Meddelande till Linda

Jag har fått en tillsägning av Linda att jag måste uppdatera mer om vad som händer här hemma. Jag vet att jag inte varit så jättebra på det.

Vad vill du veta Linda??

Hm..
Jag har sökt in till sjuksköterska i Uppsala. Tror dock inte att jag kommer komma in. Men det vore riktigt skönt att komma igång med skolan igen.
Kommer jag inte in så har jag i alla fall sökt juridisk översikt tillsammans med B och G.

Zelda har sovit hela dagen precis som jag. Dock blev jag lite rädd här tidigare ikväll när hon hade fastnat med hela tassen och "armen" i tratten och ramlade nästan livlös på golvet. Ahh!
Anledningen till att hon låg still var för att hon lev rädd. Men det löste sig.

Jag har inte så mycket att uppdatera om just nu jag har ju bara varit hemma och varit sjuk dom senaste dagarna. Det är nog därför jag varit dålig på uppdateringar.

Det är snarare så att jag har massa frågor till dig..
Hur känns det nu när du varit borta ett tag?
Det verkar som att du verkligen har full rulle hela tiden..

Jag kommer inte hinna komma och hälsa på dig i Portugal innan du kommer hem. Har du träffat några roliga människor under tiden du varit där?

Ja, berätta mer!

Puss på dig linda..*


Här är vi tjejerna hemma hos Linda i våras..



P.S. Det här blev mer av ett mail till Linda än vad det blev ett "riktigt inlägg". Men men..*


Ikväll ska jag försöka ta tag i saker

Ikväll blir det fixa lite saker med ansökningar och annat och så självklart IDOL!

 


Ulf Larsson

Jag måste säga att det var tråkigt att läsa att Ulf Larsson har dött. Han har varit ganska diskret dom senaste åren tycker jag. Det var när en bild på hans viktminskning som hans namn började snurra igen.

I måndags var det hans sambo som hittade honom livlös i hemmet. Hans liv gick inte att rädda trots flera försök. Dock har man inga svar på vad det är som har orsakat dödsfallet!


RIP Ulf Larsson


Sjuklingar är vi allihopa

Jag har inte skrivit på några dagar.. Vilket är tråkigt. Jag gillar att skriva på bloggen. Men nu igår slog det slint, jag fick feber på jobbet och blev bara hängig..

Dick kom in och tog över mitt pass vilket var väldigt skönt, för jag hade inte klarat av hela passet. Jag blev hämtad av B i Kista och vi åkte hem direkt. När jag kom hem möttes jag av en kastrerad flicka. Jag lämnade in Zelda vid halv 8 igår morse ute i Spånga. Allting hade gått bra och hon har varit duktig nu efteråt också. Det är vanligt att dom blir lite groggy och mår illa och sånt. Zelda, hon har vinglat lite och sovit en del. Men hon kämpar verkligen. Älskar min lilla flicka!

Hur som helst, igår när jag kom hem åt vi lite mat och sen somnade jag. Vet inte om ni kan förstå när jag somnade?
Jag som alltid sitter uppe på nätterna. Jag sov innan 21 och vaknade vid 10.30. URSÄKTA?!
Just nu känns det ganska bra, känner mig lite seg i huvudet bara. Men det går nog över snart.. Ska försöka äta något nu.

Skriver mer lite senare!





Zelda, min älskling!


Pussa..*


Jobbet idag

Min dag kommer jag spendera på jobbet. Vilket ska bli kul. Känner att jag suttit hemma en bra stund nu. Vill aktivera mig lite mer. Jag har stängning idag. Sophie ska du med hem sen eller, samåka?

Idag kommer Mats hit och ska titta på dom två rummen vi har kvar. Så vi kan bli klara med det så fort som möjligt. För utan färg på väggen blir det inge inreda heller. Vi vill ju bli klara så fort som möjligt..! :D
Dom här två rummen vi har kvar kommer gå mycket fortare att få klart än vad vardagsrummet tog. Kanske kan vara färdiga om någon månad då eller så.

Vi har fått flytta fram Zeldas kastrering, för hon toklöper. Det börjar bli ganska jobbigt nu. Hur gör man rent en soffa?
Mitt sätt gick bra en liten stund, nu känns det lika obehagligt som innan.

Nu ska jag koka lite kaffe, koka lite pasta till matlådan och sedan åka till jobbet. Känns skönt att inte behöva skynda till bussen. Förstår vad B menar med att man vänjer sig fort.

