Hjälp mig att vinna!

Nu vill jag att ni ska hjälpa mig att vinna!
Många av er har säkert sett den tävling som Nelly.se har på sin hemsida?

Det här är mitt bidrag och om jag vinner kommer min bikini att säljas på hemsidan. Jag vill gärna att ni röstar, heja heja heja!



Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

 

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

 

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Shoppat

"Just den här månaden kanske inte jag behöver spendera så mycket pengar" var min tanke när jag fick lönen. Dels för att jag var borta några dagar förra månaden, så fick jag ju inte ut en full lön. Sen hade vi en del räkningar den här månaden också, massa kvartalsförsäkringar som skulle betalas. Nästa månad åker vi ju dessutom till Irland och jag kommer vilja shoppa där ändå!

Men icke!
Jag har nu under den senaste veckan införskaffat mig:

1 par tygskor - Jättesöta
1 par shorts - Jeans, har aldrig hittat några par som passar mig. Kunde bara inte släppa det par jag höll i.
3 par t-shirts. Dom kostade bara 49,50:- så jag kände att det var värt det. Dessutom var det klubbdag så jag får 10% på det. Jag måste ta med mig klubbkortet idag och dra det. Så att jag får min rabatt, jag hade glömt kortet hemma igår..

Ska fota så ni får se skorna, verkligen jättesöta!
Men som jag har sagt till kompisar innan, jobbar man som jag gör just nu måste man få unna sig någonting!
Allt som allt gick det på under 700:- totalt. Det var det värt!

Pussa..*

Trevlig kväll det blev

Har varit på middag hemma hos B's föräldrar och syskon, då dom fyllde 17 i veckan. Sjukt god mat och alltid lika trevligt sällskap!

Jag är hur nöjd som helst med kvällen. Nu dags för sängen då jobbet kallar imorgon. Måset även plugga lite.





Nattinatt


Hemlighet

Det känns bra att få vara ledig en hel dag och bara göra vad jag själv vill. Jag har märkt att min fantasi lever sitt egna liv när jag får vara ledig.

Nu har jag en plan. Jag ska försöka så ett frö hos några av mina vänner och se vilka som nappar. Men allt är en hemlis. För en person i alla fall. Det roliga är att jag skriver det här och kommer få massa frågor om det. Men den här gången pratar jag inte om det. Det är inte ens värt att fråga mig om det. Än i alla fall.

Jag håller på att skriver på ett, kalla det brev, mail eller ett förslag. Får se om det lönar sig..

Pusspuss..*


Charlie Bit Me

Jag måste bara för lägga upp den här. Jag tycker att den är för rolig.


Hittat

Som några av er har läst tidigare så har jag startat en "bokklubb" här på bloggen. Nästa bok jag kommer att skriva om är "Jag Är Wanted - Alias David Larsson". Det är en väldigt spännande bok där författaren berättar om sin uppväxt och sitt kriminella liv. Jag har inte kommit så långt, men än så länge är den otroligt bra. Detaljerad!

David Larsson nämner en blogg i boken. Bloggen var början på den här boken. Jag fick ett sms av min kompis och kollega A. Hon skrev bara rakt ut, "Jag har hittat Davis Larssons blogg". Som ni säkert förstår så läser hon boken också. Det var efter att hon berättade om boken som jag ville läsa den.
Hur som helst, jag letade lite jag också och jag tror att jag har hittat rätt. Eller snarare, jag vet att jag har hittat rätt.

Så då vet jag med största sannorlikhet att jag har lite läsande efter att jag läst ut boken med! *yey*

Så nu ska jag snart tappa upp ett bad och lägga mig och läsa mer..

Puss på er..*


Ledig imorgon!

Idag har varit en dag då man inte suttit mycket. Herregud vad jag har ont i fötterna!

Om man är ovan att jobba i butik så känner man av fötterna ganska väl efter dom första dagarna. Vart efter tiden går blir både du och dina fötter vana vid att stå och röra på sig hela tiden. Därför förstår jag inte hur jag kan vara så trött i fötterna just nu! (haha.. vilket ämne att prata om)

Hur som helst så är det jätteskönt att vara ledig imorgon, det ska firas med att sova ut, fika med Nina och Sandra inne i stan. Har inte träffat dom på hur länge som helst. Vi pratar minst 1 år för Sandra och Nina tror jag inte att jag har träffat sen vi tog studenten! 4 hela år!!
Jag ser fram emot det väldigt mycket.

