Dag 01 – Presentera Mig Själv

Hej!

Jag heter Sanna och är 23 år, snart 24. Bor tillsammans med min sambo B (vill inte skriva hela namnet av olika anledningar) och våra 2 katter ca 20 minuter utanför Stockholms innerstad. 


Jag är en ganska glad tjej som jobbar på Gallerix. Där har jag jobbat sedan 2008 och trivs bra där. Jag har trevliga kollegor och gillar mina arbetsuppgifter. Har ni vägarna förbi Kista är det bara att titta in och säga hej.
Jag tycker samtidigt om att träffa mina vänner på antingen en fika eller varför inte lite god mat. Ibland är det inte bara det att maten är god som gör en middag, utan även sällskapet. :)


Jag tycker också om att resa - det har blivit en del av mig då jag började resa ganska mycket som ung. När jag var 10-11 hade jag varit i 13 länder om man räknade med Småland. ;)
Så det säger ju kanske en hel del. Både om mitt resande och även om mina geografiska kunskaper vid den åldern! :P
Bara i år har jag redan hunnit med tre resemål. Hade dock inte klarat det utan er. :)

 

Irland


Grekland


Säger sig självt - London


Jag hoppas att det är lite bättre med det idag då min dröm är att komma in på en KY-utbildning för att bli en Resekonsult. Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen på det här! :)

I övrigt så tycker jag om att skratta - ett skratt förlänger livet - livet har bara börjat för mig och jag har massa som jag inte har hunnit med än. Jag behöver så långt liv kan jag få då jag inte vill missa någonting av det jag vill göra!

Vilken Morgon

Nog med att man blir tröttare under vinterhalvåret men den här morgonen har varit något alldeles speciellt. Jag stängde av 4 väckarklockor och somnade om. B väckte mig när han kom hem. Det hjälpte inte. Somnade om då han lovade att köra mig till jobbet. Tack, du är en ängel!

Han kom in och väckte mig med en kopp kaffe och påbörjat upptappat bad. Jag somnde i badkaret igen. Men tro det eller ej, jag kommer försöka hålla mig vaken nu.

Ikväll ska jag hem till pappa och prova jacka! :)
Ska bli spännande!

Puss och godmorgon på er..*


Jag Har Antagit Utmaningen

Då var det dags för mig att anta en utmaning. Det är ganska många som håller på med samma utmaning för tillfället.

Såhär ser det ut:

För varje dag i en månads tid ska jag som bloggar skriva om ett ämne. Detta innebär att ni som läser kommer lära känna mig bättre. Jag ser fram mot att starta detta. Fast det blir inte förrän senare ikväll!

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29
Mina ambitioner
Dag 30
Ett sista ögonblick


Låter Det Inte Hindra Mitt Resande

Enligt uppgifter ska Leo DiCaprio har varit med om en flygstart som snabbt förvandlades till mardröm. Strax efter start så ska ena motorn ha exploderat och det skulle ta 1½ timma innan piloten kunde landa igen på JFK. Jag om någon förstår att man kanske inte vill sätta sig på ett flyg igen efter en sådan händelse.

Jag gillar att resa. Det har varit en stor del av min uppväxt och jag är väldigt tacksam över att mina föräldrar har tagit med mig till så många olika platser världen över.
Jag har alltid tyckt att det varit mysigt att stiga ombord på ett flygplan och sitta där med antingen en bok, min ipod eller bara titta på filmerna som oftast visas.

11 september 2001 förändrades allt det där för mig. Jag har blivit så fruktansvärt rädd för att flyga (även om jag inte låter det hindra mitt resande) och jag menar inte lite. Ska jag resa någonstans kan jag inte (på säkert 1 månad innan) se filmer som handlar om flygplanskapning eller flygolyckor. Vare sig drama eller dokumentärer)
Under längre flygturer försöker jag att somna så fort det går med tanken att jag inte är medveten om vad som händer runt om. Jag vet att statistiskt sätt så är det säkrare att flyga. Men det jag inte gillar är att inte ha kontroll över situationen.

Har du någon fobi och hur gör du för att handskas med den på bästa sätt?



Trots rädsla är det alltid värt det i slutändan


Deck The Halls With Boughs Of Holly

När jag kommer hem från jobbet ska jag upp på vinden direkt - där ligger lite pyssel som jag kommer kunna sysselsätta mig med hela kvällen. Funderar dessutom på att köpa med mig lite gottit och äta medan jag håller på. Jag är ganska hungrig nu.

Det har varit en lång dag idag.

Jag jobbar imorgon också, så får inte hålla på allt för sent. Vet inte ens om jag vågar mig upp på vinden (gillar inte att lamporna slocknar av sig själva efter en stund) men jag hoppas att jag hittar det jag ska ha snabbt.

Vad gör ni för skojsigt annars en kväll som denna?

Vad Önskar Ni Er?

Snart är tomten här. Har ni önskat er någon speciellt i julklapp i år?

Min önskelista har ni ju fått läsa några gånger. Den växer för varje dag kan jag meddela er där ute.

Jag hade en liten rolig idé, jag har länge försökt att inrikta min blogg. Självklart kommer jag fortfarande att skriva om mitt stojiga liv - som just nu kretsar mycket kring jobb. Men jag har inte riktigt vetat vad jag vill satsa på.

Det jag tänkte att ni skulle få göra, det är att önska er mer saker på min blogg. Är det något ni vill att jag ska skriva mer eller mindre om?
Mer bilder?
Musik?

Skriv gärna en liten kommentar under det här inlägget, så ska vi se om inte min blogg kan bli ännu lite roligare för er att läsa.



Julyran Sätter Igång På Riktigt

Inför första advent vill jag få upp en del julpynt. Först och främst adventsljusstaken och det jag saknade var självklart mossan. Så när jag vaknade idag åkte jag iväg till Rusta och köpte mossa samt lite små prydnader till ljusstaken.

På väg ut till kassan snubblade jag över en jättefin ljuslyckta som jag inte kunde stoppa mig själv från att köpa. Först tänkte jag att man skulle kunna ha den ute på uteplatsen. Men jag är inte helt säker på om den tål det. Så jag ställde den i hallen istället.

Vilket varmt välkomnande man kommer få när man kommer hem en kylig kväll eller när vi bjuder över gäster!


Fredagsmys = Tjejkväll

Kvällen har varit mycket trevlig.
Det bjöds på middag hemma hos J (som jag var med och lagade) men tack så jättemycket för god mat!!

Hade det inte varit för att jag ska jobba imorgon (även om jag börjar kl. 16) och allt jag vill hinna fixa hemma inför advent så hade jag följt med ut. Men jag hoppas att ni hade det lika trevligt som jag hade!

Nu ska jag sova så jag hinner köpa hem det sista inför mitt pyntande och sedan måste jag iväg till Kista och kolla jeans innan jobbet. Alla mina byxor har nu gått sönder! Tack!!!

 

Här kommer ett smakprov på Sarah Dawn Finers julskiva Winterland.

Denna låt finns med - What A Wonderful World

 

 

Natti på er..*


Nu har jag uppdaterat julmusiken i butiken!

20101126094 (MMS)

Nu har jag uppdaterat julmusiken i butiken! Sara Dawn Finer spelas nu för fullt. Väldigt härlig skiva måste jag säga. 129:- på Åhléns.


Helgens Schema

Helgens schema

Fredag: Jobba 10-17 och sen hem till J på tjejmiddag! :D
Lördag: Sova ut efter tjejmiddag och sedan jobba 16-21.
Söndag: Jobba 10-17 och sedan hem och ha adventsfika med J och
B!

