Cat Man Do

Innan jag går och lägger mig måste jag bara visa ett klipp som B's syster Kattrina skickade till mig på Facebook tidigare i veckan. Det här är så likt en av våra katter när vi ligger och sover så det nästan är skrattretande! :)


Hemkommen - Mätt och Belåten

Nu har jag kommit hem från en trevlig helg på landet. Vi har haft det mysigt där ute i det ruggiga vädret. Vi har inte gjort så mycket annat än att äta och äta lite till. Tittade på film gjorde vi också. Men mestadels åt vi.. :P

Hur som helst vill jag bara tacka er för en trevlig helg och jag hoppas att ni känner er lika utvilade och redo för en ny vecka som jag gör?

Vi testade även årets Glöggsmak. Saffran. Helt klart mer än godkänd. Mmm.. Funderar på om jag kanske ska ta lite nu när jag vet att jag inte behöver köra bil något mer ikväll! :)
Har ni inte testat den så säger jag bara - GÖR DET!


Vi har kommit fram till Norrtälje. Iofs fö...

20101030059 (MMS)

Vi har kommit fram till Norrtälje. Iofs för ett tag sen. Mat har vi fått i oss, den var god, som alltid när J lagar den. Nu blir det en promenad innan det blir för mörkt ute. Vi vill ju hinna se lite med!


Landet

Idag har det inte varit mycket bloggande. Jag ber om ursäkt för det. Men det har varit en mysig dag. Becca och jag hade som skrivet tidigare en date i tvättstugan. Det var mysigt! :P

Efter att vi var klara kom J och myste med oss.

Imorgon bär det av till Norrtälje och där vi bara ska äta gott, dricka gott och bara ha mysigt!
Vila upp oss.


Tvättdate Med Becca

Min lediga helg är äntligen här! 14 dagar har gått nu och det roliga är att jag inte ritkigt har fattat att jag är ledig.

Idag blir det inte byte av däck. Enligt vädret ska vi ligga på plus hela helgen, så då kan B byta på måndag. Det gillas, för det blev lite stressigt i alla fall, då jag vaknade kl. 12 idag.

Jag ska dricka mitt morgonkaffe och sedan åka och handla. Jag ska laga lite matlådor till B som han kan ha medan jag är borta. Tvätta ska jag hinna med idag också. Men det blir en tvättdate med Becca. Så till och med tvätten blir rolig!


Nu ser jag verkligen fram emot imorgon.
All Hallows Eve ute på landet. Vi får se vad det har att erbjuda! :)

Lånad Bild



Puss på er..*

Jag Vill Ha Godis

Ikväll ska jag nog unna mig lite lösgodis inför min första lediga dag. Det vore mysigt om B var hemma också men inte den här helgen.

Jag ska inte heller bli så sen, det ska bli skönt att få sova ut helt. (säger jag nu, men lär ju ringa B vid 2-tiden och säga godnat)
Sen förutom alla planer jag har imorgon, som jag inte vet om alla kommer bli av, så hoppas jag på att jag ska kunna fixa lite saker innan vi åker. Eller åt minstånde ha lite saker gjorda under helgen. Det får bli en liten överraskning till er! ;)

Lånad Bild


Vad Tycks?

Nu vet jag att många av mina kompisar tycker att jag kanske tar julen på för lite stort allvar. Men såhär är det, för mig är julen större än vilken annan högtid som helst. Det är bara så mysigt.

För några veckor sedan pratade jag med Becca om beställningar på internet. (I samband med HM-köpet som jag gjorde nyligen)
Då berättade hon att hon varit inne på Jotex hemsida och beställt lite saker hem. Hmm... Det är precis vad jag har gjort idag!! Hehe.. *nervöst skratt*

Jag beställde hem lite påslakan och örngott till jul. Dom var bara för söta och jag ville verkligen ha dom. Sen beställde jag även lite kökshanddukar med julmotiv. Den här julen vill jag ska bli mysig. Förra året bodde vi i kartonger och nu har vi börjat få ordning på saker. Då vill jag ha jul till 100%.


Det Gick Inte

Som några av er läst så gick min Ipod sönder för några dagar sedan. Eller jag trodde det i alla fall - men jag fick ett tips en av er läsare, Dicken, som sa att jag skulle pröva att hålla ner mittenknappen tillsammans med menyknappen.

Tyvärr hjälpte inte det alls. Så jag måste behålla Ipod på min önskelista.
Det är jättetråkigt med tanke på att jag inte klarar mig utan min musik när jag åker kommunalt till jobbet. Men vad ska man göra..?

Tack för hjälpen i alla fall Dicken.
Det uppskattades!

Sista Arbetspasset Efter 2 Hela Veckor

Sista arbetspasset efter 2 hela veckor idag. Det känns nästan lite absurt. Men vad mysigt jag ska ha det på mina lediga dagar. Imorgon blir det byta däck på bilen. B och hans kompis åkte iväg i tisdags - men däcken var i stort sätt fastnaglade. Så jag ska ge mig på det!! Wish me luck. Har aldrigt gjort det förut. Bara läst om det! *scary*

Jag vet inte om ni kommer ihåg att vi planterade om hela vår framsida i somras? (Let Me Remind You)

Det har vuxit ganska mycket där ute och jag tänkte att man kanske ska försöka hinna klippa gräset en gång till innan den riktiga vintern kommer tillbaka.

Becca kommer även komma hit en sväng - vi ska äta lite middag och dricka lite kaffe. Jag har inte träffat henne på säkert 2 veckor. Ja, så är det.. Jag har inte träffat henne sen chefen åkte till Indien. Men det ska vi ta igen.

Sen om allt går som det ska; bär det av till Norrtälje på lördag.
Mys!

Grattis På Födelsedagen Julia

Det har varit en lång dag för mig idag.
Just nu sitter jag här med en esspresso (längtat efter mitt kaffe hel dagen) och bara sitter. Kom nästan precis hem från syster. Det var jättemysigt att träffa henne och barnen igen. Men jag kan inte säga annat än att jag är sjukt trött.
Dags för sängen.

Men innan dess vill jag bara säga:

Grattis Julia på födelsedagen!! (igen)
Hoppas att du har haft en bra dag! :D

Lite svängigare version av Födelsedagssången


Barnvakt

Dagen började ganska stressigt (för att jag höll på så mycket med min nya kaffemaskin! :P)
Men det var det helt klart värt. Jag älskar den!! Tack underbaraste J!!

Idag blir det en kort dag på jobbet då jag ska vara barnvakt till tvillingarna på kvällen. Har inte träffat varken dom eller syster min på ett bra tag. Så det ska bli kul. Barnen vill att Moster hämtar på dagis till och med! :D

Jag tog en del bilder sist jag var barnvakt men det verkar som om alla bilder som jag la över på B's dator har försvunnit! *ledsen i ögat*
Men får försöka ta nya bilder med mobilen ikväll!

Imorgon börjar jag inte förrän 16, så jag får lite sovmorgon på det. Skönt! :)
Nu är det bara några dagar kvar till vi åker till landet. Kommer bli sjukt mysigt. Längtar!!

Puss på er..*


Are You Mr Clooney?

Jag är hur glad som helst. Min nya kaffemaskin är jättefin..!
Tack så jättemycket för hjälpen idag!!

Denna maskin gjorde hela mitt kök och inte nog med det så är kaffet verkligen jättegott!