Puss på er..*

Inge speciell dag

Jag vet inte ritkgit vad som har hänt med den här dagen. Först så åkte vi och tittade på ett jättefint badkar här i väsby. En vän till B's mamma ska göra om i sitt badrum och undrade då om vi ville ha badkaret. Vilket vi verkligen ville. Det var hur fint som helst, stod på 4 guldben och allt. Tyvärr så kommer det inte få plats. Vilket verkligen är tråkigt.

Efter det åkte jag och lämnade B vid infra. Han skulle träna och samtidigt som jag skulle iväg till Vällingby för att hämta mitt körkort!
Jag missuppfattade honom lite och passade på att handla lite samtidigt. Så han fick ta sig hem själv. Stackars!
Samtidigt som detta så dog min mobil så jag kunde inte höra av mig heller. Min mobil är inte laddad än, så till er som har hört av er till mig. Förlåt, men jag ringer imorgon. Jag har varit heeeelt utmattad.


När jag kom hem så lagade jag lite mat så att han i alla fall kunde få med sig matlåda till jobbet. Sen tvärsomnade jag. Jag vaknade nu vid 19.40. Kommer bli lagom kul att försöka sova inatt..

Annars har min dag inte varit så speciell. Hoppas att ni har haft en bra dag i alla fall!

Pussa..*


Mycket bil

Idag har jag i stort sätt suttit i bilen hela dagen. Det började med att jag hämtade upp mamma på arlanda, som jag skrev tidigare att jag skulle. Lämnade av henne hemma, där jag kan tänka mig att hon somnade direkt! Hon kom hem från DC idag.. Inte alls avis!

Hämtade upp Amanda vid centralstationen, inte riktigt där vi hade bestämt, men jag har ju inte lärt mig att hitta i stan än. Känner bara till mina gamla gator. Åkte ut hit till Väsby och hämtade upp Becca för att sedan åka ut till Norrtälje. Väl framme gick vi och köpte en tårta, jag ringde upp Tessan för att kolla hur det gått för henne. Det fanns verkligen en anledning till att fira. Inte bara mitt körkort utan även hennes och samtidigt hennes födelsedag!

Vilken födelsedagspresent det måste ha varit att klara uppkörningen samma dag! :D
Grattis igen tjejen!


Vi åt lite pizza, som vi alltid gjorde på intensivkursen. Jag och A delade på en medan Tessan åt en själv och Becca åt hamburgare.

Tårtan var god, tråkigt bara att alla lärare som man ville träffa var tvugna att åka. Men samtidigt, kan man förvänta sig att dom ska stanna bara för att man själv vill det.
Sen vet man ju aldrig, det kanske är så att jag måste ta mig dit igen.. Hehe..
Ingen mindre än Becca själv bokade upp sig på en intensivkurs med min lärare!! :D
Kommer bli grymt kul, då lär vi oss allt vi kan på samma sätt!

Imorgon blir det mycket bil också. Ska hämta mitt körkort som har kommit. Dock har det landat i Vällingby enligt vår gamla adress. Så tänkte passa på att handla då också. Trodde egentligen att jag skulle jobba men det blev inte riktigt så!

Nu ska jag väl försöka sussa lite. B har redan sovit i någon timma. Känns lite udda när han somnar så tidigt, är inte van vid det!

Sov så sött så hörs vi imorgon!


Hälsningar till Sabis

Jag har suttit och saknat mitt gamla jobb lite grann. Jag hade grymt kul när jag jobbade där. Ibland, dagar som denna, sitter man och undrar varför man slutade??

Jag vet inte om alla kommer ihåg det här, eller till er som var lediga den dagen.

Robert Gustavsson kom ju förbi och jobbade hos oss en dag! ;)

Jag vet inte om alla kommer ihåg det, (varför skulle man glömma?) sen fanns det ju dom som inte var där just den dagen. Det slog mig nu när jag sitter och tittar på Roast på Berns att jag kanske kunde hitta hans kassakarriär på Youtube.com.

Här kommer en häslning till er på sabis!

 

 


Eva igår, IKEA idag, Norrtälje imorn

Känner att det är dags att ta tag i dom här sakerna som jag sagt att jag ska ta tag i efter körkortet. Kommer jag in på den linjen jag vill (vilket jag inte tror) så är det dags att skaffa mig en buffert. Hur ska det gå till då?

Jo, jag ska ta tag i det nu. Jag återkommer när någonting händer.. ;)

Vi var på IKEA i Uppsala idag. R berättade för mig för någon dag sedan att hon varit där med hennes kompis M. IKEA i Uppsala är precis färdigrenoverat, så vi tänkte att eftersom det fick så bra recensioner så varför inte åka dit?

