Nyår

Då var det nyår då!

Hur ska ni alla fira ert nyår?
Själv ska jag först jobba lite sen ska jag och B ut till hans kompis och sambo och fira. Det ska bli riktigt roligt!

Förutom att jag har haft panik med att hitta något att ha på mig så har det inte hänt så mycket mer än jobb sen jag skrev sist. På tal om kläder, tack så jättemycket Kikka för lånet att klänningen! :D

Nu ska jag sova lite.. Ska ju som sagt upp och jobba imorgon. Sista dagen på året!


Puss på er alla..*





P.S. Våra katter kommer 8/1.


Bil

Nu är jag tillbaka, efter en härlig helg ute på landet med B och hans familj. Det är verkligen fint där ute, en kvart utanför Norrtälje. Speciellt nu med frosten... Men man hoppades lite på snö.

Jag och B har väl i stort sett pratat bil nästan hela helgen. Vi har hittat några bilar som vi skulle kunna tänka oss. Saken är ju att jag ska ta mitt körkort också. Jag har ju inte gjort det än. Men det skulle ju kanske få mig lite mer engagerad i mitt körkort om det är så att jag vet att jag kommer få nytta av det direkt efter att jag tagit det?

Vad tycker ni om den här bilen?  (fast i svart)


Tack för allt!

Min julafton var jättemysig. Jag är väldigt nöjd med hela dagen och med allt jag har fått. :D

Minijulafton!

Mitt jullov har börjat, trots det att jag har tagit ett extrapass på fredag. Det spelar ingen roll. För jag vet att jag ska åka till Norrtälje direkt efter mitt pass i Kista.

I och med att Björn jobbar imorgon, som jag säkert har sagt flera gånger, så hade vi ju en liten minijul här hemma hos oss ikväll.
Min mamma och pappa kom över och åt av vårat egna julbord. Björn har stått och lagat mat under hela dagen medan jag varit på jobbet.

Dom tyckte det var jättegott, jag också!
Det gjorde du bra Björnen min!

Efter det så hade vi en liten julklappsutdelning. Mina föräldrar gav oss våra gemensamma julklapper i och med då att Björn inte kan vara med imorgon. Han fick Guns ' N Roses nya skiva, en ljusstake och en bok som heter Svensk Maffia. Tillsammans fick vi en efterlängtad mixer.
Tack så jättemycket mamma och pappa!

Efter att dom hade åkt hem så hade vi vår egna julklappsutdelning. Vi funderade på att ha den i morgon kväll men det var mycket roligare att ha vår egna jul ikväll.

Av mig så fick Björn: En t-shirt från Thailand, Hours Heresy Collected Visions (art book), PSP + Lego Batman och sist men inte minst, God of War som är ytterliggare ett spel till hans nya psp.

Själv fick jag: Ett nytt skärp, säsong 3 & 4 One Tree Hill (yey), Törnrosa på dvd (samlar på disneyklassiker på dvd), en halsduk och en klocka (jättefin!).
Jag är verkligen jättenöjd.

Imorgon är jag ledig och det ska bli riktigt skönt. Jag har ju egentligen inte haft så mycket ledigt sedan vi kom hem från Thai. Så nu är det väl min tur. Det känns väldigt skönt efter en dag som denna. Det var väldigt mycket att göra på jobbet, väldigt slitsamt. Men samtidigt ett väldigt mysigt avslut.

Jag lovade att ringa Sophie efter att mina föräldrar hade åkt hem. Men det blev så sent.
Tänkte lägga upp lite bilder imorgon.
Nu ska jag gå och sova dock!

God Jul alla!

Melvin

En gång i tiden så småtjafsade jag med en arbetskompis till mig. Han envisades med att säga att Jeff Dunham var så extremt rolig och att jag var knäpp som inte tyckte likadant. Då gällde det den döde terroristen. Jag har ångrat mig på den fronten. Den döde terroristen är väldigt rolig.. Men ingen annan!!!!

Tills idag...
Satt och tittade på Jeffs egna show på tv med B. Då kom denna lilla kille upp på scenen... Han är ju bara för söööt!