Det avslutas med att fira J och K som fyllde år i förrgår. Det ser jag också fram emot, det är alltid trevligt att komma hem till B's föräldrar. Snart är det vår tur att bjuda tillbaka. Vi har ju lagt upp en plan för hur vi ska fixa med lägenheten. Det måste jag säga känns hur bra som helst. Slippa skolådan lixom!

På grund av mina fötter så blir det en hellugn kväll med B i soffan framför Arkiv X och kanske lite How I Met Your Mother!

Vad har ni gjort i helgen??
Eller i alla fall början av helgen?

Puss på er..*


Nedräkningen har börjat

Nedräkningen har börjat. Om mindre än en månad sitter jag och B antagligen på något mysigt fik eller springer runt på Irlands gator. Det ska bli så mysigt!
Jag vill åka nu nu nu!!






Pusspuss..*


Källa

Vuxna människor?

Under dom senaste dagarna har jag läst en del om "Linnea". 14-åringen som blev våldtagen i sin skola av en elev som sedan hyllades. Den här händelsen har fått mig så arg så att jag inte vet vad jag ska säga. Egentligen!

Jag förstår inte hur vuxna människor som inte har någon som helst aning, kan sitta och uttrycka sig så som dom gjort. Okej att man skvallrar i småstäder.. Men kom igen!!


Hur ni istället går ut med det i tv det förstår jag verkligen inte?!
Dessutom när ni får fråga om ni hört detta ifrån så har alla så kallade vuxna mogna människor hört det från annat håll! Det är pinsamt hur människor kan bete sig. Det är ju trots allt en annan människa, idivid, ni har snackat om. Ni har inte ens övervägt att höra med "Linnea" hur hon mår?

Sen har ni mage att säga att vi ska hitta en vuxen förebild?!
Svårt att tro det nu men jag är väldigt glad att jag inte känner dom här människorna som uttryckt sig på det här sättet.

Jag stöttar i alla fall en tjej som har hållt sig till samma historia hela tiden inte en kille som erkänner och sen tar tillbaka det. För att dessutom ge sig på en till tjej!


K.Ä.R.L.E.K

Inatt drömde jag en, för mig, hemsk dröm. Jag vaknade helt skakis helt själv i sängen (eftersom B jobbade) och visste inte vart jag var.

Jag kan verkligen inte neka till att den här drömmen fick mig att inse att det är vi två. Inte för att jag inte vet det redan. Du får mig att känna mig trygg, glad, säker och du uppmuntrar mig i vad jag än väljer att göra. Inte visste jag att jag skulle hitta någon som dig, att du skulle stå ut med mig såhär länge, det trodde jag inte heller. Men du ska veta att, trots det att du inte läser min blogg ;), så är du det bästa som hänt mig. Jag stöttar dig i allt du gör!

Jag lovar att aldrig drömma sånna drömmar igen. Så länge du lovar mig att det aldrig händer!!

Du och jag är vi. Alltid!




Älskar dig!!


Aruba

Idag åkte min mamma till Aruba!
Det är ju inte så att jag är avundsjuk på henne.. Nejdå inte alls!

Jag unnar henne verkligen den här resan. Hon och hennes vännina Liz åkte tidigare idag och kommer hem om 2 veckor. Inte nog med att hon bjöd på en helkväll på "Man in the Moon Bar" på hennes födelsedag. Hon bestämde sig också för att köpa sig en resa och nu bar det av.

Det roliga är att sen jag var liten har mamma pratat (och spelat upp) om en låt som heter Kokomo. Texten lyder:

Aruba, jamaica ooo I wanna take you
Bermuda, bahama come on pretty mama
Key largo, montego baby why don't we go
Jamaica

Off the florida keys
There's a place called kokomo
That's where you wanna go to get away from it all

Som ni märker räknar dom upp en hel del ställen världen över. Mamma berättade för mig att hon har en dröm att någongång kunna beta av alla dessa ställen.
Hon är verkligen på god väg..! Heja heja heja!!

Aruba
Florida Keys
Vart har du varit mer??


Jag längtar redan efter att hon ska komma hem så att jag kan få höra om allt dom ska göra där!!!