Det jag har köpt idag är:

Maskinen Citiz and Milk (inbygd mjölkskummare)
2 Espressokoppar i glas
4 rör med fyra olika smaker


Till kaffemaskinen får man dessutom en kapsel av varje smak som finns ute. Så att man ska kunna smaka och hitta sin egna favorit.

I och med att vi nu har en kaffemaskin med mjölkskummare så kan vi göra så många olika sorters kaffe. Vanligt, Espresso, Latte, Islatte och Cappuccino. Jag kommer inte vilja köpa "blaskkaffe" något mer nu! Does days are over!


No More!


Välkommen hem!

Håll Tummarna!

Min dag började inte så bra. Först var jag som sagt i det tidigare inlägget så pass trött att jag var i stort behov av en kaffe. Men kaffebryggaren var sönder. Eller rättare sagt, glaskannan.

När jag sedan kom till jobbet så skulle jag skära glas och gjorde fel flera gången. Inte nog med att det blev fel, för varje nytt försök att skära till nytt så skar jag mig bara mer och mer.
Nu börjar det väl arta sig, och jag ska inte klaga. Dessutom ska jag iväg och möta upp J. Vi ska köpa en ny kaffemaskin till mig. Yeeey!!

Jag är jätteglad. Det gäller bara att komma iväg med rätt tåg. Får inte missa alls, för då hinner jag eventuellt inte.
Håll tummarna för mig!!

Puss på er..*

P.S. Jag måste säga att jag är ganska stolt över bilden i det tidigare inlägget. Det tog jag idag på väg till bussen. Det är lite speciellt att det är frost på ena sidan vägen och på andra så ser du träden i sin höstfärg! :)

En Morgon Som Denna



Behövs det kaffe. Men min kaffebryggare är sönder.

Jag skriver mer senare!


Vinterjacka!

På väg till jobbet idag höll jag verkligen på att frysa till is. Det var inte nådigt kallt.
Jackan som jag har nu kanske inte är den bästa vinterjackan i vårt nu extrema klimat. Men planen är att jag och pappa någon dag ska ut och kolla en modell som jag vill ha, så ska han se om han kanske kan hitta något liknande fast billigare när han åker till Kina den 9/11. (Jag är inte avis)

Vet ni någon snygg modell som man skulle kunna tänkas att köpa??

Puss o Kram..*


Ledigt

Diskussion igårkväll: När var senaste gången vi hade en dag ledig utan en massa måsten?
Svar: Alldeles för länge sedan!


R.I.P

Jag känner mig bättre idag.. Vilket är skönt men jag är lite ledsen i ögat. Min kära kära Ipod verkar ha gått sönder. Jag satte den på laddning under natten och idag när jag skulle ta med mig den till jobbet så svarade den inte när jag försökte sätta igång den!


Så då vill jag även lägga till en ny Ipod på min önskelista. (Finns nu 3 länkar..)

Hoppas att ni alla får en bra dag idag!!

Puss på er..*

Besök Hos Mamma Ikväll

Godmorgon alla!!

Idag blir det jobb (som vanligt) och sedan besök hemma hos mammi! :)

Jag har inte träffat mamma på hur länge som helst. Hon skulle egentligen följt med på öppet hus för utbildningen men hade för mycket på jobbet så hon hann inte!

Har längtat efter henne - hon har dessutom fått det klart hemma i lägenheten så det ska bli kul att se. Hennes lägenhet är bara för söt! Går inte att inte älska den! :)

Nu ska jag göra mig klar för jobbet och sedan ta mitt kaffe och springa till bussen. Vi hörs sen

PussKram..*

Utan tvekan...

... dom underbaraste!


Dock saknades några.. Vi tar igen det nästa gång! ;)


Stolt

Jag läste precis ett blogginlägg som gjorde mig upprörd.

När jag såg förbättring blev jag glad och stolt. Utan uppmuntran kommer det inte gå bra. Så du gör det till vad du vill att det ska vara.

Om hon är glad, var glad för hennes skull. Stötta, om inte honom, så henne i alla fall.
Du skulle säkert inte blir så glad om du hamnade i samma situation och ingen stöttade dig!?
Det är ett stort steg bara det du beskrev nu!!

Jag kan säga att jag är efter såhär många år lika stolt som jag var den dagen beslutet togs hemma hos mig. Jag kommer alltid vara stolt, oavsätt vad framtiden har att ge. :)

Pusspuss..*

Come Fly With Me

Jag tror att jag är lite sugen på en solsemester efter jul och nyår!!
Hur ska jag lyckas få med B på det då?
Han som inte gillar värme på samma sätt som jag gör?

Jag vet dock att en semster på en vecka skulle sitta fint för både honom och mig. Får se vad som händer.

Förövrigt kan jag meddela att han inte jobbar nyår i år. Bara jul. Det är bättre än inget!


Hoppade I Sista Sekund

Det blir inget högskoleprov för min del idag. Jag valde faktiskt att inte ställa klockan. Nu vet jag att jag kommer få en del höjda ögonbryn men vet ni vad. Det hade inte funkat så som jag mår nu. Så jag ger mig själv tillåtelse att vara hemma idag.

Men nästa helg, då vet ni, då ska jag och J och B ut till landet hela helgen och bara mysa. Vi ska baka, laga mat, dricka vin (funderar även på glögg) och bara vara. Tror att vi alla behöver komma bort en stund. Det har varit ganska hektiska månader här nu.

Men jag längtar faktiskt jättemycket till nästa helg men det skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk på rikigt då!

Till alla er andra som faktistk gjorde högskoleprovet idag - Hoppas det gick så pass bra som ni hade hoppats på!!

Nu ska jag koka mig lite kaffe och sen sätta igång med tvätten!

Pussa..*

Dagen D

Nu har jag fått lite rätsida på vad det var som hände med min blogg. Allt är som det ska igen!
Skönt!


Imogron är det dags för högskoleprov. Hua!
Jag har inte riktigt tänkt på det - som alltid - och nu helt plötsligt är Dagen D här. Ahh!

Men vet ni vad, jag tänker inte oroa mig i onödan. Det kan faktiskt inte bli värre än vad det blev förra gången. Det tror jag inte! :P
Sen kräver ju inte den utbildning som jag vill gå att jag måste ha gjort provet. Så det här blir garanterat den sista gången jag ger mig på det!

Är det fler än jag som ska göra det imorgon??

Pussa..*


Någonting Fel

Hurrni vet ni vad. Min blogg har strulat för mig ganska mycket dom senaste dagarna. Jag vet inte om det är något som flera av er blogg.se användare har känt av?

Men nu ser hela min blogg konstig ut..!

På startsidan för min blogg ser jag nu bara mina inlägg som är kommenterade på, men inte dom andra. Jag kan alltså inte gå in och redigera eller ta bort eller så!

Är det fler som har likadant eller är det min blogg bara??

Puss på er..*

B vaknade till några gånger under natten. ...

20101022033 (MMS)

B vaknade till några gånger under natten. Det brukar bli så dom första nätterna precis efter hans arbetspass. Samma sak inatt. När han sedan kom och la sig igen vaknade jag till. När han la sig ner sa han: Sanna, titta ut genom fönstret! 
 Jag älskar snö, det här är bara för mysigt. Jag kan tänka mig att det kommer vara en del snö ute i Norrtälje när det är dags för oss att åka. Mysigt! 
 Jag tänkte hoppa i badet nu. Skriver igen efteråt. Från datorn och inte mobilen. 
 Pussa..


