Bilder

Lite bilder från vår kväll på Nya Dubben.



Annina och Jag



Vi igen



Karolina och hennes resekompis


Soon to be neighbours




Nästan alla tjejerna den kvällen

Minisemester

Hur glad är inte jag som hade räknat med att jobba alla dagar fram till tisdag nästa veckan (förutom onsdag denna vecka), när min nya chef säger att jag är ledig onsdag-söndag denna vecka?

Det var inte planerat men det var verkligen inte en dålig överraskning. Så nu då, vad ska man göra nu?

Jo, ikväll ska jag bara ta det lugnt, har varit sjukt i ett tag nu och sov inte mer än 2 timmar inatt. Tog mig en powernap på tunnebanan till jobbet idag! Hehe..*

Jobber var ganska lugnt idag, ser fram emot att Tove kommer tillbaka till oss imorgon. Dessvärre så jobbar jag inte med henne förrän på måndag. Det är lite tråkigt men säger det igen, jag klagar inte på lite ledighet.

Imorgon har jag tvättid under dagen vilket innebär att jag kommer sola mellan varje byte. *Ja, jag har längtat efter sol*
Torsdag sola och bad med Eva!?
Som sagt, jag ska njuta av den svenska sommaren innan jag åker till Grekland. Jag är alltid den som inte har fått sola något innan jag åker på semester för att jag antingen har jobbat eller varit ledig på regniga dagar.
Fredag är Skansen med Fredrik, Maria och lilla Oscar. Ska blir roligt att träffa dom alla tre. Var Sabis sist. (1½ år sen)
Lördag är bad och grill med grabbarna grus och några kompisar! :D

Me like min lilla minisemester!





Det här är planen

Nu har jag äntligen kommit på vad jag ska göra med början i vår. Jag ska söka juridisk översiktskurs på distans i Uppsala. (Det kommer vara nära hem.) För jag känner att det är dags för mig att göra någonting för att komma frammåt i livet känner jag. Distans är väl för att då skulle jag och B kunna plugga tillsammans men samtidigt är det inget som säger att jag inet skulle kunna ta på 100%.

Eftersom vi ska flytta till Väsby kan jag pendla.

För sen har jag hittat en KY-utbildning som jag vill gå nu. "Säljledning och kvalificerad försäljning". Låter inte det väldigt intressant?

Jag längtar verkligen efter att få börja plugga igen. Det är en sjuk tanke, jag mådde ju så illa av att behöva sitta vid skolbänken förut.
Den tanken är som bortblåst.

Ni kan klicka på länken och läsa om det själva. Det låter hur roligt som helst. Sen är det aldrig fel med en dubbelexamen!

Nu, sova!

PussKram..*

The New Dubs

Åkte hem och fixade lite här hemma lite innan jag åkte iväg till Eva. Jättemysig lägenhet bor hon i, ute i Sickla. Där drack vi lite vin och åt lite frukt. Pratade lite om vad som hunnit hända sen vi sågs sist. Men det var först efter att jag hade gått vilse på väg från Satlsjöbanan. Haha..

Vi åkte in till Slussen och mötte upp Johanna, John, Aino, Kikka och Linda för att gå till AKKURAT som ligger på Hornsgatan, nere vid slussen ungefär. Det var inga grannar där igår, vilket var ganska skönt. Eller inga som jag såg i alla fall. Annars brukar AKKURAT vara stället där mina gamla grannar (från när jag bodde hemma) hänger.

Efter det blev det Dubben som nu ligger på Hötorget istället för Norrmalmstorg.
Jag måste vara lite kritisk och säga att jag inte kände den där gamla stämningen på det nya stället. Självklart är det ett nytt ställe och det är inte samma bardisk, scen, tavlor på väggarna (förutom DAVE-bilden) ja, ni fattar. Fast jag säger inte att jag inte kommer gilla det. It grows on you. Tror jag. Hoppas jag!

Men verkligen trevlig lokal i övrigt.
Sen är det ju oftast dom du är med som gör kvällen.
Igår var det väldigt många från klassen i Kärrtorp som var där.



Sp3b: Annina, Kristina, Elin, Eva, Evas bror (gick inte i vår klass, vara bara med på bild)
Jag och Karolina

Dubben

Hade feber tidigare idag. Det var bara varmt och jobbigt, hade ont i nacken sådär som man bara får när kroppen säger att det är någonting fel.

