Stressen fortsätter

Ni får ursäkta att jag inte har skrivit på ett tag. Men jag hade en stressig helg och nu kan jag inte riktigt bli av med den stressen. Jag drömmer om jobbet, glömmer saker, sover dåligt och ja.. Det låter väl inte så bra?

Jag vet inte direkt vad det är som har utlöst det hela, jag har ju varit ledig i flera dagar. Men jag ska försöka komma tillbaka på fötter!

Skriver mer senare..*

Stressig helg

Torsdag: Min helg har varit väldigt stressig. Det började i och för sig väldigt trevligt med middag och utgång. :D
Det var väldigt trevligt att ni alla kom hit och att det blev så pass lyckat som det blev! 

Fredag: Då var det dags att städa upp det som blev kvar från dagen efter. Tack så jättemycket för hjälpen Tove och Rani! Det hade aldrig gått utan att ni hade diskat en del. Hahah... Så mycket disk!
Meningen var att jag och B skulle vaccinera katterna i fredags, dock blev det lite stressigt med att hämta bilen och tiden hos veterinären. Så det fick vi ta dagen efter. Istället åkte vi och storhandlade. Det var ett bra tag sedan vi kunde handla så bra. :P
Nu har vi mat för hela månaden! (inte för att vi inte alltid har det.. hehe..)

Lördag: Vi vaccinerade katterna hos ingen mindre än Buba från Robinson. Om ni kommer ihåg det?
Han var ju bara för trevlig och det märktes att han lägger ner tid och möda på att alla djur som kommer dit ska få det dom behöver. Kissarna verkade tycka om honom också.

På eftermiddag/kväll kom Becca och Robban över för att äta lite middag med oss. Det var verkligen trevligt. Det var männen som lagade maten och vi tjejer som lagade efterrätten! :P
Mycket gott!

Söndag: Kamilla, Tim och Otilia kom över för att träffa Zelda och Leia. Det var väldigt mysigt. Barnen var ju lite blyga för både katter och B i början. Efter en stund så var det som om dom känt varandra länge. (det var bara andra gången dom träffades)

Efter det så åkte jag och B till IKEA. Där köpte vi en ny byrå till sovrummet och så köpte vi även ett skåp som vi ska ha i köket. För att få bort en del skräp.. Hehe.. 
Vi har äntligen börjat få ordning på saker i vår lägenhet!


Finally!


Uppdateringar

Äntligen ledig. Efter att ha jobbat 7 dagar i rad så har jag torsdag-söndag ledigt. Det är verkligen skönt.

I morgon ska (hoppas jag) ska några kompisar till mig och B från Väsby komma över på middag. Det ska verkligen bli kul för jag har inte träffat dom ordentligt sedan vår inflyttningsfest. Som var 25 juli. Det var ett tag sen det.

Vi pratade om att dom skulle komma hit tidigare i veckan, ska bara dubbelkolla med dom idag. :D

Planen är väl att vi ska vaccinera våra små vänner här också. Men Mr Mr sover fortfarande!!! Haha..

Det känns som att det har hänt en hel del på dom dagar jag inte har skrivit här. Jag är väldigt glad för Toves skull. Det här förtjänade du verkligen! :D

Min pappa är ju i Perth Australien igen. Han kommer hem imorgon och det ska bli riktigt roligt att träffa honom. Han har varit där så många gånger så det borde ränas som hans andra hem. Jag önskar att jag kunde få åka med honom någon gång. Det har B också sagt. Så det kanske kan bli av någon dag?

Vi har också pratat om att kanske åka med mamma och pappa till Grekland 1-2 veckor i sommar! :D
Det ser jag fram emot. Om det blir av. Men det lät positivt när vi pratade om det! :D

Nu ska jag försöka betala lite räkningar! *wohoo*

Ha de bra!

Pussa..*

Just More



Lyssna och njut!