Puss på mammi och Liz! Hoppas att ni har det bäst!!




Dröm er bort om bara för en stund!

Tänkte gå och sussa nu.
Ska upp lite tidigare imorgon för att göra klart mitt utkast till plugget.

Lyssnade på den här låten och det fick mig att drömma mig bort en stund. Är det någon mer än jag som ser soliga stränder om ni blundar till den här låten?




Grattis Beccibus!!

Idag vill jag bara gratta Becca som har tagit sitt körkort!
Resan har varit lång men samtidigt känns det som om det var igår jag drog med dig till Norrtälje Trafikskola för att bjuda dom på tårta. Det var då för att fira att jag tagit mitt körkort!

Idag är det din dag!

Grattis jättemycket!
Nu är inte vår roadtrip till Ullared och Göteborg så lång bort.. Eller hur?? ;)



Sushi för nybörjare

Lisa Edwards tror inte sina öron när hon får reda på att hon har blivit befordrad till chefredaktörsjobbet - i Dublin. Hon som var övertygad om att hennes nästa steg i karriären skulle vara att som chef för koncernens flaggskepp på Manhattan. Men istället får hon i uppdrag att starta ett nytt ungt, sexigt kvinnomagasin Colleen. Lisa känner sig förvisad till världens ände, men vägrar naturligvis att erkänna det för någon. Ashling Kennedy blir Lisas assistent på den nya redaktionen flr Colleen. Hon är Lisas totala motsats. En liten fröken Fixar-allt, som oroar sig för allt och därför har handväskan full med bra-att-ha saker. Ashlings bästa vännina Clodagh Kelly borde sväva i lycksalighet. Gift med drömprinsen, mor till två underbara barn, ett underbart hus. Så varför har hon på sista tiden känt lust att kyssa en groda?
Det här är en historia om tre kvinnors liv och deras längtan efter lyckan som kanske inte alltid finns där man tror.

Boken är skriven av ingen annan än den omtalade Marian Keys.
Som många vet är det här inte hennes första bok men det är fortfarande samma anda i den. Lättsam och rolig. Jag gillar att läsa chick-lit och den här boken var inget undantag.

Det var väldigt roligt att följa dessa tre kvinnor i jakten på lycka. Det kan spåra även för "vuxna människor". Det gillade jag.
Det går alltid att hitta någon likhet med karaktärerna i Keys böcker. Jag hittade någonting i alla tre. Det är bara det att jag inte kan sätta fingret på varje grej. Dock känner jag att jag strävar efter samma drivkraf eller pondus som Lisa hade. Inte på den elaka egoistiska nivån. Men det fanns någonting i hennes självstädnighet som jag önskar att jag själv hade. Ashling var utan tvekan den som var mest rolig i boken. Det var ganska lätt att följa henne och hennes vänner. Även där, i hennes lilla vänskapskrets, kände jag att jag ville vara med. Trots att det inte alltid hände roligheter så verkade det ändå som om dom hade det. Dom kunde alltid se över allt. 
I Clodaghs vardags var det mer som att läsa om ens framtid. Det fick en att tänka på do's and don't's inför framtiden. Det fick mig att tänka på vad jag bör satsa på nu och inte vänta tills det är för sent.

Det var en bra bok men jag måste ändå säga att jag har läst roligare böcker av henne. Men jag ger boken utan tvekan en 4.
Det är som jag skrev innan en lättsam och rolig bok. Den får en på gott humör. Jag vet i alla fall att jag blev sugen på sushi!
Läs den!




Ny gren i den här bloggen

Sen årskftet då jag började läsa Twilight-serien har jag inte kunnat sluta läsa. Det ver jag att jag skrivit här innan. Jag bara maler och maler, vilket är mysigt. Jag önskar att jag läst mer än vad jag har gjort dom senaste åren. Men så tänkte jag att jag skulle kunna använda mig av det i den här bloggen. Varför inte skriva recensioner om böckerna jag läst här, någon gång ibland?
Det är ju inte så att jag är den enda som läser böcker?
På jobbet har vi börjat tipsa varandra om böcker som är bra och dåliga, så varför inte ge tips och få tips av er här på bloggen?