Men efter en huvudverkstablett och lite sömn som jag snart ska få så blir det prima inför imorgon. Eva och jag ska ut och slå klackarna i taket. Tror att även Elin kommer med ut. Vilket ska bli jättekul.

Ska nog ha på mig någon av klänningarna jag köpte igår. Det blir toppen!!

Dubben har ju reopenening ikväll. Så vi går nog dit efter att ha suttit i den fina solen på en uteservering. Som ni som känner mig vet, så är ju jag en trogen Dubben-kund. Det är bara det att jag inte har varit där så mycket på senaste tiden. Vilket det ska bli ändring på känner jag..

Dubben är ju nog inte det första stället som många i min ålder går till. Fast det börjar gå ner i åldrarna en hel del. (Dock inte under 20).

Är det någon som vill haka på oss imorgon så är det bara att höra av er på dagen. Skicka sms, eftersom att jag jobbar.


Pussa..*

The King of Pop, Dead



Jag kan inte riktigt förstå det. Jo, han har varit sjuk ett bra tag och det har ju inte bara varit huvudverk direkt. Men på något sätt är han odödlig. Alla har vi dansat till hans musik, vi har klätt ut oss till MJ på maskerader och många har, trots anklagelserna, tyckt om denna fartfylda man.

Jag vet verkligen inte vad jag ska säga. På något sätt tog det hårt att läsa om hans bortgång. Han har ju varit en del av allas våra liv.

Jag måste nog sova på det här så att jag kan tänka lite klarare i vad jag ska skriva. Helt tom!





R.I.P
Michael Jackson

Lyckat

Eftersom det  var så länge sen jag var ute och shoppade (Thailand) så har jag glömt hur trött man blir av att springa runt i värmen. (Precis som i Thailand)
Det här med att hålla en budget på 1000 kr det rök direkt. Som ni vet så mötte jag upp mamma inne i stan och av någon konstig anledning så hittar ju hon en massa söta klänningar och sånt som jag tror att bara en mamma kan hitta till sin dotter.

Jag köpte 2 klänningar inne på Zara. En helt lila och en lite gammaldags sommarklänning. Vet inte hur jag ska förklara den. Jag kommer ta lite bilder på sakerna jag köpt som ni kommer se här nedan.
Sen köpte jag en vit topp som är ganska tunn vilket kommer bli skönt att ha i Grekland senare.

Det här var alltså den första affären vi gick in i och jag hade redan spenderat 600 kr. *Woopsi*
Efter det gick vi vidare direkt till H&M men där hittade jag inte riktigt vad jag letade efter i klädväg så jag köpte det smink jag behövde.
Så vi hoppade raskt över till Gina Tricot där jag köpte en klänning som min kompis Johanna har, fast jag köpte en svart och en blå. Jag vet jag har härmat henne lite men inte med alla färger! :P
Plus ett par shorts som är lite rosafärgade. Toppen till toppen som jag köpte inne på Zara. 600 kr till. *600+600=1000 ;) *

Som ni märker så har jag SPENDERAT men jag har ju inte heller fått shoppa loss på länge. Efter en ganska lyckad rundtur gick vi till Wok House och åt lite mat. Vilket var mycket, mycket gott! Har ni inte varit där innan så måste ni verkligen testa det någon gång.

Vi avslutade eftermiddagen med att gå en sväng inne på Gallerian men där inne hittade jag ingenting. Vilket kanske bara var bra för min plånbok.




Jag vet inte om det syns så bra. Men lite ialla fall.


Hur som helst så var det här en lyckad dag på stan och en väldigt trevlig stund med min mamma! <3

Jag är inte den som är den

Det är jag verkligen inte. För alla gör som dom själva vill. Men jag vill bara berätta vad jag precis fick lära mig. Om man dricker mjölk eller äter yoghurt varje morgon så kan man gå ner ca 2 kg i månaden.
Blev lite förvånad men det är ju i alla fall ett nyttigt sätt..!!!



Shoppa

Nu sitter jag här... Igen.

Ska snart göra mig klar för att åka in till stan och shoppa.
Måste bara göra lite lunch till B. Får bli något lätt idag, så kan jag göra något lite med avancerat ikväll. Det måste tina bara.