Fika

Igår hade jag en del för mig.. Men inte samma sak idag. Jag ska fika med Natta idag. Det är inte lika hektiskt som att städa, laga mat och vara barnvakt samtidigt! :P

Jag hade riktigt mysigt igår. Jag blev omkull sprungen när jag kom och skulle hämta tvillingarna på dagis. Det var roligt.. Hahha... Men tänk att en (snart) 3 åring kan springa med sån kraft att han putta ner mig på golvet?! :P


B och jag låg kvar i sängen väldigt länge idag. Vi vakna inte förrän 12.20 och låg kvar i sängen och tittade på Harry Potter and the order of the pheonix. Det var också rikigt mysigt. Nu är han iväg och provkör lite bilar som vi har prata om att köra..

Jag ska åka in till stan och träffa Natta nu!

Vi höres lite senare!





Pussa..*

Mickey Mouse Club

Titta vad jag hittade...!
Det här är en hyllning till de 3 mest framgångsrika från Mickey Mouse Club!








Måste åka till London!

Det slog mig nu att jag måste åka till London. Jag har världens abstinens!! Ahh!!!



Hur är man ledig?

Jag vet inte vad man ska göra för att koppla av..?
Jag har inte varit såhär ledig sedan jag var i Thailand. Hur gör man för att ta vara på sin tid?
Det är sant, men jag har glömt hur man gör..

Idag är det iofs ganska lugnt, jag ska diska lite, vara barnvakt , laga mat och sedan försöka läsa lite teori.. Leka med katterna vill jag göra men dom vill ju inte vara med mig.. (inte på det sättet) men dom sover väldigt mycket. Det är väl så det ska vara egentligen. Men jag vill att dom ska leka, med mig!!

Haha..

Men jag funderar på om jag ska baka lite också. Bara för att vara säker på att jag har saker att göra hela dagen. Det ska bli kul att träffa tvillingarna igen. Det var ju ett riktigt bra tag sedan jag var med dem. Det var i somras som jag hämtade dom senast!
Enligt min syster längtar dom efter att jag ska komma och hämta dem!

Det är väl bara att sätta igång med min lista för idag..

Pussa..*


Suger på Bowling

Igår var vi ju som sagt ute och bowlade. Vi var på ett ställe på Fridhemsplan och bowlade. Jag tycker att det är roligt att bowla, men igår vill jag inte ens kommentera. Det gick ju mer än sämst för mig!
Men som jag sa igår, man kan ju inte vara bäst jämt! :P

Efter det gick vi till Theodoras. Jag vet inte riktigt vad det var som hände med mig igår, men jag drack inte fasligt mycket, rökte en del och jag till och med snusade. :S

Men så farligt full kände jag mig inte.. Men tji fick jag. Jag mådde väldigt dåligt när vi kom hem. Så idag har jag bara legat på soffan med B och kollat på film. Mer film blir det ikväll. Vi köpte alla 3 Harry Potter filmer som vi inte redan har. Så vi ska väl ge oss på ett litet maraton här ikväll!

Imorgon blir det tillbaka till jobbet igen. Måste kolla vilka tider det är bara!

Pussa på er alla..*

Middag idag

Jo, tvbänken is the shit enligt våra katter.. Dom sover där bakom heeela tiden. Haha..
Men det är så sött!

Ikväll kommer Sophie hit och ska äta middag med oss. Det ska bli mysigt och vi har alla sett fram emot det den senaste veckan. Det ska bli riktigt roligt!

Sen blir det bowling imorgon. :D Det ser vi också fram emot!
Vilka det är som kommer med?

Det är: B (min egna), Aino, Thomas, B (Kikkas), Kikka, Simon, Evelin, Annina, Jenna och så jag!

Men nu när jag räknar lite på det så vet jag inte om det är så att vi behöver fler än 2 banor?
Men det ska ju samtidigt vara roligt att kunna spela med olika personer. Så det är ju bra att ha en bana till utifall att!

Pussa på er..*



Zelda och Leija

  
(klicka för större bild)


Kan man vara gladare?


