Mitt 2010

Tänkte att jag skulle visa er en del av allt det roliga som jag har hunnit med under det här året!
Mycket av det som kommer visas nu har många av er redan sett - ni som följt mig och min blogg ett tag. Men bilder tåls det alltid att titta på flera gånger.


Mina älskade syskonbarn hade barnkalas. Dom blev hela 4 år!

 


Jag och J prövade på det här med 3D-bio -
Alice i Underlandet




Jag och B åkte till Irland (min födelsedagspresent) över en långweekend. Vi gjorde en massa saker och såg några utav dom vackraste platser på den här jorden.



Vi läste även en kurs i Juridisk översiktskurs tillsammans med en av B kompisar - tyvärr gick det inge vidare för någon av oss. Jag ger mig dock inte - kommer nog försöka läsa kursen igen. Men vi får se när det blir.



En kollega till mig - och jag självklart - läste boken "Jag är Wanted - Alias David Larsson". Strax efter detta
skrev jag om den boken på min blogg. (Se bokklubben) Varpå jag dessutom fick ett personligt meddelande av honom på det jag skrev. Så vi två, jag och min kollega, vi passade på att gå och se hans föredrag på Pure i Stockholm.




Efter tentan i Juridisk översiktskurs - som inte gick så bra, 1½p saknades - så träffade jag några kompisar i Kungsan där Smaka På Stockholm var igång. Det här är bara två av flera som var med.




Grekland var en riktigt bra resa ♥
Både rolig, avkopplande och behövlig. Trevligt folk, god mat, sol och bad - vad mer kan man be om?




Nästa resa blev London med J ♥



Shopping, trevlig sällskap och även där - god mat!

 


Midsommar spenderades ute på landet med B's familj. Det var supermysigt!
Jag hade fler bilder men vår dator la av strax efter att jag hade fört över alla bilder - så många gick förlorade. :(





Nästa händelse var en trip till vår kompis i Lysekil. Vi var ett gäng som åkte ner till honom för en kräftskiva på lyxnivå! Det regnade en del men det var hur mysigt som helst.



Nu under dom sista två månaderna på det här året har det var födelsedagar och middar med mycket fina tjejer. Önskar att jag hade bilder från alla middagar jag varit på. Det har varit en del inflyttningsfester också. Då jag missade kameran!




Julen kom och gick! ♥
Å nu sitter jag här redo att ta emot det nya året.


Jag vet att det är en del jag inte har tagit med i det här inlägget. Men dessa händelser visar i alla fall att jag inte bara har suttit på sofflocket. Det har hänt en massa roliga saker det här året och jag hoppas att det kommer bli lika roligt, om inte mer, 2011!

I och med det här vill jag önska alla mina fina läsare ett riktigt gott nytt år!
Hoppas att ni är lika nöjda med ert 2010 som jag är?!


Dag 16 – Min Första Kyss

Anser jag vara ganska privat. Men jag kan säga att det var med en person som jag gillade då.


Härlig Dag

Jag är nöjd med min dag. Den har varit mysig.

Mellandagsrea - hittade en del fina saker, dock var det mesta ordinariepris! :P Men några saker hittade jag på rean.

Middag med J
- oj vad vi har ätit! Vill inte ens gå in på allt.. Men jag skulle väl kunna säga att vi i stort sätt rullade mot slutet.

Men nu är jag i alla fall redo att ta emot det nya året till fullo. Nya utmaningar och förhoppningar. Imorgon tänkte jag att jag skulle skriva lite om vad jag har hunnit med under 2010. Det ska bli kul att se hur mycket man faktiskt har gjort! :)


Ser fram emot ett mysigt nyår med B och hans familj!


Ledigt Är Skönt!

Första dagen av tre som jag är ledig på!
Ritkigt skönt måste jag säga. Planen ser ut som följande - jag ska ta mig ner till centrum för att se om det finns något roligt på rean. Det är alltid skönare att gå på rea när man vet att man inte har en tid att passa. Springa iväg som jag gjorde härromdagen var inte alls kul. Jag hade en timma på mig att hitta något - ja men visst!

Sen kommer finaste J hit. Vi skulle egentligen ut och äta i stan - men det tar vi någon annan gång. Däremot är jag lite sugen på att inte laga mat - så kanske köpa med hem??

Vi får se hur det blir med det.
Sen har jag massa kläder från Nelly att kolla igenom också!
Det här kommer att bli en bra dag tror jag! :)

Dag 15 – Mina Drömmar

Självklart har jag drömmar som vilken annan människa som helst och dom här drömmarna handlar mest om min framtid. Jag vill veta att jag har ett jobb, någonstans att bo, någon att dela mitt liv med - samt att säkerställa en trygg framtid för mina barn (om jag får några).

Mina drömmar handlar alltså om att jag vill komma in på den utbildning som jag nu har hittat och som jag tror skulle passa mig. Det är snart dags för ansökning!
Om jag skulle komma in på denna utbildning så har jag alla mina drömmar uppfyllda. Karriär, resor, stabil inkompst och en trygg framtid!

Så där har ni mina drömmar - det finns bara en väg dit - och den ska jag ta!!


Drömmer mig bort under en middag i Grekland 2010


Dag 14 – Vad Hade Jag På Mig Idag?

Såhär är det. Jag är inte jätteförtjust i att ta bilder på vad jag hade på mig under dagen - dels för att jag har svårt att ta bilder på mig själv. Jag har inget bra läge att fota ifrån så därav dålig kvalitet på bilderna med mina kläder. Sen också för att jag inte orkar. Förlåt.. Men så är det.. Det betyder verkligen inte att jag har något emot dom som gör det!! Det vill jag understryka, att så är det inte!! Jag tycker om när andra lägger upp sina klädval, det inspirerar mig. Jag tror bara inte att jag är den inspirationskällan för er! :P
Men det är bara inte jag och min blogg helt enkelt.

Dom få bilder som jag har tagit på vad jag har på mig har varit för den här utmaningen och eventuellt om jag har lyckats ta en bild med nyinköpta kläder. Det kommer jag fortsätta med. Men annars inte.

Jag slår därför två flugor i en smäll och visar min nyhemklickade skjorta från Nelly.se samtidigt som jag lägger upp dagens utmaning! ;)


Ursäkta kvaliteten, jag varnade er.
Skjorta Nelly.se 179:-/REA


Nyårsledigt Firat Med Vin

Ja, jag har tyvärr glömt att jag hade kameran med mig och mobilen hade jag inte tillgänglig hela kvällen. Så tyvärr inga bilder.
Men jag vill bara säga att jag har haft det hur mysigt som helst och lägenheten var bara för mysig. När får jag flytta in? :P

Det har varit en toppenstart på en miniledighet! :)
Tack flickor!

När jag kom hem hittade jag ett paket i brevlådan. Det var en liten julklapp från kompisen (Uzzie) som kommer hit på nyår. Ja, han ska stanna i två veckor och åka runt och träffa alla sina vänner som han har utspritt över hela Sverige. Det ska bli roligt!!