Helg med jobb men massa aktiviteter ändå. Det ska bli mysigt. Det enda som är lite jobbigt är att jag inte vet vad jag ska ha på mig ikväll då jag tycker att det är lite för kallt för klänning. Jag är lite förkyld!

Har ni några tips?


Kahls 5 År

Godmorgon kära läsare!

Hoppas att ni har sovit lika gott som jag har gjort?

För er som har följt min blogg vet att jag är stor kaffedrickare. Kaffe är livets goda! ;)
Varje dag innan jag börjar jobbet, morgon som eftermiddag, köper jag alltid med mig en kaffe från Kahls här i Kista.

Nu fyller dom 5 år och för att fira det har dom en tävling på gång. Eller det är snarare en utlottning. 5 personer kommer vinna en korg fylld med Kahls produkter och dragningen är nu runt 11-tiden. Självklart vill jag också ha chansen att vinna, så jag lämnade in en lapp och hoppas på att få ett samtal under dagen.

Heja heja mig! :P


Sängfösare, ny tesort från Kahls som heter...

20101126092 (MMS)

Sängfösare, ny tesort från Kahls som heter Höstglöd. Ett svart te som smakar jättegott. Natti på er..


Tack och Bock

För att inte har skrivit någonting under dagen idag, vill jag tacka alla som ändå går in och läser. Blev faktiskt lite förvånad över hur många det var!

Så tack och bock en kall kväll som denna!


En glad Sanna!



Bilder Från Ducken

Oj oj oj vad jag inte har mått bra idag!

Kom hem med sista pendeln igår, ingen buss från stationen så jag sprattlade hem. (kände att benen inte riktigt gjorde som jag ville)

Hur som helst, trots att kvällen slutade med att hela rummet snurrade så hade jag en jättetrevlig kväll. Imorgon blir det firande nummer 2 för samma födelsedagsbarn! :)

Här kommer lite bilder som visar hur trevligt vi hade det. Enjoy!


Födelsedagsbarnet med kollega



A och J


Humöret på topp bland kollegorna




Prinsessan J


Söt bild. Men min första tanke är: dags att färga utväxten snart kanske?


Söta A avnjuter en cider!

Just Nu

20101124090 (MMS)

Just nu befinner vi oss på The Laughing Duck, där vi har ätit. Det är hur mysigt som helst. Kärlek!


Dags Att Göra Mig Klar

Bakandet är klart. Bullarna blev sådär.. Jag är inte lika nöjd med resultatet den här gången.

Nu är det i alla fall dags att göra mig klar - ska in till stan och möta upp födelsedagsbarnet!
Det blir trevligt!

Kameran på laddning och jag ska in i duschen och tvätta bort all deg som fastnat på mig! :P


Grattis På Födelsedagen J

Idag är ingen vanligt dag, idag är J's födelsedag, hurra hurra hurra!!

Hoppas att du får en jättebra dag med massa fina människor runt om dig, glatt humör och fina presenter. Det är du värd. Sen ses vi inne i stan för lite mat och vin. Det ser jag fram emot.

Njut nu av din dag kära du!

Ser ni den här tjejen inne i stan, tveka in att gå fram och gratta henne!
Det är hennes dag idag!


Får Se Om Min Blir Lika Fina

Ja, idag är det dags att göra lussebullar. på söndag är det första advent och trots det att jag jobbar så slutar jag kl. 17 och hinner verkligen ha lite adventsfika antingnen hemma hos mig eller någon annan! :)

Så idag ska jag hinna baka, det är bara idag jag har på mig. Annars jobbar jag ju en hel del och på fredag blir det utgång.
Så som sagt, idag måste det bakas och sedan ska jag slå in lite presenter. Hoppas att den kommer att uppskattas! :)
Det betyder att jag måste köpa inslagspapper när jag åker till centrum. Glömde att köpa det från butiken igår jue!

Idag ska det bakas igen!
Tror ni att jag kan få ett sånt här resultat?


21

Nu ska jag hoppa i badet, min underbara vän J fyller år imorgon och det ska firas. Min ekonomi ser inte så bra ut just imorgon kanske. Men självklart vill jag vara med och fira henne en aning imorgon! :)
Smutta på vin låter toppen! ;)

Storfirandet blir på fredag.

Är man ledig så är man ledig!

Om 44 minuter är det ett nytt år för dig sötaste!



Ni Håller Väl Tummarna För Mig?

Det var en mysig fika inne på söder - fåtöljen som alltid - med Sandra, Nina och Amela. Det är så synd att vi inte hinner träffas oftare men det är alltid kul då vi väl ses. Det är alltid kul att uppdateras om allt som händer. För händer saker gör det då alltid! ;)

Känner mig pepp på studier igen. Jag hoppas verkligen att ni håller tummarna för att jag kommer in. Så att ni inte har glömt!?
Resor kommer i så fall bli en del av min vardag. Även om det kanske inte alltid innebär att jag får resa. Men skulle jag få det skulle jag bli riktigt glad!
Det är en del tankar som snurrar i huvudet på mig och jag vet, jag kan inte alltid få allt. Men drömma kan jag väl få?

Såhär glad skulle jag bli om jag fick ge mig ut och resa - olé!
Bilden är på mig från Grekland med J i somras!

Borta Med Vinden

Det är inte nådigt kallt idag.
Okej att det är kallt,
okej att det blåser,
det gäller bara att man tar på sig rätt kläder.

Men att blåsa mitt kaffe ur händerna på mig!
Det är inte ok!!



Fika Ikväll

Kul att jag somnade innan 22 igår. Eller somnade gjorde jag kanske inte - men låg i dvala skulle man kunna säga. Jag blev så trött efter maten och med bara några timmars sömn natten innan resulterade det i ett sömnpiller! Haha..
Efter ca 1 timma vaknade jag till igen och kunde verkligen inte somna om. Jag och B gick då ut på en mysig prommis. Vi var ute i någon timma eller två. Det var mysigt men ruggigt kallt!


Ikväll efter jobbet blir det fika med Sandra och Nina. Kommer Amela med också kanske?
Vore så mysigt!


Middag Framför Tv:n

Det känns som om dagen har varit ganska kort idag. Ny praktikant på jobbet som har tagit för sig redan första dagen på jobbet, det gillas. Trevligt sällskap var hon också!

Mitt pass byttes av av Linda som kom med en latte till mig. Tack så mycket söta!
Jag har haft en bra dag trots att jag kände mig en aning såsig imorse. :)

På väg hem från jobbet stannade jag vid Coop och köpte med mig middag hem. Så kvällen avslutar jag med en middag med B som består av tacos framför X-files. Det kan inte bli bättre än så!




Pussa..*

Frussen

Vad frussen jag känner mig. Vet inte om det är så att B's känningar i halsen kanske börjar smitta av sig på mig. Hoppas inte.

Jag hade jättesvårt att somna inatt uppe på allt. Vet inte om det kanske var någon form av söndagsångest. Men nu är jag i alla fall redo att ta emot dagen.

Skön Helg Lider Mot Sitt Slut

Middagen blev en succé!
Jag tycker själv att det blev lika gott som innan. Jag gjorde samma rätt som för ett tag sedan, vet inte om ni kommer ihåg Olivkycklingen?

Då fick man höra lite mer om Egypten och jag kan ju säga att det fortfarande är ett av mina top 3 resemål. Så det får jag se till att komma iväg till snart. Är det någon som känner sig sugen på att följa med?
B vill inte.. :(

Middag nästa söndag tycker jag låter väldigt trevligt trots att B jobbar, vi får se hur det blir.

