Hemma Från Landet

Hemma från landet igen och har precis komme hem från en middag hemma hos B's familj.
Just nu är jag ganska trött och sliten. Vet inte varför med tanke på att vi bara har vilat upp oss ute på landet. Det var riktigt skönt. (Ska dock inte avslöja hur mycket godis vi ätit)

Jag har huvudvärk och känner att jag bara vill begrava mig under täcket. Tror att det kan vara lantluften som krockar lite med stadsluften. (Inga kommentarer nu om att Väsby fortfarande är landet... Vet att du tänker så! ;) )
Nu blir det badet med min bok som efter nästan 200 sidor börjar arta sig.

Lite te på det kanske??


Tar en kopp av provet jag fick av Kahls för ett tag sedan.
Om ni kommer ihåg?


Nu har vi precis kommit in efter en ganska...

20110129185 (MMS)

Nu har vi precis kommit in efter en ganska lång promenad. Jag försökte ta lite bilder men utan några bra resultat. Det får bli ett nytt försök imorgon. Nu blir det mys framför X-files med te och tända ljus innan vi sätter igång med middagen. Puss på er..


Veckan Som Kommer

Nu är jag faktiskt ledig till och med tisdag. Börjar jobba på onsdag igen då jag bestämde mig redan i början på januari att jag skulle jobba mycket jan-feb för att sedan kunna "ta ut" lite lediga dagar nu helgen.

Nu måste jag vara helt ärlig - jag är inte hundra på att det jag skriver nu kommer att vara desamma när jag kommer hem från landet igen. Men vi kan ju alltid hoppas!
Någon av dom här dagarna kommer jag nog att ta mig förbi min nya arbetsplats. Om ni undrar varför jag inte går ut med det helt - vart jag ska jobba menar jag - så är det för att jag inte vill göra det riktigt än. Det kommer jag lovar! :D


Måndag: Jag och B ska åka till XXL och köpa gympaskor. Träning i sikte!!
Träffa J. Hon kommer komma hem till oss och då ska vi laga lite mat. B är hemma då också - så jag vet vad som borde serveras! ;)

Tisdag: Träffa Jojo. Det lär bli en fika som vanligt på Fåtöljen. Det är lite roligt att se hur en tradition från ung ålder ändå sitter i när man blivit äldre. Fåtöljen var vårt fik redan i 14-15 års åldern. Inte sant?

Onsdag: Göra mina naglar hos Beccas syster nere på Ängla i Väsby och sedan jobba sena passet i Kista.

Torsdag: Jobba sena passer i Kista. Inga andra planer direkt.

Fredag: Jobbar jag öppning i Kista. Jag har inga direkta planer då heller. Ska försöka ta det lugnt och kanske titta på någon film.

Lördag: Ledig och fyller år. Vet inte än hur dagen kommer att se ut. Kanske middag med mamma och pappa. Håller det relativt öppet.

Söndag: Jobbar igen. Ett år äldre!!

Ute På Landet

Efter en ganska händelserik vecka har jag och B ny flytt hemmet och befinner oss ute på landet. Det är alltid så avkopplandet att komma ut hit. Vi la oss i soffan och tittade på The Oxford Murders med bl.a. Elijah Wood från Sagan om Ringen. Det tog inte många minuter innan mina ögonlock blev väldigt tunga. Jag tror att jag somnade till någonstans mitt i filmen - så jag hängde inte helt med där i slutet. Men men..

Det var varit extremt skönt att få sova ut. B hade svårare att somna för han vaknade av att Zelda skrek hela natten.

Men förhoppningsvis får vi en mysig dag idag med promenad och god mat. Kameran ska sättas på laddning så att ni får se hur fint det är här ute såhär års.

Nu tänkte jag lägga mig och läsa en stund innan vi sätter igång dagen!

Puss på er..*


Dagarna Bara Springer Förbi

Dom här dagarna bara rusar förbi.
Jag vet inte om det är för att jag vet vad som "komma skall" - men det får inte gå för fort. Jag vill ju ha möjlighet att träffa alla innan jag försvinner.

Idag lunchade jag med Tove nere i centrum innan vi tillsammans åkte till Kista.
Jag hann både äta lucnh, vi hann en massa strunt och även shoppa lite. Jag vet att jag egentligen inte borde göra det med tanke på att jag inte har så mycket pengar just nu.

Men jag hittade en bikini till i sommar.
Jag hoppas att den sitter bra på för fin var den verkligen! :D

Får se om jag kanske lyckas ta en bra bild på den sen. Just nu får jag inte till det riktigt som jag vill. Annars får ni vänta till i sommar. :P



Det här är bara övervåningen!