Tack så jättemycket för den fina gesten, det var väldigt oväntat!
Här har vi någon som tar vara på sina kontakter! :)


Bara Klockan Inte Är Efter 10!!

Var det enda som slog mig när jag vaknade med ett ryck imorse. Jag hade ställt klockan på 6 för att snooza lite innan jag gick upp. Jag kommer ihåg att jag frågade B igår när jag ställde klockan: Kommer jag vakna av 3 klockor eller behöver jag ställa fler? Om inte annars kanske du vaknar?

Jag vaknade av första klockan - men sen somnade jag om. När jag vaknade andra gången hade jag den där känslan av att så mycket som jag har hunnit drömma hinner man inte drömma på en halvtimma! Det är något som inte stämmer..

Klockan var 9.15 och jag skulle vara på jobbet klockan 10!!
Jag är otroligt glad över att jag hade bilen hemma och att jag har mitt körkort!

Butiken öppnades klockan 10 och jag kan andas ut. Problemet är bara att jag hade sett fram emot att kanske ta ett glas vin ikväll. Vi får se hur det blir med det nu - i och med att bilen står här på jobbet.
Ska försöka använda mina tankeknölar under dagen.

Hoppas att ni får en trevlig dag kära ni!


Prova Solterapi?

Vilken dag, jag har varit helt slut hela dagen. Sov till 11.30 (mitt förra inlägg för tidsinställt) och gick upp och åt. Efter det somnade gick jag och B ut med hunden. Sötnosen kamoflerade sig med snö i ansiktet. Hur söt som helst.
När vi kom tillbaka hem tog jag ett bad i deras jacuzzi-badkar där jag somnade lite till. Efter att jag kommit upp ur badet la jag mig i soffan där B och hans bror redan låg. Lillebror hade somnat och jag var inte sen med att somna en stund till.
Vet inte vad det beror på, men är verkligen trött hela tiden - men efter en halv kopp kaffe som B gjorde åt mig så vaknade jag så pass att jag kunde ta mig till jobbet.

Det kanske är så att man ska pröva det här med solterapi.
Är det någon som har provat det?


Dag 13 – Den Här Veckan

Den här veckan har ju varit lite spciell med tanke på att det varit julafton och snart bär det av in i ett nytt år. Men visst har jag hållt på med lite saker och mer kommer hända dom sista dagarna på det här året.

Tisdag:
Vaknade hemma hos B's föräldrar eftersom, som jag sa tidigare, vi ska ha hantverkare hemma hos oss hela dagen.

Onsdag:
Jobba kväll och sedan åka hem till Kikkit för lite inflyttningsmys. Det ska bli spännande! :)

Torsdag:
Ledig hela dagen vilket innebär fixa det sista inför nyår och sedan ut och äta med sötaste J.

Fredag:
Nyårsafton - som för tillfället ser ut på följande sätt; middag hemma hos B's föräldrar och sedan eventuellt nyårsfest/inflyttningsfest hos en av våra kompisar. En av mina och J's kompisar kommer hit från Singapore. :D

Lördag:
Sova efter en helnatt och sedan middag och biomys med ♥

Söndag:
I och med att schemat på jobbet inte är officiellt än, så vet jag inte hur det kommer se ut från och med söndag fram till tisdag. Än.


Efter Jobbet Idag..

.. ska jag försöka hitta några stövlar. Mellandagsrean satte igång i Kista igår och jag kan lova er att när butikerna släpper in några åt gången, som på klubbar, då är det mycket. Jag tänkte att jag skulle försöka hinna titta efter antingen en liten kofta som jag kan ha till den klänningen jag fick av mamma i julklapp, eller något annat roligt. Jag har inte så mycket tid på mig, då vi ska städa lite i lägenheten där hemma eftersom det kommer hantverkare som ska stanna hela dagen imorgon.

Jag har ju lovat er en bild på alla julklappar jag har fått iår. Det ska jag försöka hinna med under kvällen. Jag kunde inte ha fått bättre julklappar! :)
Tack alla!! ♥

På grund av att våra katter inte är jätteförtjusta i att vara hemma med fritt främmande människor så ska vi sova hos B's föräldrar ikväll. Det ska bli mysigt!


Min fina Zelda fotad av Bobban i vår förra lägenhet i Råcksta


Gamla Bilder

Jag hittade några bilder på mig som liten. Egentligen hade jag ett lite projekt planerat, men vet inte om jag kan säga det här på bloggen. Tar det när allt är klart. Vet ju inte om personen i fråga läser det här.
Men så jag tog med mig allt till jobbet för att fixa med lite saker. Nu har bilderna stått på jobbet i nästan 2 månader. Så jag betsämde mig för att ta hem allt igen.
Jag har redan lagt upp några på facebook. Men för er som inte har mig på facebook - enjoy! :P







Jag och min fina mamma! ♥


Dag 12 – I Min Handväska

Åh herre!
Min handväska var full med skit när jag såg vad nästa utmaning var. Så innan jag satte mig med det här inlägget var jag tvungen att städa ur den lite.

Jag har en tendens att samla på mig en massa saker och bara lägga ner det i väskan. Så jag lovar, man kan hitta, kunde hitta, allt i den. :P

Väskan fick jag av en kompis som räddade en tjej i nöd. Min väska som jag hade innan gick sönder och då gav min söta Sophie mig en av hennes gamla. Tillsvidare.
Men jag blev såld på den och har inte köpt någon ny sedan dess. Däremot är det nog på tiden att jag börjar skaffa mig några stycken. Så att om samma sak skulle hända igen, så har jag fler att ta från.




Tjuvtitta: Kalender, parfym, smink, tuggummi. Mer går det att hitta det kan jag lova! :P


Dag 11 - Mina Syskon

Samma sak här som i inlägget om mina föräldrar. Jag kommer inte skriva mer om mina systrar än det att dom är helt underbara. Sladdbarn är jag men det gör inget!
Jag vet att vi inte ses så ofta på grund av olika anledningar - den ena bor inte ens i Stockholm - det är inte en bra ursäkt. Men oavsett det betyder ni båda otroligt mycket för mig.



Taget på min systersons (till vänster) dop

 


Taget på dopet av min andra systers (mitten) barn


Mellandagsrea?

Mellandagsrea - kommer man hinna springa och titta lite?
Det är det som är frågan! :)

Funderar på om jag ska komma in lite tidigare till jobbet imorgon och gå runt och titta lite i butikerna här. Ska köpa ett par stövlar som jag fick i julklapp av mamma. Måste bara hitta några jag gillar först! :)

Ska ni kolla något på rean?


Dag 10 – Det Här Hade Jag På Mig Idag

Jag har ju varit sämst på att fullfölja min utmaning som jag startade i början av december. Men Linda hjälpte mig att lösa detta lilla problem! ;)

Jag gör så att jag fortsätter där jag slutade. På "Dag 10" alltså!