Tillägg

Nu har jag lite mer saker som jag skulle vilja lägga till på min önskelista som jag skrev för ett tag sedan.

- En cd-spelare som man fäster på väggen (just nu har vi min gamla cd-spelare som enligt mig hörde till en ungdom. Vi börjar väl närma oss vuxen ålder nu?)
- Kitchen Aid (eller liknande matberedare)
-
Gympaskor (om jag inte hinner köpa det själv)
-
Proactive

Var det inte mer saker än så?
Fick för mig det.

Men hur som helst, listan växer som sagt med tiden, så det kommer säkert komma fler sånna här inlägg. :)


Typ en sån här CD-spelare. Svart skulle gå fint på vår svarta vägg i "allrummet"


Ni Blir Lidande

Nu bär det av till jobbet. Trots förkylningen kan jag känna att det är lite mysigt! :)

Som ni förstår har jag då sena passet idag. Jag känner mig en aning grötig i huvudet just nu, så ni får ursäkta om bloggen blir lidande. Men håll ut. Det kommer hända saker på denna sida inom kort! ;)

Hoppas ni andra har en bra dag idag i alla fall?

Pussa..*

Ännu En Favorit

Det är bara att bita ihop. Snart går det över - om inte annat får jag försöka se Högskoleprovet som en pause i min vardag. Trots att det innebär full koncentration.

Men men..

Här kommer lite bilder på ännu en av mina favoritskådespelerskor.

Isla Fisher

Här tillsammans med sin man (Sasha Baron Cohen) och deras dotter.


Ultimata Julklappen

Jag har hittat den ultimata julklappen till B. Men det går inte att klicka hem den. Jag har försökt, J har försökt. Men det verkar vara något som inte fungerar.

Jag har mailat och frågat varför det inte går. Hoppas dock att dom förstår vad min fråga är - insåg att skriftlig engelska inte alltid är så lätt när man är trött. Jag vill verkligen att det ska gå igenom då jag tror att B kommer bli glad. Det är inget som han tror att han ska få! :)

Koftorna som kom från HM passade jättebra så jag är jättenöjd. Som sagt, ska försöka få någon att fota mig med dom på så ni får se! :)

Nu tänkte jag hoppa i säng. Har varit seg på att blogga idag men det har egentligen inte getts något bra tillfälle. Tar igen det imorgon!

Natt på er..*

P.S.

Säger godnatt med en låt som en av mina vänner lagt upp på FB. Den är bara hur fin som helst och passar in just nu!


Öppna Ögonen!!


Miami To Ibiza

Nu har jag precis kommit innanför dörrarna här hemma. Det blev minsann en lång dag idag. Jag öppnade i Kista och åkte och lämnade en tavla i Nacka. När jag slutade vid 17 kan jag meddela att det var köer hela vägen in och förbi stan. Så det tog sin lilla tid.

Jag har varit och hämtat mina kläder från HM nu. Ska pröva dom och se om det är något att behålla! :)

J kommer över på en fika också.. Me like!!

Lämnar er med en grym låt!



Pusspuss..*

Ännu Ett Paket

Idag ska jag hämta mitt andra paket som kommit från HM. Det ser jag fram mot. :)

Kanske göra så att jag får ta på mig alla kläder och sedan be någon annan fota mig. För jag har fått förfrågningar på dom kläder jag beställt. Ska bara sminka över mitt trötta gråa ansikte innan jag fotas över huvudtaget! Haha..

Sen kan jag säga att min julklappstänk har satt igång för fulla muggar. Jag har redan hittat två till B och sen har jag en eventuell fundering till hans föräldrar.
Det här året vill jag verkligen vara ute i god tid, vilket ni kanske har märkt?

Puss o Kram Cykelram..*

10 För Dom Stora o 5 För Dom Små

1. Snurror fungerar inte som karuseller.
2. Vårt golv är inte barnens garderober.
3. Vill du inte ha en vara, varför inte bara låta den vara på sin rätta plats?
4. Står det Guld så är det Guld!

Ingen Bra Dag

Idag är ingen bra dag. Förlåt bloggen för att jag inte är lika pepp på att skriva. Men skriver mer imorgon.

Ha det bäst i alla fall!


Gulligt Sms

Jag har känt mig en aning krasslig som senaste dagarna men förutom att jag nu är snorig och lite trött så har febern försvunnit och jag kanske kan ta dom här 3 veckorna på jobbet utan större problem.

Idag fick jag ett jättegulligt sms av en kompis idag. Jag har saknat dig också och när min stress har lagt sig lovar jag att jag ska bli mer lättillgänglig och så ska vi ta igen det vi har missat under den här perioden! :)

Miss you a lot!

Puss på er..*

Bebisar

En av mina favoritskådisar är ingen mindre än Neil Patrick Harris som ni känner igen från bl.a. serien How I Met Your Mother!
Jag vill bara gratulera paret Neil och hans partner David Burtka blev den 12/10 pappor till tvillingarna Gideon Scott och Harper Grace.
Grattis Grattis!!


Lånad Lista, Mina Svar

Vilken svordom använder du mest?
Hm... J*vlar tror jag.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
11.00 idag i alla fall!
Var köper du dina matvaror ifrån?
Coop.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En lägenhet till mig och min sambo och sedan en resa till någonstans långt bort!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Det vill jag ju inte svara på. Då vet ni att det kanske cirkulerar en hemlis där ute! :P
Kan du vissla?
Ja. Någorlunda i alla fall.. Haha..
Tittade du på tecknat när du var liten?
Självklart, vilken knäpp fråga!
Äger du några popband t-shirts?
Nej, men jag har en tröja av The Eagles som jag köpte på deras senaste konsert i Globen.
När flög du senast?
I somras.. :)
Pratar du några andra språk?
Engelska.
Har du gråtit offentligt?
Jadå!
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Piercing var inte min grej då det aldrig läkte, så en ny tauering har jag fungderat på. Men vet inte vart.
Vad har du med dig in på bion?
Godis, popcorn el. chipsen i en Oscarsmeny (har glömt vad dom heter) och så självklart en dricka.
Vad har du för väder?
Höstigt.. Grått, mulet, dimmit och kallt. Men sjukt mysigt! :)
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Engelska.
När sov du senast på golvet?
Det har jag inte gjort på så pass länge att det har jag förträngt. Sist jag kommer ihåg var när Armageddon precis hade kommit ut på hyrvideo. Då låg jag under soffbordet hemma hos mamma och pappa och grät. Sen blev jag så trött att jag somna.
Vilken är din favorit drink?
Pink Panther bl.a.
Gillar du din boendesituation?
Ja!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Sover inte så värst mycket. Men minst 5 timmar i alla fall. :)
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Från och till måste jag säga. Just nu har jag en period som säger: "vi ses i november".
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Nej.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
Hela 24 år.
Tror du på liv på andra planeter?
Vet inte om jag tror på gröna gubbar men jag tror inte att vi är den enda levande planeten.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Aldrig!
Tycker du om att krama folk?
Absolut! Jättemysigt!
Äger du en digitalkamera?
Ja, det gör jag.
Vilka bloggar läser du? Becca, Linda, Spider, Stinalee, Avenymamma, Happilyeverafter. Det är unga kvinnor, varav alla förutom 2 är mammor, dom inspirerar. Sen finns det ju en koppling mellan nästan alla. :P
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja, men det beror på hur många gånger det händer. Jag vet att jag är likadan. Men något som stör är att höra: "jag ringer dig sen", så får man bara ett sms..
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej, jag borde ha det. Men det har jag inte. Bara den gången vi var på trippeldejt med min sambos kusin S och hennes pojkvän samt T från jobbet och hennes pojkvän. Då fick jag dåligt samvete.
Är du mörkrädd?
JAAA!

