Intensivkursen klar

Helgen spenderade jag ute på Amandas landställe ute i Norrtälje. Känner mig väldigt hemma i Norrtälje nu måste jag säga. Känner till vägar och hus.
Dom andra tjejerna fotade, jag hade kameran med mig men glömde att fota. Lägger upp lite bilder när dom andra lagt upp sina.


 

Riktigt härligt med SPA!!


Idag har jag varit tillbaka på jobbet som vanligt. Det har varit mycket idag... Hoppas att Dick fick någon lugnt stund på kvällen, för mycket var det när vi var kvar allihopa!
Jag avslutade med att övningsköra lite med pappa. Eller lite och lite, vi körde i över 2 timmar. Det gick ganska bra. Kul var det i alla fall! :D

Kvällen avslutade jag med att läsa lite matte, eftersom den kursen satte igång idag. Måste säga att jag känner mig väääääärdelös!! Det var inte alls rätt!
Fel bok var det också.. Det ska jag fixa imorn!

(Härlig låt.. Får se om mina kollegor känner igen någon!?)Källa: http://www.myspace.com/matildafridaester

Landsväg

Vad mycket jag har lärt mig egentligen. Dessvärre blev jag lite avslagen efter min lektion idag. Jag förstår egentligen varför jag blev så rädd ute på landsväg.. Det har jag ju kört innan. Men det var för 2 år sedan.
Lektionen gick inte bra idag.... :(

Hoppas det går bättre imorgon när det är motorväg!!
Jag klarade i och försig en till fas i teorin idag!! :D


Ska äta nu!
Pussa..*


Hemma över helgen

Det har varit en hektiskt vecka för mig. Mer blir det!!
Nästa veckan har jag min sista intensivvecka men det är inte över efter det. Dels så kommer ju mitt teoritest och min uppkörning, men innan jag har kommit så långt så kommer även min matte kurs att dra igång nästa vecka. På det ska jag jobba och även försöka fokusera på min slutfas i körandet.

Jag är hemma över helgen, B ska jobba och det ska även jag. Ikväll ska det bli kul att få träffa mina tjejer igen, har inte setts på hur länge som helst.

Imorgon kommer även Linus och Ida och ska kolla på vår lägenhet igen. Har jag sagt det innan?
Vi har hittat en lägenhet som vi vill ha, det är i Väsby så B är glad. Vi hoppas bara att det går igenom med allt. Så som ni märker så har jag en hel del att tänka på. Jag har märkt att det inte är så många som läser nu men nu har ni i alla fall fått förklaringen till varför det går ett tag mellan inläggen.

Ha de bäst!!

Pusspuss..*

Intensivkursen i full gång

Nu har jag inte skrivit på några dagar och det finns en väldigt bra anledning till detta. Jag är på min intensivkurs i Norrtälje. Jag har kommit på att jag mycket väl kan säga när jag åker, för jag behöver ju inte berätta när jag har min uppkörning. (Snart)

Jag har varit här sen i söndags och i måndags började min kurs. Det har varit väldigt mycket teorilektioner och det känns som om jag börjar lära mig en del nu! Jag har gjort 3 tester idag, som är nästan samma som på vägverket. Skulle man gå enligt dom har jag gjort 3 teoritest idag och klarat alla! :D

Körningen kommer sakta men säkert tillbaka men det känns lite jobbigt att köra på grund av att jag inte känner till Norrtälje så speciellt bra. Det kommer också med tiden hoppas jag!

Har träffat två tjejer här i min ålder, väldigt trevliga och roliga att vara med. Madde och Tessan.
Vi har våra uppkörningar nästan samtidigt, så vi håller varandra om ryggen!

Nu ska jag gå och hjälpa B vid grillen!

Skriver mer imorgon!

Pussa..*

Färdigbehandlad

Nu har jag fått reda på att min ansökan till matten är färdigbehandlad. Det är ju skönt, fick inget avslag på den. Jag kommer få hem all information via post.
Då är det alltså dags för mig att återgå till skolböckerna då!

Vi hade tänkt hitta på någonting idag. Dessvärre mår jag lite halvt. Kom hem med migrän från jobbet igår. Det var mindre kul. Det börjar avta lite men det är inte alls kul.

Jag vet att jag är seg på att ladda upp bilder här. Nu är det för att jag sitter och skriver på B's dator (fortfarande) men jag har insett hur skönt det är att faktiskt sitta vid en stationär dator.

Vad ska man hitta på en dag som denn?

My hälsar: dsssssssssssy2wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy


Puss på er..*

Lilla My

Idag fick vi hem vår lilla kisse som vi längtat efter i snart en månad. B kommer få träffa henne imorn.
Än är det lite svårt att veta vad Zelda tycker, jag har redan sett framsteg vad gäller dom två. Zelda ryggade direkt när jourhusse kom in med buren i lägenheten. Det har frästs en heeel del här ikväll men jag tror på mina sötnosar. Det kommer inte ta så lång tid innan dom i alla fall accepterar att bo under samma tak.