Jag stod och finurlade lite med Lassas igår om jag vad jag ska köpa. Det här är vad jag har kommit fram till:


Bikini
Solskydd
Tunika
Leggings
Sandaler
Somrig jacka
Kofta


Ja, det blev ju en del. Frågan är då bara om ni tror att man kan köpa det mesta av det här för bara 1000 kr?
Det är inte det att jag inte har pengarna (äntligen lite pengar över till mig efter alla räkningar), det är ju en stund kvar innan vi åker och jag vill gärna lägga undan lite till resan. För att samtidigt ha råd att leva lite med mina kompisar i solen innan jag åker.

Vi får se vad jag har med mig när jag kommer hem.
Ska ju möta upp mamma också! :D

Pussa..*

Jag och Grabbarna Grus

B ringde precis mig och berättade att han och Rikard nu har bokad U2 i Augusti!
Ska bli så sjukt roligt att åka och se dom!
Nu är frågan bara om vi ska åka på fredagen eller på lördagen!!
Måste höra med Tove på en gång, eller kolla om någon känner sig manad att ta mitt pass på fredagen??


Ahhh, helt uppspelt..!
Sen vore det roligt om man kunde möta upp Bobban. Han jobbar, så han kunde inte gå med på koncerten. En fika har du kanske tid med ändå??




Besök på Sabis

Idag var det en väldigt lugn dag på jobbet, vilket var skönt. För då hann man göra saker som man måste också. Hann bli uppdaterad på vad Lassas hade för sig på Midsommar (har inte träffat henne sen dess).

Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra idag efter jobbet. För jag är ju ledig imorgon. På ena sidan måste man inte göra saker varje dag men å andra sidan varför inte ta vara på varje lediga tid jag har. Jag har ju bara 1 veckas semester i sommar.
Så då bestämde jag mig för att åka och hälsa på Sabis. Eftersom jag slutade kl 18 så visste jag att många som jag jobbade med redan hade hunnit gå hem. Jag hann dock träffa några kända ansikten. Eva, Serpil, Stina och Elena. Saknat er måste jag säga!!!

Vad roligt att ni ville att jag skulle söka mig tillbaka till er. Tar det som ett gott tecken!!

Becca kunde inte gå ut och shoppa imorgon. Hon behövde jobba, vilket jag förstår. Så jag får gå ut heelt själv, men det kan väl vara ganska mysigt ändå?
Ska träffa upp mamma på eftermiddagen och titta lite gemensamt på saker att ta med sig till Grekland. Sen pratade vi om att kanske äta lite middag.

Det var länge sen jag träffade mamma nu, så det ska bli mys.

Puss..*

Robban o Becca

Idag var ju som sagt en rolig städdag med mycket täppta näsor.. Jag har kommit på vad det är.. Det är pollen ju!
Efter att vi hade städat kom Becca och Robban hit på middag. Vi satte oss nere på gräsmattan har nedanför och åt. Vi hade med oss katterna ut också. Det har ju varit så fint väder idag.

Imorgon jobbar jag öppning och efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag är ledig igen på torsdag, vilket är skönt. Jag fick höra att DUKA har utförsäljning på sina produkter, för att dom har blivit uppköpta av Cervera. Så jag ska nog över till dom en sväng på min lunch och se om jag inte kan hitta något.

Längtar efter torsdag, SHOPPA!!!

Ska fundera ut vad det är jag behöver mer än en BIKINI!!!!!
Men vi får se vad det blir..

Skriver lite mer imorgon!!!

Nu ska jag och B titta på Arkiv X.
Godnatt!

Fest hemma hos Bryan

Nu tycker jag att vi bör planera lite inför Londonresan??
Håller ni inte med mig tjejer??

Eftersom jag sitter här och tycker synd om mig själv så har ni kanske märkt att jag längtar bort en del?
Fick ett mail från en vän till familjen som bor i Cornwall. Det var ett tag sen man hörde från dom men deras dator har varit trasig så det förklarar saken. Men jag vill verkligen åka nu. Det har gått alldeles för lång tid sen jag var där.

Det blev inte bättre när en tjej som var med på midsommar berättar att hon, när hon var där, festade med 50 Cent och var hemma på fest hos ingen mindre än Bryan McFadden min BRYAN!

Det är dags att åka nu!!!!!


Krya på sig/Städa

Idag ska vi städa här hemma. B är ju sjuk så jag tänkte att det kan jag göra då. För det behövs.

