingenting är ju helt färdig än med semester och sånt än. Resan har vi i alla fall lagt en handpenning på. Så det blir av oavsett. Inget snack om saken. Det ska bli så skönt. Det känns som om både jag och J kan behöva det här.

Hotellet heter Sunshine och ligger i Laganas. Så det finns mycket av allt. Till och med höns och hundar. Hehe..Så vad ska ni göra i sommar?


Jag vet att jag lovade bilder på mina slingor ikväll. Dock hittar jag inte min USB-kabel till kameran. Så därför bjöd jag på lite andra bilder istället.


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej gumman!Tänk vad världen är liten!! Vi har bott på det hotellet som ni ska till på Zakyntos!! Ligger jättebra till, en bit upp från "bar-gatan". KRAM!!

2010-03-22 @ 10:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0