Smarta som vi är, samma sak varje gång, det är att vi inte mäter på dom ställen vi tänkte köpa möbler. Så vi vågade inte köpa så mycket. Vi ska mäta upp och sedan åka tillbaka någon dag snart.

Mamma landar i Stockholm imorgon. Det ska bli roligt att få hämta henne på arlanda. Hon har ju inte varit med alls när jag kör. Så för henne är allt nytt.
Sen bär det av till Norrtälje. Jag hämtar upp A efter att jag släppt mamma, så kanske vi hämtar T också. Beroende på när jag kommer iväg från stan.

Längtar! :)
Ska bli roligt att komma dit och visa vad Linda har lärt mig.

Nu ska snart B iväg och träna och då ska jag ta tag i disken och sedan sätta mig ner och skriva ner lite saker som behövs för att jag ska komma någonvart! ;)


Tack snärtan för igår!
Hade jättetrevligt, det får vi göra om snart!

 


Jag och Eva


-

Vad är det som är så svårt??


Arlanda, Vardagsrummet målat och Vin med jobbet

Tillbaka!

Uppdateringar sen sist.

Hämtat pappa
Vardagsrummet målat
Vin med tjejerna från jobbet



Hämtat pappa
på arlanda. Jag hade ju lovat honom att hämta om det var så att jag tog körkortet. Det kunde inte komma mer lägligt om man säger så. Jag var lite orolig över att jag inte skulle hitta ut till rätt terminal, så jag tog med mig min personliga GPS, ingen mindre än Becca!
Han hade haft det hur bra som helst på sin semester. Tioman Island och KL. Jag är inte alls avis på honom. Inte alls!


Jag ska hem till honom en liten sväng här på eftermiddagen tänkte jag. Jag vill höra hur han har haft det och så vill jag se bilder. Jag vill verkligen också åka på en sån resa. Den påminner nog lite om vår Thailandsresa för nästan 1 år sen.


Vardagsrummet blev helt färdigmålat,
vilket jag tycker känns hur bra som helst. Rummet är helt annorlunda nu från hur det var. Mycket större. T och Målaren kom över och gjorde klart allt igår. Dom kom vid 12 och åkte strax efter 16. T har uppkörning på tisdag, samma dag som det är dags att hämta mamma på arlanda. Men vi pratade om att jag skulle åka till Norrtälje på tisdag, med den tårta som jag har lovat. Då kan jag passa på att vara lite stöd när T ska köra. Sen kanske hon också kan fira med lite tårta?! :D
Måste också veta när mamma landar så att jag vet när jag ska åka ut. För planen är väl i så fall att jag ringer och beställer en tårta redan imorgon, så är det bara att hämta upp den innan jag åker förbi skolan ju.


Igårkväll var det vin med tjejerna från jobbet.
Efter att T och Målaren hade åkte hem så var det min tur att få skjutsa B till jobbet. Efter det åkte jag direkt ut till Kista och hämtade upp tjejerna från jobbet. Hämtade även upp C i Sollentuna. Vi drack en massa vin, pratade om allt.. Jag menar verkligen allt. Måste säga att jag alltid har så sjukt trevligt med er. Varför ses vi inte såhär oftare. Det kommer vi behöva göra snart. Ni vet. Det kommer ju inte bli lika lätt sen. Hehe.. (Jag säger inget mer)


B kom över en sväng efter att hon hade varit ute vid Kairo. I Väsby mernar jag då. Inte Kairo. Det blev ganska sent ändå. Men trevligt..


Idag mår jag inte så bra. Vet egentligen varför. Drack ju bara två glas igår. Sov iofs inte så länge.
Hur som helst.. Jag kan sitta här och bara skriva och skriva. Ska nog försöka avrunda nu..


Pusspuss..*


Hade lagt ner annars

ÄNTLIGEN var det enda jag tänkte när jag såg den gröna texten på skärmen idag. Det här var inte första gången jag satt i den salen med nästan samma frågor. En gång till och jag hade nog lagt ner. Men denna gång blev det grönt, vilket innebär aldrig mer dom salarna, med dom frågorna och den ångesten!

När jag kom ut med mitt godkända körkort idag så skakade mina ben mer än någonsin. Jag är väldigt glad att jag inte behövde köra då, hade nog slutat i krock eller något på vägen hem.