Ni får ursäkta kvaliteten på bilden, men det är ganska mörkt i lägenheten just nu.
Linne: New Yorker 149:- Jeans: HM (tror jag mamma sa) har inga prisuppgifter då det var en av mina julklappar


Härlig Ledighet

Jag måste säga att trots att jag har haft fullt upp både igår och idag så har jag haft det jättebra.

Idag har jag ätit frukost med pappa och sedan åkt ut till B's syster och sett hennes lägenhet. Hur mysig som helst!
Ja, jag kan ju säga att jag inte är ett dugg mindre sugen på att köpa en egen lägenhet nu. Bara det här att på något sätt "välja läget själv" (beroende på kostnader självklart! ;) ) och sedan göra vad du vill för att få det fint.

Det finns en hel del som jag skulle vilja göra med vår lägenhet men det är det inte ens värt då det är en hyreslägenhet. Så jag har mailat banken nu och vill boka upp ett möte så att vi kan få reda på vad vi har för möjligheter.

Vi får se vad som händer..
Lär väl höra något från dom på måndag. :)

Hur som helst så har jag haft en grymt trevlig julhelg - imorgon börjar jobbet igen och då ska jag se om inte jag kan lägga ett schemaförslag för januari. Det börjar ju närma sig nu.

Ha de bäst alla!

Julafton 2010

Vi har haft en jättetrevlig julafton idag. Det har varit bra från morgon till slut. Till och med disken i morse.

Vi började som vanligt ute i Barkarby hos min faster och hennes man - där vi äter julbord, kollar på Kalle Ankas jul för att sedan få sällskap av tomten. Idag kom det dock ingen tomte med tanke på åldern hos alla oss "barn". Det var Marcus som fick äran att dela ut alla under granen.

Strax efter att vi hem till pappa för vårt lilla egna julbord samt våra klappar under pappas gran.
Jag är jättenöjd med alla mina julklappar. Jag ska visa allt jag har fått i ett senare inlägg - men den här julen i klappväg har varit mer än vad jag hade hoppats på.

Vi avslutade kvällen här hemma med julmat och lite brädspel som pappa köpt speciellt för ikväll!

Jag hoppas att ni är nöjda med allt ni har gjort och fått idag!



Bild som mamma tog medan vi satt och spelade.
Har inte tagit så många bilder ikväll. Så ni får nöja er med denna.


Julklapp Av J

Uppesittarkvällen igår var jättemysig. Förutom det att jag kanske är en dålig förlorare. Det erkänner jag - men vem kan klandra mig för det när jag på ena lotten var ett nummer ifrån en bil och på den andra lotten var jag ett nummer från heminredning för 10 000 kr?

När jag vaknade idag hade jag fått ett sms där det stod att jag hade en vinst via sms och att jag skulle logga in på folkspel.se. När jag väl försöker strular det till sig och jag kan inte skapa ett konto för det finns redan. Men inga inloggningsuppgifter. Suck... (jag är inte bitter)

Men men..

Jag skrev ju förut att det skulle öppnas julklappar och det gjorde vi. I och med att J jobbar på Nespresso kunde jag ju bara ana att det skulle vara något till min kära kaffemaskin. Vilket det var!



Jag fick ett set med jättefina latteglas och tillhörande skedar. Jag är bara för nöjd!
Tack så jättemycket gull! ♥

Vi gick i samma tankar när vi köpte julklappar. Då J fick två glas från Kosta av mig. Samma serie som jag själv samlar på. Hoppas att du gillade dem?
Nu vet jag i alla fall att vi kommer kunna dricka vin när det är dags för flytt - och ja, du vågar inte leta lägenhet utan mig! :P

Nu ska jag göra mig iordning och fram för allt diska upp allt från igår. Hur mycket disk kan gå åt efter ett tvåmanna-julbord? *puh*


God Jul

God morgon på er alla, stora som små!

Det här är en dag som jag bara kommer ägna åt mina nära och kära. Det vet jag garanterat att ni andra kommer att göra också. Men jag vill egentligen bara önska er alla en God Jul och hoppas att er dag blir den bästa - med både mat, klappar och gott sällskap! :)

Sen vill jag också skicka en extra hälsning till Linda som står på jobbet om ca en timma. Det är starkt av dig, speciellt efter en dag som den igår.

Ha nu en riktigt god jul!


Har precis avnjutit ett julbord här hemma ...

20101223125 (MMS)

Har precis avnjutit ett julbord här hemma med J! Mycket gott måste jag säga. Medan vi väntar på B har vi spelat första brickan på våra lotter. Myspys!


Lång Dag Slut

Det har varit en lång och intensiv dag idag. Klockan är nu 1.26 när jag skriver det här och jag känner att det är dags att gå och lägga sig. Ska upp tidigt och efter det blir det ju uppesittarkväll! :)

Julklappar ska delas ut och bingolotto ska spelas!


Bingolotterna införskaffade!
Hoppas på vinst!



Det här är en riktigt trött Sanna som signar ut!


Jag som trodde att jag bara hade 2 inköp k...

20101222123 (MMS)

Jag som trodde att jag bara hade 2 inköp kvar, det visade sig vara helt fel. Nu är jag i alla fall klar med alla julklappar och kan andas ut! *suckar av lättnad*


Julklapp Av B

Min julklapp från B i år var faktiskt något som jag inte ens hade kunnat gissa på om jag hade möjlighet till det. Jag fick en ny CD-spelare. Precis som jag ville - svart var den också. Samt att jag fick Westlifes senaste skiva. Hur nöjd som helst!!


Den här fina fick jag!!

 


Såhär nöjd blev jag!! ;)


Julstök

Idag har vi verkligen hållt igång från morgon till kväll.
Vi åkte iväg och handlade strax efter att jag vaknade i morse (B hade vaknat tidigare än mig) och sedan vi kom hem från affären, har lagat all typ av julmat man kan komma på... Okej, kanske att ta i. Men mycket har vi gjort.

- Köttbullar
- Revbensspjäll
- Vörtbröd
- Ischoklad
- Chocolate Chip Cookies


Nu det sista som skall göras är brända madlar. :)
Det tycker jag är något man dessutom kan ta med sig när man ska bort, om man ska bort, nu i juletider. Sen att jag inte riktigt känner att jag har huvudet med mig. Det är en helt annan femma! :P

Hoppas att ni andra har haft en trevlig dag.
I nästa inlägg ska jag visa julklapparna som öppnades här hemma tidigare idag. Jag är sjukt nöjd! Tack hjärtat mitt! ♥

Magkatarr

Nu har jag varit hos läkaren och dessutom sovit lite till.
Enligt läkaren så har jag magkatarr och har därefter fått medicin som ska hjälpa. Egentligen ville han sjukskriva mig men om jag bara försöker ta det lugnt på jobbet (så gott det går) så går det nog bra. Får se om det försvinner, annars får jag bli hemma.