Nu kanske några av er tycker att det låter som en knäpp idé men jag hoppas att det finns någon där ute som gillar idén. Så jag kör mitt race och ser vad det blir av det! :)

Lägger upp min första recension här om bara några minuter. Dock var den enligt mig ganska svår att skriva om. Så döm mig inte! ;)

Pusspuss..*


Stambytesbloggen

Hej hej!

Vad gör ni en kväll som denna?
Själv har jag städat idag. Tro det eller ej. Dock har jag lite kvar så det tar jag imorgon. Kanske B till och med hinner medan jag jobbar.

För några dagar sedan var jag hemma hos min mamma. Hon berättade att hon har startat en blogg. Det är nämligen så att hon är ordförande i hennes bostadsförening och huset ska nu stambytas. I och med att jag har ganska anonyma läsare (hehe..) så vet ju inte jag om det är så att någon kanske är med om ett stambyte själv. Eller kanske allmänt är nyfikna på bostadsrätter etc. Så jag tänkte att jag skulle länka till hennes blogg här.

Nu tänkte jag faktiskt gå och avbryta B i hans spelande så vi kanske kan se på någon mysig film eller så. Det är trots allt bara idag vi är lediga samtidigt.. Jag känner av det här med att jobba 100% nu. Det är inte många dagar ledigt!!

Hur som helst!
Hoppas att ni alla har haft en bra måndag i alla fall!

Det har jag!

Puss o gonatt!

P.S. Jag har nu hittat min USB-sladd! Så bilder kommer med största sannorlikhet imorgon!

Motivation vaddå?

Jag sitter här hemma hos J. Hon har hoppat in i duschen precis efter att vi har ätit frulle. Jag kom hit strax innan 12 och då gjorde vi en varsin smoothie, mackor och kaffe för min del. Smoothie, någon form av äggmos och yoghurt till J. Det gäller att ha tålamod.

Snart går det bättre. Det tror jag på!


Mot slutet av frukosten kom vi in på min motivation till att forsätta "sluta röka". Som det känns just nu vill jag bara ge upp. Jag tyckte att det gick alldeles för lätt att sluta. Nu har det snart gått 3 hela månader och jag börjar närma mig min 4:e månad. Vilket jag är stolt över med tanke på att jag denna gång inte feströker. Vilket jag gjorde förra gången jag slutade. Jag känner däremot att min motivation börjar dala nu. Det händer allt för ofta att jag tar en cigg och sedan slänger resten av packetet. För det är så jag har gått till väga. Antingen har jag frågat om en, eller så har jag köpt ett helt paket tagit en och sedan slängt.

Jag vet inte riktigt hur jag ska få tillbaka motivationen att forstätta hålla upp. Är det någon som kan ge mig lite bra tips och råd?

Visst skulle jag kunna ringa Sluta Röka Linjen men samtidigt känner jag att vad ska en helt anonym människa kunna säga till mig?
Det känns i så fall mycket bättre att få råd av någon jag känner. Som känner mig!!



(Klicka för länk)

Puss..*


Något att se fram emot

Det här har jag att se fram emot dom närmsta månaderna. Det som ligger närmast är min resa till Irland med B. Jag längtar verkligen hur mycket som helst. Det är inte så lång tid kvar nu. Det är bara 6 veckor kvar. Jag har ju varit i Dublin innan. Men dit åker jag verkligen igen. Det ska bli roligt att visa runt, är väl kanske lite att ta i, men B har ju inte varit där innan. Så lite kanske jag kan visa i alla fall.

Jag försökte leta upp lite bilder på hotellet. Jag hittade bara små bilder. Men såhär ser det ut i alla fall. Hotellet heter Fleet Street Hotel och ligger i "Tempel Bar"-området.

(Jag hittade inte så många heller. Men jag får uppdatera när vi varit där)





Ska bli så mysigt! Längtar verkligen älskling!



Nästa resa efter det är planerad till Grekland. Zakynthos för att vara exakt. Ingenting är ju helt färdig än med semester och sånt än. Resan har vi i alla fall lagt en handpenning på. Så det blir av oavsett. Inget snack om saken. Det ska bli så skönt. Det känns som om både jag och J kan behöva det här.

Hotellet heter Sunshine och ligger i Laganas. Så det finns mycket av allt. Till och med höns och hundar. Hehe..















Så vad ska ni göra i sommar?


Jag vet att jag lovade bilder på mina slingor ikväll. Dock hittar jag inte min USB-kabel till kameran. Så därför bjöd jag på lite andra bilder istället.