Men jag har kört själv idag. Vilken känsla det var att sitta själv i bilen första gången själv: SKRÄCK!
Den här gången var det ju ingen som satt bredvid och hjälpte till..
Dock så la sig skräcken ganska fort och nu känns det helt ok. Måste ju få vänja sig lite mer.


Imorgon ska jag hämta pappi på flygplatsen. Ska bli roligt att få träffa honom igen! Becca följer med mig. Hon kan kanske vägen bättre än mig.

Ses imorgon! ;)

Puss och godnatt..*


Favorit i repris

Den här låten är bara för fin, var tvungen att lägga ut den en gång till. (Förra gången var för över 1 år sen.) Inte är den bara fin, utan den tar mig tillbaka till minnena jag hade då. Nu är nu och då var då men nog måste man få minnas lite..?




Hanson
I Will Come To You


Idag räcker det med ett ord



KÖRKORT!


Kevin Borg

Kanske är ett år sen men Kevin Borgs version av Living on a Prayer är helt sjuk här. Fick gåshud av att titta på det. (var tvungen att lägga upp den här efter dagens idol)

Sjukt bra!
Gör om den om ni kan?

 




Kevin Borg
Living on a Prayer


E.M.M.A

Har inte jag alltid sagt att jag inte tycker om Emma Watson?
Jo, jag skäms lite över det. Det har egentligen ingenting med henne att göra. Det har väl kanske lite med att jag vill vara i hennes kläder egentligen.

Hon är bra, roligt, söt och allt en 19-årig tjej ska vara. Plus att hon har 120 miljoner kronor på sitt konto just nu. Varför har inte jag det?

Jag har sagt, och det står jag för, att jag inte behöver ett jobb där jag tjänar multum. Fast det skulle ju inte skada med lite mer pengar på kontot..

 

 




Mycket idag

Idag har det varit mycket inplanerat för mig. Jag har återigen tappat min dosa till min internetbank, så jag var tvungen att gå dit för att betala. Okej att man tar en liten avgift för att man betalar på banken. Men 50 kr.. Är inte det lite att ta i?
Jag menar, får du hem en pappersfaktura kostar det bara 25?!

Sen var det hem igen för att möta upp J och hennes mamma för att J skulle få med sig bordet hem. Hon flyttar ju in i hennes nya lägenhet idag.. Hoppas att den var fin!
Vi har ju bara sett den på en miniatyrbild. Då har vi inte ens sett hur det ser ut inne i lägenheten. Får komma förbi någon dag och se om jag kanske kan hjälpa dig lite.

Strax efter det var det dags för en till besikning av vår lägenhet. Vi har ju bubblor i några av tapeterna. Så dom ville komma och titta på det, dels för att dom hade missat det innan vi flytta in men också för att vi inte ska åka på det när vi flyttar sen.

Efter det gjorde jag något som jag borde ha gjort för läääänge sedan. Jag har nu sökt till ett program i Uppsala. Eller snarare 2. Jag sökte Sjuksköterska på 3 år, sen sökte jag även juridisk översiktskurs utifall jag inte kommer in på programmet. Håll tummarna för mig nu!
Jag är verkligen sugen på att börja plugga nu. Så egentligen borde jag kanske sätta mig ner och plugga lite. Det närmar sig verkligen. Jag hoppas att ni håller tummarna på den fronten också!

Jag vet inte om ni har sett min lista på ett tag nu. Men jag har kommit en bit i alla fall! Titta här!
Förhoppningsvis kan jag kryssa av lite mer saker snart. Det vore ganska skönt att kunna gå vidare med några av punkterna som har hamnat lite på efterkälken.
Känns som jag börjar få lite koll på bollarna i luften!

Nu, plugga lite till!
Wish me luck!

Pussa..*


Kanske går vägen den här gången

Jag har nog funderat klart. Ska bara prata med S om vad hon tycker. Jag tror att det kan vara ganska bra innan jag drar några förhastade slutsatser. Visst det kommer kanske bli mycket, men å andra sidan så är det ju faktiskt något jag är fullt kapabel till. Sen kanske det ena löser det andra.

Min dag idag har bara inneburit massa sova och teori. Någon måste påminna mig om att jag ska ringa vv imorgon. I och med flytten så har vår adressändring och eftersändning tydligen inte gått så bra. Så jag har inte fått hem mina papper om när jag har min teori. *var lugna, jag vet vilken dag det är ialla fall*

Vi var iväg och köpte ett nytt täcke idag. Det behövdes, sen ska jag även köpa ett nytt duntäcke men det får vänta en stund.