Fick låna Harry Potter av K då jag trodde att jag hade sista boken. Så nu blir det ner i plurret och sedan lite X-files för att avsluta kvällen med!

Hoppas att er helg har varit lite skön som min?


Puss på er..*

Middagsbjudning Hemma Hos Gästerna

Nu är det dags att göra sig klar inför en middag som vi ska laga hemma hos B's familj. Det ska bli supermysigt!

119

Om jag har saker att berätta för er! :)

Jag och J var och såg Harry Potter i Vällingby (den mysigaste bion). Det går ju inte att vänta längre - filmerna är ju ett måste att se. 
Då filmen hade premiär i veckan och det är en så stor film så var det två män från biografen som skulle presentera filmen innan. Dom pratade lite om den och drog självklart reglerna för att se film (ska ni på toa går ni dit och efter går ni dit, stäng av mobilerna etc..)

Mannen på scen:
Innan vi börjar tänkte vi att vi skulle lotta ut några fin fina tröjor till er i publiken.
Den anndra mannen på scen: (håller upp en Tron tröja så att alla ska se)
Mannen på scen: Den vi ropar upp får komma hit upp och hämta sin tröja.
J: Läser dom upp mitt nummer får du gå upp. Jag vägrar.
Jag: Det är ingen fara, det skulle inte förvåna mig om dom läser upp mitt nummer. Jag har 119 så du behöver inte oroa dig! (säger det med sarkasm)
J: Haha..
Mannen på scen: Då börjar vi hela utlottningen med stolsnummer - 119!
Jag: *asgarv* Vad var det jag sa?! (Första tanken som slåg mig: Aaah... Shit.. Måste jag tränga mig ut igen??) När jag ställer mig upp klappar alla och visslar och har sig.
Killen på nummer 117: Shit mannen.. Du var bara ett nummer ifrån!!
Min första tanke - du kan få den om du vill!

När jag sedan kommer fram till scenen säger den andra mannen - Åh, va lyllo dig!

Självklart var det roligt, men lite snopet att man är den första som ropas upp!
Det kanske ligger lite i generna ändå. Det här med att vinna saker, eller vad säger du mamma??

Jag älskade filmen, däremot tror jag att det kan vara svårt att förstå den om man inte har läst böckerna innan. Men jag tyckte att dom hade fått med en hel del detaljer som kan vara bra att veta om man då inte har läst böckerna! :)

Säger bara att jag inte kan vänta till att få hela upplösningen med nästa film!

Har ni sett Harry Potter än?
Vad tyckte ni?



Kanelbullar

Här kommer receptet på kanelbullarna som jag lovade tidigare - men som jag glömde bort!


Ingredienser

1 1 paket jäst (50 g)
200 200 g smält smör
1 1 l ljummen mjölk (37°)
2 2 st ägg
2 2 dl socker
1 1 krm salt
1 1 tsk kardemumma
ca 28 dl mjöl
ägg att pensla med
pärlsocker

Fyllning

300 300 g rumsvarmt smör
1 1 dl kanel
2 2 dl socker

Gör så här

Börja med att smula jästen i en stor degbunke och låt den ligga ett litet tag medan du smälter smöret. Blanda sedan ner mjölken.

Om du är bra på att känna av när blandningen är rumstempererad så kan du bara stoppa ner fingret och känna efter. Jag använde mig faktiskt av en termometer. Det ska vara 37 grader.

Häll sedan mjölkblandningen över jästen och rör om lite, så att klumparna löser upp sig en aning. Efter att du gjort det ska du hälla i ägg, socker, salt och glöm inte kardemumman. (Det gjorde jag)
När du blandat ner detta är det dags att ha i mjölet. Men ett tips är att hälla i lite i taget, då det kan vara så att du kommer behöva mer eller mindre mjöl än det som står här. Jag gjorde så att jag hade i 10 dl i taget.

När degen släpper från bunken (och är lite snyggblank som det stod i mitt recept) är det dags att jäsa degen. I 40 minuter ska degen jäsa på en dragfri plats med en handduk över. Medan du väntar, passa på att göra kanelblandningen. :)


När degen är färdigjäst och du har gjort din kanelblandning, kavlar du ut degen i stora rektanglar. (Jag gjorde en hel stor, vilket gjorde det lite svårt att handskas med) Så gör 2 mindre så blir dessutom bullarna normalstora! ;)
Bred sedan på fyllningen över rektanglarna och rulla ihop dom.

Rullarna ska du sedan skära i 1 cm tjocka skivor och lägga dom på en plåt på jäsning i ytterliggare 20-30 minuter. Använd gärna bullformar om ni känner för det. (Det gjorde inte jag)
Efter sista jäsningen är det dags att pensla på ägg och garnera med pärlsocker.

Bullarna ska gräddas i 225 grader i 5-10 minuter. (I och med att mina bullar blev så pass stora lät jag dom vara inne i 10 minuter)

Goda blev dom - speciellt om dom serveras lite varma med ett glas kallt mjölk till!

Tack Annette för att du la upp ditt recept på recept.nu

När Man Känner För Det

Jag har varit seg på att vakna idag. Det är ganska skönt att få ha sådana dagar också - dagar där man har massa "måsten" till hemmet men man kan göra dom lite vart efter man känner för det. Hade mysigt igår! Tack för sällskapet! :)

Idag står städ och tvätt på schemat för imorgon kommer B's familj hit på middag. Det ska bli mysigt. Så middag för imorgon ska vi planera också.

Hoppas att ni har haft det trevligt på er helg ännu så länge?

The Worst Singer In The World

Jag vill att ni ska se det här!
Det är några år sedan nu. Jag kommer ihåg att min kompis Anna hittade det här och visade mig. Det fanns inga torra ögon i det rummet under dom här få minuterna. Jag är inte elak men det här är nog bland det mest pinsamma ögonblick i hela American Idols historia!

Jag lovar er, det är värt att se hela klippet!


Hittade Klänningen

Eftersom att jag inte kunde hitta en bild på klänningen jag hittat igår, sökte jag igen idag och Cubus hemsida funkade den här gången.

Dock jag kan inte spara ner bilden, så jag länkar till sidan så får ni gå in och titta själva. Det är den rosa paljettklänningen. Jag tycker att den är hur fin som helst och den är inte alls farligt dyr! Eller vad säger ni?

Fin till nyår?

Helgen Har Mycket Att Bjuda På

Det är ju något skumt med min blogg. Jag skrev ett inlägg igår som inte kommit upp, men det står klart och tydligt att det är publicerat?!

Hur som helst, igår när jag kom hem (J var med mig) så lagade vi mat. Det som stod på menyn var pappas currysoppa. Jag hade gärna lagt ut receptet här, men i och med att det blivit lite av ett familjerecept så ska jag bara kolla med papsen om det är ok att jag lägger ut det. :)

Den här helgen har mycket att bjuda på och det ser jag fram emot. Inte minst att få umgås med B!
Skriver mer senare! :)

Pussa..*

Klänning Till Nyår

Jag tror att jag har hittat den klänning jag vill ha till nyår.
Den finns inne på Cubus och är hur fin som helst. Jag vågade inte riktigt fota den i butik, i och med att jag inte köpt den än. Jag hittar den dessutom inte på deras hemsida (söker väl antagligen för dåligt) men jag vill verkligen ha den. Passar tillsammans med en lätt svart kofta och svarta leggings till.

Jag vill, jag ska...
Måste bara vänta på lönen! :P

Då kommer jag även lägga upp en bild så ni ska få se den söta! :)
Känns som att jag har planerat slutet på det här året otroligt bra i år!