Har Sagt Upp Mig

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår.
Det var en ganska omtumlande dag för mig. Jag har, efter hela 3 år i Kista, sagt upp mig.

För mig var det ett stort steg. Det känns ganska overkligt just nu - förändringen kommer inte att bli så stor. Men mer vågar jag inte säga just nu. Jag vill vänta tills jag vet att allt är klart.
Men som ni förstår då så är det ett nytt jobb på gång. Det är det som har varit anledningen till mitt lilla firande här i förrgår.

Så grattis till mig!
Jag är glad!


Men som jag sa till min kollega igår. Det var inget lätt val men det var rätt val. Det gynnar mig i slutändan!

Dag 24 – Det Här Får Mig Att Gråta


Skiathos eller Santorini??

Hemma hos oss så dricker vi vin (läs jag) och har ätit en god middag. Jag är på bra humör men kommer nog inte kunna slappna av förrän imorgon!

Jag vet inte. Vågar inte riktigt..!


Idag åkte pappa till Malaga i morse och jag är inte alls avis.. (Nu måste ni lära er något om mig - så fort vi pratar andras resor, ja, då är jag avundsjuk!)

Han åkte dit med sin kusin och ska spela golf. Det hade dock regnat men det är ju bättre än snö. Jag känner att jag börjar bli lite less på det här vädret nu.

Sitter och drömmer mig bort till varmare länder - J och jag ska till Grekland i sommar!
Det kommer bli en tradition att åka med henne minst en vecka varje sommar. Jag vet att hon tycker det också - men vill bara göra det klart att så är det!
Det finns ingen återvändo nu!! :P

Jag har rest till Grekland nästan varje år under min uppväxt. Jag ser mig själv som halvgrek ibland. Det är lite av mitt andra hemland. Dock har jag en fråga till er.

Skiathos eller Santorini??
Ni som varit där kanske kan lämna lite rekommendationer till oss?


Skiathos



Santorini



Spännande!

Det börjar verkligen hända saker här. Jag vill inte skriva om det än - inte förrän jag vet till 100% att allt är klart. Men spännande spännande!



Dagen idag kommer jag inte att göra så mycket. Satt och betalade räkningarna igår. Dom jag hittade :/ Det är två som saknas. Idag har jag och B betlat resten.

Nu ska vi strax ut och handla - en god middag och lite vin på det kanske??

Pussa..*

Ledig Dag Imorgon

Beslutsångest.

Varför är inget i livet enkelt?



Nu har jag haft en jobbvecka som heter duga. Med dagens jobb avklarat är det nu dags för filmmys med finaste älskling som är hemma i 10 dagar till.
Somliga har det bra!
Inklusive jag, som får ha honom hemma!

Jag vet att jag inte varit så bra på att skriva idag. Men det har varit mycket på jobbet och sedan ska jag försöka komma fram till ett beslut!
Men för att kunna tänka klart behöver jag få vila upp mig lite..

Så see you tomorrow!


Jag Hjärta Dig

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
And the reason is you




Dag 23 – Det Här Får Mig Att Må Bättre

Ja, jag älskar att resa. Finns det något bättre än att spendera en, två, tre veckor eller mer, tillsammans med vänner och familj!?

Men en annan känlsa som får mig att må bättre, det är när man vet att man har åstakommit något. Säg att du sätter upp mål för den här veckan, nästa månad eller dom kommande åren - tänk dig att du kan bocka av dessa mål.

Att veta att man gjort något för sig själv det är något som får mig att må bättre!
Vare sig det är stort eller litet!


Glömt Något

Jag hatar den där känslan som säger att du har glömt något.
Att du har glömt något viktigt.
Jag har den känslan just nu men jag kan verkligen inte sätta fingret på vad det är.

Hoppas bara att jag inte vaknar till något obehagligt imorgon!

Luncha Med Pappa

Innan jag börjar jobbet idag ska jag luncha med min kära pappa!
Han åker till Malaga nu i veckan för lite golf med sin kusin - så vi bokade upp en lunch nu innan han åker. Tror bestämt att vi ska titta ut en ram till honom också! :D


Min fina pappa på mammas födelsedag 2010!


Det Börjar Arta Sig!

