När är du här?

Dagen har varit lång även denna.
Körningen gick bra och jag håller tummarna för att detta ska gå bra. Jag hoppas hoppas hoppas!
Det vore så härligt att kunna säga dom små fina orden inom kort!!

Imorgon blir det också upp tidigt. Har massa som ska fixas..
Pappa kommer hit på morgonen, då blir det övningsköra. Säger bara plattan i botten!

Jag börjar undra när underbara Sophie ska dyka upp här i krokarna. Jag har för mig att hon skulle vara färdig här redan idag...?
Missuppfattade jag detta kanske?


Johanna är tillbaka från VMO och vi ska väl försöka ses någon dag i veckan. Det vore mysigt. Måste ju ta vara på den tiden hon är här. Kanske ta sig en titt på bordet som står och väntar på henne?

Ja, som ni märker är det ganska mycket som cirkulerar i mitt huvud.. Jag och B ska äta snart.
Så jag gör så att jag säger godnatt på bloggen nu, så hörs vi imorgon igen!

Pusspuss..*


Första natten!

Jag ver inte riktigt vad det var som hände inatt. Men det var första gången vi skulle sova här och allting känns verkligen hur bra som helst.
Men jag kunde inte somna. Det började springa i benen, jag började hosta och det gick verkligen inte att koppla av. Så fort jag la mig i soffan i tv-rummet så somnade jag.
Det var väl bara en vanesak. Hoppas att jag får sova lite mer ostört inatt.

Jag måste rätta mig lite, jag skrev ju igår att vi ska få stora rummet målat nästa vecka. Jag sa fel, jag menar redan i morgon. Jag vill inte säga än vad det är för färg vi har valt. Men vi har tro det eller ej, bestämt oss för att behålla en av dom svarta väggarna som en fondvägg. Vi tror att det kan vi väldigt snyggt.
Innan jag åker ut till Norrtälje idag så ska vi stanna vid FlûggerFärg och titta på färger till resten av lägenheten.

Vi har också hittat lite fel som vi ska ta upp med VäsbyHem och kanske till och med kan få det betalat för att fixas..
Här är det ord och inga visor..!

K, min sambos syster, gav oss SingStar i förrgår, vilket uppskattades väldigt mycket. Jag har alltid velat ha det och hon sa att hon aldrig kommer dra fram det själv. Så då vet ni vad som väntas på kommande fester. Vi måste bara se till att hitta B's PS.

Vi har också adressändrat. Men B glömde att behålla vårt kontrollnummer så jag kommer maila ut adressen till er nära och kära!

Nu, dags för frulle!

Pusspuss..*

Kommit på plats

Jag har ju varit lite frånvarande här dom senaste dagarna. Men nu är både jag och min dator på plats i vår nya lya. Jag ser potenital!

Tessan och hennes kille var precis här och vi tittade på ett färgprov till "vardagsrummet/allrummet", det kommer nog bli riktigt bra. Planen är att han kommer hit på tisdag nästa vecka och gör det. Sen får vi se hur vi löser det här med dom andra rummen. Vi kanske måste sätta oss ner och prata om färgerna i resterande rum.

Jag redan efter flytten fått ta ett efterlängtat bad. Jag kan inte beskriva hur mycket jag har saknat ett badkar och nu står det ett i vårt badrum! *yey*
B's föräldrar har verkligen hjälpt till hela helgen. Tack så jättemycket snälla ni!!

Pappa var över och hjälpte oss igår och jag passade på att övningsköra genom att åka hem till honom och hänta matbordet. Det kommer göra sig jättebra här tror jag.

Becca var över en sväng idag. Hon gillade också lägenheten. Vi konstaterade att vi inte längre behöver planera i 2 veckor för att kunna ses. Utan det tar bara max 20 minuter att gå. *Toppen*
Hon stannade en liten stund bara sen bar det av hem för henne. Vi ska ses imorgon igen.

Jag trivs redan som fisken i vattnet.

Linda hörde av sig till mig om att hon gillade bloggen jag gjort åt henne. Jag menar jag är ju inget proffs. Men ni kan gå in och titta på den här: http://enannandelaveuropa.blogg.se.
Dock vet jag inte om hon lagt upp något på den än!