Just nu ligger våra nya bebisar och sover i vår tvhylla. Dom ligger och sover på varsin sida om B's X-Box. Det har varit riktigt mysigt att få hem dom små. Dom gör allting tillsammans. Det är väldigt sött om jag ska vara ärlig. Det är ungefär som om dom är ute på ett äventyr tillsammans och ska försöka hitta allt och lära känna allt.

Vi bestämde med Katt Elin att vi skulle försöka hålla lite kontakt med henne och mamma-katt. För att inte glömma Morbror Nisse (katt).

Jag kan verkligen inte vara gladare. Väntar bara på att B ska komma hem och få träffa dom små också.

Som ni förstår så är dom döpta till Zelda och Leija. Det gäller bara att vi kan lära oss känna igen vem som är vem? :P

Pussa på er..*

Lunch Med Annina

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Jag pratade med Annina i slutet av förra veckan. Det slog mig att det var flera månader sedan som jag träffade min Annina själv. Det har väl bara slumpat sig så kan jag tänka mig. Men hur som helst så ska jag träffa henne idag. Vi ska ut och luncha. Det ser jag fram emot. Det är synd bara att jag inte har så mycket pengar på mig. Men Annina ska bjuda mig på lunch idag! *Mys*

Jag har varit seg hela morgonen. Det känns som om det var ett tag sedan jag var ledig och verkligen kunde sova ut. Men snacka om att man blir seg av det. :P

Nu ska jag hoppa in i duschen.. Så hörs vi igen senare ikväll!

Pussa..*



Apocalypto

Vill bara att ni ska veta att jag känner mig mycket bättre idag än vad jag gjorde sist jag skrev. Pratade med pappa idag och han undrade hur jag mådde. Men allt är som sagt mycket bättre idag..

Är ledig imorgon och då ska jag bara sooooova. Luncha med Annina ska jag me! :D

B och jag har ätit grekiskt idag.. Hemmalagat. Vet inte riktigt vad jag tycker om lamm. Men det var gott för att ha varit B som gjort det..
Nu ska vi titta på Apocalypto. Har inte sett klart den än..!

Ta hand om er!

Det är bara att bita ihop!

Jag vet att jag har varit lite seg på att skriva dom senaste dagarna. Det har varit mycket jobb, städat här hemma och sen sova... men väldigt lite.

Jag har känt mig lite från och till. Det har varit mycket, men samtidigt vet jag inte riktigt hur jag ska förklara "mycket". Det jag menar med mycket är mer känslomässigt. Jag har haft så mycket i tankarna och sovit så dåligt så jag har lixom låtit en viss rädsla komma ikapp mig.

Men jag gör allt för att komma över det och tänka "det är bara att bita ihop".

Om några dagar kommer katterna och vi ska träffa alla tjejerna med deras respektive på lördag. Det känns som om jag ännu en gång sitter här och aldrig känner mig nöjd.

Det kan vara PMS också!

Ni får ursäkta att det här kanske inte var det gladaste inlägget. Men det kommer andra dagarn också!

010109

Då var det första dagen på ens nya liv?
Eller vad säger man...?

Nyårsafton igår och det var hur roligt som helst. Vi var ju utbjudna av Calle och Åsa på inflyttningsfest/Nyårsfest i Väsby. Dom flyttade till hus för inte så länge sen. Så det var första gången för många att komma dit tror jag. I alla fall för mig och Natta.

Idag har jag städat ordentligt i vårt kök. (Som tillhör vardagsrummet..)
Även fast man har plockat och torkat av en del så tycker jag inte att det känts ordentligt rent. Jag kände att det var dags att ta tag i saken en gång för alla. Dessutom så kommer katterna snart och då känner jag att jag vill bli av med så mycket onödigt krafs som möjligt!

B åkte iväg till en kompis för att spela lite spel med dels den kompisen men även en annan kompis som flyttat till Hedemora. Det gäller ju att passa på när man får chansen att ses. :D

Det gjorde mig absolut ingenting. Jag hade det faktiskt väldigt mysigt här hemma med One Tree Hill (den bästa serien) och min städning.

Jag hoppas att er första dag på det nya året har varit lika bra som min?
Trots eventuell baksmälla?

RSS 2.0