Tvätta
Plocka upp från golvet
Diska
Dammsuga
Moppa golvet
Bädda om



Så som ni ser så har jag verkligen en rolig dag framför mig. Speciellt när jag inte mår så bra men också vet att jag egentligen kunde ha varit ute på stan och shoppat med Becca. Men det får bli på torsdag istället. Finns en del som jag måste införskaffa. Jag och B räknade på det igår, det är inte alls lång tid kvar innan vi ska till Grekland. Jag kan inte vänta. Så egentligen är det bara bra att jag och B blir sjuka nu så vi slipper på semestern och med tanke på att jag inte har så mycket semester i sommar så vill jag ta vara på den! :P


Men efter att ha städat ska jag kurera både B och mig.



Igår gick jag, Johanna och Becca ut och tog några öl. Det var roligt, Filip dök upp också. Filip är en av B's gamla klasskompisar. Vi gick till Melanders Fisk på medis och satte oss på uteserveringen. Jag hade riktigt trevligt, däremot måste jag säga att dom har ganska hög musik på dom uteserveringarna. Det är inte alltid lätt att prata där måste jag säga!


Sen måste jag få säga en gång till, det kändes lite konstigt att träffa B's kompisar när han inte ens var med! :P
Roligt var det!

Just nu har jag inte så mycket roligt att berätta, vilket ni kanske märker. Men jag skriver snart igen!

Tack så mycket

Man känner sig fortfarande lite hängig från Midsommar. Jag vet inte riktigt om det är bakis jag är eller om jag håller på att bli smittad av B. För jag hostar en del och känner mig ganska tjock i huvudet.

Kan vara pollen också.

Hur som helst.. Idag ska jag jobba i Globen för första gången. Det ska bli roligt. Så jag tänkte bara skriva lite snabbt att jag hade väldigt många läsare igår, har slagit mitt egna rekord. Så jag ville bara tacka för att ni är så många som läser.. Hoppas att jag är tillräckligt rolig så att ni vill fortsätta??

Glöm inte att ni kan följa min blogg genom att trycka på knappen i Menyn!

Puss på er..*

Bilder från midsommar

(Klicka för större bild)

   


   


 


  

Midsommar

Det var verkligen hur roligt som helst igår. Först var jag ju på jobbet under dagen, där Johanna mötte upp mig. Vi gjorde oss i ordning för fest! :P
B och Rikard kom och mötte upp oss med katter och hela köret. I och med att vi skulle sova hos B's föräldrar så tog vi med oss katterna. *Sötnosar*

Efter att ha lämnat katterna och all packning så åkte vi ut till Calle. Det var skönt att se att alla svarta molnen låg över en annan del av Väsby. När vi kom dit hade det redan kommit 15-20 personer tror jag. Tyckte att det var många ute i trädgården, så var det nästan dubbla inne i huset.

När vi kom så var det dags att plocka blommor till den fina midsommarstången som killarna hade ställt upp. Så vi åkte iväg med Calles traktor och flak.
Självklart var det bara jag som tappade min dricka. (Nej, jag vet att det inte var ett studentflak! :P)

Vi plockade några blommor som vi inte satte upp på stången, som vi inte heller dansade runt. Men det var fint att ha en helt grön stång i alla fall.

Maten, det lilla jag fick äta, var väldigt god. Sill och potatis, grillat med sallad till och självklart snaps. Som jag väntade lite med eftersom jag är en förlorare i ölspel! ;)
 
Senare mot kvällningen så kom det fler personer som jag och Calle hämtade på stationen. Däribland mina två klasskompisar Eva och Suzan. (Såååå roligt att ni kom!)

Vi partade vidare och Becca och Robban kom förbi! JAAA! :D
Kvällen avslutades med nakenbad en bit från Calles hus. (Det var nog en del som blev sjuka efter det, B bl.a.)

Vid 4 åkte jag, Johanna, Eva, Suzan, B och Rikard hem till B's föräldrar och sov. Det var heeelt klart en lyckad kväll. Däremot så har denna dag bara inneburit sova, sova, sova!!

Bilder från igår kommer snart!

Hoppas att ni hade en trevlig midsommar också?!


Lista - Check!


Dust in the Wind

Den här låten är vår låt!
Älskar dig!




Midsommarfest!

Då har man slutat jobbet för ikväll och har bara några timmar imorgon. Taggad till tusen med dricka och nya kläder. Jag ser verkligen fram emot imorgon. Vi ska fira ute i Calles hus, fem minuter från vår nya lägenhet, med grillning och bara en massa roligheter.