Men nu ska jag i alla fall bege mig till jobbet och ser fram emot att få vara hemma och fira jul med ♥.

Skriver lite mer senare, det här var egentligen bara för att visa er att allt är okej.

Puss..*

Uppe Med Tuppen - Nöjd Med Min Helg

Åh, jag är uppe med tuppen och jag vet att det här kommer bli en lång dag för mig. Först ska jag till vårdcentralen och sedan ska jag jobba. Jag hoppas att jag hinner hem och får sova någon timme till innan jag måste upp till jobbet.. Men det återstår att se hur fort det går.

I och med att jag har fått vara ledig i helgen så har jag inte alls lika ont längre. Behövde bara ta det lugnt, så det ska bli spännande att höra en diagnos. Allt är ju inte borta men det är bättre. Håll tummarna för mig!

I det stora är jag nöjd med min helg. Jag har haft det mysigt!
Imorgon ska jag och B fira jul - då han jobbar på julafton. Det ska också bli mysigt!


4:e Advent


Såhär blev vår julgran i år.


Jag tycker att den blev fin! :)
Små detaljer gör mycket.


För extra mycket julstämning bäddade vi med våra nya lakan från Jotex.
Kommer ni ihåg?


Zelda gillade dem i alla fall! :)


Nu gott folk är det dags att sova. Jag ska...

Nu gott folk är det dags att sova. Jag ska upp tidigt imorgon och klockan är redan för mycket. Ikväll har vi bäddat med våra nya sängkläder från Jotex. Supermysigt! Natt på er..


4:e Advent

Vi hade jättetrevligt hemma hos Aino och Patrik igår. Absolut älskade lägenheten (visade sig att jag har tittat på samma lägenhet på hemnet ;) )
Det blev en hyggligt tidigt kväll för oss dock då vi båda kände oss ganska trötta.

Dagen idag skulle sett ut på följande sätt: köpa julgran och sedan handla stövlar med mamma.

Istället blev det köpa julgran och sedan fika en snabbis med B's föräldrar. Dom kom förbi och lämnade lite julpynt som varit B's. Så dom stannade på en kopp kaffe. Det var mysigt även om vi har stökigt här hemma. Det kommer städas och julpyntas en del här ikväll... Mysigt!!

Julgranen ska vi klä också..! YeeeY!
Det blir en mysig 4:e advent här hemma hos oss. Hur firar ni?



Pussa..*

Inflyttning/Julfest

Idag har jag för en gång skull hunnit med en del hushållssysslor. Med tanke på allt jobb och min eventuella magkatarr har jag inte haft ork under veckan.
Så jag har faktiskt, tro det eller ej, njutit av att få hoppa runt i fulkläder och städat här idag.. :)

B är i duschen och gör sig redo inför julfesten som vi ska på ikväll!
Snart är det min tur. :)

Det ska bli superkul att träffa alla plus att få se den nya fina lägenheten! :) Spännande..!


Jag och Aino för lääänge sen!


Helt Slut

Jag har inte haft ork dom senaste dagarna - har varit helt slut. Bloggen har blivit lidande på grund av det. Förlåt!
Det har varit väldigt krävande på jobbet med längre öppetider i och med julhandeln. Men jag hoppas att jag ska vara tillbaka nu.

Jag ringde vårdcentralen idag - på måndag hoppas jag att jag får svar på vad det är som gör ont. Håll tummarna för att det inte är magsår.. Det kan vara magkatarr också!  
Jag får inte äta stark mat eller så för magen. Så det blir ju lite snopet nu eftersom jag ska på fest på lördag. Vatten - Hörde jag skål?

Helgen ser ut som följande

Fredag: Jobba 10-17 sen möta upp pappa och köpa julgran.
Lördag: Vila på dagen och sedan Inflyttningsfest/Julfest hos Aino och sambo.
Söndag: Vila lite då med och sedan köpa stövlar med mamma.

Men snart är det jul och då ska jag bara njuta. Inte finns det väl stark mat på julbordet?

Hoppas allt är bra med er annars?

Puss på er..*

Sista Inköpen

Tillbaka på jobbet. Sprid ordet att Kista har öppet en timma extra nu fram till jul. Vi har öppet till 22 till och med den 23/12. Det är för att ni ska kunna shoppa in i det sista.

Jag är snart klar med mina julklappar.
Jag har bara mammas och pappas kvar och jag funderar på att ta och fixa dom innan jag åker hem ikväll. Får se vad det går på bara! :P

Har ni köpt alla era julklappar?
Är ni nöjda?

Tröttlök

Förlåt förlåt förlåt bloggen!
Men jag är verkligen för trött. Skriver mer imorgon!


Lucia

Åh herre vad min kropp säger till mig att ta det lugnt för tillfället. Det finns ju som sagt en hel del att stå i på jobbet och jag tror inte riktigt att vi har vant oss. Allt går så fort och det finns så mycket att göra! :)
Gick och la mig 23.20 igår och vaknade 11 i morse! Min kropp behövde sin vila kan man ju lugnt säga.

Från och med idag har Kista öppet till 22 på kvällarna (jag hade glömt att det började idag.. haha..) så det blir ett långt pass för mig idag. Har ni inget för er så är det bara att titta in! :)
Jag hoppas att man kanske får se ett luciatåg idag på jobbet. Det brukar alltid gå ett tåg genom centrum på Lucia. Annars hade jag ju mitt tåg i Globen igår. Det var jättefint!!
Ska visa er lite bilder senare idag! :)

Nu ska jag göra mig klar!
Måste hinna prata julklappar med pappa innan jobbet. Vet vad jag ska köpa till mamma nämligen! :)



Pussa..*

Min Dag Med J

I fredags var ju jag och J på väg ut på stan. Vi skulle shoppa och gå på julmarknad. Vi stod lite i valet och kvalet om vi skulle till Skansens julmarknad eller om vi skulle nöja oss med den i Gamla stan. Det senare alternativet är ju faktiskt en julmarknad man har växt upp med.

Vi bestämde oss på vägen in att vi skulle åka till Skansen. Väl framme, pengar uttagna, redo att gå in så får vi reda på att Skansens julmarknad bara har öppet på helger. Så det  var ju bara att vända tillbaka till stan. Jag är dock övertygad om att det stod på hemsidan. (Vilket dom två männen i kassan motbevisade)
När vi var på väg mot Skansen såg vi att det även fanns en julmarkand i Kungsan. Så väl tillbaka i stan hoppade vi av där och gick en runda. (Marknaden bestod bara av en länga) Den var snabbt avklarad. Lite glögg och lussemuffins på det och vi var redo att shoppa.

