Trött Av Att Shoppa

Nu är jag hemma igen men bara för en kort stund. Sitter ner och vilar lite, hade glömt att man kunde blir trött av att handla!
Ska köra B till jobbet och sen vidare hem till Mammi. Hennes lägenhet är helt klar nu, så det är någon typ av toalettfest hemma hos henne ikväll! :)

Jag fick med mig några saker hem i alla fall. En halv födelsedagspresent, som jag inte tänker visa här. Inte än i alla fall. Kanske när den har packats upp. Men sen ännu mer saker till i jul.

Jag köpte lite julklappar till syskonbarnen. Jag fick höra när jag var där sist att det här tycker dom om. Så då får dom lite sånt av mig. Hoppas att dom blir nöjda.
Jag köpte även en klapp till B. Dock är jag lite osäker på just den.. Får se om någon kanske kan tipsa om lite finare lite bättre.

Men jag har i alla fall en idé till nästan alla klappar! Det känns skönt! :)

Nu ska jag iväg till mamma. Vi hörs senare ikväll!
Puss på er..*

Kommentarer
Postat av: Sjukatanke

Hej! Vi är två stycken, en kille och en tjej, som nyligen startat vår nya sida Sjukatanke.se där vi samlar andras tankar för att fylla vardagen med leenden och glädje.Dessutom har vi en tävling varje vecka där vi väljer vår favorit, vinnarens pris blir att finnas högst upp på sidan i en hel vecka. Detsamma gäller den som fått flest "Gilla!" under veckan.Några exempel på tankar:

"Varför kommer alltid pizzor, som är runda, i fyrkantiga kartonger?""Vad jobbigt det skulle vara att ha ett så svårt att namn man måste googla för att se hur det stavas. Typ Katrin Zytom...erska? ..ärska? ..ierska?""Hur tusan kan tandkrämen vara randig när den trycks ut ur tuben? Jag förstår inte! Jag anser att detta är en mänsklig rättighet att få veta, för jag förutsätter att alla vill veta lika mycket som jag. Kanske världens största I-lands problem att lösa?"Fler tankar finns på http://sjukatanke.blogg.se/Vill du skicka in ditt bidrag direkt? Gå in på länken nedan!

http://sjukatanke.blogg.se/bidrag/2010/october/bidrag.html#commentHa en skön dag och kom ihåg att tänka fritt, är att tänka klart!Med vänliga hälsningar

Dennis och Anneli

2010-11-12 @ 19:24:12
URL: http://sjukatanke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0