Jag fick höra förra veckan att midsommar skulle komma med sol och 20 grader. Vågar man lita på det?

Vad som också är roligt är att Johanna kommer med, vilket är ett nytt ansikte blans oss andra ursprungliga. Sjukt roligt att du ska med måste jag säga.


Vilka mer är det som kommer?

Calle
Åsa
Rikard
B
Becca
Robban!?
Johanna
Jonathan
Mikaela
Eva?
Suzan?

Kommer några av Åsas kompisar kanske? (Ska man vara förberedd på ölspelet?)
Robban, det är klart att du kommer...! (Jag vet att du läser min blogg, någon skvallrade :P)

Jag har säkert glömt någon, vi ska tydligen bli uppåt 30 pers!!

Jag vill bara att det ska bli natt så att det blir morgon så jag kan jobba klart. Haha.. *ni fattar*
 
Vad ska ni andra hitta på för kul?

Kikka

Grattis min Underbara Kikka!
Hoppas att du får en trevlig födelsedag. Att ni hade det roligt igår!!!



Drömmarnas land

Det roliga var att när jag gick och la mig igår och sa godnatt till B i telefonen, så sa jag att jag skulle ut och resa. (I drömmen alltså)

Det är ju inte varje dag man kan bestämma vad man ska drömma. Men det gjorde jag. Däremot var det inte jag som bestämde vart jag skulle åka. Jag hann drömma 2 gånger. Den första resan var till Prag, på kryssning. Så där var vi i över en månad.

Sen kom B hem och jag somnade om igen. Då hade vi köpt den bilen som B vill ha, så åkte vi till Göteborg. Men vi tittade inte på U2.
Så man kan säga att jag har fått resa en del inatt. Kul har det varit!

Veterinären

Vi tog Lilla My till veterinären idag!
Ingen rolig natt för oss men vi var jätteoroliga över att hon kanske blivit mycket sämre. Hon har ju kattsnuva och det är något som man aldrig blir av med. Paniken slog både mig och B när vi insåg att hennes svans bara släpade i golvet. Hon verkade inte känna den över huvudtaget.

Jag trodde att det kanske var ett "dålt fel" och B försökte läsa sig till vad det kunde vara. Vi hittade något som skulle kunna stämma in på hennes symtom. Det var vingelsjukan.. *Inget man önskar någon katt*
Dessutom är det obotligt, så vi har inte sovit så bra inatt..

B åkte med henne till veterinären idag..
Vilken lättnad att hon "bara" har stukat svansen. Det är absolut inget roligt med det men det är MYCKET bättre än att hon skulle ha vingelsjukan...


Nu ska vi alla 3 gå och sova. Får se om jag får med mig båda..
B jobbar ju, så jag tänkte att jag kunde få lite sällskap av mina underbara katter!


(Mysan i soffan)


Pussa..*

John och Kattrinas avslutning

Idag försov vi oss. Vi skulle varit ute i Väsby redan vid 9 men vi vaknade inte förrän vid 9. Som tur var kunde John och Kattrina åka kommunalt.
Vi hämtade upp Lena för att sedan åka ut till Smedbyskolan. Inte visste jag att man kunde ha sånna stora event vid andra tillfällen en när man tar studenten!!

Det var väldigt roligt att se. Alla hade samlats ute på skolgården framför en scen. Alla sjöng och elever fick priser.

John - Årets Idrottare 08/09
Kattrina - Elev med alla MVG.

Grattis till er båda!

Efter ca 1 timma samlades alla inne i musiksalen och betygen delades ut. Det var som sagt roligt att se hur en annan skola anordnar sina avslutningar.

Efter skolan åkte vi alla, jag, B, Julia, Lena, John och Kattrina, hem till dom och har bara ätit en massa gott..!
Det har varit en hektisk dag men en väldigt mysig sådan. Det var något i smörgåstårtan som gjorde att alla blev trötta. Fast det var bara jag, B och John som somnade.

Vi stannade på middag med Lena också medan John och Kattrina gick ut för att träffa klasskompisar!

Nu ska jag och Björn hitta på något...

Puss på er..*

Lista - Check!

P.S. ÄR DET NÅGON SOM ÄR INTRESSERAD AV ATT ÅKA TILL GÖTEBORG FÖR ATT SE U2?? HÖR AV ER SENAST IMOROGN, ONSDAG 17/6!

