Det börjar ju faktiskt närma sig j

0cce9f9c3702d2adae7e1f3611373e61.png

Kolla varifrån!

Det börjar ju faktiskt närma sig jul. Ja, jag vet. Det har gått ett år redan. Även om man inte inser det själv. Är det dags att rama in era skolfoton till nära och kära? Här på Gallerix har vi vad som behövs. Stilrena svarta och vita ramar i alla storlekar och former. Vi har även dina presentaskar som kan användas till mycket! Kom in och titta lite vetja! Ha en bra dag! :-)


Westlife's Back!!

För er som undrar varför min mobil varit avstängd i över ett dygn, min mobil laddade ur igår och jag har inte haft laddaren hemma. Jag glömde den hemma hos B's föräldrar. Jag har laddat mobilen hela natten, men den är fortfarande inte på. Så ni vet.


Från det ena till det andra, jag har suttit och klurat lite på vad jag önskar mig i julklapp.

Ja tack!!


Westlife - What about now


Min halloween!

Anledningen till att jag är en aning rädd för att vara själv hemma är för att jag, natten till i lördags, avbröt ett inbrott hos vår granne. Jag visste egentligen inte vad det var som hände.

Jag gick ut genom vår dörr med katterna, för att vi skulle sova hos B's familj. Så när jag går ut genom dörren ser jag en man hänga på grannens dörr med en skruvmejsel. Jag blev lite rädd för att jag tyckte han var skumt. Men jag fattade inte ritkgit vad det var han gjorde.
När den här mannen hör mig tar han snabbt en dunk från grannen och försvinner fortare än fort. Varpå jag ringer B som jag vet är uppe och jobbar bara för att få lite sällskap till bilen.

Det är först när han säger du vet att du har stoppat ett inbrott va?
Som det slog mig. Mannen tog den där dunken för att det skulle se oskyldigt ut. Men å andra sidan så hur oskyldig kan man vara med en skruvmejsel i handen 3 på natten vid en dörr??

När jag väl sitter i bilen och känner kalla kårar längs med ryggraden så ser jag en man stå vid parkeringen och när jag kör förbi ser jag hur han stirrar rakt in i bilen och följer mig tills jag inte längre ser honom.

Jag kommer fram till B's familjs hus och ska ställa av mig alla katter och annat. Andas en stund. Komma bort från det läskiga. Problemet då är att jag inte kommer in genom dörren. Det är något med deras lås, eller antagligen i mitt fall, jag som har problem med låset.
Så det är ju bara att ringa B och säga att jag inte kan sova där inatt. Han ringer då till SOB som kommer och söker igenom området där jag bor. För jag vågar mig inte tillbaka. Men det var lugnt.

Fick eskort från parkeringen in i lägenheten..
Låste om mig och kunde inte somna!

Nu vet ni varför jag varit så rädd dom senaste dagarna..
Hur var er halloween?

Ni har väl inte glömt att det är f

0-7601f2de125de86fa39241debe8dd323.png

Kolla varifrån!

Ni har väl inte glömt att det är fars dag på söndag? Här har ni i alla fall lite tips på presenter. Lilla boken om pappor: 29 kr, Nalle: 59 kr och kopp: 69 kr.


Nu ska jag snart iväg till pendeln

32b3436ba3975fb589da79486ea5ddb1.png

Kolla varifrån!

Nu ska jag snart iväg till pendeln för att åka till jobbet. Jag var med pappa igår. Träffade mamma en snabbis också. Det kändes skönt att vara på mark där man verkligen känner sig trygg! Nu måste jag äta och springa! Skriver mer ikväll! Puss Puss..


Nu är det dags för även en supertj

0-19e8532f4d73e089ec0c4aeac91388bd.png

Kolla varifrån!

Nu är det dags för även en supertjej som mig att sova. ;) Hörs mer imorn! Puss på er alla..


Scare

Tänker fatta mig kort. Jag har saker som jag ska berätta för er. Fast för det så krävs det lite tid att skriva. Var med om en ganska obehaglig sak inatt. Önskar att jag hade sovit hos B's föräldrar. Som jag skrev igår att jag skulle göra. Men så blev det inte.

Jag somnade väldigt sent, eller tidigt beroende på hur man ser det?
Fick mig ännu en scare av vårt kära område här där vi bor. Just nu sitter jag äntligen hemma hos hans föräldrar med mina kära missar som sällskap. Sängen kallar men ville bara skriva av mig en del. Resten kommer imorgon!

Började i stort sätt igår och slutar nu.
Natti!

Pussa..*

RSS 2.0