Lilla My är väldigt snorig, så jag har fått torka hennes nos ett antal gånger redan ikväll. Har lite svårt att tänka mig hur mycket det faktiskt får plats i hennes lilla näsa.
Hon är verkligen inte blyg och när Zelda fäser bryr hon sig knappt. Vi har nu två små tuffingar hemma här. Jag har tagit lite bilder men i och med att det är ganska sent nu och jag ska upp tidigt så lägger jag upp dom imorn. När B kommer hem med min dator. (sitter vid hans nu)

Imorgon ska jag dessutom träffa Sophie. Det var ett tag sen nu. Vi funderar på att antingen bowla eller spela biljard. Vi får se vad det blir.

Nu ska jag gå och lägga mig, ni får sova så gott allihopa!

Nattpuss..*


Back at One

It's undenible that we should be together
It's unbelievable how I used to say that I'd fall never
The basis you need to know
If you don't know just how I feel
Then let me show you now that I'm for real
If all things in times, time will reveal
Yeah...

One...
You're like a dream come true
Two...
Just wanna be with you
Three...
Boy it's plain to see
That you're the only one for me
And four...
Repeat steps one through three
Five...
Make you fall in love with me
If ever I believe my work is done
Then I start back at one

So incredible
The way things work themselves out
And all emotional
Once you know what it's all about babe
And undesirable
For us to be apart
Never would've made it very far
Cause you know you got the kiss to my heart

One...
You're like a dream come true
Two...
Just wanna be with you
Three...
Boy it's plain to see
That you're the only one for me
And four...
Repeat steps one through three
Five...
Make you fall in love with me
If ever I believe my work is done
Then I start back at one

Say farewell to the dark of night
I see the coming of the sun
I feel like a little child
Whose life has just begun
You came and breathed new life
Into this lonely heart of mine
You threw out the life line
Just in the nick of time

One...
You're like a dream come true
Two...
Just wanna be with you
Three...
Girl it's plain to see
That you're the only one for me
And four...
Repeat steps one through three
Five...
Make you fall in love with me
If ever I believe my work is done 
Then I start back at one

1 Månad

Jag har fått lite mer informantion om min matte kurs som jag förhoppningsvis kommer att få börja. Det kommer verkligen vara en intensiv sådan. Den börjar redan måndagen den 25/5 och slutar 26/6. Det är alltså en månad bara...!
Är inte det vääääldigt lite tid?

På ett sätt är det skönt, för då får jag det överstökat väldigt fort. Fast jag ska ju hinna jobba också!!!
Är det någon som har gått Matte C på distans som kan svara på hur det gick... Är det svårt att kombinera kursen med jobbet??

Pussa..*

Längtar

Det känns bra det här. Det kommer absolut att fungera men jag vill att du kommer hem nu!

Dejt

Nu har B jobbat natt i 3 dagar. Det vad jobbit igår men det känns redan bättre. Jag jobbar sent imorgon med, så vi ska äta lite frukost vid 10. Han ska åka med sin kompis Rickard till landet imorgon. Dom kommer hem igen på torsdag.

Det som ska bli mysigt är att det blir som en liten frukostdejt imorgon.
Nu tänkte jag gå och lägga mig. Tänkte att jag skulle göra en stor frukost imorgon, jag bara undrar om B kommer vara sugen på det..
Vi hörs igen imorgon!

Pussa..*

P.S. Jag glömde att berätta, vi får hem vår lillkisse på onsdag! :D

Uppdateringar

Jag har inte skrivit på felar dagar. Det innebär dock inte att det inte har hänt något. Johanna var upp hos oss från måndag till tisdag. Det var ett kort men trevligt besök. Jag hoppas att du meddelar mig om hur det gick med intagningen när du får svar sen?
I tisdags hade jag som sagt min testlektion och det gick ju bra.. Nu väntar jag bara på själva kursen. Men jag vill inte säga när. Det kanske låter töntigt men går det dåligt vill jag inte behöva svara på det efter. Ni lär märka det ändå.
I torsdags var det Valborg och jag var hemma hos pappa på middag. Det var väääldigt gott. Jag drack lite vin och sedan åkte jag hem. Då hejade jag på Råcksta-gänget här hemma en stund. Eller ja, vi var hemma hos Kikka och B. (Bli inte förvirrade, hennes sambo heter också B.)

Vad har hänt sen?
Johanna kom hit igår. Inte Johanna från VMO, utan Johanna min kollega. Vi tittade lite på tv, åt massa chips och bara pratade. Det var mysigt..

Idag har det varít jobb och nu blir det lite öl.
Det ska bli treeevligt!!

Ses!!

RSS 2.0