Det Är Slut

Efter 2,1 år är det dags för mig. Jag har pratat med vänner om det och jag har dessutom tagit upp det här på bloggen tidigare. Jag har valt att sluta blogga.

Jag har inte fått medhåll i mina tankar och även om jag känner att jag blivit pepp till att fortsätta -
så tar det alltid stopp!

Det här är något som jag känner är rätt just nu. Jag vet att jag kommer att sakna bloggen och vem vet, jag kanske sätter mig här igen om en vecka eller så (skämt åsido) och startar den igen.

Credd ger jag till dom som har växande bloggar som faktiskt alltid orkar hålla skenet uppe. För det är en sak som är säker, det är inte alltid man orkar.
Jag kommer att fortsätta med mitt skrivande. Fast då sluten, i en dagbok som bara jag har tillgång till.
Även om jag kanske slutar blogga så - håll utkik jag kanske tittar förbi på era bloggar.

Tack så mycket alla söta ni som följt mig!
Ta hand om er!


♥Love You All♥


Ibland Måste Man Följa Sina Egna Tankar

På Riktigt Bra Humör Idag

Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att jag inte skrivit här. Inte bara till er läsare utan även till mig själv. Det här är ju den bästa platsen att få skriva av sig på - men jag har inte gjort det på hela vecka.

I tisdags började jag mitt nya jobb och har sedan dess varit helt slut. Det har varit så mycket att tänka på, sånt som man inte har vetat om tidigare som har taigt krafterna ur mig.
Men jag tror att saker och ting är som det ska nu. Allt är uppe och rullar och jag kan inte vänta tills allt sätter igång på riktigt!

Jag har stora förhoppningar på den här butiken - så jag hoppas att jag med rätt team kan få det att rulla på ordentligt! :D

Nog om det!


Idag är det min födelsedag och det tänker jag fira med B som i Bector, Mamma, Pappa och sedan kanske även J. Inte alla på en gång. Utan luncha med B, middag med mamma och pappa och sedan eventuellt utgång med J och hennes kollegor! :)

Jag hoppas att ni får en lika fin dag som jag vet att jag kommer få! :)


När jag var liten - i mammas knä

All kärlek till er..*

RSS 2.0