Snabbuppdatering

Nej, nu har vi bestämt oss.. American Horror Story funkar inte. Jag kan inte se det för att det är sjukt obehagligt - kommer inte våga bo i hus efter att ha sett det lilla vi har sett. B gillar inte serien för att den är för konstig. Så vi får vänta på något bättre.. :P


Igår skulle vi ha haft klassfest hemma hos en i klassen, tråkigt nog blev det inställd pga personliga skäl.
Så jag åkte hem till Malena där vi lagade mat, åt massa glass och bara pratade. Planerade lite inför framtiden. Tänker jag på det blir jag helt till mig och vill sätta igång direkt. Däremot känns det som att det är mycket som tar emot just nu.. :/

Men som jag alltid säger - eller började säga när jag började - skam den som ger sig!

Jag kom hem ganska sent, halv 2 tror jag klockan var när jag gick och la mig, och idag ska jag luncha med J.

Sen blir det åter till böckerna. Jag satt hela förmiddagen igår och kommer behöva sitta med det ikväll också. Det är en ganska tuff bok att läsa. Det är mycket som inte går in lika lätt som med en svensk bok.

Jag fick min lönespec igår.. YEEEY! :P
Det känns skönt att ha koll på ekonomin igen. Spanien nästa.. (berättar mer om det ikväll, har inte hunnit än)
(Klicka här för källa)


Puss på er..*


Mot Cervera

Skolan slut för den här veckan. Eller ja, det är inte så att jag kommer att sitta som en soffpotatis imorgon direkt. Men jag kommer att sköta skolan från hemmet.

Min dag är inte slut än, nu är jag på väg till jobbet. Det var ett tag sen jag jobbade nu, så ser fram emot det. Det är dessutom skönt att jag kan få koppla bort allt annat om ens bara för en timma eller tre! ;)
Planen är att jag ska ha stabiliserat mig rent ekonomiskt nu efter en omtumlande omställning. Ja, det blir det ju om man går från att ha jobbat heltid till att plugga på heltid och få ut lite pengar från CSN. Men pengarna jag tjänar nu vill jag ska gå till vår Spanienresa i sommar (får berätta mer om den sen) samt en buffert om någonting skulle hända. Jag skulle helst av allt se att en del av pengarna jag tjänar kan stoppas undan och sedan användas till att betala tillbaka mitt CSN-lån. Det återstår dock att se! ;)

American Horror Story

Igår började jag och B titta på "American Horror Story". Det första vi sa till varandra var att vi inte tänkte fortsätta titta på den här "skiten". (Ursäkta oss - men det var ju ett ganska speciellt första avsnitt).
På något sätt så vill jag fortsätta titta, trots att jag inte fastnade för det på en gång. Jag sa det till honom och han svarade att han tänkt samma sak. Så då är frågan, hur kan ett sånt avsnitt få en att fastna för serien??
Uppenbarligen har man lyckats om man, efter lite betänketid, helt plötligt har ändrat uppfattning helt?
Har ni sett något av serien?
Vad tyckte ni?

Svar Till Emma

Jag har inte bloggat på ett tag nu och har på så vis missat en hel del kommentarer på mina inlägg.

Jag hade fått ett meddelande av en som heter Emma (vet inte vilken Emma det är) som frågade om det är så att jag och B inte bor ihop.

Jag vet inte om det är så att jag har varit otydlig i mina tidigare inlägg men visst bor jag och B tillsammans. Det var bara så att pappa var med om en liten (liten och liten, det beror på hur man ser det) olycka i vintras. Efter att han kom hem från sjukhuset så stannade jag och mamma över natten.

(Jag har dock tagit bort den kommentaren. Med tanke på B:s yrke så är han anonym i min blogg. Jag lägger inte upp några bilder där man ser hans ansikte eller skriver ut hans namn)


Lånade bilden av hans vän!


RSS 2.0