Oväntat Besök På Star Street

Vem - eller vad - är det som håller ett vakande öga på de boende på Star Street 66 i Dublin?

Högst upp i huset bor Katie, PR-chef på ett skivbolag. Hon tillbringar sina dagar med att hålla avdankade rockstjärnor kort och fundera över hur mycket cheesecake det går åt för att äta ihjäl sig.
På första våningen bor Fionn - en trädgårdsmästare som föredrar palsternackor framför människor.
På bottenvåningen huserar Matt och Maeve som är Väldigt, Väldigt Kära och som håller sin förtvivlan på avstånd genom att göra Dagens Goda Gärning samt äta kopiösa mängder choklad.

Men en mystisk besökare har precis landat på Star Street 66. Denna mycket säregna gäst kommer att föra med sig omvälvande överraskningar för husets invånare: en del ovälkomna, andra angenäma. Livet kommer aldrig att bli detsamma.Jag brukar alltid gilla Marian Keyes böcker. Dom är i vissa fall lättsamma och ibland väldigt djupa - fast på sitt egna sätt.
Jag hade sätt fram emot att få läsa den här då jag köpt den. Men den visade sig ganska snabbt vara dels förutsägbart och väldigt väldigt dålig.
Misstolka mig rätt, tanken var väldigt god men utförandet var inte alls bra. Det tog inte lång tid innan man förstod vad det var som besökte Star Street och ämnet i den här boken blev lite överdrivet - enligt mig själv.

Då jag inte vill avslöja för mycket så kan jag i alla fall säga att det, i rikitga livet, är något som jag tycker är mysigt och självklart önskar mig. Någon gång.
Men det var rent av töntigt att läsa. Tyvärr..
Den här boken ger jag inte mycket!

0/5 stjärnor får den av mig!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0