Systrar


Har precis pratat med min syster i telefonen!
Det var såååå länge sendan vi pratade. Saknar henne och barnen. Hon ville höra lite om Thailand. Men hon skulle iväg till Jörgen så vi skulle höras igen senare i veckan. :D

Jag har två systrar. En storasyster och en lillasyster! (Internt skämt..)
Båda är från pappas första giftemål. Så dom är lite äldre än vad jag är. Jag har aldrig bott med dom på samma sätt som dom har. Vuxit upp ihop.

Jag och B var nere hos dom i somras. Helene och hennes söner. Det var länge sen jag var där, men jag åker gärna ner snart igen!

Det här är en liten hälsning till mina systrar!





Bill

Ska snart bege mig till jobbet. Jag har hittat en kattlåda som jag vill ha. Fick lite tips av Kikka när jag var där sist. Att köpa en låda som har tak. För när katterna går på lådan brukar det ju nästan alltid hamna massa kattsand på golvet. Men inte med denna.

Jag var inne och kollade en sida som heter Djurkompaniet där jag hittade den jag vill köpa. Just nu fram till jul har dom dessutom har dom ett erbjudande på den nu fram till jul. Så den kostar bara 69 kr! :D




Frågan är om inte B kanske behöver ha med sig den här när han köper den?

Beck

Jag måste bara säga att jag älskar Beck!

Det är någonting med honom som påminner mig om min pappa.. Det är antaligen därför jag tycker om serien så mycket.. Sitter och tittar nu och det enda jag kan tänka på är min pappa!

Love!!

Alla klapparna klara

Det är så härligt, alla klapparna köpta. Jag är ganska nöjd med dem om jag får säga det själv! :D

Det här är typ första gången sen.. hm.. alltid som jag har köpt mina klappar i lagom god tid till jul. Nu kan jag om jag vill bara finslipa lite. :D

Jag har bara 3 dagar kvar på jobbet också, sen är jag dessutom julledig. Det har varit ganska mycket att göra sen jag kom hem från Thai. Men snart blir det mys! :)

Mamma och pappa kommer hit den 23:e för att äta lite julmat med mig och B. Sen ska vi öppna lite julklappar. Men det gör nog vi när mamma och pappa åkt hem. B jobbar ju jul så vi har lite jul innan. Ser fram emot det. Men jag måste säga att det känns väldigt konstigt.

Jag undrar vad jag har fått!?! :P

Igår var jag på stan med Sophie, för att leta mina sista julklappar. Efter det fikade jag med Lenita. Det var länge sen. Några veckor innan hon åkte iväg för att jobba i Thai.
Efter det åkte jag hem till pappa för att lämna över lite julklappar. Hann inte stanna så länge för jag skulle också hem till Nadja för lite julmys. Drack lite vin, öl och glögg. Det var riktigt mysigt. Det var länge sen jag träffade henne. Fast det gäller ju de andra också!

Nu ska jag laga lite  middag och sedan städa innan B kommer hem! :D

Ta hand om er!


Ledig imorgon!

Imorgon är jag ledig och då är det dags för mina sista julklappar att införskaffas! :D

Jag ser fram emot att få gå på stan faktiskt.. Det kan ju vara så att jag ångrar mig så fort jag kommer ut i vimmlet. Men jag ska gå på stan med Sophie.. Det ska bli riktigt roligt.

Jag har ju flera listor att gå efter vilket kommer göra min dag på stan både lättare men dessutom roligare. Jag kommer kunna bocka av och veta att alla kommer bli nöjda med sina julklappar!

Sen tänkte jag också passa på att gå in på någon djuraffär och skaffa mig lite info!
Jag vill ju som sagt vara förberedd när dom små ungarna kommer! :D


Vad har hänt idag då?

Idag har inte varit så händelserik, jobbet som vanligt. Men det märks verkligen att julen snart är här. Det är kunder hela tiden! Me like!!! :D

Imorgon om en vecka är det jul och jag är ledig. Det ska verkligen bli mysigt.

Ni får ursäkta att mina inlägg hoppar från det ena till det andra hela tiden. Men just nu sitter jag och tittar på Titanic. Hur många gånger har man inte sett den filmen?