Hyllning till mina kollegor!!

Pratade med en av mina kollegor och vän igår, hon tyckte att jag skulle skriva om mina vänner här. Så nu tänker jag faktiskt göra det.

Jag började på Gallerix för lite över ett år sedan. Det här är alla som har jobbat med mig under den tiden!!




Anna, min chef. Hjälpt mig med det jag kan idag. Grym på att grilla. Tack igen för den goda maten vi fick på middagen.
(klicka för större bild)




Jag hann bara jobbar något pass tillsammans med denna tjej. Men på den lilla tiden lärde jag känna en väldigt rolig och glad tjej, Linda. Ni kan även här kolla in hennes egna blogg.
(Klicka för större bild)




Rani, alltid lika glad när man jobbar med honom. Glädjespridare på jobbet. Rani, nu måste du kolla min blogg! :P Haha..
(Klicka för större bild)




Här har vi Sandra och Tove. Sandra är inte bara en av mina kollegor, utan även B's kusse. Hur jag fick reda på det här? Det var genom Tove, (tjejen med röda filten) som är bästa kompis med Sandra. Vad är oddsen för det?
 Ska bli roligt att bli kollegor igen Tove!
(Klicka för större bild)




Underbara Sofie, som jag jobbade med i Mörby. Som kommer bli så glad över det här inlägget! ;)
Tycker dock att vi borde ses mer!
(Klicka för större bild)




Johanna, ännu en glädjespridare på jobbet. Kommer alltid med uppmuntande "Ska vi luncha idag?"-förslag.
Grymt gullig tjej.
(Klicka för större bild)




Det är fullt ös i den här tjejen. Spontan tjej som löser dom flesta problemen.
Jag säger bara: COME ON CANVAS!!
(Klicka för större bild)




Lassas, underbar tjej. Hur snäll som helst. Ställer alltid upp i med och motgångar. Låter som en vigsel. Hehe..
(Klicka för större bild)




Dick som nyligen började hos oss har kommit in i gänget på en gång. Riktigt rolig prick.
Någon som känner igen honom..?
Kolla igenom mina senaste inlägg med musikvideor!!
(Klicka för större bild)




Carro, vi har inte jobbat så mycket, men en riktigt go tjej!!
(Klicka för större bild)




En tjej som alltid är positiv till allt. När är det ni ska till Thailand??
Jag måste hinna skriva ner lite tips!
Söt som få!
(Klicka för större bild)


Det finns en som jag inte har någon bild på och det är Stefan. Så honom får jag hylla såhär!
Men bara så att du vet Stefan, någon dag har jag en bild på dig och då är det kört! ;)


PAX FÖR ALLA PÅ SCENEN!! DOM ÄR MINA!



Alla 4 männen är mina!!! *MMMMM Mumma*

Ska be B om hjälp

Det är seriöst något fel på min dator. Kommer inte in på dom sidor jag vill se. "Den här länken är bruten.." dyker upp i rutan heeela tiden. Jag kan inte ladda upp bilder på min blogg!
Det är mycket som inte står rätt till. Är det någon datakunnig människa som kanske kan förklara vad felat kan vara??
Kan det vara någon server som inte fungerar??

Jag vet att jag inte har förlängt NORTON.. Men det kan väl inte bara vara det som är felet??

Hjälp mig snälla!!
Någon?

Ska be B titta på det i morgon när han är ledig!!!

Pussa på er..*


Jag ska/Jag vill

Det här är vad jag ska göra de närmsta månaderna, samt vad jag vill göra det kommande året. Listan kanske kommer förlängas.

Jag ska:

Gå på John och Kattrinas avslutning.
Fira midsommar med nära och kära.
Till Grekland med B, mamma och pappa 18/7-25/7.
Se U2 i Göteborg med B och G.
Flytta till Väsby.
Gå på Calles kräftskiva.
Beccas inflyttningsfest.
Börja träna igen.
Ta körkort.
Måla om.
Inflyttningsfest.
Åka till London med Johanna, Tove, Lassas och Angelica.


Jag vill:

Åka till New York.
Komma in på KY-utbildning Nackademin. (Frans Schartaus Handelsinstitut)
Eller sjuksköterska i Uppsala.
Ta dykarcert med Becca.
Åka till Island.
Åka på kryssning.
Bestiga Kebenekaise.


Skulle egentligen träna lite idag..

