Idag Smäller Det

Spännande dag väntar mig idag!
Det ska bli roligt att träffa hela klassen, samt alla andra klasser som startar nu idag. Det är olika utbildningar men vi har upprop samtidigt.

Jag måste göra mig klar, bussen går om en liten stund. Jag ska möta upp Malena inne vid slussen vid halv tio och det tar ca 50 minuter för mig med alla byten!
Har en känsla av att jag kommer spendera många kvällar i pappas gästrum. Det blir lite som att flytta hem igen tror jag. Men då är det så att han bor en kvart från skolan!! :P *gångväg*

My Heart Will Go On

Jag har funderat ett bra tag nu och för varje gång tanken slår mig så känns det mer och mer. Det är inte dåligt, det är snarare så att jag känner att det är tråkigt att mycket tid har gått till spillo. Jag har alltid lyckats ta mig vidare och det är något jag är ganska stolt över mig själv för. Många har förmågan och gå runt och älta samma sak om och om..

Jag ältar men jag gör allt för att ta mig vidare.

Känner just nu bara en saknad. Hoppas att det går att göra något åt det.. Men om inte, så finns det inte så mycket jag kan göra åt saken.



För Mycket Samtidigt

Just nu går jag igenom alla känslor du kan känna, på en och samma gång. Saknad, längtan, förväntan etc..


Så hittade jag den här versionen av Everybody Hurts, har letat efter den ett bra tag!


Rörd Till Tårar

Nå vidare duktig på att skriva har jag inte varit som senaste dagarna. Men det har verkligen varit fullt upp och har jag varit hemma har jag totalt slagit av av trötthet pga jobbet. Igår hade jag min sista dag och åkte direkt hem till min syster för att vara barnvakt. Vi åt middag tillsammans med pappa och barnen. Drack lite vin och åt riktigt god mat.

Igår en stund innan stängning fick jag ett mail av en kund. Då det är väldigt personligt vill jag inte skriva vad det stod i mailet, här. Däremot kan jag säga att jag blev otroligt rörd och för mig var det ett perfekt slut på mina 3½ år på Gallerix.

Till Elisa!
Jag hoppas att inramningen av rosen ger dig lite hopp. Oavsett hur situationen ser ut idag så har du kärleken med dig för alltid!
Din historia visar verkligen att man inte ska ta något förgivet för ena studen har man det man håller kär och i nästa så kan det ryckas ur händerna på en. Ta hand om dig och låt den här inramade rosen vara en symbol för det ni hade.



Jag hade roligt igår. Blev väldigt överras...

20110818370 (MMS)

Jag hade roligt igår. Blev väldigt överraskad måste jag säga. Jag hade mina misstankar men kunde inte hitta grund för dem. Happy B James och Banditspelning! Det blev en liten favorit i repris - med lite få men inte små skillnader. Jag var hemma i skaplig tid och ska nu upp och jobba. Tog inga bilder av olika anledningar men hann få en av mig innan vi kom in till stan.


Här sitter jag för mig själv med musik i ö...

Här sitter jag för mig själv med musik i öronen. Lunch, men vet inte vad jag ska äta än. Har sett samma man komma på sin cykel varje dag den här veckan. Blir det en kebab med extra sallad idag igen månne? En tjej på inte många vårar kom precis och frågade om hon kunde få en cigarett av mig. Även om jag är dum nog att inte förstå att det är skadligt för mig så vet jag att det är det för henne. Så nej! Kameran är med i min väska, kläder för ikväll i en påse och 200:- i plånboken. Ikväll efter jobbet blir jag kidnappad av söta Sara. Ska bli spännande!


Bebis

Jag är inte den som är den. Det finns redan massa artiklar och inlägg ute på internet som berättar om Vickan och hennes bebislycka!
Men här kommer ännu ett!
Stort Grattis och lycka till!


Grattis Victoria och Daniel!!


Schema

Igår fick jag lite information från skolan (ni som inte orkar med mitt babbel kan sluta läsa nu) och jag börjar känna att det närmar sig nu.
Pratade med en som jobbar i centrum igår, det blir ju en totalvändning för mig. Från att ha jobbat som en tok (och oftat en del måste jag få lov att säga) i 5 år, så är det dags att sätta sig i skolbänken igen.

Som många av mina vänner vet så vill jag det här jättemycket!
Jag hoppas bara att man lyckas också.

Igår fick jag ett mail med information och även ett schema för dom två första veckorna. Det är nu det händer, det är på riktigt nu!