På schemat idag

  • Jobba 14-21,15 (luncha med pappa)
  • Diska
  • Städa badrummet
  • Damsuga
  • Torka golv

Kanske inte låter jättekul. Men jag längtar till jag kommer hem och får ta tag i allt det här. Det finns inget som kan stoppa mig då. Förutom bloggen kanske! Hehe..

Vet ni vad jag märkte igår också?
Snön på vår framsida har snart töat bort. Vilket betyder att vi har vår.. Trodde jag. Var är det med snön idag?
Jag fick höra att det skulle vara snö februari ut. Vi är inne i slutet av Mars. Jag vill ha pengarna tillbaka!!

Puss på er..*

Slingor - Bilder senare ikväll

Ett tag nu har jag gått och funderat över om det inte är dags att bli lite ljusare i håret?
Så igår slog jag slag i sak och gick och slingade mig. Det är inte så många slingor eftersom jag hade en ganska mörk grund. Så jag börjar lite lätt och om 1-2 månader går jag dit och lägger flera. Då kan hon även lägga fler för då har det lagt sig lite. Så att jag inte blir orange i håret. Detta ska göras på rätt sätt.

Tjejen som gjorde det här på mig tror jag hette Lola. Jag hade fått uppskrivet när jag gick in och bokade tid att jag skulle få hjälp av en Elisabeth. Men jag tror att dom kallade henne för Lola. Jag vet inte varför jag inte fråga själv. Men hon var hur som helst hur gullig som hels och det blev jättebra. Dum som jag är har jag inte tagit några bilder. Jag ska göra det efter jobbet idag, så ni får se lite skillnad i alla fall.

Jag blev i alla fall jättenöjd...!
Dom som har sett det har också gillat det!

Jag gick till Zax i Kista.
Det var verkligen full rulle där igår. Det var fler kunder än vad dom hade personal till. Men jag tyckte att dom skötte det snyggt!


(Klicka för länk)


Tråkigt inlägg, men man kan inte alltid vara rolig!

Det är dags för fredagsmyyyyyys, här i min ensamhet!
Nej, det är tråkigt att B jobbar. Men jag ska bara ta det lugnt och fixa och trixa lite här hemma tänkte jag. Sen ser jag fram emot ett varmt bad med en bok. Jag förstår inte varför jag inte har läst flera böcker. Det är ju hur mysigt som helst.

Men jag undrar ändå: Hur kan man sakna en värld som inte finns?
Men med risk för att låta som en tönt säger jag inte namnet på bok jag menar. Alla som känner mig vet vad jag pratar om ändå.
Men jag känner inte alls samma sak för andra böcker. Jag känner mig inte alls lika tagen på det sättet. Förstår ni hur jag menar?

Hur som helst ska det bli skönt att varva ner med en bok, oavsett vilken, speciellt efter en dag som denna. Vi fick en leverans vid 10. Den var inte upppackad förrän vid 15. Bara massa ramar. Sjukt tungt men det gick till slut.

På vägen hem köpte jag en gardin till vårt stora rum. Det som kommer bli (när vi blir helt klara) matrum/allrum. Jag tänkte att jag skulle försöka få upp den ikväll... Vi får se hur det går. Håll tummarna!

Jag fotar resultatet och återkommer här senare! :)

Puss på er..*

Drömmar

B säger till mig ganska ofta att det är ganska mycket jag vill och jag kanske inte kan få allt på en och samma gång. Det vet ju jag också.
Men jag är ju faktiskt bara en helt vanligt tjej som har drömmar. Vem i min ålder dagdrömmer inte??


Resor jag drömmer om:

Egypten
Mexico
Nya Zeeland
Kina (Backpacka i Asien i övrigt)
Kanada


Övriga drömmar:

Komma in på det programmet jag vill gå - i Växjö.
Fram tills jag kommer in i Växjö Engelska I, Psykologi I och Biologi Basår A (till hösten förhoppningsvis)
Vill att all snö försvinner nu.


Saker jag ska göra:

Irland (som jag ska till med min (L) i april)
Grekland (med min jättesöta J i sommar)
Bli klar med lägenheten - så vi kan bjuda hem släkt och vänner.