Puss på er..*

Ny Spiskåpa

Nu har vi precis haft besök av Hyresvärden som har bytt vår kåpa över spisen. Jag behöver inte gå in i detalj på hur den såg ut, men sjukt ful, äcklig och gammal.

När jag fick höra att dom skulle komma hit och byta så blev jag överlycklig. Jag är inte direkt jättekär i vårt kök, men det funkar. Hur som helst så ser jag framför mig hur vi kommer lämna 70- och 80-tal bakom oss och faktiskt blicka in i 2010 och framåt.

Jag låg i badet när dom kom hit och när jag kommer upp och dom har gått, vad ser jag då?


Ja, självklart är det här mycket mycket bättre än den vi hade innan. Så jag ska inte klaga för mycket. Men jag hade kanske inte tänkt mig det här, jag menar, måste vi blanda in ännu mer färger i köket?! :P

Kanada I Sommar!

Har precis kommit hem efter en stressig kväll på jobbet som avslutades med att jag hämtade upp pappa på Arlanda. Han har varit i Kina och semestrat. Han verkar ha haft det hur bra som helst och jag är nu jättesugen på att åka iväg någonstans med B.

Kanada är något som vi båda skulle vilja åka till men som vi inte riktigt har haft råd eller tid att åka till. Tanken slog mig nu när pappa pratade om sin resa, att det egentligen inte behöver komma som en chock för plånboken. Bokar vi resan nu, skulle vi ha flera månader på oss att spara ihop fickpengarna.

Jag tittade på ett datum bara för skoj skull och la sedan fram förslaget till B. Han vart också ganska intresserad, så vi ska sätta oss ner nu någon av våra lediga dagar och titta på vart när och hur!!!

Vad roligt!
Jag blev lite uppspelt nu!!

Natt på er..*

Har Några Idéer

Nu ska jag göra mig klar och åka in till Kista. Känner att jag vill titta lite mer, jag har några idéer som jag måste kolla upp. Sen har jag en sak till som jag ska köpa och sen slå in.

Ja, jag vet ju att om jag kommer hem med mer julgrejer så kommer B att få spel. Men jag har sagt det tidigare och jag säger det igen - Julen är stor för mig.
Har pratat med min syster om att tvillingarna ska få komma hit så vi kan baka pepparkakor och julmysa någon helg snart. Det skulle både jag och dom tycka var roligt!

Så fixa det sista och sen iväg till Kista.
Vi kanske ses där?

Pussa..*

Verkliga Drömmar

Vet ni vad jag menar om jag säger; (mar)drömmar som är så pass verkliga att du inte riktigt vet vad du ska vänta dig när du vaknar?

Jag brukar oftast drömma samma mardröm och vakna med samma panik efter varje gång. Är det någon som vet varför dom blir så pass verkliga och hur det kommer sig att det är samma typ av dröm?

Det enda jag vet är att drömmar är ett sätt för oss att bearbeta dagen som varit. Men jag kan säga att det jag drömmer aldrig har grundats i något som hänt under dagen!

(Klicka på bilden för källa)


Lider Mot Sitt Slut

Dagen börjar lida mot sitt slut och jag ser fram emot att få sätta musik i öronen på väg hem. (det är mitt sätt att koppla av efter en dags arbete)
Imorgon tar jag bilen till jobbet då jag ska hämta pappa på arlanda efteråt. Han har varit i Kina i drygt 2 en vecka. Pratade med honom idag och han verkar har haft det hur bra som helst. Får se om han lyckats hitta någon jacka till mig.

Jag har tydligen ingen koll på vad det är för dag, då jag har gått händelser lite i förväg här på jobbet men lite vila på det här kommer göra susen. B är och tränar med sin kompis så vi kommer nog komma hem ganska samtidigt ikväll. Det kanske blir lite mer X-files då?

Eller varför inte How I Met Your Mother!?

2011 Kungligt År Även Det

2011 verkar bli ett kungligt år även det. Ingen har ju missat att Kronprinsessan Victoria gifte sig med sin Daniel i år. Nu har även Prince William friat till sin Kate och giftemål står på schemat även nästa sommar.

Grattis får man ta och säga då! :)


Blir Jobb Idag

Då blev det jobb igen idag då.
Jag skulle egentligen vara ledig idag och vi skulle fixa och trixa innan helgen, så att alla måsten var klara.
Jag fick ett samtal där han frågade så snällt så självklart säller jag upp. Jag får dessutom jobba med M vilket är roligt för det har vi inte gjort på ett tag. Det är dags att bli klara med julschemat vilket jag också ser fram emot så ska det bara bli roligt! :)

Nu ska jag dricka kaffe, hinner nog skriva en gång till innan jag åker till jobbet idag! ;)

Pussa..*

Vänskapsringen Brinner

Mitt finger stöter bort min vänskapsring som jag delar med Disa. Det gör mig väldigt ledsen.

När vi åkte till Mallorca efter min student så skaffade vi oss vänskapsringar. (För er kanske det låter barnsligt, men för oss var det stort)
Hon har alltid varit som en syster för mig och kommer alltid att vara som en syster för mig, trots det att vi inte ses så mycket idag. Varje gång jag har tittat på ringen så har jag tänkt på henne.

Det tråkiga nu är att där min ring har suttit, ser det nu ut som att jag har fått en brännskada. Det har bildats något lager på ringen som min hud inte verkar tåla, så jag kan inte ha ringen på mig något mer.

Så idag tar jag av mig ringen permanent och lägger ringen på ett ställe så att den inte ska försvinna.

Men Disa, hur ska jag göra nu?

Gröt I Huvudet

Herregud vad tungt jag har sovit inatt!
Jag gick och la mig vid 00.00 vilket är ganska hyggligt för att vara jag. Men oj vad det var svårt att gå upp i morse. Jag sov så tungt och det kändes som om jag hade gröt i huvudet när jag steg upp.

Skönt dock att veta att jag har sovit i minst 6 timmar, det brukar jag inte göra vanligtvis. Så jag siktar på en tidig kväll även idag. Jag är dessutom ledig imorgon. Vilket B också är. Det hade vi inte räknat med från början. Så vi får faktiskt en ledig dag imorgon. Mys!

Nu ska jag till jobbet!

Puss på er..*

Fars Dag

Nej jag har inte glömt att det är fars dag idag. Min pappa är just nu i Kina på semester och ja, även om jag skulle vilja vara där och fira honom så blir det lite svårt att hinna dit i tid. Tidigare idag skickade jag ett sms och grattade. Jag frågade också hur han hade det - det verkar som om han har det hur bra som helst. Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen - jag är inte alls avis!

Hoppas att dina resterande dagar kommer var minst lika roliga och händelserika.

Till Pappi!
Westlifes första singel från det nya albumet som släpps den 19/11.


Lättlagad Mat?

Planen för idag?

Jag fick frågan av Jojo för några dagar sedan, om jag hade något för mig. Jag svarade då att nja, jag jobbar stängning så det skulle bli lite svårt att hinna hitta på något under vare sig dagen eller kvällen. Söndagar vill man dessutom komma hem och koppla av en stund innan jobbet dra igång på måndagen igen. (För vissa då, inte för mig och B direkt)

Sen visade det ju sig att jag öppnade idag och slutar kl. 16, så jag hade ju kunnat hitta på något i alla fall. Det var ju lite tråkigt!
Men jag kommer nog bara åka hem och ta igen den sömn jag inte fått under dom senaste dagarna. Funderar på om jag ska köpa med mig något gott och laga till mig själv och sen bara mysa framför någon film eller liknande. Godis skulle ju inte sitta fel det heller. :)

Har ni tips på lättlagad god mat för en ensam själ?