Som jag skrev i något inlägg tidigare så har januari månad varit som en kom igång månad för mig plus att den sista veckan istort sätt enbart handlat om jobb. Vilket ha resulterat i att jag inte har haft så mycket att skriva om. Däremot är vi nu snart inne på sista veckan i januari och saker och ting börjar rulla igång! :)

Jag jobbar som vanligt veckan ut sen åker jag och B ut till landet efter jobbet på fredag. Det ska bli riktigt skönt att få lite miljöombyte. B har velat åka ut hela vintern men det har varit så mycket jobb så det har inte blivit av.

Helgen efter fyller jag år! YeY!

Helgen efter det ska vi fira min födelsedag! YeY!

Helgen efter det ska jag bjuda min kära syster på hennes födelsedagspresent. Jag gav henne en middag för oss två när hon fyllde nu i december. Det ska bli så mysigt att bara få sitta och prata med min syster! :)

Helgen efter det fyller min kära mamma! ♥

Så, som ni ser så börjar mitt 2011 att arta sig!
Det finns mer att berätta, men det gör jag inte förrän saker är mer bestämt! :D
Säger bara: Beach 2011!!


Jag och min mamma, julen 2010


Tack För Hjälpen Ännu En Gång

Jag vet inte om ni märkt det men blommorna här på vänster sida har varit borta ett tag. Jag vill bara tacka Ctina för hjälpen ännu en gång! :)



Är du också sugen på en ny design - fråga Ctina!!
Klicka på bilden för att komma till hennes sida.


Den sista veckan har inte varit så rolig. ...

20110122179 (MMS)

Den sista veckan har inte varit så rolig. Av olika anledningar har jag varit ganska nedstämd. En vända på gym skulle kanske vara ett bra sätt för mig att bli av med lite agritioner. Då är det bara en träningsvillig vän och ett par gympaskor som saknas!


Jag är så glad. Jag har äntligen tagit bor...

20110121177 (MMS)

Jag är så glad. Jag har äntligen tagit bort några länkar på den klocka som jag fick i julklapp av B för ca 2 år sedan (!). Ja, jag vet det är sjukt lång tid. Det var lite pinsamt när kvinnan på Ur&Penn frågade varför jag väntat så länge, när det dessutom visade sig att länkarna hon tog bort var 2 extralås. Sånt som man kan ta bort själv! Men nu är det gjort! Den glänser så fint, jag är jättenöjd!


Vilken Kruka Fröken Fräken!

Eftersom att vi nu har fått upp gardiner i tv-rummet så har det blivit lite mysigare där. Trots att gardinerna gjorde rummet lite mer bebott så kändes det ganska kalt när vi inte hade blommor i fönstret. Så B flyttade över dom vi hade ute i stora rummet, in till tv-tummet.


Däremot lämnar det ju ett enormt hål i fönstret ute i stora rummet!!!



Så jag har tittat lite på en jättefin hemsida och hittade några fina krykor som jag funderar på om vi inte skulle köpa. Det är ovala krukor som står på små fötter. Om man köper två stycken så skulle det täcka upp fönstret och vi kan plantera lite fina blommor i. Dyra är dom inte heller. 59:-/st.


Hittade tyvärr ingen större bild.



Dag 22 – Det Här Upprör Mig

Dag 22 har varit svår. Jag har inte riktigt vetat hur jag ska skriva det här inlägget. Det finns en hel del saker som gör mig upprörd. Dels saker i mitt liv men det är saker jag aldrig skulle skriva om på bloggen. En del av mitt liv vill jag gärna hålla privat. Och att skriva om saker här, som har en negativ inverkan på en, när jag inte vet vilka som läser, ja förutom några, det gör jag inte!
Visst, det finns en hel del inlägg som är lite negativa men jag har medvetet skrivit dom på ett sätt som bara jag förstår.




Nästan Klar

Gårdagen vill jag helst glömma. Mår lite bättre idag vilket är skönt.

Jag shoppade inte så mycket igår. Hittade en kjol som jag ska ha på min födelsedagsmiddag den 12/2. Jag har inte testat det än. Eller ja, kjolen har jag testat - men inte tillsammans med det övriga. Så ska försöka göra det ikväll.

Sen sitter jag och funderar på smycken. Kommer i stort sätt vara helt svartklädd. Så lite smycken med färg skulle inte sitta fel.


Nu är jag lite piggare än vad jag var prec...

20110120172 (MMS)

Nu är jag lite piggare än vad jag var precis efter att jag varit hos tandläkaren. Det var egentligen inte ett så stort ingrepp men nog fick jag lida lite efteråt. Huvudvärk och öm i höger sida av munnen. Men det är bara att bita ihop. Jag unnar mig en timma i Kista innan jobbet börjar - tänkte titta lite i butiker. Egentligen borde jag inte. Men jag gör det ändå. Står och väntar på bussen just nu.