Mer är det men jag kommer inte på det just nu. Däremot kanske ni märker varför B säger åt mig att ta det lugnt ett tag?
Jag kan ju definitivt planera in det. Det vore härligt att kunna bock av allt. Den här listan känns nästan som min tidigare lista. Den lyckades jag faktiskt bock av lite på. Kommer ni ihåg denna?


Puss på er..*

Remember Me

Som många av mina vänner vet så har även jag fallit för vampyren Edward Cullen. Trodde verkligen att jag skulle kunna hålla mig utanför den här gången, men icke!!

En ny film med Robert Pattinson är "Remember me" som hade premiär 12/3. Jag är riktigt sugen på att se den och har också bestämt att det är nästa biofilm på listan. Vänner har sagt att den är bra men sorglig. Den är ett måste på mångas listor och jag är inte den som är den.

Vi får se när det blir. Men jag måste snart!

Är det fler som har sett den?
Vad tyckte ni?




St. Paddy's

Vad ska jag säga?
Det här var första gången på 4 år som jag inte firade St. Paddys på Dubben. Det var inte alls som planerat. Hade jag inte blivit vilseledd och istället bara följt min egna instinkt hade jag ju självklart varit där!

Jag firade istället med att tvätta samt att jag lurade hit J, A och M på middag och vin. (Jag drack inte vin dock, för jag körde bilen! :P )

Med tanke på omständigheterna hade jag väldigt trevligt. Nästa gång ni kommer hit (även om jag var den som bjöd in er den här gången) är jag kanske lite mer förberedd. Hehe..

Jag hade väldigt trevligt i alla fall!


Hoppas att ni firar massa för mig ikväll flickorna på Dubben!!




(Happy St. Patricks Day)

Lite pepp för morgondagen

Efter att har pluggat lite inför veckans uppgift satte jag mig vid youtube.com och tittade efter nya videoklipp och ny musik.
Den här är inte jätteny men likväl sjukt bra. På något sätt blir jag alltid peppad och glad när jag hör den. Det finns mer än kärlek att kämpa för..


Med det här inlägget lämnar jag er med lite pepp för imorgon. Oavsett om ni har det jobbigt just nu eller inte så ska ni vet att "If it's worth having it's worth fighting for".





One step for mankind!

Nu har jag äntligen bestämt mig och det kommer kännas så skönt när det väl blir av. Plugg till hösten och jag känner mig mer taggad än någonsin!

Jag kanske inte ska dra några förhastade slutsatser. Jag vet ju inte än. Men däremot ser jag ljuset i tunneln. Går inte att förklara lättnaden jag känner!

Älskade vänner - I'm Back!

Snart i alla fall! ;)


Puss puss..*

P.S. Aino, om jag ringer dig när jag är påväg till jobbet imorgon, jag öppnar. Är du i skolan då??
Vågar inte ringa nu, för jag vet inte om du sover!

Pusspuss..*

Vill inte avslöja så mycket!

Jag hinner inte skriva så mycket just nu. Ska iväg till jobbet. Men jag kan säga att det kommer bli en intressant dag. Desstuom har jag kommit på att ett sätt för mig att klara mig = plugga!!

Vill inte avslöja mer. Skriver mer ikväll!

Till er som undrar, jo jag lever, med nöd och näppe!!

Pussa..*

Lady Gaga

Hur många av er har sett Alice i Underlandet än?
Jag var och såg den igår med lilla Johanna. Det var första gången jag såg en film i 3D. Häftigt var det, men jag vet inte om det var bättre än "vanlig" film. Däremot måste jag säga att det här nog var första gången jag förstod handlingen i den här sagan.

Jag ger den 4+.
Eller vad säger du Johanna?

(bilderna jag tog igår kommer upp senare, sitter vid Bs dator)

Vad mer hände igår?

Jo, vi köpte biljetterna till Lady Gagas konsert. Yeeeey!
Det kommer bli hur kul som helst. Jag blev otroligt glad när jag hörde/såg att dom skulle släppa fler biljetter. 8/5 är det vår tur att se henne. Lär ju bli en grym show?




Helgen innebär middag ikväll, kalas imorgon. Mycket roligt att göra.
Men nu iväg till affären. Storhandla!!

Vad ska ni göra i helgen?

Pusspuss..*

In med det nya och ut med det gamla

Som ni märker har jag gjort om lite här på min blogg.
Det vore lite roligt att höra vad ni tycker om det?

