Spara

Igår pratade jag om en sak som fått min vardag att ljusna men det finns mer.
Jag har gått hela sommaren utan pengar, dom börjar rulla in nu och det känns hur skönt som helst. Jag har pratat med banken och lagt upp ett sparande både på lång och kort sikt vilket var på tiden. När jag pratade med Ellen, på banken, sa hon att jag skulle få bli nyckelkund. Vilket innebär att dom kontaktar mig varje februari (månaden du är född) och kontrollerar så att allt är som det ska, om du är nöjd och så har du även möjlighet att lägga om dina sparanden.

Det kändes ju hur bra som helst - men jag tror ju mer på att hon tyckte att jag inte hade koll så att jag var tvungen att få regelbundna kontroller. Haha..
Men bara på det där samtalet har jag mer koll på fonder av olika slag och jag har även fått lite tips i hur man ska tänka när man sätter pengar i fonder, så jag är hur nöjd som helst.

Det här med sparande på lång och kort sikt det är ett kapitel i sig, men förhoppningsvis så kanske vi får lite mer klarhet i saker om vi går och pratar tillsammans. Så ett möte ska dessutom då bokas in.

Det händer grejer nu folket!

Imorgon är jag ledig och då kommer ett gymkort att införskaffas!

Puss på er..*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0