"Komma Igång Månad"

Om ni tycker att inläggen inte är så sammanhängande just nu, så kan jag säga att jag håller mer. Januari månad brukar vara någon form av "komma igång" månad. Man har precis lämnat julen bakom sig och så vill man bara ta det lugnt innan nästa år drar igång på allvar. Jag är inne i en sådan period just nu.

Men från och med nästa vecka kommer det hända roliga saker igen och det kommer ni känna av på bloggen.

Just nu sitter jag och väntar ut tiden. Jag ska till tandläkaren snart. Det ser jag inte fram emot, fast samtidigt vill jag bli av med mina problem med tanden. Så jag får väl säga att jag hoppas att det går smärtfritt.
Wish me luck!

Skriver mer senare! :)
Puss på er..*

När Åker Man Då?

Det är så skönt att solen är tillbaka.
Dock inte så lägen varje dag men det blir allt mer och mer! :)

Pratade massa resor med Jojo igår när vi var och fikade. Det är ett sätt att dagdrömma för mig.
Jag och B har ju några resor som vi vill hinna med under 2011.

Skottland
Bad Gastein
Kanada
och eventuellt någon resa till påsken.

Jag vet ju att vi inte kommer hinna med alla dom här resorna men det är alltid skönt att drömma..

Ett annat resmål som jag är intresserad av är Zanzibar i Sydafrika. Det var ett smeknamn som mamma gav mig som liten. Zanzibar måste jag ju bara åka till då! :)

 

 

Frågan är bara, när åker man dit?


Tandläkaren Imorgon

Jättekul. Jag har nu konstaterat att jag är värdelös på att skriva om mig själv. Hur förmedlar man att man är bäst utan att behöva skriva det rakt ut?

Alla tips är bra?! :)

Jag har också bokat upp en tid hos tandläkaren imorgon. Min sista visdomstand har svårt att växa ut och nu börjar jag känna mig lite svullen i munnen. Så upp tidigt för ett tandläkarbesök då!
Vi får väl hoppas att min tandläkarskräck har lagt sig lite. När jag var mindre var det omöjligt!!


2 Månader

Fikade med Jojo nu i eftermiddags. Vi konstaterade att vi inte setts på 2 månader - vilket inte är okej.
Vi hann uppdatera varandra ganska mycket ändå tycker jag. Vi var ganska effektiva. Vår fika krävde en kycklingsallad, en morotskaka, två coca cola och sedan två latte.

Ni behöver inte oroa er, jag åt inte allt. Det här var vad vi båda åt under hela kvällen och på den tiden han vi som sagt uppdatera varandra ganska mycket. :)

Nu blir det X-files med B!
Sen dags att sova.


Läskigt ibland - men det blir lite mysfaktor då!


Studiesök

Just nu sitter jag vid min dator (laptop) och ska skriva på ett personligt brev till utbildningen jag vill gå. Sitter också och tittar på eventuella kurser/program jag skulle kunna gå om jag inte skulle komma in.

Det roliga är att jag har suttit vid B's dator dom senaste månaderna - så jag hittar en massa roligt som jag inte sett på länge.

T.ex. har jag hittat bilder från när jag och J var ute på en maratonkväll. Vi var på tre olika ställen på en och samma kväll. (Jag som känner att jag börjar bli lite till åren ;) tänkte flera gånger - det här är för högt tempo för en gamling som mig)
Men kul var det och ibland önskar jag att man hade pengar, tid och orken att flänga runt som vi gjorde!


Bilderna är kanske inte dom bästa - men har man brått så har man! :P


På alla bilder är vi påväg någonstans


Bilden är från en biljardhall samma kväll. Det var killen i garderoben som fotade.
Han ska nog hålla sig till det och inte satsa på att försöka bli proffsfotograf.


Härifrån åkte vi till Dubben, jag lägger inte upp någon bild för dom jag tog var enbart på lediga stolar. ^^ 
För er är det här kanske inte mycket för världen. Men för mig är det roliga minnen.

Nu ska jag återgå till mitt studiesökande.
Wish me luck!


Mysig Middag

Middagen hemma hos Julia var hur mysig som helst.
Efter en lite halvstressad morgon (då jag insåg att jag glömt mina jobbnycklar på jobbet) hade jag tagit bilen vilket var ganska skönt egentligen. Fast hade jag inte tagit bilen hade jag blivit hämtad.