 
Puss på er..*


03.27

Det har varit många långa dagar för mig!
Så även denna, dags att sussa och lämna resten till B och G imorgon!

Wish me luck!

Ojdå, hur ska detta gå?

Hade jättetrevligt på min dejt med Jojo..
Hade massa att prata och uppdatera varandra om sedan vi sist sågs. Vi möttes upp vid Pizza Hut på Klarabergsgatan runt 18.
Vi satt nog i 2 timmar i alla fall. Jag fick höra allt om den nya utbildningen som hon börjat på, lägenheten som hon bor i nu och den hon kommer flytta till om ca en månad.
Efter det gick vi en sväng på Åhléns för att sedan stanna och ta en fika på John Chris.

Efter det har jag bara haft fullt upp. Några körlektioner i och med att det börjar närma sig. Sen är det ju som ni kanske har märkt dags att flytta. Det här är faktiskt sista natten för oss (mig) i den här lägenheten. B jobbar ju, så han kan ju inte direkt sova.. Hehe..

Har varit på jobbet idag, enda passet på vaddå, 1½ vecka! Lyx för många, stress för mig!

Om ni tycker att jag är lite väl frånvarande här så kommer jag efter tisdag kunna förklara varför. Hoppas med en positiv ton.

Nu tänkte jag sitta framför datorn en liten stund och hjälpa Linda med en eventuell blogg innan jag fortsätter här hemma.

Puss på er..*


Välkommen Jojo!

För någon dag sedan så fick jag ett sms av min kompis Johanna från Småland om att hon nu har landat i Estockholmo. Hon ska närmligen börja plugga till tandläkare här uppe. Det var ganska länge sedan vi sågs på "riktigt" nu. Hon var här uppe och stannade en natt när hon hade inträdesprovet till skolan.
Nu är hon här och ska plugga.

Det ska bli sjukt roligt att träffa henne utan att behöva stressa igenom allt vi måste uppdatera varandra om. Vilket det på något sätt har blivit dom andra gångerna för då har vi bara haft en kväll på oss.

Innan det ska jag dock iväg till Norrtälje för en körlektion. Det börjar närma sig nu kan jag säga.

Ett litet flyttlass kommer åka iväg redan idag för att underlätta för oss på lördag. Då flytten blir av.
Jag är i extas...!

Skriver mer senare!

Johanna och jag i Småland 2008




Pusspuss..*

Avskedsfest

Min kära Linda, lilla Linda, hon ska lämna alla oss här hemma i 5 månader för att åka till Portugal och plugga. Hon åker nu på onsdag och vi var på en avsedsfest för henne i lördags.
Trots att jag var trött efter fredagens bravader så var det roligt att träffa Linda en sista gång. Jag och Aino kom dit först. Linda var lite stressad men der löste sig.

Medan vi väntade på att Linda skulle bli färdig så satt jag och Aino och väntade i vardagsrummet med ett varsitt glas bål. Hmm.. Chips och Godis.

Det var ganska många som kom dit vilket var roligt, för det visar bara hur många som bryr sig om att Linda ska åka. Tror ingen vill att hon ska det egentligen men vad ska man göra?

Vart efter folk fyllde på i Lindas, lilla men extremt mysiga, lägenhet så blev det sjukt  varmt. Jag, Aino, Annina, Amanda och Fredrik satte oss på innegården. Gissa vad vi märkte då?
Man hörde Coldplay från Stadion. Hon bor så pass nära att man hör musiken.

Vi hade det sjukt mysigt men av arga blickar från grannar att dömma, så var vi högljudda. Det var verkligen inte meningen att störa. Men jag måste ändå säga att högljudda, det var vi inte!!!

Kvällen slutade tidigt för mig och Annina. Resten hörde jag gick vidare till Dubben. Men jag skulle ju jobba igår också, så det räckte för mig.





Älsklingen!
Linda, jag kommer inte hinna fika med dig idag, vilket suger. Jag har tvättstugan och kom på att jag ska ju köra med pappa hela veckan!
Kommer sakna dig som fan, men jag hoppas att jag har möjlighet att komma och hälsa på dig under det här halvåret.