Hittade en jacka som jag köpte (pappas julklapp till mig) och även min sista julklapp till B. Så då kan jag stryka honom från listan. Dom jag har kvar är mamma och pappa.
J hittade också sina julklappar - så jag måste säga att vi var ganska effektiva. :)

Kvällen avslutade vi hemma hos mig med "A Christmas Carol" med Jim Carrey. Hur mysig som helst. (Säger inget om att den var mörk och läskig! ;) )

Det var helt klart en mysig fredag - det måste vi lyckas göra om snart. Eller ja, ikväll är det ju dags för Lucia i Globen. Så mys blir det ju där också.
B - mina tankar är hos dig! ♥


J på julmarknaden i Kungsan




Två nissar som sjöng fanns det minsann också!


NK's julskyltning hann vi också med


Dags att köpa kanderade äpplen - J står fint och väntar på sin tur


Det fanns mycket gott att välja mellan




J


Jag


Tempel Bar

20101211116 (MMS)

Vi har avnjutit en middag på Wok House. Nu befinner vi oss på Tempel bar. Trevlig kväll alla! Pussa..


Porterstek

Antal portioner: 8

1 1/2 kg benfri nötstek
2 gula lökar
3 dl porter (flaska 33cl)
1 dl outspädd svart vinbärssaft
3/4 dl kinesisk soja
8 enbär
8 vitpepparkorn (fungerar med svarta också)
2 tsk torkad timjan
3 köttbuljongtärningar
1 1/2 dl grädde

Till servering:
kokt potatis
kokta smörslungade grönsaker

Gör såhär:

Skala och skiva löken. Finhacka inte.
Häll porterölen, svart vinbärssaften och soja i en gryta. Lägg även i enbären, pepparkorn, timjan och buljongtärningarna. Grytan får gärna vara ganska "trång" för köttet. Men hela steken måste få plats så att du kan vända på den. Koka upp innehållet i grytan och lägg sedan i köttet och sjud på låg värme under lock i omkring 90 minuter.

Vänd köttbiten några gånger under koktiden. (Jag vände bara en gång - efter ca halva tiden) Steken är klar när innertemperaturen är 75 grader. Ta grytan av värmen och låt steken vila i spadet i 20 minuter inna du skär upp den. Då får den dra till sig extra smak.

Ta ur köttbiten ur grytan och häll sedan i grädden i spadet som blir kvar. Värm upp detta och innan du serverar silar du ut allt som ligger i såsen.


Detta blir supergott tillsammans med lite lingonsylt eller gele av eget val. Gärna något bär.


Mamma och pappa tyckte att det blev jättegott och så även jag och B. Det är en perfekt söndagsrätt eller som jag gjorde - en födelsedagsrätt.

Smaklig måltid!

Receptet hittar du här.

Före Och Efter

Hej på er där ute!

Nu känner jag att jag ligger efter lite i bloggandet. Inte minst med utmaningen! :S
Jag hade en jättetrevlig dag med J igår och efter det var jag så sjukt trött så jag diskade bara upp vår disk och gick och la mig. Tidig dag på jobbet idag ju!

Jag tänkte i alla fall börja med att visa bilder på mitt hår. För det vet jag att det finns några som vill se. Totalförändring från det slitna jag hade innan vill jag lova. Jag är sjukt nöjd.

Klippte mig på Hair Science i Kista eftersom att jag skulle jobba samma dag. Ganska lätt att ta sig till jobbet efteråt och eftersom det tog kortare tid än tänkt, så hade jag dessutom världens tillfälle att fördriva tiden.

Klippning, färgning och även ett Osis+ mattifying puder för 1300någonting. Måste säga att det var ett väldigt bra pris. :)



Före: Sliten och trött.. Ni får ursäkta! :P


Efter: Jag älskar resultatet. Men det ända var att dom alltid ska "locka håret" med fönen när jag säger att jag vill ha lite volym. Så jag satte upp det. Men vad tycker ni?
Mamma och pappa vet jag i alla fall kommer att bli nöjda! ;)


Heldag Med J

Nu sitter jag hemma hos J. Vi har precis avnjutit en god frukost och gör oss klara för vad stan har att erbjuda. Vi vill hinna med en julmarknad idag också - dock har vi lite svårt att bestämma oss för vilken vi vill till. Saker jag vill hinna med att titta på idag är i alla fall:

- Skor
- Julklapp till B
- Julklapp till Mamma
- Julklapp till Pappa
- Jacka

Jag tror att vi kommer behöva hjälpa varandra lite granna med julklappsletandet. Men mysigt kommer det bli i alla fall. Jag lovar att ta en massa bilder under dagen.

Senare kommer även bilder på håret som jag har lovat!
Misströsta inte! ;)


Här var det ju lite varmare än vad det är idag. Det är dags att uppdatera mina bilder!


Puss på er alla söta..*


Dag 10 – Det Här Hade Jag På Mig Idag

Byxor: Nelly.se T-shirt: Primark Dublin Kofta: H&M


Jag har försökt ta bilder hela kvällen på hur jag sett ut idag. Det har inte gått så jättebra - men jag har gjort ett bra försökt i alla fall tycker jag. Tyvärr är det omöjligt för mig att få en helkroppsbild!
Sen att jag inte alltid gör mig på bild det är inte mitt fel! :P

Imorgon kommer ni får en bättre "före och efter" bild på mitt hår. Jag är riktigt nöjd med hur det blev. Förutom att jag fick konstiga lockar i håret när hon fönade det på slutet. Sen vill jag också rätta mig själv - Hair Science hette stället jag var på i Kista Centrum.


Work In Progress!

20101209103 (MMS)

Work in progress! Jag bjuder på den här. Jag vet att jag ser ut som ett spöke som vill vara en utomjording just nu. Men det blir fint till slut hoppas jag på! :) Bjuder på kaffe från Kahls gör dom också! Lyx!


Pysslat

Det har verkligen varit full rulle på jobbet idag. Nu märks det verkligen att julen är runt hörnet.

För att försöka varva ner lite när jag kom hem satte jag mig och pysslade lite. Vi har fått in en hel del nya saker till butiken. Scrapbooking saker! :)
Ju fler som har köpt dessa saker har fått mig sugen på att göra saker själv. Jag handlade upp en hel del saker (500:- :O ) och lovade mig själv att jag skulle ge mig på att göra egna julkort.
Det har jag aldrig gjort tidigare.

Det var en utmaning men två stycken hann jag med i alla fall. Jaaaa, jag vet - enkla saker kanske det är - men jag har som sagt aldrig gjort sånt förut.

Ju mer jag övar ju finare blir det väl.
Men jag höll vad jag lovade Martina jag gjorde egna julkort! ;)

En annan tjej som är grym på Scrapbooking är Gurkiss!




Nu ska jag krypa till kojs. Det kommer bli en lång dag för mig imorgon. Ska vara i Kista kl. 10. Det är då jag har bokat tid hos frisören så att jag med största sannorlikhet hinner till jobbet! :)

Sen är det jobb till kl. 21!

Natti på er..*

Dag 09 – Min Tro

Jag är född in i kristendomen och jag är konfirmerad - känner mig väl som en kristen. Däremot kan nog många anse mig - inte vara en sann kristen då jag inte tror på bl.a. Gud.