Imorgon kommer Jojo och Vivvi hit för att hämta bordet och stolarna som Jojo ska ha i sin nya lägenhet. Vi har ju redan fixat vårt bord, så hon ska få köpa det gamla. Ser fram emot att få träffa Vivvi, det var ju ett tag sen nu. (Vi pratar år)

Nu ska jag försöka ge mig på teorin en stund till. Känns som om det kanske släppt lite för mig. Kanske går vägen den här gången!

Puss på er alla söta..*

R.I.P

Jag har inte varit vaken så länge men min morgon har inte alls börjat bra.
Vill verkligen inte har mer ägg och bacon till frulle men vet inte vad jag ska äta annars. Gick och hämtade en kopp kaffe från köket och satte mig en stund vid Facebook. Känns som att jag inte borde ha gjort det.

Är Patrick Swayze död??

Som många vet så drabbades ju han av en ganska allvarlig form av cancer 2008. Pankreascancer, cancers i bukspottskörteln. Många blev glada när dom hörde att han blev bättre och jag trodde att han hade klarat det helt. Alltså alla behandling och sånt.


Det gjorde mig ledsen att se att ytterligare en legend har lämnat oss. Det finns väl ingen, förutom B, som inte har sett Dirty Dancing?
Jag kommer ihåg hur fascinerad jag blev över den filmen. Jag hade själv precis börjat dansa och vi hade en liten "filmfestival" i skolan. Dom visade 3 filmer och sedan skulle man göra ett jobb om dom. Dirty Dancing var en av dom.


Vilken tjej har inte suttit och suktat efter den man som utan problem kan balansera på en stock över vatten och samtidigt kunna dansa utan problem? Eller som kan göra ett lyft så bra som han?


Jag är faktiskt väldigt ledsen över att det är över nu. Han var verkligen en av mina favoriter. Men jag lovar, jag kommer aldrig glömma och det kommer nog ingen annan heller. Patrick Swayze glömmer man inte!

Dirty Dancing
Ghost
Och många fler filmer.



RIP
Patrick Swayze 57 år!

520818 - 090914


Då var det över

Trots att jag har varit jättetrött den här helgen på jobbet, så måste jag säga att det har gått väldigt fort. Det är redan över. I den bemärkelsen att jag är ledig nu i hela 3 dagar. Det är ganska skönt måste jag säga.


Pratade med S idag på lunchen. Vi kom in på studier och eventuella extrajobb under tiden. Det fick mig lite intresserad vill jag lova. Jag har pratat med B och han säger att det verkligen inte är ett måste. Men vill jag så varför inte?!
Ska prata lite mer med henne imorgon och se vad det kan bli av detta.

Jag tänkte inte skriva så mycket just idag. Dels för att B vill hitta på något men också för att jag är ganska trött. MEN!
Jag måste bara säga att jag har fått ganska positiv feedback på att jag vill bli sjuksköterska. På väg hem från jobbet idag fick jag ett sms från min kära snutta. Blev jätteglad.

Måste få skriva det här:

"Hej Snärtan. Läste på din blogg att du ville söka sjuksköterska, vill bara säga att jag tror att det yrket skulle vara perfekt för dig, du skulle bli den bästa ever! Puss"

Det värmde vill jag lova. Det är många som har sagt det till mig men det här spontana kändes väldigt bra att höra. Jag ska göra vad jag kan! :D

Men en annan fråga till dig snuttan, när ska vi ha en dag bara du och jag?
Det var länge sen nu, känns som det börjar bli dags. Eller, vad säger du?
Bara glömma allt och komma bort, om ändå bara för en kväll?!


Inte alls roligt

Uppdatering GI: Det är sjukt hur godissugen jag är och har varit hela dagen. Ja, vi har ju slutat med kolhydraterna helt men jag tycker ändå att det är ett tecken på hur osunt vi har levt. Jag kommer se den här månaden som vi prövar det här, som ett detox. För har kroppen väl vant sig vid dom nya vanorna, så kommer kroppen kunna behandla dom osunda vanorna mycket bättre än vad den gör idag.


Uppdatering övrigt: Jag pratade med en av mina kollegor på jobbet igår om studier. Jag har ju börjat känna suget efter att fortsätta plugga ett tag nu. Det är på tiden att det händer något på den fronten känner jag. Problemet har ju varit det att jag inte vetat vad jag vill plugga. Jag har väl märkt att jag hoppat från både det ena till det andra. Fast dom senaste programmen och kurser som jag tittat på är i alla fall inom samma "kategori". Min kollega M sa i alla fall att jag bara har en månad på mig att söka. Vilket jag inte hade den blekaste om. Så igår på jobbet skrev jag ut lite kursplaner och övrig info om det jag valt.