Bloggen fungerar igen!

Dom senaste dagarna har jag inte lyckats logga in på min blogg. Det var kanske både bra och dåligt. Dåligt för att jag inte kom åt att skriva här. Bra för att jag nu har kommit på en hel drös med saker att berätta.

Vart ska jag börja?

I fredags efter jobbet så mötte jag upp Annina, Nadja och Jenna inne på Underbara Bar på söder för en öl. Det skulle bli en tidig kväll hade jag bestämt..

På Underbara Bar dök Johanna och hennes kompis Amanda upp. Satt med oss en stund för att sedan dra vidare. Jag skulle hem efter min öl. Trodde jag!
Annina bad mig följa med till Dubben en liten stund i alla fall. Jag var lite tveksam ett tag. Vet ju hur det brukar sluta. Stannar till stängning. Men inte den här gången tänkte jag.

Jag, Annina, Jenna och Linda (som dök upp på Underbara) åkte vidare till Dubben och på vägen hörde Johanna av sig och hakade på. Kvällen hade slutat tidigt för dom, så hon dök upp inte alls långt efter att vi kommit dit.

Hade trevligt som alltid. Vi mötte upp Amanda och Fredrik.

Kvällen slutade hemma i min säng utan B som jobbade, kl. 4!!
Det brukar inte vara något problem men den här gången var det nämligen så att jag skulle upp kl. 7 för att öppna butiken!!
När B kom hem fick han dra upp mig ur sängen!!

Skrivtorka?

Förstår inte varför jag inte vet vad jag ska skriva här?
Det är ju så mycket som cirkulerar i mitt huvud, varför kommer inget ut i text?

Jag ska försöka packa lite saker nu sen måste jag ge mig på teorin lite grann. Det kanske blir bättre då?
Återkom så får vi se om det kanske har dykt upp nåt då!

Puss på er..*

Vet ni vad som slagit mig..?

När man gick i grundksolan var man så trött på allting!!
Ville inte göra läxorna, ville inte vara med på lektionerna.. Ja ni fattar!
Men idag blir man jätteglad när man ska börja skolan. Vad är egentligen skillnaden på skola idag som igår?


Är det bara det att man pluggar det man vill nu?

.



You are my very first thought in the morning
And my last at nightfall

Sanna, är du på jobbet?

Dagen började inte riktigt som jag hade tänkt mig idag. Planen var att packa och att tvätta senare på eftermiddagen. Visste ni att vi har Mount Everest i badrummet? ;)

Men istället vaknar jag av att telefonen ringer och pratar tillbaka till mig, det gör Tove. Min chef och kompis. Frågan jag får är "Sanna, är du på jobbet nu?"
Svaret var NEJ.
Sa jag det att butiken öppnade kl. 10?
Det här var 09.50?


Det var ett missförstånd och förhoppningsvis så blir det inget av det. Vi kan ju alltid hålla tummarna.


Filosoferade lite med mammi ikväll. Det var så länge sedan vi sågs bara hon och jag. Det är alltid mysigt att träffa mamma. Vad bra att du gillade maten jag gjorde. Jag lärde mig av dig.
 

Hur blir min dag imorgon?
Jag vet att jag ska jobba den här gången. Så jag kommer inte bli väckt av mobilen.


 

Önskar dock att jag fick gå och lägga mig tillsammans med B. Hoppas jag somnar fort, så att det inte blir en sån där jobbigt natt.

Phu...

Dom senaste dagarn då jag varit på jobbet.. Vilket inte har varit så många just nu.. Men hur som helst.. När jag väl varit där har jag inte känt mig så klar i huvudet. Just nu är det väldigt mycket för mig att tänka på. Så planen är den att jag nu under dom här dagarna som jag är ledig den här veckan, ska läsa på en massa teori och sedan packa allt vad jag kan. För att sedan nästa vecka när jag är ledig ännu mer, köra som en galning och läsa lite mer. Detta kommer i sin tur göra så att jag kan fokusera lite mer på jobbet...
Så idag har jag och B har packat en hel del idag.. Det tar sig, det tar sig..