Förstår Ni Abstinens Nu?

Känner att jag börjar få lite London abstinens nu. Det är dags att bege sig igen nu snart.
Det går inte att beskriva hur bra jag och J hade det sist vi var där och jag vet att det skulle bli en lika stor hit att åka dit igen. Min dröm skulle ju vara att åka dit och julshoppa. Men som vårt schema ser ut nu så tror jag inte att det skulle funka.

Åh, jag vill, jag vill, jag vill! :)

Här kommer lite bilder från dom senaste gångerna jag vart i London.

London 2007


Mamma och jag åker till London för att gå på Fifteen. Jamie Olivers första restaurang.

Jättemysigt ställe var det.

Där vi fick en varsin välkomstdrink. Apple Sour-liknande sak.

Maten var hur god som helst och efterrätten ville man inte skulle ta slut. Maräng med hallon.

Jag och mamma efter en lyckad kväll.

Shoppingen för oss bestod av bl.a. Fortnum & Mason PLC.


I den vita porten som ni ser till höger, där bor Sting när han är i London.

London 2010


På väg till Tower of London hittade vi ett enormt solur.

Framme vid Tower of London.

Lunch på det blev KFC

Jag posar lite.

Johanna skulle egentligen bara sätta på sig solglasen. Men fick med sig kameran ockås!

Tower Bridge

Johanna var kartläsare idag.

Medan jag var rädd för dockor.

Sanna phone home igen! :)

Starbucks, den obligatoriska!


Olivkyckling

Ingredienser
För 4 pers.

1 kg kycklingdelar
2 vitlöksklyftor eller 1 gul lök
1/2 dl vitt vin eller 1 msk pressad citron + 2 msk vatten
1 1/2 msk kycklingfond
1 tsk rosmarin
12-16 svarta oliver med kärnor
4 lagerblad
2 tsk soja
2 1/2 dl matlagningsgrädde

Gör såhär:

Bryn kycklingdelarna i smör i en stekpanna.

Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en traktörpanna (eller panna av eget val - vi äger ingen sådan panna, så jag tog en vanlig stekpanna). Tillsätt vin, kycklingfond, rosmarin, oliver, smulade lagerblad, soja och grädde. Lägg i kycklingdelarna och låt koka ca 20 min i såsen. Servera med kokt pasta eller ris och lättkokta grönsaker.

Som ni märker är det ett extremt enkelt recept. Gick hur smidigt som helst att tillaga och det blev verkligen hur gott som helst.

Jag gjorde vissa saker annorlunda. Jag tog vitvinsvinäger då vi inte hade vin hemma. Det var bara att ta lite mindre än vad som står i receptet. Sen hade jag i citron och vatten även fast det står antingen eller. Lagerbladen smulade jag aldrig ner, utan jag la i 4 hela. Det är bara att plocka ut när ni äter sen. :)
Själv serverade jag det med bandspagetti. Mmmm.. :D

Bilden jag tog blev inte så bra, så jag lånade den som låg på Arlas hemsida.

Hoppas att ni tycker att det är lika gott som jag gjorde! :)

Skenet Kan Ju Bedra

Jag hoppas för allas våra bästa att det jag såg inte är vad som egentligen händer. Om det nu skulle vara så, så känner att att orden jag har fått höra varit ren smörja från början. (Vilket inte skulle förvåna mig med tanke på tidigare händelser... och jargonger) Men är det så, då gäller det för dig att hålla dig på din kant.
Inte på vår.

Du har ögonen på dig!

Men, som sagt - skenet kan bedra.
Vilket jag hoppas på!

Det Är Det Som Är Frågan...

Jag har under en längre tid velat ha en systemkamera. Däremot är jag inte så insatt när det gäller vad kamerna bör ha.

Märke?
Kvaliteter/Egenskaper?

Har ni några tips på bra kameror till mig?
Skulle uppskatta det otroligt mycket! :)


Lasagne och Gruppbilder

Okej, nu går det inte att förneka längre...

Jag måste hem och sova efter jobbet då min förkylning tar över. Jag har redan hunnit nysa ett antal gånger och dagen har precis börjat.

Jag skulle egentligen träffa min mammi idag. Har inte gjort det på ett tag och så skulle vi prata om TRAC-utbildningen. Men jag tror dessvärre att jag får ställa in det idag.. *ledsen i ögat*

Tjejmiddagen var hur trevlig som helst. Vi pratade verkligen om allt.
På ett sätt är det roligt att ses så pass sällan för det finns så mycket att ta igen men samtidigt så slår det en hur mycket man missar.

Min kompis Kikka, som jag och B bodde grannar med för 1 år sedan, har jag inte sett på säkert 6 månader. Inte ok. Det är dags för en förändring.

Vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. Jag hade hur trevligt som helst och skulle vilja att kvällen fortsatte.

Bilder kommer senare idag.

Puss o Kram..*

Tjejmiddag! :D

Nu förbereder jag mig inför en kväll med mina underbara. Vad jag har saknat er, det var alldeles för länge sen nu. Allt ska vi ta igen ikväll. Förkylningen får faktiskt vänta men jag kommer nog ta bilen i alla fall.

Jag ska nu hoppa i badet och sedan göra mig klar för att bege mig.


(Bilden är lånad - Klicka för källa)


Trevligt Att Träffas Igen...

... efter så lång tid.

När jag kom till Kista idag och var på väg till butiken möttes jag av ett känt ansikte. Har inte sett honom på nästan 2½ år. Han var en kollega på ett av mina tidigare jobb - Sabis Fältöversten. Vi hann bara prata en liten stund eftersom jag behövde öppna butiken. Men det var hur som helst spännande att få höra hur det ligger till idag.

I övrigt idag så är jag bara förkyld och känner dessvärre att det kanske kommer bli värre. Det är, som sagt, inte så bra just nu men det gäller bara att bita ihop.

Jag hade en trevlig kväll igår och vet att jag kommer ha minst lika trevligt ikväll också! :)

Puss puss..*

Oj Oj Oj

Då var jag hemma igen.

Jag har haft en väldigt trevlig kväll med J. Jag har dessutom lärt känna nya människor som jag lätt skulle vilja träffa igen. Hoppas bara att jag gjort ett gott intryck?! :)

Kvällen började som sagt på La Rustica med billig öl och god pizza. Efter det var vi ju en sväng hemma hos J. Jag har nu lovat hennes pappa resultat.. Jag ska göra allt för att uppnå dom målen. Det lovar jag! :)

Efter det bar det av till Ojojoj där vi skulle möta upp alla igen, vi drack lite cider hade trevligt. Jag är hur nöjd som helst med min kväll och hoppas att ni andra är lika nöjda med er?

Puss puss..*

Inlägg Såhär Mitt I

Vi har tagit en pause mellan AW och utgång. Ja, jag vet, jag ska upp och jobba imorgon men än är kvällen ung.

Vi har nu varit på en pub i Sumpan, låt oss kalla stället "25:- ölen" (La Rustica), för att nu vara hemma hos J och göra oss klara för en utgång. Kvällen börjar bra och jag räknar med att den ska sluta likadant också! :)



Puss och kram, vi ses på stan..*


Gjort Mig Förtjänt Av En Kall..