Hon bjöd på bakad potatis med två olika hemmagjorda röror till - skagen och en tonfisk/zucchini-röra med basilika. Man ville inte sluta äta även om man blev mätt. Det var verkligen hur gott som helst.
Jag kommer nog be om recepten för det är något jag lätt kommer vilja äta igen.


Till efterrätt blev det kaffe och glass medan vi tittade på Solsidan.

Vi kom hem ganska skapligt men jag var för trött. Hade ju trots allt varit igång hela dagen - så det blev en ganska tidigt kväll. Även om vi kanske inte somnade förrän sent. Vi låg och pratade om en hel del innan vi somnade. Omställning är inte riktigt min grej. Jag blir nervös och i och med att jag har jobbat sedan studenten så är tanken på ett studentliv ganska skrämmande. (Misstolka mig rätt)


Vilken Miss - Varför Tänkte Jag Inte På Det?

Många i min omgivning gör nu det smartaste draget och åker bort mot soligare breddgrader. Jag önskar att vi hade varit lite smartare och planerat in något liknande.
Jag som har pratat om att pröva solterapi. Jag skulle ju ha varit så smart att jag tänkt ett steg till - vad kan vara bättre än en solsemester just nu?

När jag vaknade idag hade det ju snöat ännu mer - inte jättemycket - men ny snö låg det i alla fall på marken!


Varför tänkte jag inte på det!?
Hade inte haft något emot att ligga på en strand idag!


Middag Hemma Hos Storasyster

Ikväll efter jobbet blir det middag hemma hos B's syster Julia.
Jag var hemma hos henne på juldagen och hjälpte henne med hennes kaffemaskin och jag blev helt kär i hennes lägenhet.
Ja, det är verkligen ett område där jag skulle kunna bo. Så det är ju något att jobba på. Enligt kalkyler som vi ritade upp med banken i tisdags så kommer det ta en stund. Men jag kan vänta - det är inga problem.

Hur som helst så ser jag fram emot en mysig middag med mysigt sällskap.

Vi får se om jag hinner med att blogga någon mer gång idag - annars får det bli ikväll! :)


-

Om ni undrar varför jag inte fortsätter på min utmaning så är det för att jag inte riktigt vet vad som gör mig upprörd.

Paus

Jag har tagit en paus i mitt städande. I och med att vi jobbar om varandra så mycket som vi gör så får vi ju ta varje tillfälle vi har till att städa.
Det är skönt att veta att det blir ganska grundligt gjort. Vi kommer dessutom få vår diskmaskin installerad. Det är något vi har längtat efter sedan vi flyttade ihop - och det har ju tagit ett tag för oss att få den installerad. Men nu blir det gjort så jag ska inte klaga. Jag vet att det kommer ge så mycket mer tid att kunna hålla rent i övriga lägenheten.

I vår paus här så har jag "hjälpt" B med hans tv-spel.
Min sambo, precis som alla andra tjejers sambos, är lika spelgalen han. :P
Men jag kan säga att det inte var någon vidare hjälp jag var. Det var sjukt svårt och jag var helt enkelt inge vidare på det. Men men... Hehe..

Nu ska jag fortsätta med dammsugandet och sedan moppa golven!

Återkommer lite senare! :)

Kramar..*

Just Nu I Min Ipod


Pearly Gates



Mistakes



Sometimes



Engel



Waiting for this



Umbrella

Nöjd Med Min Vecka

Visade den för min kollega, ja alltså inramningen jag gjorde av artikeln.
Självklart så glömde jag att ta med den hem.

Men jag tog en bild på jobbet som jag tänkte att jag kunde visa för er. Jag blev ganska nöjd men det tog en stund. I och med att den var ganska ojämt klippt så fick jag räkna om och räkna om. Gör om, gör rätt som man så fint säger. Men det är väl en baggis för en sann Gallerixarbetare?! :)


Självklart ska ni få se ett färdigt resultat - men det lär ta en stund.
Det är en del inramningar kvar och ni ska få se allt på väggen - men vi får försöka ta lite i taget.


Nu har den här dagen sakta börjat lida mot sitt slut och trots det att jag nästan sovit hela veckan så har jag bara lust att sova ännu mer nu. Men glada nyheter fick avsluta min dag och jag är nöjd med min vecka. Imorgon är jag ledig och ska inte göra annat än fixa här hemma.

Diskmaskinen är snart på plats. (jaja, efter ett antal månader) men skönt ska det bli!