Dagarna Innan Premiären

Nu, såhär dagarna innan premiären av Harry Potter och Dödsrekilerna del 1, kommer ett inlägg om Emma Watson. Hon har verkligen vuxit i mina ögon, från att vara en liten snoffsig flicka (förlåt mig) till att vara en extremt modemedveten student och skåderspelerska. Hon har precis gjort det offentligt att hon, vid sidan om sina studier på Brown, ska börja designa egna kläder.

Jag tar tillbaka allt illa som jag sagt om henne. Önskar att jag hade samma driv som henne.

Hur gillar ni hennes nya stil?




Hon är hur cool som helst!

Vad tycker du, skulle hon ha behållt lockarna som hon hade innan?


Tack För Ikväll

Jag hade en sjukt trevlig kväll hemma hos A för sista gången ever. Men nästa gång blir det nya intryck och nya minnen som ska skapas då födelsedagskalsen kommer att hållas i er nya lägenhet! :)

Roliga tävlingar, god tårta, trevligt sällskap och bara en massa kärlek!

Tack så jättemycket för ikväll sötaste!

Amanda och Jag

Födelsedagskalas Here I Come

Det ska bli otroligt roligt att träffa alla mina vänner. Alla har nämligen samlats för att fira kära Amanda som fyllde år i veckan och nu är det dags för oss andra att fira henne. Eller ja, alla andra är redan där och jag ska dit nu direkt efter jobbet.

Som jag skrev tidigare så har jag ju mått lite konstigt, så jag tar bilen dit men det är inget som hejdar mig från att parta loss. Jag hoppas att A kommer gilla presenten vi ska ge.

Bilder kommer senare eftersom att kameran är laddad och klar! :)

Puss i stora lass..*


Favoritlåt

Helt klart en av mina favoritlåtar. Det är Brian McFadden.
Känner igen mig i låten på många sätt. Var kanske inte redo för den kärlek just då men nu idag kan jag inte leva utan den. Du är mitt allt!

Nu är det sjunget från en mans perspektiv - men use your imagination.

Enjoy!


Obehaglig Värk

Den här natten var hemsk. Tror inte att jag somnade innan kl. 6 i morse.
Det började lixom stråla i nedre vänster sida av magen och det spelade ingen roll hur jag vända och vred på mig, det försvann inte. Det läskigaste var nog att inte ha B hemma. Han var på jobbet och jag hade bilen, så skulle det hända något var det svårt för honom att ta sig hem snabbt.

Jag ringde honom vid 4.30 på natten och fick tips om hur jag skulle kunna ta reda på om det var blindtarmen. (Då blindtarmen blir infekterad är det lätt att smärtan flyttar på sig i magen - därav min oro)

Men nu mår jag bättre.
Det blir fest hemma hos Amanda ikväll. Sista ever, det är klart att man inte missar det. Dock kommer jag inte dricka, jag öppnar butiken imorgon och kommer behöva åka hem ganska skaplig tid.

Vad har ni för planer ikväll?

Toalettfest

Nu ska jag förklara det kära begreppet "Toalettfest".

Min mamma flyttade in i sin nya lägenhet 08. En mysig liten 1½ (tror jag att det är). Det här året har det varit stambyte i hela huset vilket har inneburit att hon har levt i en byggarbetsplats i ett bra tag. Då många av hennes vänner har sagt att dom gärna vill komma dit och se hur hon har det har hon svarat med följande: Inte än för jag har ingen toalett just nu. (Hon har fått gå ner i källaren för toalettbesök samt dusch)

Nu ikväll bjöd hon hem sina vänner varpå dom sa att det skulle vara roligt med en toalettfest. Därav begreppet. Vi har alltså varit hemma hos henne och invigt toaletten. :P

Speciell humor, jag vet.
Men mycket trevligt. Imorgon blir det jobb, så nu är det dags för sängen.

Hoppas att ni har haft en lika trevlig kväll?

Trött Av Att Shoppa

Nu är jag hemma igen men bara för en kort stund. Sitter ner och vilar lite, hade glömt att man kunde blir trött av att handla!
Ska köra B till jobbet och sen vidare hem till Mammi. Hennes lägenhet är helt klar nu, så det är någon typ av toalettfest hemma hos henne ikväll! :)

Jag fick med mig några saker hem i alla fall. En halv födelsedagspresent, som jag inte tänker visa här. Inte än i alla fall. Kanske när den har packats upp. Men sen ännu mer saker till i jul.

Jag köpte lite julklappar till syskonbarnen. Jag fick höra när jag var där sist att det här tycker dom om. Så då får dom lite sånt av mig. Hoppas att dom blir nöjda.
Jag köpte även en klapp till B. Dock är jag lite osäker på just den.. Får se om någon kanske kan tipsa om lite finare lite bättre.

Men jag har i alla fall en idé till nästan alla klappar! Det känns skönt! :)

Nu ska jag iväg till mamma. Vi hörs senare ikväll!
Puss på er..*

Stinsen

Idag åker jag till Stinsen. Det är dags att kolla julklappar och lite födelsedagspresenter till dom kommande veckorna.

Igår när jag var på väg till jobbet fick jag ett häfte med en massa rabattkuponger - för butikerna i Stinsen. Jag som jobbade där en gång i tiden åker gärna dit och handlar. Dom har mycket butiker och det är alltid lite nostalgiskt att åka dit.

Butiken jag jobbade i tidigare hette Bull & Kastrull och låg i Stinsen. Min första riktiga arbetsplats och jag saknar den ganska ofta. Jag hade roliga kollegor och det var bara en mysig arbetsplats. Jag har min chef att tacka för mycket! :)

Hur som helst, nu gled jag ifrån lite...
Ska göra mig klar och åka och se vad jag kan hitta! :)

Puss påre..*

Berättelsen Om Nick Traina - En Stråle Av Ljus

Det här är en berättelse om en ovanlig pojke med en lysande begåvning, ett hjärta av guld och en plågad själ. Det är en berättelse om en sjukdom, en kamp för livet och en kapplöpning med döden.

"Jag vill dela med mig av allt som hände - av smärtan,
modet, kärleken och allt jag lärde mig under min sons långa kamp. Jag vill att Nicks liv inte bara ska bli ett kärt minne för oss, utan något fint som också andra kan få del av.

Jag skulle vilja ge människor hopp och hjälp att se verkligheten som den är. Min förhoppning är att någon kommer att kunna dra nytta av det vi har lärt oss och kanske rädda ett liv"

Danielle Steel


"En stråle av ljust" är en mycket tung bok som jag läste i somras. Den handlar om en pojke som heter Nick Traina som inte alltid är som alla andra barn. Hans mamma Danielle Steel gör allt för hennes son ska känna att han har det bra. Han är väldigt begåvad för sin ålder men man märker också att han är väldigt ostimulerad.

I den här boken har Danielle Steel skrivit om hela Nicks liv. Från dag ett till det tragiska slutet och låt mig säga, det har varit en kamp från dag ett. Jag har haft väldigt svårt att läsa ut den här boken då det är svårt att hålla känslorna på plats. Men jag kände att jag lärde mig något av det. Manodeprissivitet är en allvarlig sjukdom på så sätt att den inte går att bota. Denna lilla pojke på bara tonår fick diagnosen tillsammans med en hel rad andra problem. ADHD bl.a.

