Where To Begin?

Ja, det har varit några omtumlande 3 veckor för mig här nu. Skolan som jag så länge längtat efter har börjat och jag kan inte vara mer glad!
Däremot har det dragit igång så pass att jag inte vet om jag vågar släppa böckerna. Det är ju för att jag ännu så länge inte litar på min inlärningsförmåga och för att jag verkligen, verkligen vill bli asbäst på det jag gör!

Skolan är mysig och klassen är bara för bra!
Det vi har gjort sedan skolstart är dels en massa gruppdynamik och det har lönat sig. Alla är kompisar med alla och det känns hur skönt som helst. Jag gillar alla!

Sen, för två veckor sedan lite drygt, drog Bransch- och Produktkunskapen igång. Det är riktigt spännande men det är massor att lära. Därav min nervositet.
Det kommer antaligen att lägga sig efter att jag hoppas på att klara första tentan. Men jag ska verkligen inte säga att jag har lärt mig allt ännu. Så att plugga mycket det kommer jag att behöva.

Jag vet att det är många som har frågat mig om vad jag gjort hittills och en massa annat. Jag vet inte hur jag ska få ner allt på bloggen så mitt tips är att ni ställer frågorna så svarar jag på frågan här på bloggen.Pussa..*

Kommentarer
Postat av: jessica

åh äntligen ett blogginlägg hihi! det har jag sett fram emot :) kul att allt känns så bra, jag blir lite sugen själv på att plugga av detta hehe... men det får vänta! :)pussss och kraaam

2011-09-10 @ 18:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0