Min tro är något för mig, speciellt då det är svårt för mig att förklara.

Men säg såhär:

Jag anser mig själv vara kristen (självklart) men däremot har jag nog en del avvikelser då jag har bildat mig en egen uppfattning om saker och ting. 

Om ni vill veta mer - så tror jag att det är lättare om ni ställer konktreta frågor rakt ut. Det blir lättare för mig att svara på den här frågan då!



Penntroll

Börjar lite tidigare idag än vad som är tänk egentligen - men vi får finbesök så då måste jag komma in lite tidigare så att jag kan lösa av.

Jag har dessutom bokat en tid för slingor och klippning imorgon kl. 10 innan jobbet. Jag hade tänkt åka in till stan. J har en frisör som hon gillar men det slog mig att jag inte ritkigt har tid då våra arbetstider har blivit längre under december månad. Så jag bokade upp en tid hos Hair Sience i Kista. Bredvid Zax som jag har gått hos tidigare. Det har jag bestämt mig för att sluta med. Dom gör inte det man vill att dom ska göra.

Det fanns en tjej där dom jag var hur nöjd med som helst. Men hon väntade barn nu sist jag var där och sen dess har jag inte sett henne. Så jag tror att hon är mammaledig.

Jag ser i alla fall fram emot att klippa och slinga. Mitt hår är katastrof!



Puss på er..*

En Ny Dag Imorgon

Nu blir det dags för sängen. Har redan varit uppe längre än tänkt. Men jag hade ett litet missöde med en av B's julklappar. Jag slog nämligen in dom jag har köpt hittills. Så att jag på något sätt kan hålla reda på vad som är kvar att köpa och vad som är klart för julafton.

Ett av hans paket var "decapetated" - vilket inte var så roligt. För nu vet jag att han inte kommer hinna få just den julklappen i tid. Det var den jag var mest glad över att jag hade lyckats skaffa till honom.
Han vet om vad det var och vi hoppas på att dom kan skicka en ny till oss. Jag har ju trots allt betalat allt. Tänk vad just den julklappen har strulat för mig! :/

Hur som helst..
Det är dags för sängen nu. Jobb imorgon också.

Två av dom julklappar jag är klar med.
Undra vem som varit såhär snäll i år?
Jag vet minsann! :)


Natt på er alla..*

Även Jag Kan Ge Julklappstips

Idag hade jag på mig en vanlig svart bas - jeans och linne - med en grå kofta som jag köpte i London och ett halsband som jag fått av min syster då jag hjälpte henne på Formexmässan i somras. Jag tycker att just den färg jag har på mitt smycke passar väldigt bra till enkla kläder. Det får vardagliga kläder att kännas lite mer uppklätt.

Några kunder frågade mig vart jag hade fått tag på det halsbandet. Jag har ju inte gett några direkta julklappstips på bloggen men jag tänkte att eftersom så många noterade detta lilla smycke och blev intresserade - varför inte lägga ut en länk till er?

Märket är Cooee Design och det är ett företag som har sitt ursprung i Lagan. Dom tillverkar både smycken och även designade föremål till hemmet - allt detta i plexiglas. Mycket prisvärt och väldigt fint!

Jag på jobbet idag


Halsband format som Tingeling i "spegelplexi"

 

Blev du också intresserad av dessa smycken gå in på den här hemsidan och hitta mer.

Dag 08 – Ett Ögonblick

Ett ögonblick som jag aldrig kommer att glömma var när jag vaknade en morgon och insåg att jag ville ha tillbaka den person jag var kär i.

I och med att jag inte vet vilka som läser min blogg så vet jag inte heller hur många av er som vet hur jag träffade min sambo B. (Gäller att hålla isär B som i min sambo och B som i Becca när ni läser).
Vi blev ihopparade - en blind date.
Efter att ha träffats några månader efter det första tillfället insåg vi att vi inte riktigt skulle bli mer än vad det var då. Så vi avslutade det "exklusiva" och var vänner istället. På bådas initiativ.

Vi hördes regelbundet och kom bra överens - men vi träffades bara en gång under den perioden. Han hjälpte mig att flytta. Strax efter slutade vi höras och ses.

För att göra den här texten kortare än en bibel så hoppar jag direkt till ögonblicket.

Morgonen 070903 vaknade jag av att jag grät. Jag vet inte om det var så att jag hade drömt något eller om det satte igång så fort jag vaknade. Det enda som cirkulerade i mitt huvud var "Cuddle Monster" och att jag ville ha honom tillbaka - som mer än en vän.
Jag ringde till min kompis och berättade hur jag kände men att jag inte visste hur jag skulle göra. Hon sa bara: det var det friskaste jag har hört dig säga på länge.
(inte för att jag var sjuk utan för att det var bra helt enkelt - har skrivit om det här tidigare i bloggen men inte tagit med allt)

Jag åkte till jobbet och visste inte hur jag skulle göra. Satt i kassan och mådde piss rent ut sagt. Jag visste att risken fanns att han hade träffat någon annan eftersom att jag inte pratade med honom längre. Jag mådde så pass illa att jag inte kunde stanna på jobbet. Kände mig riktigt dålig - mådde illa och var yr.
B hade vid det tillfället inte sin mobil - då han tappat den när han var ute. Så jag fick luska reda på det numret han hade för tillfället och bestämde mig för att ringa upp. Skickade även ett mail på Facebook.

Efter att ha ringt om varandra ett antal gånger den kvällen fick jag äntligen tag på honom och berättade hur jag kände och att jag förstod att det kanske var försent.

Svaret jag fick
(kanske självklart med tanke på att det är min sambo idag): Sanna, självklart vill jag försöka igen!

Den kvällen kom han hem till mig och sen dess är vi oskiljbara!

Det är ett ögonblick som för mig varade hela dagen men som jag aldrig kommer att glömma. Bara tanken på att om inte jag hade vågat ringa upp och vågat berätta hur jag känt. Hade vi kanske inte suttit här idag!

Ibland måste man få tid att hitta sig själv och känna av läget. Det här gjorde vi bra du och jag mitt ♥!
Otroligt tacksam är vad jag är!

Dag 07 – Min Bästa Vän

Jag kommer kanske bryta lite mot reglerna nu, för jag kommer skriva om två personer som jag anser är mina bästa vänner.

För er som har följt min blogg vet vilka det är. J och B.

J = Johanna är en tjej som jag lärde känna via mitt jobb. Vi började jobba extra på Gallerix nästan samtidigt, jag tror Johanna hade haft ett eller två pass innan jag hade mitt. Men vi provjobbade under samma period. Utan att ses dock.