Det har varit full rulle på jobbet hela dagen idag. Har nog inte suttit ner någon gång på hela dagen - känns dock som en väldigt produktiv dag. Jag är nöjd över vad jag har gjort.

Jag har verkligen gjort mig förtjänt av en kall efter jobbet, trots det kalla vädret ute. Jag tycker iofs att det väldigt mysigt, så jag ska inte klaga.

Trots att min helg bara kommer bestå av att jobba så ska jag roa mig med en middag med tjejerna imorgon. Ser verkligen fram emot det. Det var så sjukt länge sen jag träffade alla. Det är som N säger, inga spel eller så vi kommer nog behöva all tid till att bara uppdatera varandra! :)

Hur ser er helg ut, har ni några speciella planer??

Puss på er..*

AW

Jaha. Då var man "uppe med tuppen" då!
Känns inte alltid så roligt måste jag säga. Speciellt efter att man knappt har sovit något. Jag förstår inte varför det blev så inatt. Tankar satte igång och så tog det bara några minuter så gick stressen på högvarv.

Kanske släpper när man faktiskt vet att det går bra, dom första dagarna på egen hand..?

Ikväll blir det AW med J och hennes kollegor på nya jobbet. Det ser jag fram emot. Det kommer inte alls bli sent för min del då jag jobbar öppning imorgon. Jag ska på tjejmiddag imorgon vilket jag också ser fram emot men det gäller att fördela den tid jag har. Precis som jag skrev för någon dag sedan. (Klicka här)

Men som sagt, jag ser fram emot ikväll - kameran laddad, humöret på topp (förutom att jag då är sjukt trött..) men ni förstår vad jag menar...!

Var har ni för planer i helgen??

Puss på er..*

Resekonsult. TRAC-utbildning

Igår var jag med pappa på Frans Shartau så att jag kunde få lite information om den utbildningen som jag kanske skulle vara intresserad av. Bortsett från Barnmorska då! :P

Jag hade en del frågor när jag kom dit men självklart fick jag tunghäfta när jag väl skulle ställa dem. Jag fick fram några bra frågor. Turism är en väldigt bred gren men marknaden är ganska liten. Så den här utbildningen är bland dom bästa då man har flera möjligheter till praktik och då även utomlands. Jag vet inte.. Jag känner bara att det här är något jag skulle kunna se mig göra.

Den här utbildningen är först och främst för att slussa ut eleverna till resebyråer. Men sen finns det en hel del möjligheter efter det!

Jag vill!! :D

Underbara Älskade

För att återkomma till det jag har skrivit om några gånger tidigare - om att jag gärna vill ha det jag inte har och när jag har fått det så vill jag ha något annat. Det stämmer, sån är jag. Men enligt mig kallas det driv - fram till den punkten då jag inte trivs med det jag redan har. Förstår ni hur jag menar?

Dock finns det en som jag aldrig vill bli av med. Hur mycket jag än velar fram och tillbaka i många andra frågor. Den här personen är mitt liv och jag har aldrig varit så stolt över att tillhöra honom. Det är min sambo.
Tanken har slagit mig flera gånger: vad gör jag om han skulle försvinna ur mitt liv?

Tårar!

Med det här inlägget vill jag bara säga att jag älskar dig över allt annat och vi kommer alltid att vara en enad front. Det bevisar vi gång på gång. Den här månaden kommer vara jobbig då vi inte har några hela lediga dagar. Men varje minut vi väl har kommer vi att värdesätta mer!

Så, nu har jag fått lätta lite på mitt hjärta..!


Köpa Mjölk

Idag har jag sena passet på jobbet. Vilket är ganska skönt för då hinner jag med saker här hemma innan. Jag kommer dessutom att ta bilen in vilket ger mig ännu mer tid hemma.

Jag ska iväg och köpa lite mjölk så att jag kan dricka mitt kaffe innan jobbet. När jag kommer tillbaka tänkte jag skriva lite mer om den här utbildningen jag vill gå! :) Eller om det får bli när jag kommer hem senare ikväll..

Vi får se!

Puss så länge..*

P.S. Det kan vara så att min mobil fungerar som den ska nu. Så fort ni hör upptaget en längre period skicka ett sms till mig då så att jag vet! :P

Nöjd Med Min Dag

Efter en heldag på stan har jag kommit hem säkert. Jag har haft en mycket mycket trevlig dag. Dels var jag ju på lunchdejt med Jojo på mitt favoritställe på hela söder - Fåtöljen Hornsgatan. Vi möttes upp vid 12 och satt där till ungefär 16. Slå det om ni kan! :P

Är det någon som är bra på att fika så är det jag och kanske B's kompis Bobban! :P

Efter det gick vi en sväng på Götgatsbacken och tittade lite i affärer. Jag tror att det var ödet som bestämde att jag skulle glömma mitt HM-kort hemma. Jag spenderade inte dom där pengarna i och med det. Det får alltså vänta till nästa tillfälle ges. Trots att det bara var ca 150:-.

Efter det träffade jag pappa och vi gav oss iväg till Frans Schartaus Handelsinstitut för öppet hus. Det fanns en del KY-utbildningar där. Men det var bara en som jag var intresserad av - och glöden har nu förvandlats till eld. Jag vill verkligen komma in på den här utbildningen.
Jag har ju varit ganska hemlig av mig innan, men jag tänkte avslöja det hela. Resekonsult är vad jag vill bli. Vet att det är en totalvändning från vad jag ville innan. Men det finns så mycket bakom det här beslutet.

Nu gäller det bara att ni håller tummarna för mig. :)



Dunderförkyld - Men Låter Mig Inte Stoppas

Förkylningen är det ända jäg känner idag. Det kunde inte komma mer olägligt. Min näsa är helt röd (!) Varför måste det komma nu när jag vet att jag har världens jobb-period framför mig?

Men inget kommer stoppa mig, för det jag ska göra idag är något jag har sett fram emot länge. Inte bara min lunchdejt med Jojo utan också möjligheten att få se vad KY-utbildningarna har att ge mig. :)

I övrigt så kan jag säga att jag är nöjd med kläderna från H&M. Försökte ta bilder på dom igår men jag tror att det blir bättre bilder om ni får se dom på isället för hängandes. Så jag ska försöka använda dom så snart som möjligt och lägga upp lite bilder.



Om vi inte hörs innan, så kanske vi ses här ikväll?


Känner Mig Frussen

Det här blir nog sista inlägget för idag skulle jag tro.
Jag känner mig lite frussen och börjar bli ganska trött. Kvällen har jag spenderat med B framför HP and The Halfblood Prince. Till det har vi ätit Baconlindad kyckling i ugn och bakad potatis. Det var väldigt gott.

Men nu tänkte jag faktiskt hoppa i badet med en god bok. Ska upp hyfsat tidigt och åka in till stan. En lång dag imorgon men rolig dag! :D

Natti natti folket!

Brrr.. Vad Kallt

Oj, vad kallt det är när man är ute nu. Jag tog en prommis från stationen nu på vägen hem och det tog ett tag för mig innan jag fick tillbaka känseln i mina fingrar efter att jag kommit hem. Det finns bara ett sätt att värma dom helt...

GENOM ATT ÖPPNA MITT PAKET FRÅN HM!


Officiellt Slut...



Vad är det jag hör, har Courteney och David gjort slut?
Det pratas inte om skillsmässa ännu men paret prövar just nu en separation för att se vad dom vill - det kan ju vara så att avståndet får paret att hitta tillbaka till varandra.