Det som jag gillade med boken var det att Nicks mamma var så pass öppen med allt. Hon lämnade inget åt sidan och alla vi som läser den här boken har full tillgång till hennes och hennes familjs liv. Jag som inte visste så mycket om dessa sjukdomar har nu lite mer förståelse för vad och varför. Jag kan tänka mig att en sådan bok kan vara bra att läsa, finns det någon där ute som sitter i samma sits men inte vet vad eller hur eller någonting. Så vet den personen att det finns fler som har det likadant och att med rätt behandling kan det stoppas!

Jag ger boken 5/5 men jag sticker inte under stolen med att det var svårt att läsa den ibland.


Så Här Blev Resultatet

Vad roligt att jag har skrivit ett helt inlägg med receptet på bullarna som jag gjorde tidigare idag. Så när jag ska publicera det så lägger internet av!!!

Ahh!
Gör ett nytt försök imorgon då ni ska få receptet.

Men ni kan i alla fall få se bilder på dom. Dom blev goda tycker jag, sen fick dom ett godkännande av både B och J.



Nu ska jag gå och lägga mig. Ska försöka göra förändringar på en gång! :)

Puss puss..*

P.S. Vet ni vad, jag har kommit på att jag vill ha en kavel i julklapp också. Ibland får man använda sig av det man har hemma. Vinet hällde jag ut, eftersom det sått ett bra tag, men flaskan står kvar. Jag menar, jag vet inte hur många gånger jag kommer få för mig att baka igen innan jul!

Förra året gjorde jag eget vörtbröd, det vill jag göra igen. Men då behövs iofs ingen kavel. Men hur som helst!

Puss igen..*


Bästa På Länge

Såg att min kompis hade gått gillat en grupp på FB. Jag kunde inte hålla mig från skratt. Jag gick självklart med jag också!


Mitt I Bullbaket

Det var inte små bullar. Jag hoppas att dom blir lika goda som jag hoppas att dom ska bli. Glömde dock att ha i den viktigaste ingrediensen - kademumma. Men det får gå ändå..

Jag har kunnit med en hel del idag. Känner mig hyggligt nöjd.
Är dock en aning trött. Det känns inte rikgit som att jag hinner bli pigg innan jag blir trött..!
Kan det bero på sömnbrist eller vitaminbrist?

Jag hopaps att jag kommer få svar på det!
Det har inte med mitt kaffedrickande att göra i alla fall, för jag har dragit ner avsevärt mycket på mitt kaffe. Känns lite obehagligt.

Men nu måste jag rusa, katterna är på mina bullar som håller på att jäsa!

Visar resultatet senare! :)

Pussa..*

Planen Idag

Planen för idag?

Den ser faktiskt ut på följande sätt:

  • Handla
  • Laga mat
  • Baka bullar/hallon hm... kakor
  • Vika tvätten och göra rent i badrummet
  • Iväg till vårdcentralen (vill dock skriva varför på bloggen)
  • B åker till jobbet
  • Jag får sällskap av J.

Så som ni ser är det full rulle här idag. Det är ganska skönt att veta att man har saker planerat och sen får man klämma in det roliga på bästa sätt! :P

Hur ser er dag ut?
Det är ju trots allt lillördag!!

Sugen På Att Läsa Mer?

Detta är en liten notis till er.
Jag har precis lagt upp dom bloggar jag läser under mina länkar längre ner på vänster sida. Så är ni sugna på att läsa mer så ta gärna en titt ni också! :)

Spiderchick skriver i sin beskrivning "Välkommen att bli beroende" och jag lovar er, det blir man!


Landet Eller Kolmården?

Jag skulle verkligen inte klaga på att få vara hemma med B och bara mysa under filtar i soffan till någon mysig film. Det här vädret skriker ju bara MYS, eller vad säger ni?

Vi har börjat prata om vad vi ska göra på vår ledig helg tillsammans som sakta men säkert börja närma sig. Den 19/11, så det är bara en helg kvar.
Tittar jag på mitt schema så ser jag att den sista helgen vi hade ledigt samtidigt var den 8/10. Det är verkligen länge men vi har haft det så tidigare, så vi är ganska vana.

B fick en helg på Kolmården av sin familj i födelsedagspresent, så att vi ska få åka och titta på vargarna. Det vore mysigt att bara få komma bort en helg och unna varandra lite tid. Om inte det blir av den helgen så åker vi nog ut till landet. Han blir alltid lite "sakna-landet"-sjuk när snön börjar falla. Hur som helst så är det en helg bara ägnad oss. Ingen annan. Det ska bli så skönt! :)

Vad skulle ni välja?


Grattis På Födelsedagen Amanda

Idag är ingen vanlig dag, idag är Amandas födelsedag, hurra hurra hurra!!

Jag hoppas att du får en fin dag med massa gratulationer och fina presenter. Men jag längtar till på lördag då vi ska fira dig. Det kommer bli hur roligt som helst och jag ser fram emot att få smaka på din tårta! :)

Grattis igen Amanda!!


6-8 år!

Jag hade en jättetrevlig stund min syster, bror och deras vän E.

Som skrivet i mitt förra inlägg, så kan jag inte ens komma ihåg hur länge sedan det var jag träffade Lillebror. Vi konstaterade nu att det var 6-8 år sedan. Det är ett bra tag!

Tråkigt nog behövde Lillebror åka hem till Götet - men det vore roligt att ses snart igen.

Jag: Vi måste ses snart igen.. Kanske inte om 6-8 år!
Lillebror: Nej, vi kan ju kanske försöka korta ner det till 4 istället!

Haha.. Klockrent..!
Men sant. Fast jag tycker iofs att 4 år är ganska länge det me! :P

Efter att han och E gått satt jag och Jojo kvar en stund till. Hur mysigt som helst. Det är skönt att veta att vi fortfarande har en stark vänskap kvar trots det att vi faktiskt inte heller har haft en så tät kontakt på ett tag!


Lillebror, jag lånade denna av dig. Det är bara att säga till om jag ska ta bort den!



Syskonträff

Idag efter jobbet ska jag träffa Jojo och Ludde. Det var inte igår direkt, eller ja, Jojo träffar jag ju ganska regelbundet nu. Men Ludde, jag kommer inte ens ihåg när det var sist?

Det ska bli sjukt kul i alla fall. :)

På jobbfronten går det bra, chefen är hemma igen och det verkar som att han är nöjd med vad vi har gjort under tiden. YeeeY!

Idag ska vi börja plocka upp julen. Det ser jag fram emot.. :)

Skriver mer senare!

Puss o kram vi ses på stan..*

Kan Hon Så Kan Jag

Det som var så inspirerande var en blogg jag hittade om en tjej på 21 år som är en ensamstående tvåbarnsmamma, en dotter på 6 år och en son som fortfarande är bebis. Hon har bott utomlands men är nu bosatt i Sverige. Hon är mammaledig för stunden men är egenföretagare annars.

Detta var lite inspiration för mig då jag som snart är 24 faktiskt börjar inse att vill det så går det, det gäller som sagt, att man lägger fokus på det man vill uppnå och så håller man sig till det målet.

Jag sitter inte alls i hennes stituation - men jag blev sjukt inspirerad och jag kommer nu verkligen lägga fokus på det jag vill åstakomma. Hoppas bara att uttagningen, som iofs är i höst, ger mig det svar jag vill ha.

Ju mer jag peppar inför borde väl kanske öka mina odds?

Vill ni också läsa om Denize - Klicka här!

Nu blir det bad, sen dags för sängen. Sov inge vidare inatt!

Herrejösses...