Är det något som bör ändras eller bara en allmän kommentar på det hela.

Nu ska jag gå och lägga mig. Öppnar butiken imorgon och sen blir det "Alice i Underlandet" som ett avslut på hela den här veckan.




Ha de gött!

Puss på er..*

Pepptalk

Jag träffade Nadja och Saara igår. Saara är hemma och hälsar på från Tyskland. Hon har varit borta sedan september och det är säkert dubbelt så lång tid sen jag träffade henne sist. Så det var kul.

Var hemma hos Nadja i hennes nya fast det inte är så mycket nya. Vi flyttade nästan samtidigt, så nytt ja. Men jag är ganska seg på att ta mig. Hur som helst var det mycket fint, mysigt som bara den. Jag känner mig pepp på att få klart allt här hemma nu. Vi kanske hinner fixa lite nu i helgen vem vet!

Känner mig allmänt lite mer pepp, det är bara det att jag inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja!
Suttit säkert har man ju gjort så pass länge så man har ju hamnat i någon form av trygghet. Hur tar man sig ur?

Det blir kanske Alice i Underlandet imorgon. Är det någon som har sett den än?
Ska bli kul. Jag har faktiskt inte sett någon av de 3D-filmer som släppts. Så hoppas att tiden räcker till.

Imorgon bokas det även biljetter till Lady Gagas extrakonsert. Ska bli sjukt roligt!!!

Skriver mer senare, ska diska lite innan jobbet.


Pussa..*




African Queens

Efter att ha slitit så hårt som jag vi alla har, så kommer denna smäll rakt i ansiktet på en. Jag vet inte om jag ska skratta hysteriskt som en tok eller om jag ska gråta!!

Planen är hur som helst att jag gör vad jag kan. Jag känner att jag har gett för mycket av mitt egna liv. Vi som sliter vi ska inte ha något liv, men ni där uppe.. Ni sitter där och rullar tummar!! LÅGT!

Jag tänker ha min sommar och bara vara med mina underbara vänner som jag känner mig så långt ifrån just nu. Inte nog med att jag jobbar som jag gör.. Jag bor en bit ifrån också. Men om det är såhär man blir tackad så kan jag säga att min sommar är det ingen annan som råder över än mig!!

Ett slag under bältet och jag hoppas att det var värt det för er..
För ni har förlorat mycker respekt på detta!!


Nu tänker jag inte göra mer för er.. Ingen av oss är över 23 år och tänk bara på vad vi har gjort för er!! Hoppas att ni skämms!! Det vet jag iofs att ni gör. Fega!!


Saknar mina underbara tjejer. Det är mycket som jag skulle vilja ändra på. Göra ogjort. Men jag får stå mitt kast och hoppas att jag från och med nu bara kan göra det bättre!
Längtar efter varmare väder och härliga grillkvällar med mina små hjärtan!!






To Be With You

Jag tycker att du gjorde rätt som släppte på dina hämningar. Även om jag inte hört hela historian än, så tror jag hur som helst att det har varit lite nyttigt för dig. För varje steg du tar från det gamla gör dig bara starkare i framtiden!
Snart kommer det någon som visar dig precis allt det du förtjänar!


Who cares about little boys that talk to much?





Cliffs of Moher

Igår när jag vaknade fick jag biljetterna till Irland i handen. Jag har ju vetat vilket datum och vart vi ska. Men B hade fixat allt på morgonen.

Under kvällen hos mamma i lördags pratade vi med en av hennes vänner, som precis hade kommit hem ifrån Dublin. Han tipsade på lite ställen att åka till.
Jag blev helt såld på tanken att åka till Galway och titta på "The Cliffs of Moher".
Självklart vill jag se dem för att det är häftiga klippor men jag har ju också som ni vet en förkärlek till Westlife. Varför inte åka och titta på klipporna som varit med i en av deras videor?

Det är bara en av flera sker vi ska hitta på den veckan vi är borta. Eller ja, 4 dagar!

Är det fel att ha refeber redan nu?
Det är ju faktiskt bara ett sätt att koppla bort kaoset här hemma!



Overseas from coast to coast
To find the place I love the most
Where the fields are green



Pussa..*

P.S. Vem vet, jag kanske kommer hem med en egen video?

RSS 2.0