Dagen har gått fort - nu ska man sova igen...

img_2091 (MMS)

Dagen har gått fort - nu ska man sova igen. Idag känns det helt okej till skillnad från idag.  Jag har en del att se fram emot de kommande dagarna. B fyller år om en vecka (fråga mig inte hur jag har räknat tidigare) och även då har jag planerat lite. Ska bli kul och se hans reaktion. ;) Jag får berätta mer om det nästa vecka.. Även om han inte läser bloggen så kanske någon annan han känner gör det. Håll ut en vecka till så får ni se.


Godmorgon alla! Nu har jag fått igång min ...

img_8837 (MMS)

Godmorgon alla! Nu har jag fått igång min mobil som den ska igen. Var och såg Batman - Dark Knight Rises igår!! Så bra! Mycket action men väldigt fin på ett sätt som bara jag vet. För jag antar att jag var den enda i salongen som grät... Två gånger!!  Se den!!! Nu ska det jobbas här och sen ska vi fira fina Saras födelsedag. Puss på er..*


Listar Saker Jag Vill Göra

Vi har bott i den här lägenheten i snart tre år. Det har gått något sjukt snabbt - jag tog mitt körkort en vecka efter att vi flyttat in och en massa annat har hunnit hända under dessa tre år.

När vi flyttade in hit så var nästan alla väggar svarta eller typ mullvadsgrå. Det är fint - men jag vill ha ljus samt att vi var sugna på att ha in lite terrakotta i sovrummet sen vår tidigare lägenhet. Det vi har gjort hittills har varit att måla om i stora rummet (som vi väljer att kalla det), tapetserat i både tv-rum och i vårt sovrum. Nu som sagt så fick vi vårt badrum renoverat i början av sommaren så vi har kommit en bit på väg. Badrummet var verkligen helt fallfärdigt och nästintill vidrigt. Men inte längre.

Det jag nu vill göra är att:

  • Måla om i hallen
  • Måla om i stora rummet (där vi behöll en vägg svart som fondvägg)
  • Byta ut vår hallmöbel
  • Byta ut våra tvmöbler
  • Tapetera om i sovrummet

Färgerna vi valde då är färger som vi lessnat på idag. Däremot är det ju så att jag är student med en liten inkomst så vi kan ju inte göra allt på en gång. Drömma kan man alltid få göra i alla fall. :)

 


Badrum - Före

 Badrum - Efter


It's Complicated

Mitt internet på telefonen gav med sig igår, kunde inte skicka sms, gå in på internet eller instagram mellan 21-00. Är det bara jag eller har Telenor strulat en del på senaste tiden?
Klassträffen som jag var på i onsdags var jättemysig. Det var roligt att träffa alla och bara få slappna av. Om ca 2 veckor är vi alla tillbaka i skolbänken. Egentligen är det helt sjukt!

Jag ser fram emot det faktiskt även om jag trivs med det jag gör nu. :)
Som sagt så var det jättetrevligt i onsdags och igår fick jag känna att jag lever - det var inte en rolig start på dagen och då tycker jag ändå att jag tog det lugnt.
Tack igen alla som var inblandade. :)

Efter en hel dag på jobbet kom jag hem till B vi åt pizza och tittade på en film som heter It's Complicated. Har ni inte sett den så tycker jag att ni ska se den. Både jag och B tyckte att den var bra. Väldigt verklighetstrogen.
Det var svårt att välja även när man satt i soffan och titta och jag grät som ett litet barn, vilket jag alltid gör i sådana filmer.

Det slumpar sig faktiskt att den går på tv på söndag klockan 21.
Missa den inte!Ikväll blir det däremot lite mer action!! ;)
Återkommer om det senare!Prag Eller Inte Prag?

Jag och B har pratat om att vi vill åka någonstans innan skolan börjar. Som jag sa igår så har vi varit i Spanien och i Luleå/Piteå under sommaren - men det vore mysigt om vi skulle hinna med en weekend helgen innan skolan börjar.

Först pratade vi om London (mitt älskade London) men i och med att det är OS där nu snart så kommer det ju att vara smockat med folk. Vi började då fundera på om Prag kanske skulle vara något.
Jag har varit där tidigare men kommer inte ihåg så mycket då jag var ganska liten - men det är en stad som både jag och B vill åka till.

Har ni något annat bra alternativ på weekendresa som ni skulle kunna dela med er av?Puss på er..*

Klassträff

Några i klassen har dragit ihop en träff ikväll (jättebra initiativ) och jag ska åka dit.
Trots att det är sommarlov och ingen av oss har skola, så är det många som har sommarjobb och andra planer - så att få till en träff har varit svårt.

Jobbar till 20 idag och sedan blir det lite party då helt enkelt!!


Lärt Mig Saker Under Sommaren

Vädret den här sommaren har inte varit så jättebra måste jag säga. Visst har vi haft några soliga dagar men inte har det varit många. Det är mest mulet och kvavt.
Jag började ju mitt sommarlov med att få ett färdigt badrum (de renoverade vårt gamla i nästan 10 veckor) och sedan åkte vi till Spaninen (Moraira för att vara exakt) med B's familj. Det var verkligen jättemysigt att få några dagar i sol och värme med god mat och gott att dricka.

Förra helgen var vi uppe hos B's kusin i Norrland, där vi firade hennes samt hennes sambos 30-års dag. Det var verkligen jätteroligt. Även om det är pinsamt att erkänna så har jag aldrig varit så långt uppe. Det har märkts under våra geografilektioner under terminen som var - det är lätt att lära sig ord men man lär sig lättare genom att besöka platserna.

Titta bara på bilden här nedan.

Det ska bli roligt att komma tillbaka till skolan och veta vad vi pratar om på geografilektionerna. Ska lägga upp lite andra bilder jag tog där uppe också men det får bli lite senare.

Storforsen, hur mäktig som helst.

Räknar Fel

Vad söta ni är som skickar meddelanden om att jag börjat blogga igen. Det uppskattas! *puss på er*
Statistiken och min räknare stämmer inte med varandra. Är det någon som kan förklara hur min räknare räknar?! :P
Pussa..*

Tillbaka Efter En Välbehövlig Break

Jag har saknat bloggen ett bra tag nu.
När jag slutade skriva hade jag tappat ork och lust på grund av olika anledningar. Jag försökte återuppta mitt skrivande några gånger men det gick bara inte.
Efter detta sommarlov som jag har så känner jag att jag vill ha mitt lilla kryphål där jag får skriva om precis vad jag vill. Jag är inte ute efter att bli nästa Blondinbella eller att tjäna pengar på mitt skrivande. Jag skriver inte så viktiga saker varje gång heller.
Sist jag bloggade hade jag precis börjat på min utbildning. Resekonsultsutbildningen. Ni kan säker se det i mina tidigare inlägg. Nu fortsätter jag med mina sista veckor på mitt sista sommarlov (någonsin) och även mitt sista år på utbildningen.
Men först jobba!
Vi hörs sen.
Puss puss..*

RSS 2.0