Program:


Sjuksköterska
Beteendevetenskap

Kurser:

Juridisk översiktskurs


Ska läsa igenom det här lite närmare så får vi se vad det blir till slut. Det är bara dags för mig att sluta vela och gör något av mitt liv. Hehe..


Efter jobbet släppte B av mig i centrum för att jag skulle promenixa lite med Becca! Nog gick vi. I över en timme och jag känner fortfarande av det i både ben och höft.. Vi tog inte ens i.
Trevligt var det, så det är ett måste att vi gör om det inom kort!


Nu ska jag mysa lite med min B! 


Nytt tänk, sunt tänk

Sen jag kom tillbaka till jobbet så har jag känt mig seg från och till och stressad från och till. Det är bara för att man vänjer sig snabbt vid att vara ledig men det tar lite längre tid att komma tillbaka till gamla rutiner. I alla fall jag.
Vilket har resulterat i att jag inte uppdaterat bloggen. Som vanligt.

Vad har hänt sen sist jag skrev?

Det har inte hänt så mycket mer än att jag och B hyrde två filmer i förrgår och svullade på godis och ostbågar. Anledningen till detta är att vi ska, vi har, börjat på en diet. Inte för att vi är tjocka eller så. Utan mer för lite sundare vanor. Vilket just nu känns jobbigt. Jag vill ha mitt godis och min chocklad och jag är bara inne på andra dagen. Vaknade helt yr idag.
Nu känns det bättre så det är ingen fara.

Var hemma på vin hos Tove igår. Var verkligen mycket trevligt. Lägenheten var grymt mysig och både jag och Johanna föll för den. Pratade om allt och inget för att sedan bege sig hem relativt tidigt.

Snart kanske Johanna bor där också! :P
Vin varje helg! ;)

Nu måste jag göra mig klar för jobbet. Skriver mer sen..
Nu vet ni i alla fall att jag lever..

Pussa..*


Jobba igen

Idag blir det jobb. Det känns verkligen som om jag inte har jobbat på hur länge som helst. Men från och med idag går jag tillbaka till mina gamla rutiner. Det känns skönt.

Jag stänger idag, så jag kommer komma hem sent. Vi får se om Målaren varit här och gjort det sista. Vore skönt, så att vi kan sätta upp grejerna nu. Köpa möblerna som ska in.

Nu, hoppa ner i badet!

Ju mer jag tänker på det..

Det känns lite läskigt. Ju mer jag tänker på det desto mer vill jag verkligen. Frågan är då om jag ska sluta tänka tanken eller försöka övertala?

Det känns lönlöst, för jag vet att det inte kommer fungera på det sättet.


Borta några dagar

Jag har valt att inte skriva under några dagar. Jag har haft en del att tänka på och har varit ganska upp i varv. Men det är över nu. Jag har inte bara velat skiva massa negativa saker. Det här är ju en positiv blogg. Eller ja, jag försöker i alla fall.

Lite uppdateringar från dom senaste dagarna.
Igår var vi på bio med B's familj. Vi var och såg den nya Beck filmen. Om ni inte har sett den och om ni gillar Beck så rekommenderar jag verkligen att ni ska se den. Den var sjukt bra. Sen kan man ju inte direkt klaga på Larsson, Gunvald Larsson.
Han gjorde hela filmen. Jag hoppas verkligen att det kommer komma flera filmer. Trots att jag trodde att filmen som visades på tv för några månader sedan var den sista?

Jag misströstar inte! :P

Vi har fått det målat här idag. I alla fall det första lagret och jag måste säga att det blir sjukt fint. Jag är hur nöjd som helst. Undrar vad B kommer tycka när han kommer hem. Han var inte hemma när Målaren kom. Ni kommer få se inom kort. Vill försöka få klart det, med möbler och annat innan jag visar.

Jag har kommit fram till att jag kommer försöka söka Sjuksköterska till våren. Jag ska inrikta mig på barnmorska men måste ju börja någonstans.

Lite sugen på Canada. Men jag vet att det är omöjligt just nu.
Skulle vara sjukt roligt om du ville med.

Tessan, det är du och jag. Vi är inte ensamma. Det är bara att tugga på tills det går!!