Projekt

Mitt projekt sätter igång idag. Jag tycker att det ska bli sjukt roligt att få upp allt.

Inne i vårt tv-rum har vi en fondvägg och på den väggen ska vi sätta upp bilder på minnen av olika slag. På vänner, saker vi har gjort tillsammans och platser vi har varit på.
Jag har även hittat en tidningsartikel, skriven för ett x-antal år sedan - då jag (fast det egentligen var hela familjen) hade vunnit sportartiklar på OBS! i Bromma. Den ska ramas om och sättas upp på väggen.


Vi får se hur väggen ser ut till slut - det här är ju något vi kan jobba med i alla år sen.




Turist eller Föräldrarna?

Nu har jag bara en arbetsdag kvar innan jag i alla fall får vara ledig på lördag.
Hur kvällen kommer att se ut imorgon?

Antagligen bio med B och R.
Det lutar åt The Tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp, eller så blir det Meet The Parents Little Fockers. Vi får se imorgon!

Har du sett någon av filmerna?
Finns det någon du kan rekommendera??







Puss på er..*

Marian Keyes

Tvätten i maskinen och kaffet i handen. Morgonen har börjat ganska lugnt.
Jag ska snart bege mig mot jobbet men jag har några timmar kvar hemma innan.

Det har varit några hektiska månader och jag har bara önskat att få ha lite lugna stunder. Många av er vet att jag tycker om att läsa. Det är något som jag gör för att koppla bort allt runt omkring mig, om bara för en liten stund.
Jag menar, det är inte alltid roligt att ta hand om dina sysslor här hemma. Men att orka och på något sätt känna att man ser fram emot det. Det är inte varje dag.

Jag ska strax åka till jobbet. Men tänkte koppla av lite innan det är dags.


Min nya Marian Keyes.
Om det är något jag gillar så är det att läsa lättsamma böcker under perioder när man känner sig extra trött.


Kortis

Mötet på banken idag gick bra.
Jag har insett att jag måste lägga lite saker på is.
Som J sa nu ikväll när vi pratade i telefonen: jag har en tendens att vilja ha allt på en gång.
Det är även standardkommentar hos B när det gäller saker jag vill.


Maten serveras om ca 1 minut, så jag fick bara en kort stund på mig att blogga.
Så jag skriver lite mer senare! :)

Puss på er..*

Banken Nästa

Nu bär det av till banken. Jag har en del frågor och det ska bli spännande och se vad dom har att säga.
Jag har inte så mycket tid på mig att blogga just nu. Så jag skriver mer om dagen senare ikväll. Det är dags för jobb efter.

Kanske hinner med någon mobilinlägg. Vi får se! :)

Puss på er söta små..*

Det Har Jag Gjort Mig Förtjänt Av

Idag har vi bara haft en slappar dag.
Jag började känna av huvudet igår. Vilket inte var trevligt. Inte nog med det så drattade jag på rumpan när jag var på väg hem från pappa. Så när jag kom hem hade jag huvudvärk, ryggont och var otroligt trött.

Dagen har alltså spenderats i sängen - jag gick inte upp förrän vid 16-tiden idag. Självklart vaknade jag tidigare än så. Men jag orkade inte ta mig upp. Ryggen gör sjukt ont! :(

Jag är inte överförtjust i att min dygnsrytm inte är någe vidare. Men samtidigt kände jag att jag förtjänade en heldag i sängen. Däremot blir det andra tag imorgon.

  • Möte med banken
  • Ringa skolan och ta reda på lite mer info
  • Jobba

Så nu ska jag inte blicka tillbaka på den här dagen som bortkastad. Jag behövde min vila, jag mår bättre nu och jag och B har pratat och prtatat och pratat idag. Känns som om det var 1 månad sedan vi sågs!

Nu blir det lite kaffe och sen hoppa i badet och läsa bok! :)


Dag 21 – Ett Annat Ögonblick

Det här är verkligen svårt. Det finns ju flera ögonblick som jag vill berätta om.

Vi hade precis kommit till Railey Beach. Det hade gått nästan en vecka av vår resa och vi njöt som tusan. Trots sjukdomar.

Men jag och B hade hört att det fanns en lagun på ön som vi gärna skulle vilja se. Så vi gav oss iväg för att leta reda på den.


För att ta sig till lagunen var man tvungen att klättra upp för ett berg



Och sen leta sig genom en enorm djungel



Det var ganska mysigt, förutom att en apa blev arga på oss och började kasta saker.
Vi såg aldrig vart den satt - men skrek och kastade saker gjorde den allt!