Har jag sagt det att vi kanske flyttar redan nästa helg???
Vad vi tror så vill ju Linus och Ida också komma in i den här lägenheten så fort som möjligt.. Så vi kanske kan slå till redan nästa helg. Självklart måste vi kolla med dom först.

Sitter här och tänker på både det ena och det andra. Jag vet att jag inte just nu kan säga att det inte händer något.. För ja, det gör det!
Vet inte vart jag ska börja.
Men det jag menar är att jag vill att det är dags att det händer något som tar en vidare från samma gamla göra. Förstår ni vad jag menar?

Jag vet inte riktigt vad det är jag söker heller..
Hm... Måste komma fram till något snart..
Hjälpa mig någon?

Pussa..*


Kräftbilder

Här kommer lite bilder från Kräftskivan jag var på i fredags. Bilderna har jag lånat av Sara och Johanna, eftersom min kamera inte var laddad.. :(


Jag och Johanna



Alla börjar samla sig vid bordet



Ännu mer folk



Hela gänget som åt. Sen satt några på andra sidan kameran.



Jag och Johanna igen



Mmmm.. Chips



Johanna och Sara



Åsa


Norrlands-reklam

Bockar av den där listan

Jag vet inte om ni lagt märke till att jag i slutet av vissa inlägg har länkat till en lista jag gjorde för några månader sedan?
Just nu känner jag att jag varit väldigt flitig med att bock av den.

Igår var jag hemma hos Becca i hennes nya lägenhet. Jag säger det varje gång jag kommer dit och du lär ju snart tröttna på mig. BECCA, JAG ÄLSKAR DIN LÄGENHET!

Vi hade det riktigt mysigt där med massa snack och dricka. Kvällen avsutades för min del, på Magget med massa dans och några som vi helst inte skulle vilja träffa igen. Becca och hennes två kompisar Maddis och Carro åkte vidare till en fest ute i Märsta.
När jag kommit upp till B's föräldrar satte jag mig och väntade på honom en stund. Åkte till Donken och tog med oss det hem. Jag tvärdeckade när vi väl la oss i sängen. Så gjorde B också.

Jag måste säga att det har varit en lyckad helg för mig och som sagt, ska försöka beta av listan ytterligare lite mer..!


Puss på er..*


Lista - Check!


Kräftskiva

Kräftskivan igår var väldigt trevlig. Det var roligt att träffa mång av dom man lärde känna på midsommar. Tyvärr var det en del som inte kunde komma igår, pga ett missöde med en sambo som försov sig. Men jag hoppas att det går att återgälda på något sätt.

Kräftorna var sjukt goda och jag vill fortfarande ha mer. Det gick inte att sluta äta dom. Varför var dom tvungna att ta slut?
Det var roligt att se Åsa äta lite kräftor. Hon hade aldrig smakat det innan, så det gladde mig att hon tyckte om benen, känselspröna och klorna..

Vi spelade ölspelet och jag slog henne för en gång skull. Haha.. Åsa brukar alltid vinna över mig. Så det var kul att jag vann den här gången. Kanske berodde på att vi inte skulle spela ordleken utan kortspelet..! Haha..

Vi satt och pratade en del och hade bara roligt. Avslutade kvällen med att dricka lite glögg. Haha..
Somliga startar tidigt..!
Eller så är det bara så att man längtar lite trots att man inte vill att sommaren ska ta slut. Hur som helst så hade vi trevligt och snart flyttar vi hit och då blir det ytterligare lite fester!

Bilder kommer snart, min kamera var urladdad igår, så jag tog inga. Väntar på att det ska komma.

Ikväll blir det inflyttningsfest hemma hos Becca. Me like!!

Pusspuss..*

Lista Check!

Fått min skiva!

Jag berättade ju för en stund sedan att jag hade vunnit en skiva på min blogg. Den har kommit hem nu och jag måste säga igen. Låten är sjukt bra och Minaya är riktigt begåvad!

Ska se om jag kanske kan lyckas lägga upp ett ljudklipp.. Så ni får höra!!

Tack igen Minaya!




Ikväll blir det kräftskiva!