I början umgicks vi inte så mycket vi jobbade bara. Hon hade mycket på sitt håll och jag hade mycket på mitt. Det var inte förrän kanske 1 år senare som vi började umgås på riktigt. Det sägs att det var Johanna som kom in och lunchade med mig en gång (då jag börjat på Gallerix på heltid) - men jag kommer faktiskt inte ihåg den luchen. Förlåt! :P

På den vägen är det. Vi har varit med om en del tillsammans - inte alltid roliga saker men oftast - det är något som har fått oss att lära känna varandra mer på djupet. ♥


Johanna 21 år



Vi i Grekland 2010



Min andra älsklingsflicka är ingen mindre än B = Becca.
Hon och jag lärde känna henne via min sambo då hon var tillsammans med en av hans kompisar. Trots det att han är long gone så har jag och Becca ett band som ingen kan bryta. Inte ens avståndet mellan Väsby och Råcksta kunde få oss att bryta upp helt. Det finns det många bevis på.

Även jag och Becca har gått igenom saker som inte har varit roliga. Men dessa saker har visat inte bara människor runt om utan även oss att vi är oslagbara. Inte sant Bector? ♥


Becca, smaka på Stockholm 2010



Jag och Becca samma kväll som hennes inflyttningsfest


Utan dom här två underbara tjejerna, hur skulle det gå då?

Massa kärlek! ♥

Att Se Fram Emot

Det är från och med den här veckan som saker jag har sett fra emot sätter igång. Massa mys och roligheter med framilj och vänner.

Bara den här veckan:

- Hinna klippa och färga utväxten.
- Julmarknad med J
- Middag med fina vänner
- Luciakonsert i Globen

Det är alltså 4 av 7 dagar som jag har saker att se fram emot. Det gillas starkt. Om ni vet om någon bra frisör i Stockholmsområdet som inte är så fasligt dyr - slingor samt klippning - så får ni gärna höra av er. Som ni ser har jag haft en rejäl utväxt sedan min resa till London i juli (profilbilden). Då kan ni ju tänka er hur mitt hår ser ut idag.

Måste fixas innan jul. Så har ni någon att rekommendera så lämna gärna en kommentar.

Tack söta ni!


Glöggprovning

Jag hoppas att ni inte kommer bli besvikna på mig nu. Men i förrgår när jag var på glöggkvällen så glömde jag i stort sätt att jag hade kameran med mig. Så jag tog bara några bilder lite hastigt för att ha bevis.
Så bli inte för arga.

Men någonting jag inte glömde, när vi väl kom fram, var att dricka glögg. Temat för kvällen var ju att vi skulle ta med oss en varsin smak och att vi skulle ha lite glöggprovning.

Nu ska ni få se resultatet här:





Vi började kvällen med en chockladglögg som J hade tagit med sig. Det jag gillade med den här glöggen var att det egentligen bara var en hint av choklad i smaken. Enligt mig vill jag gärna att glögg ska smaka glögg men om det är en smaksatt sådan, så ska smaken bara visas lite lätt. När man hade druckit den här glöggen fick man samma känsla i munnen som efter att man har ätit choklad - precis som J sa! Lucia Choklad - Starkvinsglögg.



Andra glöggen för kvällen var den jag hade tagit med mig. Anledningen till att jag tog med mig den här var för att jag hade en bekant som gillade denna. Jag var lite skeptisk och osäker på om jag skulle gilla den och så blev det tyvärr. Jag gillade inte alls den här smaken. Som jag sa i förra beskrivningen så gillar jag smaken av glögg med att om glöggen i sig är smaksatt så ska det bara vara en hint i eftersmaken. Den här var lakrits rakt igenom. Det var helt ärligt som att dricka uppvärmd lakritsshot fast i större kopp. Inte alls god! Herrgårds Starkvinsglögg - Lakrits.



Den tredje och sista glöggen för kvällen var den Tove hade. Romglögg. Det var faktiskt god men väldigt stark. Det var nog ganska bra att det var den vi avslutade med för den gick rakt upp i huvudet på mig. Det var som sagt god men jag tycker att på grund av att den var så pass stark så försvann alla annan smak. Den smakade egentligen bara starkt. Men å andra sidan var det verkligen en sån glögg man skulle kunna sitta med en hel kväll och bara värma sig efter en heldag ute i snön. Blossa Glögg - Romglögg


Vad får dom för betyg då?

Chokladglöggen
får helt klart 5/5 av mig.

Romglöggen får 3/5 för att den var lite i det starkaste laget för min smak.

Lakritsglöggen får 0/5. Skulle inte vilja dricka den igen. Tyvärr. Men det var alltid roligt att få pröva något annorlunda.

Dag 06 – Min Dag

Har varit ganska stressig.
Mamma och pappa kom hit på middag. Pappa fyllde ju år igår och i och med att vi inte kunde komma över till honom igår så bjöd vi på middag idag istället.

Jag vaknade vid 11 då jag ställt klockan - vet inte varför jag hade ont i huvudet men det hade jag. Så jag tog ett långt bad. Efter det åkte jag iväg till Stinsen för att handla maten till ikväll. Vilket visade sig vara svårare än jag trodde. Det var så mycket folk och jag hittade varken köttet jag skulle ha eller dom där enbären. Men efter ca 1½ timme var jag på väg hem. När jag kom hem var det bara att sätta igång med maten på en gång. Jag gjorde Porterstek som är fruktansvärt enkelt att göra men det tar sån tid. (recept kommer imorgon)

Medan maten stod på spisen städade vi undan i lägenheten och sedan hann jag knappt byta om förrän jag skulle hämta upp mina föräldrar vid stationen.

Maten uppskattades och så även pappas present. Det gjorde mig glad.

När jag hade kört hem dom så ställde jag mig och diska och nu sitter jag här. Det har varit en lång dag och även om jag hade velat sätta mig vid datorn så hade jag inte hunnit.
Kära J skickade till och med sms nu ikväll och undrade om det hade hänt något. Det säger ganska mycket om tempot idag.
Men nu ska jag hoppa i säng, det är jobb imorgon och då måste jag vara utvilad!




Ha En Trevlig Kväll Mina Vänner

Brukar alltid lägga upp en låt då jag ska ut på strapatser och oftast är det ganska upptempo på dessa låtar. Idag gör jag ett undantag. Stämningen runt om mig har inte alltid varit så bra idag - så jag lämnar er med en låt med ett budskap som passar.

Ha en trevlig kväll mina vänner!


Dag 05 – Vad Är Kärlek?

Jag har insett att mycket av det som finns med i den här utmaningen är ganska svårt att förklara. Kärlek, ja vad är det?

  • Trygghet
  • Tillit
  • Glädje
  • Något man inte ska ta för givet - kärlek i alla former är ett heltidsjobb.
Ja, som ni ser så har jag svårt att förklara kärlek på något annat sätt. Hoppas att ni inte ger mig underkänt nu bara på grund av det här inlägget!

Måste skynda mig att göra mig klar inför ikväll! :)
Glögga mig tjejerna!

Pussa..*

Går Inte Att Förneka...

Jay har fått mig att gilla rock en aning mer än vad jag gjorde tidigare!
Jag kommer verkligen köpa hans skiva när den kommer - för det gör den oavsett om han vinner eller inte!