.. måste säga att jag har hittat en person som ispirerar mig på ett sätt som jag inte trodde var möjligt! Jag gillar att läsa bloggar om tjejer i min ålder som vet vart dom vill. På samma sätt som jag skrev i mitt inlägg Driv, så tycker jag att det är viktigt att beblandas med människor som du får ut någonting av.

Nu har jag hittat något som fick mig att inse att det går om man vill, det gäller bara att ha ditt mål i sikte och aldrig vika av.

Skriver mer senare. Ska bara försöka formulera mig. :)


True Story

"I bet the silence is making you mad"

True Story.

Ta det som en komplimang vännen min. Det skulle jag ha gjort! :)
Du vet, det är inte alltid lätt att vara på topp!


Rebus I Skottland

Som jag skrev för bara något inlägg sedan så skulle jag verkligen vilja åka bort om bara för några dagar. Det hade verkligen varit så skönt och jag blir ju inte mindre ressugen när man sitter och pratar med pappa som snart ska iväg till Kina.

Han och Kungen. :P Han åker ju till Kina nu, det känns som om han förtjänar lite egentid. Följ inte efter honom dit, då blir jag arg!

Men hur som helst, tillbaka till min historia.
Jag gav B en resa till Bad Gastein i födelsedagspresent. Jag tänkte att vi skulle åka dit vid den här tiden och unna oss lite mystid med massa snö och julbord som många anordnar såhär dags.

B vill dock åka i vår så att vi kan vandra. Vilket iofs är likt B så jag är inte förvånad.
Men jag vet också att han skulle vilja åka till Skottland och eventuellt tågluffa så att han får se allt det gröna. Pappa är ganska förtjust i deckare och då speciellt böckerna om Rebus, som utspelar sig i Skottland. Han åkte dit tidigare i år och utforskade de ställen som är med i böckerna.
Han föreslog att vi kanske skulle kunna göra det tillsammans. Mina föräldrar, B och jag och kanske B's familj åka till Skottland?
Det vore så mysigt!

Men vi får se när det blir av. Vill inte missa julen i butiken. Det är ju höjpunkten på året! ;)

Puss på er..*

He shines like diamonds...

"He shines like diamonds, no wonder he's a girls best friend." är taget från ett youtube-klipp jag såg tidigare idag. Gissa vem det handlar om! :)


Mysigt

Jag har haft en jättemysig kväll med Pappa! :)
Vi möttes upp på stan för att kolla ut lite jackor. Efter det var det min tur att bjuda på middag. Det har bara tagit 3 år (sedan jag flyttade hemmifrån har mamma och pappa alltid betalat middag när vi ses) men jag lyckades den här gången.

Vi gick hem till honom och drack lite kaffe och pratade på. Som vi alltid gör. Jag blev lite glad när han frågade om jag ville gå med och tända ljus för farmor och farfar innan jag åkte hem sen. Han hade inte tänt för dom än. Det var klart att jag ville det.

Saknar!!

För
Farmor Göta och Farfar Carl Gustav


Blekansikte

Jag vet inte hur många gånger per år jag får känslan jag måste ut och resa nu, nu, nu! men jag kan meddela att det är något sjukt vad jag vill resa bort en liten stund.

Det hade varit så mysigt att komma bort en stund med B innan julen drar igång på riktigt. Helst vill jag ha sol, det behövs vill jag lova. Vågar inte se mig själv i spegel för jag vet att jag är blek och grå.. (det är därför det inte visas så många bilder på mig just nu!)

Men jag har inget emot kyligt heller, så länge jag är rätt klädd och med rätt sällskap!

När blir det min tur?

Har ni några resor inplanerade innan jul?

En Dag Att Blicka Tillbaka På Tiden Som Varit

Idag är inte årsdagen för någon av dom.
Men jag vill skicka en hälsning till er som inte är med idag.
Jag har ingen möjlighet att åka och tända ljus för er på palts.

Men ni finns med mig varje dag.


Källa


Date Med Pappi Imorgon

Imorgon blir det en date med pappa på stan.
Han åker till Kina den 9/11 och ska vara borta i 10 dagar.
Vi ska på stan och titta jackor för att sedan äta en bit.

B jobbar imorgon.
Vilket är i stort sätt allt vi gör just nu.
Men det mysiga med passet han har imorgon det är att han kommer hem tidigare än vanligt.
Jag känner ofta ett obehag då jag sover medan han jobbar.
Men han kryper ner bredvid mig sådär vid 4-tiden imorgon.
Vilket genast kommer göra det lättare för mig att sova lugnare.

Nu ska vi gå och lägga oss.
Vi funderar på att titta på Beck - Levande Begravd.

Natti.

P.S. Till alla er kärlekspar där ute. Det här är den ultimata myslåten tillägnad er. Det går inte att lägga upp klippet på bloggen än. Men klicka på länken så får ni höra den!

Skrivtorka

Idag har jag haft min första skrivtorka sedan jag drog igång bloggen ordentligt. Känns nästan lite konstigt. Haha..
Men det är roligt att se att ni kommer in och läser trots det. Ska försöka hitta något inspirerande att skriva så snart jag bara kan! :)

Hoppas att det är bra med er annars?
Har ni några planer för en fredag som denna?

Jag ska bara hem och mysa med B. Det gäller att ta varje tillfälle man får då vi jobbar om varandra ganska mycket just nu.

Puss på er gullungar..*

Huvudvärk

Jag säger godnatt för idag.
Mitt huvud värker!
Det har varit en lång dag och nu vill jag bara vila.


Natti!

Gravity

Jojo skickade den här till mig på FB. Jag kan verkligen inte vänta längre. För er som inte vet, så absolut älskar jag Westlife. Det är ju helt klart det bästa "boyband" någonsin skapad!

Jag har vuxit upp med deras musik och den har tagit mig genom många svåra stunder. På något sätt har deras musik varit lite av en terapi för mig. Nu släpper dom snart ett nytt album - Gravity. Ute i butik 19 november.

Här får ni höra snuttar av alla deras låtar på nya skivan.
Enjoy!


Välkommen Tillbaka

Idag ska jag göra klart min första julklapp. Det är verkligen inget märkvärdigt men det är något jag har funderat på att göra ett bra tag. Personen i fråga har sagt att så som det är nu, är så det ska vara. Punkt!
Men vad hon/han (hehe) inte vet om är att jag kan göra det så mycket bättre. Så det är mitt mål för dagen.

Jag vill också passa på, innan jag beger mig till jobbet, att hälsa R välkommen tillbaka till Väsby. Det är skönt att ha dig tillbaka! :)

Skriver mer senare!

Puss på er..*

Driv

Något jag har lärt mig idag är att man ska unmgås med människor som ger en något tillbaka. Det måste inte vara saker, det är oftast inte därför jag umgås med dom jag gillar. Utan jag menar mer erfarenheter och driv.

Ibland känner jag att jag kan hamna i en ond cirkel med jobb och lite tid för annat. Men så sitter man och pratar med någon som sitter någorlunda i samma sitts som en själv och helt plötsligt förstår man varför.

Jag vet vad jag vill och jag tänker göra allt som står i min väg för att nå så långt. Om det innebär slit och släng i år för att känna mig trygg 2017 så är det helt klart värt det. Att personer kan få en att känna att man vill om man kan och att man är värd det, det är vad jag kallar vänskap.

Håller er om ryggen vad det än gäller.
Jag ställer upp i vått och tort!
Det är ni alla värda!

Puss på er..*

Luncha Med Sophie

Idag blir det jobb. Det börjar hända saker nu, det gillar vi. Det vet jag att både jag och Nina gör. Den 1 december sätts musiken på och vi gör allt för att stämning ska infinnas.