Vi kom aldrig till lagunen men vi hittade en av två view points som vi stannade till vid.



När vi stod och tittade ut, så slogs jag av den där känslan som säger frihet.
Det var en otroligt vacker plats och jag kände mig väldigt levande.
Kroppen skrek bara efter nya äventyr.




Ahhh!!

Vet ni vad, jag är så sjukt sugen på godsi så att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Men någonstans hoppas jag att det här kommer vara värt det - vi får se om 1 vecka ca.

Frågan är bara vad jag ska göra åt mitt godissug just nu?
Har ni några tips på vad man kan göra om man helst inte ska äta snask?

Bloggen, En Del Av Mig

Tanken har slagit mig några gånger, att det kanske är dags att lägga ner. Jag säger inte att jag inte älskar min blogg. Vi har hunnit varit med om en hel del på våra 2,1 år tillsammans.

Jag har fått en del credd för min blogg. Inte bara från vänner, utan även andra runt om oss. Mig och B.
Men det har varit lite av en berg-och-dal-bana. Det är inte det som är tanken med min blogg.
Bloggen för mig är ett rum där jag har möjlighet att skriva om precis vad jag vill. Det är ett ställe där jag vet att jag har rätt till mina åsikter och det har varit ganska befriande.

Tanken dök upp igen igår, jag sa den rakt ut - svaret jag fick var avgörande.
Det är inte meningen att jag ska bli nästa blondinbella eller tjäna multum pga bloggen - utan det är en del av mig. Jag valde bort den en gång i tiden och det var ett beslut som jag ångrade ganska fort.

Jag älskar min blogg och mina läsare!

Don't Hate On Me!

Jag ska bli bättre - jag måste bara sova.
Utmattad!!


Don't hate on me!


Absolut inte den bästa bilden tagen på mig - inget illa menat G!
Men såhär känner jag mig just nu.


Dag 20 – Den Här Månaden

Det är Januari, första månaden på 2011 och sista månaden för mig som 23-åring.

Januari i sig brukar inte innebära så mycket för mig. Jag har en del jobb den här månaden - mest för att jag och B ska kunna göra något speciellt den sista helgen. Ännu så länge vet vi inte vad det blir - kanske en trip ut till landet eller varför inte Kolmården?

Vi får se!


Jag har ett projekt på gång. Det ska bli k...

20110106148 (MMS)

Jag har ett projekt på gång. Det ska bli kul att äntligen få sätta igång. Det här är något som ska göras i vårt tv-rum. Småsaker gör så mycket. Men frukta inte, jag kommer visa när jag är klar. :)


Dag 19 – Detta Ångrar Jag

Det finns mycket jag ångrar. Kan inte peka på en sak direkt, utan det finns en del saker. Men samtidigt känner jag att allt det jag har åstadkommit i och med mina val, det jag har blivit - hade inte varit jag utan mina fel och brister.


Titta aldrig tillbaka på det du kunde ha gjort annorlunda.
Titta tillbaka på det som har tagit dig dit du är idag.


Mrs McGinty Är Död

Hercule Poirot hamnade i en fridfull engelsk avkrok när han skulle utreda Mrs McGintys död.
Hans finsmakargom utsattes för ovanliga påfrestningar men också hans berömda grå celler. Att det i byns lummiga grönska dolde sig en mer förslagen brottsling än den man som redan dömts för rånmord verkade troligt. Men vittringen av det spår Poirot fick upp var långt ifrån färskt.
Det krävdes hans skarpsinniga slutledningskonst och skickliga överrumpligsteknik för att få den verkliga mordaren att träda fram.


Jag har alltid gillat deckare. Av alla slag. Speciellt böckerna skrivna av Agatha Christie. Dels för att jag på något sätt alltid lyckas misstänka någon och för att jag gillar att vara med i alla spekulationer.

Den här boken var nog en aning svår för mig. Kände aldrig att jag hade en misstänkt och slutet av boken var inte alls vad jag hade tänkt för början. För mig var den ganska långsökt.
Jag tycker att ni ska läsa boken, ni kanske hittar ledtrådar som jag missade.
Men jag ger inte boken mer än 2/5.



Dag 18 – Min Favoritfödelsedag

Oj, måste man komma ihåg sånt?

Jag har en födelsedags som jag är lite extra glad över och det är egentligen för att det resulterade i att jag tog mitt körkort.