Ute i Väsby. Jag tror att alla är lite uppjagade och hoppas på att det kommer bli lika bra som midsommar..!!
Har inte tid att skriva så mycket. Men ville att ni skulle veta. Jag berättar mer i morgon!



Sentimental

Även om jag inte har kommit så långt, så har jag börjat packa. Nu när man vet att man sorterar för att dra här ifrån så känns det väldigt konstigt. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men ni som har flyttat innan vet kanske..?
Den här känslan man får när man bara vill in i sin nya lägenhet eller i sitt nya hus. Men samtidigt tar det emot att lämna det gamla?

Kan ni tänka er då att jag bara har fixat med kläderna. Tänk då när vi börjar med sakerna?


Uppdateringar

Haft sjukt mycket att  göra dom senaste dagarna. Eller ja, det känns så i alla fall.
Jag har jobbat, trodde att jag skulle vara ledig igår, vilket jag inte var. För jag hade sett fel på schemat. Så det var bara att ta sig upp och iväg. Dagen gick väldigt fort. Tessan kom förbi Kista och lunchade med mig. Hon klarade teoriprovet igår. Så nu är det bara jag kvar.

Hoppas att ni håller tummarna, trots att ni inte vet vilket datum det är?

Vad har hänt sen sist jag skrev?
Sa jag att Johanna kom över och vi åt lite ost?
Vi hade det mysigt och bara pratade om allt och inget.

På fredag är det dags för kräftskiva i Väsby och jag längtar verkligen. Vi var och köpte kräftor till oss igår. Jag, B, Johanna, Rikard och Micaela.
Det är väl bara alkoholen som saknas.. Haha.. Det måste vi lösa.

Efter det åkte vi hem till B's familj och firade hans födelsedag. Det var riktigt mysigt.
Det var gott med tacos.. Lena skrattade lite när vi kom dit och sa "Hoppades att det skulle smaka eftersom vi alltid bjuder på tacos när Sanna kommer?!"

Sen åkte vi en sväng i bilen så att John och Lena skulle få se hur fin och skön den är att åka i.
Åkte en sväng förbi lägenheten. Jag vill flytta nu!!! NUNUNU!!!

Så idag hade jag tänkt att jag skulle börja småpacka lite. Börja med lådorna som har stått sen vi kom hit för lite över ett år sedan. Som har gått sönder, det är ju bara att packa om dom egentligen!

Puss på er..*

Utgång, BSB, Kräftiskiva

Vad har hänt sedan sist?
Jo, jag har jobbat (som vanligt), jag var ute en sväng med en som heter Åsa. Hon frågade mig i lördags, väldigt spontant om jag skulle med henne ut. Vilket jag tyckte lät som en bra plan, förutom att ekonomin kanske inte är så hållbar just nu. Men hör och häpna, jag spenderade inte en enda krona den kvällen. Det gillar jag!  :D

Åsa vi gör om det när vi har planerat lite bättre..!
Även om jag gillar spnontant!

Häromdagen bokade jag och en jobbarkompis biljetter till Backstreet Boys. Det ska bli hur roligt som helst. Jag missade ju Brittan när hon var här så varför inte ta igen det med BSB?? :D

Johanna var här igår. Vi satt och pratade åt lite ost och bara var. Brukar väl ha en sån dag per månad om inte två. Hur som helst så var det väldigt mysigt. Vi får göra om det snart igen! :)

På fredag är det kräftskiva i Väsby. Hade tänkt börja fixa lite hemma med flytt och annat men jag får kanske sätta igång med det i morgon.
Ser i alla fall sjukt mycket fram emot fredag!!

Vad har jag gjort idag?

Jag startade min dag med att diska och plocka lite här hemma. B fyller ju år och jag tycker inte att han ska behöva fixa med sånt då. Efter det gick jag till Vällinby i värmen och handlade saker till tårtan som jag bakade idag.

Som vanligt så är jag ju värdelös på att komma ihåg det här med att fota när jag har gjort saker. Så det gäller även den här gången.

Men jag tänkte i alla fall att jag skulle ge er receptet..
Tårtan fick bra betyg av både pappa och B så jag skulle kunna dela med mig av den. Jag vill inte heller ta hela äran,
eftersom jag hittade receptet på Ica.se.