Innan det blir det lunch med Sophie inne i stan. Jag har inte träffat henne på hur länge som helst. Ska bli så mysigt. Jag längtar jättemycket just nu!

Ska göra mig klar att åka snart! Kanske hinner med en kaffe till? :P

Puss på er..*

Shopaholic & Baby

Becky's life is blooming. She's working at London's newest fashion store, The Look, house-hunting with husband Luke (her secret wish is a Shoe Room)... and she's pregnant!
She couldn't be more overjoyed - especially since discovering that cures morning sickness. Everything has got to be
perfect för her baby: from the designer nursery... to the latest, coolest pram... to the celebrity, must-have obstetrician.

But when the celebrity obstetrician turns out to be her husband Luke's galmorous, intellectual ex-girlfriend, Becky's perfect world starts to crumble.

She's shopping for two... But are there three in her marriage?


Jag har ägnat ganska många timmar i sommar med att läsa diverse chick-litböcker.  När jag och J var i London i somras så gick vi in på en stor bokaffär där jag snubblade över Shopaholic & Baby. Uppföljaren till boken jag precis läst. Det var ett måste - så den följde med hem.
Jag har inte alltid läst chick-lit. Eller jo, till en viss del. Men det är faktiskt Sophie Kinsellas böcker om Becky Brandon fd. Bloomwood, som har fått mig helt såld på den genren.

Det här är sista boken om Becky och Luke och den var enligt mig minst lika bra som alla andra. Det är lite svårt att förklara vad boken handlar om, på ett annat sätt än det som redan står. För det är precis va som hände.
Jag har en känsla av att jag gillar den här serien för att det är något som jag själv önskar sig en vacker dig.

Det var verkligen en bok som fick en på gott humör, trots det att stämningen inte alltid var så bra. Sophie har lyckats beskriva en persons viljestyrka, självständighet och driv på ett så roligt sätt så det är inte konstigt att man gillar boken. Böckerna.
Trots det att Becky inte alltid hänger med i svängarna, så lyckas hon alltid stå på sig själv och det  tar henne vidare. Det är något som jag känner att jag vill ta till mig när jag läser om det.

Boken var mycket bra. Ett mysigt slut på en serie.
Har ni inte läst böckerna om Becky, tycker jag att ni ska göra det!

Varför inte önska sig i julklapp?

5/5 är betyget, helt klart!


Godnatt


Inge Mer Tygskor

Efter att ha jobbat i mina stövlar igår och fick ont i fötterna så bestämde jag mig för att ta mina tygskor (in i det sista) eftersom att det var hyggligt bra väder när jag åkte till jobbet. Tji fick jag när jag slutade jobbet och märkte vilket strålande väder som väntade på mig!

Nu är jag i alla fall hemma och funderar på om jag verkligen behöver ta en till dusch?! ^^



Mat blir i alla fall Mosbrickan... Det ultimata från lyxrestaurangen Statoil!! ;)

Puss på er söta..*

Deathly Hallows

Det slog mig idag att den nya Harry Potter filmen har premiär om ca två veckor. 16 dagar för att vara exakt. Den vill jag ju självklart se men innan jag gör det, känner jag att jag borde läsa boken en gång till. Det var så länge sedan jag läste den så jag kommer ju inte ihåg allt som man borde komma ihåg.

Problemet är att jag inte hittar boken. Vi har ju packat upp alla lådor med böcker som vi har haft uppe på vinden men jag hittar inte den boken. Jag måste kolla igenom mina lådor som ligger i skyddsrummet nu. Sen även ta en sväng förbi pappa. Han sa att jag kanske hade några lådor kvar hemma hos honom.

Är det fler än jag som längtar till premiären av Harry Potter and the Deathly Hallows?


Morgonkaffe

Jag känner mig helt slut efter arbetsdagen igår. Varför?
Bättre kan jag ju. Vissa gånger är det svårare att komma in i tempot än andra. Men jag är glad ändå. Mitt paket från Jotex har kommit nu. Så jag ska bara dricka mitt morgonkaffe och sen åka och hämta det. :)

Det är alltså en av sakerna som jag beställt som nu börjar dimpa ner..
Me Like! :D


Nästa Gång Får Mia B Komma Med

En som jag ungicks ganska mycket med när jag jobbade på Sabis, har jag haft lite sporadisk kontakt med sedan jag slutade. Vi har väl via FB, kommenterat varandras statusar en hel del, speciellt dom senaste månaderna. Jag har dessutom sprungit på en som står henne väldigt nära utan att han dock har vetat om det. ;) *jag är ganska bra på att känna igen ansikten*

Jag skickade då ett sms till henne och frågade om det var jag som sett rätt eller om jag kanske bara hittade på allt med min livliga fantasi. *hör ironin, fantasin ligger på under minussträcket*
Det verkade som att mitt minne inte svek mig den gången och nu ikväll fick jag det bekräftat. Från ingenstans kommer det in en kund i butiken som säger: hej sanna! allt bra med dig?
Som ni då säkert förstår, så var det han som kom in! :)

Sen hittade vi ett födelsedagskort (som jag antar är till Alva?)

Jag förstår ju att min kompis i fråga, antagligen berättat att jag såg honom och nu kom han in bara för att hälsa. :P

Det var väldigt trevlig.

Nästa gång får du ta och följa med Mia! ;)

Ny Design

Som ni märker så har jag en ny design. Det var min lilla överraskning till er. Inte så mycket för er kanske men jag kan säga att jag är hur nöjd som helst. Det känns redan mer som min blogg. Jag vill tacka Ctina som har varit tålmodig och hjälpt en stackars själ som inte alltid har vetat hur hon velat ha det.

Hur gillar ni min nya design?
Jag är väldigt, väldigt nöjd! :D

Puss på er alla..*


Dags Att Sätta Stopp!

Jag vet inte varför det är som det är, men vissa perioder har jag verkligen ingen rolig hy. Om det beror på stress, luften, vad jag äter eller om det är den tiden på månaden, det kan jag inte alltid svara på.

Men jag har sedan nästan ett år tillbaka funderat på om jag inte ska prova Proactive. Ni vet den produkten som alltid visas på tv?
Jag har en kompis som använder (eller har använt) dom produkterna och hon är hur nöjd som helst.
Varför inte pröva själv, tänkte jag?

Så nu har jag beställt även ett startpaket och väntar med spänning på att få se resultat. Det blir en del saker som kommer trilla ner i brevlådan den här månaden. Vad roligt! :D


Tillbaka Till Verkligheten

Godnmorgon Sötaste!

Ännu en arbetsvecka väntar och snart är chefen tillbaka. Jag tycker ändå att det har gått väldigt bra dom här två veckorna som har gått. Ganska stolt! :)

I veckan ska jag även träffa underbaraste Sophie som jag inte hunnit träffa på säkert 2 månader. Det får verkligen inte gå så lång tid mellan gångerna. Men samtidigt tror jag att vi tänker ganska lika vad gäller jobb. Har jag rätt?
Det ser jag i alla fall fram emot. Vi ska luncha på onsdag innan båda börjar jobba på varsitt jobb kl. 16. Vi har en del att ta igen..

På fredag kommer även en vän upp från Smålandet, Jojos bror, och hälsar på. Honom måste jag hinna träffa. Frågan är bara när han kommer, vilken tid, då jag börjar jobba kl. 16 då med?

Ja, veckan ser ut att bjuda på en hel del. Det gillar vi.
Nu ska jag bjuda mig själv på en kopp kaffe. :)


Ruggigt väder men mysigt till tusen!
Vad gäller nu?
Tillbaka till verkligheten


RSS 2.0