Jag började ju träna innan vi åkte till Thailand men slutade egentligen med det så fort vi åkte. Nu är det väl dags att sätta igång. Jag hade tänkt åka och simma i Vällingby. Men som vanligt så föredrar jag att sova...! Haha..

Jag har varit inne och tittat lite efter någon bikini på Nelly.se.  Jag köpte ju en därfrån när vi åkte till Thailand. Jag var inte alls nöjd med den men det fick gå ändå. Jag ville verkligen inte lägga mer pengar på saker här hemma, utan allt jag hade skulle gå till Thailand. Skulle köpt en ny där... Men hittade ingen som jag gillade så mycket.

Jag tycker att jag har hittat en väldigt fin bikini. Vad tycker ni?
Ska man satsa på den?
Eller ska man kolla i butik först?

Ni får gärna kommentera här, bu eller bä??


Wave Set SEK 998, Salinas - NELLY.COM

Kings of Leon

Jag tror jag måste erkänna att jag börjar gilla Kings of Leon!



U2 i Augusti!?

Hur sjukt är det inte att man har längtat hem till sin blogg?
Det är väl så det ska vara egentligen. Menignen är ju att man ska hålla bloggen rullande så gått det går. (och det ska komma från mig?)
Men hur som helst.. Bloggen är ju något jag har skapat och därför är det på mitt ansvar att den uppdateras!
Det är inget som mina kompisar ska behöva påminna mig om. Det här är inte direkt första gången.

Idag kom Johanna över till Kista och lunchade med mig. Bjöd mig till och med. Tack gumman!
Har varit en ganska lugn dag på jobbet. Runt 8 rullade Rani in genom dörrarna. Jag måste säga att jag inte är förvånad över att han tittar in längre. Det börjar bli en vana. Haha..
Det roliga var att han bjöd på middag..

Jag har dessutom varit lite depp dom senaste dagarna. Kanske ni märkte på mitt inlägg igår. Jag har nu konstaterat att det är PMS som talar.
Hörde av mig till B under dagen och han fick mig direkt på bättre tankar. Han hade tydligen planerat att vi ska till Göteborg i Augusti och se U2... Vår bilmusik!!

Det vore huuuuuuuur härligt som helst!
Bara vi två.. Miniweekend!!

Färdig

Nu har jag äntligen gjort om min blogg. Det var ganska länge sen jag började tänka på en ny. Jag vet att den här påminner väldigt mycket om en av mina kompisars bloggar. Det var bland annat därför jag la dit en annan typ av header.

Hur som helst så är jag nöjd, det är skönt att man slipper det svarta lite.

Idag är det jobb, hela helgen är det jobb. Nu börjar vi närma oss semesterveckorna och inför det är det mycket. Jag åker ju till Grekland men det är ett tag tills dess.


Igår var jag och körde med pappa igen. Vi har nu i 2 dagar kört i Sumpan (Johanna, du får se upp.. ;P)
I förrgår gick det inte alls bra. Jag tror inte jag känt mig så osäker i trafiken sen jag började övningsköra för ca 2 år sen. Däremot gick det mycket bättre igår. Vi körde inte så länge men det kändes skönt att vara mer säker.

Vid 18.30-18.45 träffade jag Becca på Centralen, vi gick och fikade på John Chris. Vi har inte setts på ett tag nu, men nog kunde vi prata! Haha..
Det var trevligt.

Nu ska jag börja göra mig klar för jobbet.. Skriver mer ikväll!


Puss..*

Samma slutsats

Dom senaste månaderna har jag gått och funderat. Jag har väl försökt att "förneka" det men på något sätt kommer jag alltid tillbaka till samma tanke och samma slutsats.
Jag har en del mål som jag försöker uppnå just nu. Tyvärr så har jag kuggat på allt. Inte bara körkortet utan även matten la jag ner. Jag vill ju fortfarande nå upp till dom målen. Jag kommer absolut inte att sluta sträva efter det.

Det här som jag har konstaterat nu är något som jag vet att jag är ensam om att tänka. Hur mycket jag än försöker "glömma tanken" så kommer den som sagt alltid tillbaka. Vet inte riktigt hur jag ska kunna släppa det.
Försöker fokusera på körkortet, söka matten igen, flytten och eventuellt komma in på det jag vill plugga. Önskar bara att det på något sätt skulle vara ok med det. För det är mycket som det är. Trillar ändå tillbaka..