Tillagningstid:
Över 20 min
Svårighetsgrad: Medel


Chokladkaka med chokladkräm och bär


Ingredienser
Portioner: 8-10

100 g smör
2 ägg
2 dl socker
1 dl vetemjöl
1/2 dl siktad kakao
1 tsk vaniljsocker

CHOKLADKRÄM:
2 dl vispgrädde
200 g mörk eller ljus choklad
1 tsk vaniljsocker

GARNERING:
1 l färska bär (t ex hallon)


Gör så här
Sätt ugnen på 175 C

Smält smöret och låt det svalna.

Vispa ägg och socker pösigt.

Blanda samman mjöl, kakao och vaniljsocker. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Tillsätt smöret.

Häll i en smord bröad form (ca 20 cm i diameter), gärna med löstagbar botten.
Grädda i ca 25 minuter. Låt den stå och kallna så stelnar den.

Värm grädden till kokpunkten i en tjockbottnad kastrull. Ta den från värmen och tillsätt chokladen i bitar och vaniljsocker. Rör till chokladen smält.

Låt krämen svalna och häll den i en skål. Ställ den i kylen. Rör i den då och då tills den tjocknat till en kräm. Det tar ca 1 timme.

Bre chokladkrämen på kakan. Rensa bären och lägg dem på kakan.



B 22

Idag har min sambo fyllt hela 22 år!
Det är lite tråkigt att jag har varit ledig hela dagen med att han har jobbat. Vi får ta igen det någon dag.


Hoppas i alla fall att du har haft en trevlig födelsedag?
Älskar dig!




Snart födelsedag

Snart fyller min lilla B år. Han har berättat vad han har önskat sig och jag ska försöka se vad jag kan hinna köpa.

Det han vill ha:

Nya köksknivar
Tid hos en kiropraktor (i Väsby)
Ny Evlis-bok
Biljett till "Walking with dinosaurs" i Globen

Det är ju lite att välja mellan, har pratat lite med pappa om vad vi ska köpa. Jag vill ju köpa något från mig men pappa vill också ge något till honom.
Vi får se vad vi kommer fram till. Känns som jag har lite att ta igen efter att han, plus hans familj och min, gav mig intensivkursen.
Jag löser det här på något sätt!


Har ni något bra tips på en födelsedagspresent som du har gett till din sambo?

Bilder

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva här men som ni kanske har märkt så har jag farit och flugit ganska mycket den senaste tiden.

Här kommer lite uppdateringar.


Den nya bilen.

 


U2 i Göteborg.

Härlig liten minisemester med min sambo och vår kompis Rikard. Vi åkte ner och såg en otrolig koncert.

  

 




Grekland, Kreta

Resan till Grekland med B där vi mötte upp mina föräldrar för en veckas sol och bad. Vi han även åka iväg på lite historiska platser. Byggnaderna ni ser på bilderna är Knossos. Allt detta har legat under mark.
Härligt folk och god mat.

  

   

 

Den stora dagen innebar...

EN NY BIL!!!

Igår köpte B en bil och jag har redan fått en egen nyckel..!
Måste bara ta det där körkortet snart!!


Stor dag idag!

Idag är det en stor dag för oss. Vi ska säga upp kontraktet på denna lägenhet och lite annat. Uppdatering kommer så fort  vi kommer hem. Ni får vänta med spänning..

Jag är spänd i alla fall! :D

Första vinsten

Hej hej hallå alla!!

Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag var med i en tävling här på min blogg för några veckor sedan?
Tävlingen handlade om Minaya och hennes andra singel?

Mitt inlägg här!

Jag kan nu stolt meddela att jag är en av vinnarna i den tävlingen. Det måste jag säga känns väldigt roligt. Det här var första tvälingen jag varit med i med min blogg och jag vann!

Jag får hem singeln om några dagar antar jag. Haha..
Vad glad jag blev!

Tack så jättemycket Minaya!

För att komma till hennes blogg klicka här!


Skriver mer senare. Ska äta lite mat och sedan iväg och fika med Johanna.
Har ju varit och skrivit kontrakt med Väsby idag! :D
Är jätteglad!