Det var bara för två år sedan, året då jag firade min 22-års dag. Det började med en middag på Helens krog på Mariatorget med B's familj och min pappa. Mamma var bortrest vid det tillfället.
Vi åt god mat till billigt pris och sedan gick vi hem till pappa som bara bor runt hörnet.

Efter lite fika och prat får jag min present. Hela intensivkursen betald - det var bara för mig att skriva in mig på skolan och så var det klart. Självklart behövde jag ju övningsköra. Det tog sin lilla tid innan jag var klar. Men titta bara på mig nu. Har nästan haft körkortet i 1½ år. Jag är hur nöjd som helst. För det var en födelsedag som slutat med att jag kan göra mer.

Att ha körkort öppnar dörrar för så mycket mer. Du kan ta andra typer av jobb än dom du kunde ta innan, bosätta dig på andra ställen (så länge du har en bil också självklart! :P ), vilket vi gjorde veckan innan körkortet blev mitt.

Hur som helst. Går du i körkortstankar just - tveka inte. Det är bland det bästa man kan ha! Vilket test - det varar livet ut. (För vissa! ;) )

Scrollar ni ner på den länken som jag lagt upp, ser ni även en bild på mig! :P




Pussa..*

Som ni märkt så har jag hamnat lite efter ...

20110104141 (MMS)

Som ni märkt så har jag hamnat lite efter i bloggandet igen. Det har inte alls varit meningen. Men så blir det ibland. Eller ganska ofta för mig nu, förlåt. Som ni ser så är jag ganska trött just nu, har i stort sätt bara ätit och läst sen jag kom hem. B hämtade mig från jobbet idag - vi åkte direkt till City Gross och storhandlade. Efter det la jag mig i badet, läste och nu är det dags för sängen. Vi ska titta lite på According to Jim innan vi somnar. Om ni inte sett den serien innan så kan jag rekommendera den. Jättemysig såhär på kvällstid. Tycker jag i alla fall. ;) Sov gott alla söta där ute. Pussa..


Det har varit en lång dag för mig idag. Nu...

20110102139 (MMS)

Det har varit en lång dag för mig idag. Nu har jag precis kommit hem. Hemma möttes jag av middag. Det här året startar vi här hemma, i ett lite sundare tecken. Puss på er..


Snabbinlägg

Det här blir ett snabbinlägg. Ska göra mig klar för stan nu. Idag ska jag och J luncha med Uzzie som kommit hit från Singapore. Det blir trevligt tror jag! :)


Vad Händer 2011?

Jag har redan en del saker att se fram emot under det här nya året. Eller ja, det är snarare en del önskningar som jag vill ska slå in under det nya året. Får se hur många lyckoträffar det blir.

- Skaffa mig en systemkamera (eller önska mig i födelsedagspresent)
- Likaså Photoshop.
- Spara en massa pengar
- Boka möte med banken
- Fylla 24 och fira det med nära och kära
- Skicka in en ansökan till TRAC
- En del resor har börjat planeras, både tillsammans och var för sig. Får se hur många vi hinner med.
- Bad Gastein vet vi ialla fall kommer att bli av.
- Kolmården
- Landet - Samt lerduveskytte och hästridning (B's val av present - fick en upplevelse i julklapp - från hans familj)



Ja, som ni ser finns det redan en hel del som är önskningar men som också planeras för fullt. Får se hur det ser ut den 31/12 detta år. :)

Vad har ni själv för förhoppningar på 2011??




Puss på er..*

Dag 17 - Mitt Favoritminne

Det här är ganska svårt för jag tycker att jag har ganska många minnen som fortfarande får mig att le. Men det finns ett som jag blir ganska varm av att tänka på. Jag brukar inte vara mycket för extremsporter - men ibland känner jag nog att jag överträffar mig själv ibland.

För några år sedan, augusti 2008, åkte vi till Åre med B's familj. Vi var borta en vecka då vi lånade en kompis stuga där uppe.
I och med att hela B's familj tycker om sporter av olika slag så var Åre ett riktigt bra val av resmål. Under vår vistelse där uppe vandrade vi Åreskutan ner, åkte till Tännforsen och en hel massa annat. En av dom sakerna var forsränning. Jag har aldrig varit så rädd men haft så roligt på samma gång. Det är helt klart något jag skulle vilja pröva på igen och till er som åker till Åre innan vintern, rekommenderar jag forsränning!!




Har nog aldrig känt mig såhär snygg innan! ;)



Ser ni den lilla båten?
Det är vi!


RSS 2.0