Inte helt förstörd

Min helg har varit till belåtenhet.
I Fredags var vi några stycken som var hemma hos Amanda på middag och vin. Vi hade, som jag skrev innan, väldigt mysigt. Pratade om allt och inget.
Jag åkte ju hem relativt tidigt för att vi skulle få det målat.

Målaren kom ju varken i lördags eller igår och jag ville sparka honom. B ringde upp och pratade med honom och han ska komma senast onsdag.
Men annars så hade jag över några tjejer på vin och snacks. Det var trevligt. Jag tror att av deras kommentarer om lägenheten så är den godkänd.
Den kommer bli fin när vi är klara.
Tjejerna gick ganska tidigt och då kom ingen mindre än Sophie över en liten stund. Vi åt lite mackor och pratade lite. Sen gav hon sig iväg hem.

Eftermiddagen igår spenderades hemma hos pappa, med mamma, Maria, Krille och lilla Alice. Dels så var anlednignen att vi skulle träffa pappa nu innan han åker till Tioman Island. Maria och Krille hade inte varit där innan, så det var lite inflyttningsfika för dom också! :)

Maten som pappa bjöd på var väldigt god, tror att alla ville ha med sig en egen cheesecake hem..
Den lyckades pappa verkligen med. Ska nog försöka göra en själv någon dag.

Så som ni ser så har inte min helg varit helt förstörd. Jag har haft mycket roligt med kompisar och familj också. Nu ska jag iväg till jobbet!

"Sparkad"

Asså, det är inte vi som tjänar 1000 kr på att du kommer hit och ska göra ditt jobb. Utan det är du.
Hur svårt kan det vara att ta sig hit, smeta lite färg och sedan sticka??
1000 kr rikare?

För mig är det konstigt att du inte har kunnat komma på hela veckan, sitter här och anpassar min helg efter dig och kommer du?
NEEJ!

Nu hoppar jag ner i badet och har inte du hört av dig innan jag kommer upp, då är du "sparkad" från jobbet. Vi kan ju inte ens packa upp våra lådor innan du har kommit hit.

Just nu är jag inte alls på bra humör!

DinSko

Jag var nere en sväng i Väsby Centrum för att handla upp lite inför ikväll. Tjejerna kommer över vid 19-tiden och då hade jag tänkt bjuda på lite snacks till vinet.
Men eftersom jag inte varit så mycket nere i Centrum på ett tag så var det ju självklart att jag gick vilse. Men inte är jag ledsen för det.

Jag gick förbi DinSko och hittade inte bara ett par skor, utan 3 par!!
Det var jättebra priser på dom också. Så med nästa lön (som bör vara en hel månadslön) och jag sett till så att B slipper betala för mig, ska jag ladda upp med lite höstkläder och sånt. Självklart är det lägenheten som ska prioriteras. Men man kan om man vill, i måttliga mängder!

Försökte att kopiera bilderna så att jag kunde lägga upp dom här. Men i och med Flash så gick inte det. Därför har jag kopierat länkarna.

Tycker ni att dom här var fin?
Värt priset?

Sko nr: 1

Sko nr: 2

Sko nr: 3

Jag gillade hur som helst alla 3. Så det får blir ett par i taget, om jag inte skulle vinna på lotto eller så!


Ingen färg i min vardag, inte idag heller

Jag hade jättetrevligt hemma hos Amanda igår. Det var skönt att det var så avslappnat. Det brukar det ju iofs oftast vara. Jag kände bara det den här gången att det var väldigt mysigt. Maten var jättegod, gick ner på en gång. *mmm*

Vi satt och diskuterade allt mellan himmel och jord måste jag säga. Pratade om killar, skola, jobb, vänner, ja.. Allt du kan tänka dig att du vill prata med dina kompisar om.
Kvällen slutade vid 23 för mig. Medan dom andra gick vidare ut. Jag har en del saker som ska fixas idag. Trodde att vi skulle få det målat här idag.
Men tji fick vi. Han har nu sagt att han kommer hit imorn. Så vi får verkligen hoppas på det. Vi kan ju lixom inte få upp några möbler här förrän han har målat. Han har ju i stort sätt lovat oss att han ska måla hela veckan. Så hoppas att det blir av nu då.

Men jag ska hur som helst städa lite här. Så att det vi har uppe i alla fall ser ut som en bruklig lägenhet.

Vi hörs igen lite senare!

Pussa..*

Vin, så jag tar en paus ikväll!

Är på vin hemma hos Amanda!
Bara så att ni vet. Skriver mer imorgon.