Grattis Fina Kompis På Födelsedagen! ♥

Idag fyller ingen mindre än Becca år!
Hon gör allt hon kan för att hinna ikapp mig med åren. Men kommer ändå vara hon som tar hand om mig när jag hmnar på hem! ;) *internt*

Grattis fina, hoppas att du får en toppendag!


Becca och jag för två år sedan! (vad tiden går fort)


Twin Peaks

Det har varit en lång dag idag.. Imorgon också.. Lovar att uppdatera lite bättre imorgon.

Nu blir det mys i soffan med B framför Twin Peaks..!


Hejdå Jobbet! Forts.


Ingen bra bild på mig men tyckte att Sara blev riktigt söt, så den fick åka med upp!


Rock on bah!!

 


"Tittut såhär under dörren!"

 


Vi dansade bugg och då kastar man runt varandra.. tydligen!

 


Tack för ikväll... Slut för ikväll!


Hejdå Jobbet!

Min lördagskväll i bilder (dom som är okej att visa!)


Jag och fina Jessica



Sara och Stefan
(som jag efter många år av misslyckade försök - lyckades få på bild!)





J kom på besök med sina fina Amandor också!! ♥



Till Sara - Slippery Nipple!



Efter en stund gav hon sig på sin shot!



Vann lite pengar gjorde jag och JK - jaa seru!



!

Jag har en konstig känsla...
Jag hoppas inte att det stämmer...!!

Händelserik och Rolig Helg

Helgen har varit händelserik. I lördags var vi ute och firade. Det är en vecka kvar men det var roligt att vi fick möjlighet att gå ut allihopa. I och med att det alltid är någon som jobbar dagen efter. Jag hade trevligt om man bortser från att bandet inte spelade så bra.

Under kvällen så har jag (enligt mobilen) spärrat mitt kort och behöver PUK-kod för att starta den. Lyckat! Den har jag inte kvar.
Så igår körde jag Sara till jobbet och gick in till Tobias i TELE2-butiken och bad om hjälp. Så nu går det att nå mig igen.

Bilder kommer senare..

Nu bär det av mot min sista vecka på jobbet. Spännande, spännande!

Puss på er..*

Till Alla Er

Tack alla för igår!
Det var en mycket trevlig kväll och jag hade riktigt, riktigt roligt!


Den här låten är till er - jag vet att ni gillar den!


Ledig Dag

Gordon's Great Escape igår var bra - det var lite obehagligt att se honom äta orm på alla olika sätt bara.. Det skulle jag aldrig göra själv. Förlåt - det är inte meningen att på något sätt kränka eller trycka ner andra matkultuer - men ett hjärta som fortfarande slår?
Skulle aldrig falla mig in!!

Idag vaknade jag inte av klockan utan av ett sms där det stod: "Du kan hämta ut ditt paket från HM hos OKQ8 Runby efter klockan 17 idag".
Ursäkta mig nu men om jag ska hämta ut paketet idag efter klockan 17, varför skicka före klockan 10 då? *sen får jag ju skylla mig själv då jag hade mobilen på ljud.*

Jag ska också in till stan och fika med en ny klasskompis. Ja, du läste rätt, jag har redan kontakt med en i klassen. Det ska bli roligt!
Så ska snart göra mig klar för stan, tänkte att jag skulle leta efter ett par jeans till, dom jag har nu kommer gå sönder vilken sekund som helst. Så jag tänkte att det kanske är bättre att lägga pengar på dyra saker när jag fortfarande har lön - för som fattig student kommer jag nog inte kunna shoppa så mycket!


Såhär såg dom ut samma dag som jag köpt dom - idag är dom ljusblå och slitna till tusen!
(ursäkta bilden - ser lika trött ut där som jag känner mig idag)


Gordon's Great Escape

Är det någon mer än jag som sitter bänkad framför Gordon Ramsays nya program på 3:an?
(sen att jag blev helt till mig och har försökt skriva det här inlägget utan att stava fel i ca, ja.. 5 minuter, det är ganska lång tid för en mening!)


I've Got The Moves Like Jagger

Hemma från jobbet nu och imorgon väntar en morgon utan väckarklocka!

På lördag är det dags för fest med mina fina kollegor och vänner. Jag jobbar ju en vecka till men nästa helg passade inte utgång lika bra som nu - så så fick det bli.
Planen är att vi ska äta middag (alla vi från Väsby) sen får vi se vilka som dyker upp efter. Det vore roligt om så många som möjligt ville/kunde komma. Men jag blir glad oavsett hur många vi blir.