Jag hoppas i alla fall att dom hittar tillbaka dom är ju så fina ihop!

Källa


Schema Över Oktober

Som jag skrev igår så börjar min "jag-har-inget-liv-förutom-jobb"-period nu från och med torsdag. Det sköna är då att jag bara jobbar halvdagar. Så jag kommer ju självklart hinna med annat också men jag vet hur jag själv blir när jag har mycket jobb. Jag har en tendens att bli ganska introvert och inte vilja så mycket..
Vilket inte alltid är så bra kanske men så länge man jobbar med människor man gillar och gör något som man gillar så skulle jag kunna jobba mer. Det gäller bara att planera sin tid på ett bra sätt. Det lönar sig i slutändan ändå.
Vill ni hitta på något så är det bara att paxa en dag! ;)

12/10:
Jobba 10-17
13/10:
Luncha med Jojo och sedan gå på öppet hus för KY-utbildningar
14/10:
Jobba 16-21
15/10:
Jobba 10-17
16/10:
Jobba 10-16 sedan tjejmiddag hemma hos söta Nadja
17/10:
Jobba 10-16
18/10:
Jobba 16-21
19/10:
Jobba 15-21
20/10:
Jobba 10-17
21/10:
Jobba 16-21
22/10:
Jobba 16-21
23/10:
HÖGSKOLEPROV
24/10:
Jobba 10-17
25/10:
Jobba 10-17
26/10:
Jobba 10-17
27/10:
Jobba 10-17
28/10:
Jobba 17-21
29/10:
ÅKA TILL LANDET MED J OCH B och kommer hem igen på söndag.

Jag kanske ska vara barnvakt åt min systers underbara barn någon dag också. Det ser jag fram emot. Dom är så extremt mysiga. Jag tog lite bilder sist jag var barnvakt men dom bilderna ligger just nu kvar på B's dator som vi fortfarande inte har fått igång ännu. Jag kanske lägger upp dom när vi fått igång hans dator igen.


It's Not Gonna Happen To Me


Leverans

Nu har jag haft mitt första av många pass. Imorgon kommer jag lägga upp schemat för den här månaden. Ni kommer förstå vad jag menar när jag säger att mitt liv kommer hamna lite efter. :P
Men det lönar sig nog till jul! :P

Jag har också fått en av från HM. Första leveransen av mina kläder har kommit så det måste jag hämta imorgon när jag har slutat. :) Ser jag fram emot.

Jag la en beställning förra veckan och kläderna kommer i två levernaser då dom inte har allt i lager. Men det ska bli spännande att se vad som kommer då jag faktiskt har glömt vad det var jag beställde. Haha..
En del koftor var det i alla fall.

Bilder får ni imorgon! :D
Nu ska det ätas för min del.. Magen kurrar som bara den!

Våra Möbler På Plats

Nu har vi äntligen fått upp alla möbler. Vi har dessutom slängt en hel del saker som bara låg och skräpade, så vi är i stort sätt klara. Sen kommer det självklart tillkomma lite saker och jag vill helst bli av med skåpet i hallen. Men det får bli ett senare projekt. Men som sagt, grunden klar och jag känner mig väldigt nöjd!





Den här gången glömde jag att ta före-bilder. Men ni får nöja er med att se resultatet, jag vet ju att några av er som läser ver hur det såg ut från början!
Det är lika bra att hålla det hemligt! :P


Medan Jag Sov

Som jag skrev igår så hann vi inte montera upp alla möbler vi köpte på IKEA under gårdagen. När jag nu vaknade för ca 20 minuter sedan möttes jag av en halvfärdig bokhylla. B hade börjat med den medan jag sov. Så vi har kommit en bit med det sista. Han åkte precis iväg för att köpa ett vattenpass och en hammare. Hittills har vi hamrat med baksidan av en skruvmejsel. :P

Jag är lika pepp idag som jag var igår, det vill jag lova!

Annnat som jag ska hinna med idag är att ringa tillbaka till Tele2 och be dom fixa det här med att det bara tutar upptaget när ni ringer. Jag jobbar på det bara så att ni vet!

Uppdaterar er mer senare, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bara njuta av min ledighet innan jobbet sätter igång idag. Från och med den här veckan jobbar jag ca 13 dagar i rad..! :S
Vi får se hur humöret ser ut i slutet av denna period!

Puss puss..*

Give My Life

Det här är till mina underbara för en trevlig helg!


Full Rulle

Det har varit en väldigt lång helg. Vi har hunnt med det mesta men nu känner jag att jag är slut som artist. Jag har inte skrivit så mycket idag men det är för att jag som sagt har haft en hel del att göra.

Var på visningar med Julia och John, vilket jag tycker resulterade i två bra val. Sen får vi se vad som händer. :)

Efter det bar det av till IKEA igen och vi köpte de möbler som vi blev så kära i igår. Vi har spenderat hela kvällen med att montera 2 av 3 möbler. Jag visar därför inga bilder idag utan ni får med spänning vänta till imorgon. Men jag kan säga att både jag och B är väldigt nöjda. :)

Imorgon är det dags för jobb igen. Då måste jag ringa min teleoperatör igen. Min mobil strular, varje gång någon ringer tutar det upptaget eller så kommer man till telesvar. Måste fixas.

Vad har ni andra haft för er i helgen?

Puss på er..*

Inköp på IKEA

Igår efter att B varit ute och hjälpt hans kollega med båten åkte vi till IKEA. Vi hittade lite saker som vi blev totalt kära i och det roliga i allt det här var att vi var överrens från början till slut. (tror jag aldrig har hänt någon gång på IKEA)

Dock köpte vi bara lite småsaker.

Inköpslista:

Skohylla
Matlådor
En sil till köket
Nya kuddar



För er kanske det inte ser så mycket ut för världen men det är en markant skillnad för oss.

Men det var sånt vi kände att vi verkligen behövde. Det kommer bli så att vi åker tillbaka till IKEA idag och köper möblerna som vi såg och blev kära i igår. Det ser jag fram emot.

Men innan det är det in till stan med Julia. :)
Jag är pepp.. :)

Puss på er..*


-

And the nightmare continues!
Det sjuka är att jag bara gör det jag blivit tillsagd att göra men det är det ingen som tar hänsyn till.

Sjukt!


Lyckad Kväll Igår

Det var riktigt mysigt att få träffa kompisar igår. Jag tror att jag behövde det ganska rejält. Vi var nog många som behövde det!

Tack Tove och Martin för att vi fick komma och våldgästa er! :)






För er som inte vet, jag är tjejen med halsduken


All Night Long

Sitter här hemma och taggar inför en vinkväll som heter duga ikväll!

Jag har sett fram emot det här hur länge som helst och nu blir det av. Kameran redo, vinet köpt, kläderna på och ska snart bege mig till Becca. Bara så att ni vet så gäller det för er att skilja på B som i min sambo och B som i Becca i mina inlägg. Det slog mig precis att det jag skrivit kanske inte riktigt hängt ihop. Ska börja kalla Becca för B med en länk så ni vet vem jag pratar om! :P

Nu beger jag mig snart ut på en all nighter!


Ränkar Ner Tiden

Det där med att träna gick ju åt skogen. Efter att jag skrivit förra gången satte jag på mig träningskläderna och var sjukt pepp. Kom till ytterdörren och insåg snabbt att jag inte har några gympaskor. Dom skor jag hade blev förstörda förra helgen ute på landet. Vi hade röjning och eldade. Jag och B's syster Julia skulle röra till lite i glöden efter en av eldarna och vad vi inte isåg var att vi trampade i kolort. Kul!