Scenen där Jack ritar av Rose är en av de finaste scenerna jag sett och jag tycker den är vacker. En annan scen som jag gillar är den när hon sätts i en av livbåtarna och sedan kastar sig tillbaka till fartyget. (jag gråter alltid som en liten flicka)

Tänkte dock göra mig klar för sägen och sedan titta klart på filmen i sovrummet. B kommer ju inte hem än på ett tag.

Mina små

Jag har ingen annan bild just nu. För det kändes ju som sagt väldigt konstigt att ta med sig kameran till någon man aldrig träffat innan. Men det här är en äldre bild på dem. Den från annonsen. Dom hade inte ens öppnat ögonen då!



Vilken dag!

Jag somnade vid 3 i natt och gick upp igen vid 6 i morse.
Jag ställde klockan 2 gånger innan klockan 6, sen hade jag även bett Björn ringa mig för att vara säker på att jag skulle komma upp. Det var inte så svårt ändå! :P

Köpte en kaffe och en lussebulle på Pressbyrån i Kista och sedan var det bara att sätta igång att jobba. Även om man är typ halvt död så tidigt på morgonen så är det bara bra att man kan jobba i sin takt och få vakna lite. Jag hade jättemysigt med min kaffe, bullen, mopen och julmusiken!
Fint blev det också....

Slutade tidigt gjorde jag också. Är ju hemma redan. Haha... (Bara så att ni vet så är min humor på lååååg nivå idag.. Antagligen för att jag är trött som en apa)

Det har varit en händelserik dag även om man kanske inte kan förstå det som utomstående!
Känns väldigt bra!

På fredag är min sista lediga dag och chans att köpa mina sista julklappar. Jag har några idéer om vad jag ska köpa. Så det ska nog inte bli så svårt. Sällskap får jag ju också. Eller ja, vi har väl pratat lite om det i alla fall, jag och Sophie!

Gnatt

Klockan är mycket och jag ska upp tidigt!
Jag har konstaterat att jag måste gå och lägga mig.

Gonatt!


Ensam

Vad var det jag sa att jag skulle göra när jag kom hem efter jobbet idag?

Eftersom Björn jobbar natt så skulle jag städa och gymma och ja jag vet inte allt. Men jag har inte gjort något av det. Däremot tänkte jag att jag skulle ut och ta en promis nu. Jag vet att det är sent och att det är mörkt.

Men det känns som att jag behöver ut och röra lite på mig. Jag kommer inte gå så långt heller. Men jag pallar inte att sita själv. Förlåt att jag är tjatig.. Men vad mycket skönare det kommer vara när katterna kommer.. För även om dom inte kan prata så är man inte ensam!!

Kan ingen berätta något roligt?

Rappakalja!

Förlåt om jag lät så negativ till julen igår.  Men det är som sagt den bästa tiden, men jag tycker att den går över så snabbt!

Idag är det jobb igen. Mörby precis som igår. Ikväll jobbar Björn natt, så jag blir helt själv hemma... Om det är någon som vill hålla mig sällskap så är ni välkomna!
Men annars tänkte jag städa upp det sista här hemma, påbörjade ju en storstädning häromdagen. Men blev inte riktigt färdig med den. Så det är ett måste. Sen tänkte jag kanske ta mig till gymmet och komma igång med det igen. Det var ju ett bra tag sen..

Skriver mer ikväll! :D

(Det här inlägget blev ju bara massa ord, men förstår man det?! :P)

I'm dreaming of a white Christmas

Idag har jag hunnit med att träffa både Sophie, Malin och deras kompis Micke. Sen har jag även varit hemma hos Kikka och träffat hennes Björn, Thomas och Aino..
Det var länge sen vi träffades bara sådär. Det har jag saknat. Det var verkligen länge sen och då menar jag inte bara pga att vi har varit bortresta.
Vi drack lite vin och spelade spel!

OBONGO!!

Jag var helt klart bäst!! :P Skoja!

Någonting jag har tänkt på är att julen går över så fort. Man laddar upp så mycket inför julen men sen är den över så fort.
Om det är någonting jag verkligen tycker om så är det den där känslan man har när julen är på väg. Det är verkligen inte vanligt att man är bitter eller sur.
Men sen när den dagen är över känns det som att allt är över. Den där harmoniska känslan är borta, det blir nytt år och sen har man glömt allt!