Sen vill jag gärna ut och dansa - det var så länge sen jag var ute och dansade. Jag blir ju inte mindre pepp på det när jag hör den här låten. Grymt bra!

Problemet är att jag inte riktigt vet vart jag vill dansa på lördag. Har ni några bra tips?


Idag har jag haft mitt sista besök från HK...

Idag har jag haft mitt sista besök från HK. Det kanske kommer någon spontant nästa vecka, men inte vad jag vet. Jag kan inte sticka under stolen med att det känns konstigt att jag från och med den 21:a bara kommer hoppa in extra. Men så går det när man vill bli "vuxen" och studera. Nu är min lunch slut och jag ska bege mig tillbaka till butiken. Ha det gott så länge så hörs vi senare. Puss på er..


Tips På En Bra Bok?

Ni får ursäkta mig - jag trodde att jag skulle orka hålla mig upp längre än såhär. Men det blir ett bad för mig nu och sedan bums i säng!

Planen är att jag sover innan 22-22.30.
Men innan det ska jag bada. Jag läste ut min bok idag - så ska ge mig på någon ny nu.
Har något tips på en bra bok?



Fått Mycket Gjort!

Tack fina Jessica som stannade kvar en timma idag och hjälpte mig inför besöker imorgon!
Du är en pärla skaru veta!

I och med att vi får besök från HK imorgon har jag velat städa - det har jag velat göra i en vecka nu men tiden har inte alltid räckt till. Idag stannade Jessica kvar så att jag kunde städa undan en del. Jessica har även hon städat!! Grymt bra jobbat!

Nu känner jag mig tröttare än tröttast och det kan ju vara bra i sig, då jag har haft svårt att somna flera nätter i rad nu. Jag kanske kan somna i tid ikväll då?! *hoppas*

Ska få i mig lite mat, sen skriver jag lite mer...


Om man kunde känna sig såhär snygg varje dag - nu är jag bara en trött slöhög!


Puss på er..*

Fick Mig Ett Gott Skratt

Som ni märkt så har jag inte direkt haft tid att blogga idag *tråkigt* men det har varit full rulle hela dagen idag.

Jobbet kallade som vanligt - där det finns en hel del att göra. Jag känner att jag vill städa undan efter mig innan nästa person är på plats. Sen vankas besök från HK på torsdag också. Spännande!

Efter jobbet åkte jag till Kista för att möta upp J. Vi har inte setts på evigheter så det var dags att göra något åt saken. Vi träffade T som stod och jobbade där också.
Medan J letade gardiner spanade jag efter en skolväska - men jag har bestämt att jag ska avvakta lite med väska då jag faktiskt inte vet hur mycket böcker jag kommer få.

Det roligaste idag hände mig ikväll när jag stannade vid Hemköp för att köpa lite mjölk på vägen hem. Jag tar den sista mjölken ur en kartong och inser snabbt att det droppar mjölk från mitt paket. Jag vet dock inte om det var mitt paket som läckte eller om det var från ett tidigare paket.
Det står en ur personalen och ordnar med mejerihyllan.

Jag frågar honom lite lätt: "det är inte mitt paket som läcker väl?"
Varpå han vänder på min förpackning och trycker lite för att se så att det inte kom ut någon mjölk.

PANG!!

Hela paketet exploderar både över honom och lite på mitt ben, vilket resulterade i att jag gapskrattar och han också.

"Jag tar nog ett annat paket för det där läckte en aning! Haha...!!"



Framtidens Hus

Ibland sitter jag och indirekt planerar en framtid, en trygghet, för min familj och kommande barn. (om ett antal år) Jag vet vad jag vill kunna ge mina barn och min familj.
Jag gillar att kolla hus/lägenheter på internet. Det tycker jag är mysigt - speciellt när jag och B har pratat om att flytta till hus. (ja, jag menar ju inte imorgon kanske.. men som jag skrev innan - efter studierna). Jag har en vän som är mitt i en husrenovering - vilket jag tycker är jätteroligt för hennes skull.

Så ibland när jag känner att jag vill och har tid så kan jag gå in på sidor som hemnet.se (huvudsakligen) och bara titta på hus. Det får mig lite sporrad - jag vet vad jag vill och jag vet vad som krävs för att ta mig dit. Vi får se vad som händer om två år. Först blir det nog en lägenhet - sen kanske det rent av blir ett hus.