Så jag har ju slängt mina skor. Jag blev lite bitter. Men det är bara för mig att åka och köpa ett par, som enbart är till för inomhusträning. Lite ordning får jag allt försöka ha. :)

Så istället får det bli att åka ner till centrum och köpa det som ska drickas ikväll och sedan bara räkna ner tiden. Kanske börja på en ny bok, eftersom jag precis just nu läste ut den jag höll på med. Agatha Christie
.


Jag ser fram emot ikväll tjejor!
(Väldigt gammal bild, det måste tas nya nu den här gången)


Röra på kroppen

Igår gick jag och la mig väldigt tidigt för att vara jag. Jag brukar oftast sitta uppe halva nätterna, sova några timmar och se upp igen för jobb. Men igår gick jag och la mig väldigt tidigt för att vara jag, som sagt. När jag vaknade till då B kom hem kände jag hur hela min kropp inte kändes som den skulle.

Blev lite orolig att jag inte skulle kunna träna idag. Men nu när jag suttit uppe en stund verkar det som om min kropp har återgått till hur den ska kännas. Så träning blir det idag - trots att det inte är någon vits då jag ska dricka vin ikväll.

Träning och alkohol går ju inte direkt ihop. Men jag känner verkligen för att röra lite på kroppen idag. Det är ju trots allt bara 45 minuter! :)

Så jag ska snart bege mig till Friskis Väsby.

Ikväll blire vin med J och Tove. I like!

Önskelista

Vad gör man när cholkladen man köpte för att ha under arbetspasset tog slut efter 5 minuter och alla mina satsumas är uppätna?

Ja, jag kanske börjar lite tidigt men det är faktiskt inte så tidigt som det låter. Tänk på att i USA har dom säkert haft juldekorationerna uppe i någon månad redan! ;)
Sen är det bara bra om jag skriver ner lite i taget och sparar det. Jag menar, jag kanske kommer glömma bort annars. Men inte om jag gör på det här sättet.


Min Önskelista

- Systemkamera
- Photoshop till datorn
- Massa mysiga koftor
- Presentkort på IKEA - igen, vi fick det förra året också. Sjukt bra!
- Cykel

Det är vad jag har kommit på hittills. Vi får se hur listan växer fram till jul. Mer lär som sagt dyka upp. :)


Puss o Kram vi ses på stan..*


Sophia Bush

Jag skulle bara vilja säga att Brook från One Tree Hill som egentligen heter Sophia Bush.
Är bland dom vackraste människorna
walking this planet!



Håller ni inte med?


Om jag fick välja skulle jag vilja vara henne! ;)


Ny Design På Gång

Det är en ny design på gång. Jag gillar! :D

Snart kommer den dyka upp här på bloggen, men det tar nog en stund till. Jag känner dock att det är dags för mig att få en liten mer vuxen design. Men jag är fortfarande glad att jag fick den här som jag har nu! Men dags att gå vidare.

Only time will tell! ;)


Friskis&Svettis

Okej, nu är det bestämt, imorgon ska jag skaffa mitt gymkort. Har pratat om det så länge nu så det börjar nästan bli fånigt. Jag tänkte att jag skulle kolla med Becca om hon är sugen på att följa med mig!

Jag känner mig så sjukt pepp. När jag rensade min garderob hittade jag dessutom alla mina träningskläder. Jag kommer känna mig hemma på Friskis! Nu kör vi!



Vill du komma i kontakt med ett Friskis&Svettis nära dig?
Klicka på bilden


Drömmar

Oj vad jag vill! Men det kommer ta en stund att komma dit. Men drömmar kan ta en långt, eller hur?


En Shopaholic Får En Syster

Becky Bloomwood, nygift med Luke, trodde att de skulle leva lyckliga i alla sina dagar. Men verkligheten är inte riktigt så kul och romantisk. Becky har fått en strickt budget. Luke jobbar alldeles för mycket och är aldrig hemma. Beckys kompis, Suze, har en ny bästa vän. Becky själv har inget jobb och känner sig ensam. Till råga på allt uppför sig hennes föräldrar konstigt, de döljer någonting för henne.

Men när det visar sig vara en jämnårig syster till Becky blir hon alldeles lycklig!
De kommer att ha så mycket gemensamt, de kan shoppa tillsammans, välja skor tillsammans, få manikyr tillsammans... Eller?


Det här är den fjärde boken i serien om Becky Bloomwood, skriven av Sophie Kinsella. Jag har inte läst alla böcker i följd men det gör inte så mycket för man får lite av en uppdatering i varje bok.

Av alla chick-lit böcker som jar har läst så är nog det här en av dom härligaste, då det finns en story som för visso är ganska förutsägbar. Den är så pass lätt att den får dom flesta som läser boken att må bra. Den handlar om allt från shopping till protester men man känner sig väldigt aktiv och delaktig under hela boken. Den här boken speglar relationer mellan familjemedlemmar och känslor som jag tror att många känner av även i sin vardag.
Ibland hittar man sig själv i Becky och sen från ena sidan till den andra är man mer lik dom andra. Det gillar jag. Jag har aldrig blivit mer sporrad att lägga upp en budget som jag blev efter att läsa den här boken.

Boken får 4/5 då jag kanske tycker att slutet var lite väl förutsägbart!
Men jag gillar den ändå!

Läs den!



Mina Flickor

Den här dagen går inte att beskriva med ord men trött är jag. 
 
Nu har jag bara 6 timmar kvar på jobbet innan jag är ledig i 3 hela dagar. Det gillas - och hade det här varit Facebook hade jag skrivit LAJK PÅ DEN! :P

Hur vi ska spendera vår helg?
Jo, det kommer anatligen att bli en trip till IKEA vilket ska blir kul. Det var så länge sedan vi var där och vi har en del saker som vi måste införskaffa. Får se vad för saker jag kan uppdatera er med i helgen! :)




Jag kommer snart att få besökt av kära J och kanske eventuellt B också?
Vore sjukt roligt...!


Då var man tillbaka på jobbet då.

Då var man tillbaka på jobbet då. Hade så sjukt svårt att ta mig upp ur sängen idag. Men det är bara idag och imorgon sen har jag 3 hela dagar ledigt. Nu står jag i den obligatoriska kaffekön på Kahls. Skriver mer senare. Puss..


Hur Jag Träffade Din Mamma

Efter en lång dag på jobbet är jag äntligen ledig i några timmar. Det ska bli skönt att få ha en kväll med B. Det känns som det var ett tag sedan.

Vad vi har planerat?
Jo, vi ska se How I Met Your Mother och äta gott. Just idag känner jag för ett glas rött men vi har tyvärr inget - så det får bli en annan gång.

Men det är verkligen dags för mat nu, är för hungrig och det har, som sagt, varit en lång dag idag!


Tråkigt

Jag förstår den här personen, utan att blinka. Det är tråkigt att det ska behöva bli såhär efter så lång tid och med den relationen vi byggt upp.

I feel for you och jag ska göra vad jag kan för att hjälpa dig!


Nya Tavlor

20101005018 (MMS)

Såhär såg det ut när jag och praktikanten var färdig med den nya väggen med tavlor. Från 149:- upp till 899:-. Riktigt fina, kom in och titta vet jag. Gallerix Kista! Puss på er..


