Stressig helg

Torsdag: Min helg har varit väldigt stressig. Det började i och för sig väldigt trevligt med middag och utgång. :D
Det var väldigt trevligt att ni alla kom hit och att det blev så pass lyckat som det blev! 

Fredag: Då var det dags att städa upp det som blev kvar från dagen efter. Tack så jättemycket för hjälpen Tove och Rani! Det hade aldrig gått utan att ni hade diskat en del. Hahah... Så mycket disk!
Meningen var att jag och B skulle vaccinera katterna i fredags, dock blev det lite stressigt med att hämta bilen och tiden hos veterinären. Så det fick vi ta dagen efter. Istället åkte vi och storhandlade. Det var ett bra tag sedan vi kunde handla så bra. :P
Nu har vi mat för hela månaden! (inte för att vi inte alltid har det.. hehe..)

Lördag: Vi vaccinerade katterna hos ingen mindre än Buba från Robinson. Om ni kommer ihåg det?
Han var ju bara för trevlig och det märktes att han lägger ner tid och möda på att alla djur som kommer dit ska få det dom behöver. Kissarna verkade tycka om honom också.

På eftermiddag/kväll kom Becca och Robban över för att äta lite middag med oss. Det var verkligen trevligt. Det var männen som lagade maten och vi tjejer som lagade efterrätten! :P
Mycket gott!

Söndag: Kamilla, Tim och Otilia kom över för att träffa Zelda och Leia. Det var väldigt mysigt. Barnen var ju lite blyga för både katter och B i början. Efter en stund så var det som om dom känt varandra länge. (det var bara andra gången dom träffades)

Efter det så åkte jag och B till IKEA. Där köpte vi en ny byrå till sovrummet och så köpte vi även ett skåp som vi ska ha i köket. För att få bort en del skräp.. Hehe.. 
Vi har äntligen börjat få ordning på saker i vår lägenhet!


Finally!

Trackback
RSS 2.0