I Do My Thing



Det här är en sjukt bra låt som spelas flitit av mig just nu!
Vad tycker du?

Sista Två Veckorna Nu

Då var det snart tillbaka till jobbet då. Sitter här med en kopp kaffe och skriver.

Det börjar dra ihop sig för mig nu, det är bara två veckor kvar och jag vet att den här veckan har mycket att bjuda på. Det gäller för mig att börja avsluta vissa saker. Men jag ser fram emot på lördag! :)
Mer om det senare!

Igår lagade jag matlådor som bör räcka för hela veckan - det gäller bara att jag kommer ihåg att ta med dom till jobbet. Hehe..

B var förbi och hämtade sina bandage och annat som hon köpte på Apoteket igår. Vi glömde det i min bil. Det gör ont i hela mig när jag ser hennes lidande. Men jag håller tummarna och hoppas på det bästa! Får se hur det går om några dagar!


Saknar dig J och hoppas att du kryar på dig B!


Blir inte så långt inlägg nu - måste göra mig klar för jobbet! :)
Vi hörs igen lite senare!

Puss..*

Fika Med Lassas

Det var jättemysigt att träffa Lassas idag. Vi möttes upp på John Chris inne på Drottninggatan där vi åt lunch och hade trevligt medan vattnet bara öste ner utanför.
När jag kom fram till Caféet så var mina byxor blöta långt upp på benen!

Jag åt en pastasallad med kräftskjärtar tjejerna tog en varsin panini (Lassas åt en i alla fall) till det pratade vi på om allt som hänt sen sist vi sågs. Det var verkligen, verkligen riktigt trevligt. Det är något vi måste bli bättre på - det är faktiskt inte så långt till Norrköping härifrån. Så en träff till kommer det att bli inom kort.

Smart som jag är har jag med mig kamera och allt - men som vanligt så fotar jag inget. Det får helt enkelt vänta till nästa gång.


T och Lassas för 2 år sen (?? måste det ju bli då?)


Lånad bild: Foto - J!



Som ni kanske ser så har jag lagt till en besöksräknare på bloggen. Så från och med nu kommer ni också att kunna hålla räkningen på mina besökare unika besökare! :)

Riktigt Gott Filmjölksbröd

Inför B's födelsedag idag tänkte jag att jag skulle baka ett frukostbröd. Så att han hade något gott bröd som inte var hemköpt för en gång skull. Så igår bakade jag Filmjölkslimpa och det var riktigt gott måste jag säga! Enkelt att göra också för den delen.


Inredienser :                               


4.5
dl
filmjölk
1 1 dl mörk sirap
1 1 dl vetekross
1 1 dl rågkross
1 1 dl havregryn
2.5 2.5 dl grovt rågmjöl
3 3 dl vetemjöl
1 1 dl linfrön
1 1 dl solrosfrön
1.5 1.5 tsk salt
1.5 1.5 tsk bakpulver
1.5 1.5 tsk bikarbonat
2 2 tsk brödkryddor
1 1 dl hasselnötter
1 1 dl torkade fikon
1 1 dl russin

Sätt ugnen på 200 grader.

Blanda filmjölken och sirapen i en stor bunke.
Hacka ner hasselnötter och fikon (ta bort kvisten om det finns några) ganska grovt. Blanda sedan det med alla torra ingredienser - häll sedan det i filmjölksblandningen.

Lägg sedan ett smörgåspapper/bakplåtspapper i en avlång form. Gärna så att det täcker alla kanter och att det även sticker ut lite.
När du blandat ner alla ingredienser noga så häller du över det i formen. På toppen häller du lite rågmjöl och sen in i ugnen.

45 minuter senare är brödet färdigt.

Ett tips till er är att när brödet är klart, ta ut det ur formen och vik ner pappret. I mitt fall lät jag det svalna för länge så när jag skulle ta bort pappret satt det fast i brödet.



Storfrämmande från Norrköping!!!

Min dag idag består av att ha grattat B när han kom hem från jobbet, efter att han väckt mig då jag låg och sov, tagit ett bad och gjort mig klar för stan.

Min kära vän Lassas är i stan över helgen och det ska bli riktigt roligt att träffa henne igen. Det blir jag och Tove den här gången - men jag hoppas ju självklart att det blir fler gånger (mer ofta) och att alla som saknar Lassas har möjlighet att träffa henne.