Är det inte dags att gå lite längre?
Fast samtidigt, varför har jag så bråttom?


Hjälp!

Nu måste ni övriga bloggare hjälpa mig. Jag vet inte riktigt om det är min dator som fortsätter att svika mig, eller om det är någon server på internet som inte fungerar som den ska.

Men när jag ska gå in och kolla andras bloggar och även min egna ibland så kommer det upp en sida där det står:
den här länken är bruten.

Är det någon som vet varför det är så, är det min dator eller är det någon server på internet?

Tack för hjälpen!

Hur glad som helst!

Visst jag har smällande huvudverk. Vet inte om det är vädret eller spänningarna som släpper. Men pratade precis med Sophie. Hon kom med väldigt roliga nyheter. Går allt vägen för oss så kommer det bli riktigt roligt!

Det är kanske inte lika off som alla får det att låta. Det är många som är på väg åt samma håll!

Nu vill jag att tiden ska gå ännu fortare! :D






Puss..*

Skickat in våra papper

Jag glömde berätta något roligt igår. Vi har skickat in våra papper till Väsbyhem nu. Vi var hemma hos Linus och Ida i helgen och skrev alla våra ansökningar. I förrgår fick jag ett sms från honom där han skrivit att han skickat alla papper nu. Vi hoppas att det inte ska behöva ta 3 månader, som det står att det tar under juni-augusti. Fast samtidigt kan det vara skönt att få lite mer tid att förbereda sig på.

Kanske hinner köra upp en gång till? :P *Skoja*

Tessan som jag lärde känna under intensivkursen har sagt att hennes pojkvän kan hjälpa oss med färger och annat material i och ,med att han jobbar med det. Så nästa gång jag träffar Tessan ska vi få se vad det finns för färger..
Har ju hittat några tavlor på jobbet som jag vill köpa. Jag visste att B inte skulle gilla motivet. Men han har gått med på att jag får köpa dem! :D

Jag vill verkligen flytta nu. Jag har insett att jag känner mig väldigt hemma i Väsby.
Ska dessutom bli roligt att komma Becca lite närmare igen. Vi har ju inte setts mycket alls sen vi flyttade hit.

Pussa..*

Wonderwall

Till en av mina underbara kompisar!



Underkänd!

Den stora finalen idag... Gick inte bra..
Uppvärmingen gick jättebra, men själva uppkörningen gick inte alls bra. Det tog hårdare än vad jag trodde det skulle göra. Fast som jag sa till alla igår, om jag inte klarar uppkörningen så är det inte meningen att jag ska vara ute på vägarna än. Synd bara att den tanken inte fanns när jag fick höra: "Idag blev du inte godkänd."

Jag ska ta om några lektioner och har redan bokat om min uppkörning. Jag ska absolut fortsätta köra med Linda. Hon är heeelt klart den bästa lärare jag har haft.

Vad har hänt annars då?
Jo, vi var hemma hos Anna i lördags och det var mycket trevligt. Jag sa ju att jag skulle ladda upp lite bilder men tyvärr så glömde jag kameran hemma. Vi åt god mat och hade mys ute på altanen. Efter det skulle vi ut, jag hade glömt min plånbok hemma, så jag, Johanna och Angelica gick hem hit och hämta den. Sen kom vi bara till Fridhemsplan, vände hem och sov! :P

För övrigt så har jag sjukt ont i min sista visdomstand som är på väg upp.. AAAAJ!

Skriver mer sen!
Pussa..*


Nostalgi


Nationaldag, Avskedsfest..!

Så fort jag kom in hit fick jag massa spindelnär i håret och började nysa för allt damm. Så länge sedan var det jag skrev här. Jag vet att jag har varit usel på att skriva här. Som många vet så har det varit mycket med körkort och jobb. Matte C som jag började med har jag fått hoppa. Jag ska söka igen till nästa kursstart. Lessen Linda!!!


Ikväll blir det lite avskedsfest för Anna på jobbet. Vi ska alla hem till henne och äta god mat och ha det trevligt..
Perfekt att fira den 6 juni.
Vi har varit hemma hos Linus och Ida idag också och fyllt i våra bytesansökningar. Så det rullar på för oss känner jag. Jag lovar att hålla er mer uppdaterade!

Nu måste jag dock plocka undan lite för Johanna dyker upp här innan vi går till Anna.

Ha de fortsatt trevlig Nationaldag!

Puss på er..*


RSS 2.0