Vi har på något sätt kastats in i allt. I och med att vi var borta hela november månad så har vi missat den sista hösten, den första snön. När vi kom hem var det reklamer om julklappar på tv. Vad som var så svårt, speciellt för mig, var att koppla bort den varma solen, dom korta kjolarna och shortsen. Men frågan är om jag kommer hinna märka av julen. Jag vet att jag har frågat om julklappstips. VIlket jag kan behöva!
Men jag bara önskar att jag det här året kommer känna av julen på samma sätt som när man var mindre.

Jag vet inte om någon förstod någonting av det jag precis skrev. Men om man säger såhär jag önskar mig en vit jul med mycket värme bland dom jag håller nära!!


2 Missar

Det var heeeelt otroligt vad söta dom var de små liven. Dom var sååå små så vi kunde hålla dem i varsin hand. Det var väl lite sådär i bilen på vägen dit om vi skulle köpa eller inte. Jag ville jättegärna, men som många av mina och Björns kompisar vet så är han mer en hundmänniska.

Men när vi kom dit och fick en varsin liten i handen direkt så var vi nog båda ganska sålda. Då var nästa fråga istället hur många vi skulle ha. Det är något vi diskuterat länge. Men vi bestämde oss ganska fort för två stycken. Så v. 2 får vi tillökning i familjen. Två små tösar kommer hit.

Jag ville hemskt gärna ta lite bilder igår. Men det kändes inte som läge för det. Vi var hemma hos någon som aldrig varit hos och tittade på hennes djur. Men om det blir så att man hinner åka en gång till då ska jag vara redo med kameran! :D

Jag är sååååå glad!!!!!



Nu ska jag snart till jobbet... Sista veckan innan jul!!
Måste bara prata med min chef om den 23:e, mamma och pappa kommer ju hit då.

Skriver mer senare.. Ska nämligen försöka träffa Sophie och Malin som jag inte träffat sedan innan Thailand. Sen ska jag också försöka lägga upp lite bilder från resan också.

Skriver mer sen!


Julkappstips någon?

Så idag bär det av till Nacka. Jag längtar verkligen!

Vi pratade lite igår om att kanske ta med oss två katter. Inte hem idag, men v.2 för det kan vara bra för katterna att ha någon, även om dom är lite ensamvargar. Men vi får se...

Idag ska vi också städa, julstäda. Det finns en hel del som vi kan behöva göra innan jul. Mamma ska få hyllor och vi ska hämta hyllor. Sen vill jag också försöka baka lite lussebullar. Men vi får se hur det blir med det. :D

Jag är ledig idag och sedan fredag nästa vecka. Så på fredag ska jag försöka köpa mina sista julklappar. Jag har dessutom pratat med Lenita om att kanske fika med henne när hon slutat jobbet. Så om vi då skulle fika i stan så har ju jag hela dagen på mig att shoppa! :D

Vad önskar man sig i julklapp??

Kolla kisse i morgon

Det känns riktigt bra att vara tillbaka här på min blogg. Har saknat det. Mycket hängde också på att jag inte var nöjd med min layout.
Imorgon ska jag och min sambo åka till Nacka för att titta på en väldigt liten söt kisse. :D Hon är inte mer än 8 veckor gammal. Jag är väldigt glad över det. Hon är inte leveransklar förrän v. 2  så det är ju några veckor kvar. Men det ska bli såååå roligt att titta på den lille!

Lämnar er med en grrrymt bra låt!




Nystart

Det är dags för mig att ta tag i det här på riktigt.. Jag skrev ju så mycket innan. Sen fick jag lite bakslag på vissa saker så jag tappade lusten helt. Men nu är jag tillbaka. Jag har ju haft så många bloggar, skrivit några gånger och sedan bara slutat rakt av. Men inte den här gången. Jag tänker fortsätta! :P

Jag vill ha era synpunkter på vad som är bra respektive dåligt!
Jag vill gärna höra vad ni tycker!!!!

Men jag måste säga att jag är väldigt nöjd med min insatts! :P


Puss på er alla!


RSS 2.0