Det kanske är dags för oss gamla Kistan-folk att göra en roadtrip? (om du läser Jessica - så menar jag en sån med bil och inte en road trip! ;) )

Jag ska vara inne i stan kl. 12.30 så det är på tiden att jag börjar göra mig helt klar. Kameran är laddad och jag kommer ta med mig den. Detta måste dokumenteras!!

Puss på er..*

Aug. 7, 2011

Idag är det min älskade sambos födelsedag!!

Hoppas att du får en jättefin födelsedag - även om det inte är så speciellt (för dig) så är det det för mig - och jag vill att du ska ha den bästa av dom bästa dagarna! :)



Älskar dig!!


Man Ställer Upp

Idag leker jag sjuksyster åt vännen B. (inte B som i sambo)
Jag ska nu bege mig hem till henne, se till så att hon har allt hon behöver och lite till. Middag på det kanske??

För det är så vi jobbar när vänner gjort sig illa - man ställer upp!

Jobba Fast Jag Är Ledig

Uppe med tuppen en ledig lördag. Jag tänkte att ju tidigare jag kommer in till jobbet ju tidigare kommer jag hem.

Tanken var att jag och min fina vän skulle på Pride idag - men det verkar inte som om det blir av. Vilket är helt förklarligt, olyckor är inte alls roligt.. (Hoppas allt gick bra igår vännen?)

Måste iväg till jobbet nu - men skriver mer senare.


Sen efter jobbet blir det kanske ut i det fina (som det verkar bli) vädret.


Vågar Chansa!

Tittar i kors - har även den här natten sovit som en kratta. Det gör inget då jag vet att jag är ledig imorgon tar dessutom bilen till jobbet så att jag kan handla och komma hem smidigare efter jobbet. Det är heldag idag.

Till alla er som sagt att ni vill att jag ska göra era inramningar är det nog dags att titta in snarast. Jag har inte alls så lång tid kvar. Ni måste komma in innan tisdag - då det kan vara så att din inramning kräver lite mer tid än vad vi kan göra i butik. Värt en extra tanke kanske!

På söndag fyller min B år!
Jag har köpt en present till honom och slagit in den. Jag har dessutom varit väldigt fyndig och gömt paketet här.


Och vet ni vad, det spelar ingen roll om jag lägger upp bilder på det för han läser inte min blogg. Så jag vågar chansa!
Var det inte fyndigt?
Så vida han inte undrar varför alla kläder ligger på locket och inte i korgen. Men tro mig, det kommer han inte att göra!


På söndag ska jag dessutom träffa Lassas och Tove - att få storfrämmande såhär från ingenstans det gillar vi alla!! Det ska bli riktigt roligt att träffa henne igen!

Hur ser er helg ut?

Puss..*

Har Du Inget Bra Att Säga - Säg Inget Alls

Som ni märkt så har jag inte alls skrivit så mycket här på sista tiden. Jag gillar min blogg, har varit min egna plats (där ni har haft möjlighet att ta del av mitt liv) - men jag har inte gillat att mitt liv och mina upplevelser har kritiserats så pass aggresivt som det har. Så förhoppningsvis hittar jag tillbaka till bloggen utan att vara rädd för vad folk ska tycka och tänka. För det är trots allt mitt liv och ingen annans..!

Hur som helst... Jag är nu inne på mina två sista veckor på jobbet och känner mig ganska konstig till mods. Ena stunden är jag glad över att jag faktsitk ska börja och sen pendlar det över till att jag blir lite halvdepp över att lämna mitt jobb sen 4 år och mina fina underbara kollegor!!

Men vet ni vad det mesta väger för utbildningen - jag har gjort en lista.

  • Får förhoppningsvis jobba kvar som extra.
  • Utbildningen öppnar nya dörrar för mig - det ska bli riktigt spännande.
  • Det ska bli väldigt roligt att få lära känna nya människor.
  • Jag känner att jag vill lära mig något nu.
  • Om två år kommer varken jag eller B vara bundna ekonomiskt.
  • Lägenhets- och bilköp (mer permanent än idag).
  • Även fast jag försvinner från jobbet så innebär inte det att telefoner kommer att sluta.
  • Sen det bästa - att ha roligt!
Jag är helt övertygad om att det här är det jag ska göra - och då har jag känt lika dant för många andra utbildningar också. Men jag har hittat hem!

Positivt och då säger jag det!! :D


RSS 2.0