Upphittad Cykel

Måste bara berätta. Igår efter att jag hämtat B och hans kompis märkte jag att det låg en cykel på vår uteplats. Så jag frågade B om det kanske var hans kompis som tagit cykeln till oss och att dom sen åkt med bilen till Kista?

Han visste inte vad jag pratade om och cykeln kände han inte heller igen. Det är alltså någon som har tagit den, antar jag och sedan tyckt att vår uteplats ser ut att vara den perfekta platsen att dumpa den på. Om det är någon i vårt område som saknar en grå cykel så kan jag meddel att den står utanför oss nu.

Dags att jobba!

Puss på er..*

Tidig Morgon

Tidig dag idag. Vaknade vid första kl. 06.30. (Jag ställer alltid fler då jag absolut älskar att snooza)

Idag är det jobb som gäller. Har bara 3 arbetspass kvar den här veckan sen är jag långledig. Fredag-Söndag, då det eventuellt vankas IKEA. Skulle vara roligt om vi hann det den här helgen. Vi ska också försöka beställa det som saknas så att vi kan installera vår diskmaskin som stått i ca 3 månader. Vore skönt att få igång den också.

Jag har inte så mycket planerat idag vilket är skönt. Jag tar dagen som den kommer.

Däremot funderar jag igen på att ta en prommis till stationen, det var hur skönt som helst igår. Det var uppfriskande och bara mysigt att gå runt i höstlöven. Så måste skynda mig att göra mig klar om jag ska hinna med promenaden. Det tar ändå en stund.


(Lånad bild av Skola.Kristinehamn.se)


Ett Sista Inlägg.. Sen Godnatt

Vad jag har bloggat idag. Känns som att jag tar igen för förlorad tid. Men det här blir mitt sista inlägg för idag. Det är dags att sova nu!

Idag släpptes en liten förhandsvisning av hur Westlifes, favoritbandet från Irland (hehe), kommer låta. Jag har tyvärr inget jag kan att lägga upp på bloggen direkt, utan den länk jag har får ni klicka er vidare på. Det är ju bara en liten snutt av låten men det var helt klart värt att lyssna på tycker jag.

Singeln kommer släppas på internet den 7 november och sedan i affär den 8 november. För att lyssna på låte klicka här.

Nu ska jag ta och lägga mig. Börjar tidigt imorgon.

Godnatt alla söta!


Choklad I Väntan

Precis hemkommen från jobbet. Det var ganska skönt att ha ett kort pass såhär på kvällen. Det är ju bra det och bara för mig att vänja mig! Lyx!

Nu ska jag värma lite av den wok som jag gjorde igår och vänta på det där samtalet att B vill hem. Han är hos en kompis och har en egen privat whiskey-provning. För någon månad sedan var det vodka som stod på menyn. Jag vet inte riktigt när det blir men det gör mig inget. För jag har ju som sagt min mat och sedan har jag en Marabou Passion som ligger i köket. Jag måste säga att jag har ändrat uppfattning om den smaken. Den är hur god som helst. Eller så är det bara jag som är hungrig! :P

Hur som helst har jag chokladen i väntan på att B ska ringa och också för att fira att jag har haft över 100 läsare idag! Det gör mig glad! :D


Vilken Marabou är din favorit?


Lucia i Globen

Nu bär det av till jobbet. Tänkte att jag skulle börja gå nu så tar jag en prommis till stationen istället för att ta bussen som jag alltid gör. Det kan vara lite mysigt att få röra på sig efter alla bullar som jag har glufsat i mig. Jag ska bara ladda min mobil med lite musik så att jag kan ha något att lyssna på på vägen.

Har jag sagt det att jag och J och B ska på Luciakonserten i Globen den 12/12?
Jag om någon längtar ju redan efter julmys och den härliga stämmning som alltid är under juletider. Så jag såg till att boka in oss på den konserten. Ser fram emot det jättemycket.



(Är du också sugen på att gå på Luciatåg i Globen - klicka på bilden)


Kanelbullens Dag

Idag är det ingen annan dag än Kanelbullens Dag. Det innebär att jag ska frossa i kanelbullar. Hade jag vetat igår att det var idag hade jag självklart bakat då jag hade tid men jag todde att det var för någon dag sedan då M fick ett sms av sin syster med en kanelbulle. Eftersom att det tar en stund att baka bullarna så har jag tillagat dom här på mitt sätt. Det snabbaste sättet som finns. Jag åkte ner och köpte dom!

Jag börjar ju sent, så jag hinner ju ta en fika med mig själv innan jobbet. Så får det blir, sen blir det kanske mer senare ikväll! :D

Försökte ta en bild på mina bullar, mitt kaffe och mina levande ljus. Men det gick inge vidare. Istället lånar jag en bild av Vegankitch.blogspot.com.



Söt Klänning

Har städat en del och lagat lite mat. Woken blev riktigt god.
Jag har också suttit och tittat på Knocked Up. Har ju inte sett den innan. Ganska mysig faktiskt, härligt såhär en hemmakväll. Dock satt jag och tittade utan godis, chips eller läsk vilket kändes ganska tråkigt. Men det fick gå..

Jag hittade en klänning som jag känner mig lite sugen på på Nelly. Vad tycker ni om den här, är den inte lite söt?

London Dress SEK 299, Only - NELLY.COM


I Just Can Stop!

Innan jag sätter igång med städningen vill jag bara att ni ska höra den här 15-åriga tjejen sjunga. Jag har gåshud över hela mig just nu!

Jag menar för att vara en hemmaproduktion är det ju hur bra som helst!
(Closer Cover)


Städdam Idag

Idag ska jag ge mig på en städning här hemma. Jag slutade kl. 17 idag och börjar inte förrän vid 16 imorgon så jag har i stort sätt hela kvällen och förmiddagen imorgon på mig att hitta på massa roligt.

Jag har också tänkt laga wok till middag. När M kom till jobbet idag efter att ha varit på IKEA och berättade att dom hade köpt en wokpanna blev jag sugen på det själv.

Så vi får se hur mycket som blir gjort ikväll. Har skjutit på det så länge nu, så det är dags.

Hör av mig senare! :D

Puss på er..*

Rättvisa

Tänker verkligen inte gotta mig i andras misär. Men nu var det rättvisan som vann!


På jobbet och redo att sätta igång.

20101003016 (MMS)

På jobbet och redo att sätta igång. Men det märks att det är söndagsmorgon nu. Det är nog många som ligger hemma och gottar sig i sängen fortfarande. Eller sitter och äter frukost med familjen. Men jag då? Är det ingen som vill hålla mig sällskap? ;) Puss på er..


Jo, det var ju det där med bakandet. Haha....

20101001015 (MMS)

Jo, det var ju det där med bakandet. Haha.. Kolakakor för mig är gyllenbruna och lite sega, eller hur jag nu ska förklara det. Ni vet säkert hur jag menar? Det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig att det skulle. Ska dom verkligen se ut såhär? Tror inte det, smakar bakpulver gör dom också. Men lovade Martina att göra det, mig själv också självklart. Så tog med mig dom till jobbet. Får se om M skrattar lika högt som jag gjorde! Tack D för ditt moraliska stöd i förödelsen! Titta men håna mig inte! ;)


Vet Inte Vad Jag Ska Skriva

Idag är en sån dag.

Jag kan i alla fall meddela att jag kommer försöka baka lite kakor ikväll. Blir det bra kommer receptet upp här senare!



RSS 2.0