Teknikens värld... Sviker mig!

Sen vi flyttade har vi inte kopplat in tv:n i tv-rummet. Anledningen till det är att det enda antennsladdsuttag som finns i det rummet sitter på en vägg där vi inte tänker ha tv:n. Vi måste alltså skaffa fram en längre sladd innan vi kan koppla in tv:n.

Det är både positivt och negativt. Det vore lite mys att kunna slappna av framför något av ens serier eller filmer på tv:n på kvällarna. Istället ska jag koppla in min dvd. Så det är egentligen ingen fara när jag borde spendera min fritid med att plugga.

Däremot någonting som stör mig mer, det är att min dator inte fungerar som den ska. Jag börjar fundera på om det verkligen är ett virus (eller fler) som jag har.
När jag går in på Facebook kommer det alltid upp felmeddelanden, error eller denna profil otillgänglig. Det stör mig. Sen har jag även problem med bloggen. Det här dök upp för bara någon dag sedan. För er som bloggar på samma sida som jag gör, vet ju hur det ser ut. Du får upp en lista med dina senaste inlägg och bilder.
Allt jag har på min blogg är borta på den sidan. (självklart är jag glad att bloggen och dess innehåll finns kvar för er att se)
Fast jag skulle känna mig lite mer trygg om jag kunde se vad som har hänt. Jag ser inte ens om någon kommenterat.. Då måste jag gå in under kommentarer och titta?!?

Kan någon kunnig förklara för mig vad det är som har hänt?
För jag sitter i stort sätt här och skriver, men vet inte hur det kommer se ut när jag publicerar det!

Vore tacksam för svar!
Puss..*


S&B 2 år idag!

Idag för 2 år sedan blev det vi igen. Nu har vi flyttat ännu en gång och jag är hur glad som helst över att du är en del av mitt liv.

Du är mer än guld värd!

Tråkigt bara att jag ska behöva sitta här själv (med katterna givetvis) utan dig!
Vi får, som du själv sa, efterfira!

Älskar dig!




Dags att börja jobba igen

Nu har jag varit ifrån jobbet så pass mycket att det känns som jag varit arbetslös.
Dock jobbar jag inte så många dagar så det kommer kännas jättespeciellt.

Vad gjorde jag igår, vi var iväg och fixade våra nycklar. Killen som bodde här innan hade gjort flera kopior till oss, som tyvärr inte fungerade. Så vi fick göra om dom. Vi gjorde bara en. För just nu var det bara den nyckeln som inte fungerade. Men det är löst.

Vi gick ut en sväng med missarna ute i skogen. Det gillade dom, det kan man lätt säga. Dom hoppade runt bland gräset och träden och jagade allt som fanns att jaga. Inklusive svansen!
Jag tog inga bilder dock i och med att den är nedpackad fortf. men så fort jag fått upp den så blir det mer bilder.

J kom inte hit och målade igår heller. Han ringde vid 19.30 och sa att det hade strulat lite på jobbet, så han skulle försöka komma förbi på lördag. Jag hoppas att det är på dagtid han menar då?
Jag har planer och B jobbar.

Becca kom hit en sväng och sedan fick vi besök av J och K också. Det var otippat men det var mycket trevligt. Med sig hade dom Ben och Jerry som också uppskattades. Har ni inte träffat dom så rekommenderar jag det starkt! ;)







Ben&Jerry's Half Baked!!


Sen pluggade jag lite mer teori i badet igår. Samma sak nu i morse. Tar nog med mig boken till jobbet ändå. Känns lite dumt att inte göra det. Vill ju läsa så fort jag har möjlighet till det!


Okej, jag avslöjar väl då!

Jag har försökt hålla det här så hemligt som möjligt. Men det kommer nog läcka ut hur som helst.. Det har det redan gjort till några.

Om ni som försökt ringa mig under dom senaste dagarna har märkt att jag varit lite frånvarande så finns det en anledning. Jag har nämligen varit helt uppslukad i min uppkörning. Teorin har jag inte tagit upp för den kuggade jag. Men idag klarade jag hur som helst uppkörningen!

Körkortet har jag inte än, men förhoppningsvis har jag det snarast! :D
Nu kommer jag kunna vara människa i alla fall ett tag till! Sen blir det in i dimman med mer plugg!

Pusspuss..*

Så värt det!

Det har varit en lång dag för mig. Jag tänker inte gå in på det för mycket..
Men det har varit så värt det!


RSS 2.0