Flyttyra, mest babbel

Vi ska skriva kontrakt idag kl. 14 i Väsby. Ser verkligen fram emot det!
Ett steg närmare verkligehet.
Efter det ska vi nog höra med Becca om hon har några lådor till övers. När vi ändå är i Väsby. Samt fota bordet vi har i skyddsrummet och se om det är något pappa vill ha. Vi har för mycket bord för tillf'ället.

Imorgon ska vi skriva med Wallenstam. Vi måste vara där båda två eftersom vi säger upp den här, så båda måste skriva på.
Sen är det egentligen bara att åka hem och börja småpacka lite. För ju tidigare vi börjar ju fortare kan vi komma härifrån på flyttdagen. Som är ganska snart.

Jag längtar verkligen jättemycket efter att få flytta nu. Det vi ska fixa med lägenheten och även utanför, det ska bli så roligt att fixa med. Jag som vill bryta vardagen lite med antingen ovanliga händelser eller bara gå och småplocka lite. Det kommer bli så roligt.

Kan inte dagarna gå ännu fortare..!
Får inte glömma att jag försöker ta mitt körkort också. Jag hoppas verkligen att det går vägen den här gången!!
Jag har några lektioner inbokade och hoppas att jag kan övningsköra med pappa så mycket som möjligt!!

Men men.. Wish me luck!

Som tidningarna säger: "Magiskt!"

Jag tycker om U2 helt klart. Innan vi gick på koncerten så hade jag egentligen bara lyssnat på dom här hittarna som alla känner till. Jag har inte heller lyssnat mycket på deras senaste skiva. Efter koncerten kan jag ju helt klart med stolthet meddela att det kommer ändras.

Den här koncerten var sjukt bra, jag kände mig lite blandad när den var slut. Såhär dagen efter när allt har sjunkigt in så kan jag bara säga att den var heeelt sjukt bra!

VI hade riktigt bra platser, satt inte alls långt ifrån scenen, popcornen redo, ölen och cidern med. (dock inte så gott)
Det var Snow Patrol som var förband. Var lite skeptisk till dom från början men dom ägde publiken helt klart.

Scenshowen när U2 var igång, var helt suverän och det kändes väldigt bra att Bono, främst, använde sig av hela scenen. Sångerna live var helt fantastiskt bra. Trodde inte att det skulle låta så bra live.
Jag väljer här att citera B: "Bara där fattar man att det här är ett riktigt band och inte bara vem som helst."

Jag ska lägga upp lite bilder här men i och med att min dator fortfarande strular när det gäller bilder så visar jag sånger med både Snow Patrol och U2!!



Lista Check!


 


Ni fattar inte hur fint det var på Ullevi när allting släktes ner och alla tände lamporna på sina mobiler till den här låten. Jag får rysningar bara av att tänka på det. Försökte fota det, blev inte så bra dock. Visar mer i morgon.




Göteborg = U2

Idag bär det av. Det ska verkligen bli hur kul som helst, trots det att vädret är skit. Man får väl hoppas att det är lite bättre där nere. Hur som helst fick jag veta att vi sitter under tak på "Dom bästa platserna". Jag förstod inte riktigt vad B pratade om men tydligen så är platserna döpta. Namnet låter ju lovande!! *Yeey*

Kameran ligger på laddning och jag städar undan det sista.
Vet inte ritkgt hur vi ska lösa det här med madrasser att sova på hemma hos Bobban. För sova måste vi göra. Haha..
Imorgon ska jag träffa mina två mostrar som är i Göteborg just nu. Jag har inte träffat dom på flera år. Det ser jag verkligen fram emot. Jag hoppas att Moa kommer med också (min kusin) för det var lika länge sen jag träffade henne, om inte ännu längre!!''

Det är jag, B och G. Sen ska vi dessutom köra ner B's kusin ner till Göteborg där hon bor. Så vi åker nu på förmiddagen och kommer nog komma ner i lagom tid till koncerten så stannar vi förhoppningsvis lite längre i morgon.

Nu måste jag fortsätta med städningen för att packa lite!! :D

Pussa..*

RSS 2.0