 


Grattis På Födelsedagen Pappa

Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva uti hundrade år.
Ja visst ska du leva ja visst ska du leva ja visst ska du leva uti hundrade år!

Ett fyrfaldigt leve för pappa, han leve hurra hurra hurra!!

Hoppas att du får en toppen dag idag kära pappa!!
Det är du värd - tio gånger om!! :D


Dag 04 – Det Här Åt Jag Idag

Ni trodde väl inte att jag hade glömt utmaningen för idag?

Nej, det var dock väldigt nära ögat. Jag var som sagt hemma hos Becca då hon gjort illa foten. Tyckte så synd om henne som hoppar runt på kryckor så jag köpte med mig lite att äta på. Fick inte med allt på bild och bilden är kanske inte den bästa. Men jag skriver allt som stått på menyn annars.



1. Thaimat
2. Frödinge Kladdpepparkaka
3. Lösviktsgodis
4. Chips med två olika dippar. Tortilla och Vitlök.


Maten var hur god som helst, vilket den alltid är vad man än köper från Red Chilli här i Väsby.
Frödinge var väldigt annorlunda. Eller nej, egentligen inte men man var beredd på att det skulle smaka som vanligt men så helt plötsligt sitter du med munnen full av pepparkaka. Helt klart värt att prova om ni inte redan har gjort det?

Godiset och chipsen var annars till för att krya på foten och för att ha något att tugga på när vi satt och tittade på Idol. Favoriterna i final - jag tror på Jay. Kan bli svårt att slå honom..!!

I övrigt en väldigt trevlig kväll som avslutades med ett gulligt sms av sjuklingen själv:

Tack för ikväll.. Superduper bra kväll med bästaste sannan <3 <3


Tack gulle! Jag hade också jättetrevligt! :)

Sista Arbetspasset För Den Här Veckan

Idag är sista arbetsdagen den här veckan. Jag ser fram emot den här helgen - pepparkaksbak med tvillingarna. Sedan blir det bjuda syster (tvillingarnas mamma) på resultatet. Jag har idag innan jobbet bunkrat upp med både deg och pepparkakshus. Hoppas bara att vi kan få till det det här året.
Förra året köpte jag och B 2-3 förpackningar men varje gång vi öppnade paketen så var minst en del sönder.



Om man ändå kunde göra något såhär fint! Förra året gjorde min kompis Kikka ett enormt fint pepparkakshus. Hon gjorde hela muminhuset med tillhörande gubbar och allt. Riktigt bra gjort måste jag säga!

Idag ska jag dessutom förbi Becca på en fika. Hon hoppas just nu runt på kryckor och då är det inte så lätt att ta sig i det här vädret. Så en sväng förbi med lite fika efter jobbet låter som en plan tycker jag.

Vi hörs lite senare!

Pussa..*

 

 


Mycket Att Göra Imorgon

Efter en dag på jobbet har jag kommit hem till middag serverad till ett avsnitt av X-files. Det börjar bli riktigt mysigt i butiken nu och det är alltid roligt att jobba när humöret är på topp hos alla.

Jag öppnar imorgon och det finns en del att stå i. Två av mina praktikanter slutar imorgon - vilket är tråkigt. Men vi får göra det bästa och roligaste av situationen! :D
Nu ska jag bada innan jag går och lägger mig. Läsa och kanske en kaffe till det! (Decaf självklart! :P)

Imorgon är sista dagen innan ledig helg. Har mycket att se fram emot då också. Pepparkaksbak och glögg med tjejerna från jobbet! :)

Puss och godnatt alla där ute..*

Respekt Bör Vara Ömsesidigt!

Rent spontant känner jag; vill du bli behandlad med respekt så kanske det är på tiden att du börjar visa respekt tillbaka!

Det här skulle inte jag acceptera. Men bollen ligger inte i mina händer just nu!

Hoppas att det löser sig snart!

Dag 03 – Mina Föräldrar

Jag känner att det är lite väl personligt att skriva för ingående om mina föräldrar. Däremot kan jag säga att jag har bland dom bästa föräldrarna du någonsin kan tänka dig.

Om det är något jag har fått uppleva med dessa två härliga personer så är det världen, som jag skrev tidigare i utmaningen så har vi rest en hel del under min uppväxt.
Mina föräldrar har dessutom förberett mig på hur vuxenlivet skulle kunna se ut så att när jag väl flyttade hemifrån visste på ett ungefär hur livet skulle se ut. (I form av åtaganden och annat)

Livets skola med mina föräldrar har kanske inte alltid varit en dans på rosor, det tror jag det är många som tycker i respektive familj. Fast jag måste säga att sen man flyttat hemifrån och fått lite distans till vissa saker och fått se andra saker ur ett annat perspektiv - så förtjänar inte mina föräldrar annat än MVG som lärare!!

Hade inte klarat det utan er. :)

Pappa och Mamma på Kreta 2009
Älskar er jättemycket!

Pussa..*

1 December 2010

Idag har jag pendlat mellan febrig, ledsen (hormoner så det bara skriker om det) och välmående. Så ja, det har kanske inte varit jätteroligt att vara B idag. Eller igår heller för den delen. Men ibland kan man bara inte hjälpa det!

När jag väl kom till jobbet efter att ha varit ledig igår, var allt bra igen. Men sakta, sakta känner jag att det kryper tillbaka. Jag hoppas verkligen inte att jag går och blir sjuk nu. Det här är dels den roligaste månaden att jobba på, det är mys vart man än vänder sig och jag har så mycket jag ska göra. Det får bara inte bli så!

Saker att se fram emot i december:

- Pepparkaksbak med min systers barn + firande av min syster som fyller år
- Glögg med några tjejer från jobbet
- Pappa fyller år och vi ska göra middag för honom och mamma
- Luciafirande i Globen med J och
B
- Adventsmys
- Förberedelser inför julafton - mat och bakande
- Julafton (både min och B's egna några dagar innan jul då han jobbar jul och den riktiga)
- Mellandagsrea i år kanske?
- Nyårsafton 

Vad har ni för planer i december?

Dag 02 – Min Första Kärlek

Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva det här inlägget då det finns en del "min första kärlek" fast satta i olika kategorier. Jag kan helt ärligt säga att jag inte riktigt vet vad som klassas som min första kärlek.

Hur som helst hade jag en kärlek i ung ålder, en kille på dagis som hette Philip. Jag hade lite svårt att uttala hans namn, så jag kallade honom för Schlippi.

Vi gick emot allt som våra dagiskompisar sa - tjejbasiller, killbasiller, pussades och kramades, vi höll handen och vi lekte. Det var inte många som vågade men det gjorde vi! :)
På något sätt är det ett minne för livet.

Det roliga är att jag faktiskt har letat upp honom på Facebook och det visar sig att vi har gemensamma vänner - inte från dagis utan för vuxenlivet! :P

Världen är liten! :P



RSS 2.0