Eva igår, IKEA idag, Norrtälje imorn

Känner att det är dags att ta tag i dom här sakerna som jag sagt att jag ska ta tag i efter körkortet. Kommer jag in på den linjen jag vill (vilket jag inte tror) så är det dags att skaffa mig en buffert. Hur ska det gå till då?

Jo, jag ska ta tag i det nu. Jag återkommer när någonting händer.. ;)

Vi var på IKEA i Uppsala idag. R berättade för mig för någon dag sedan att hon varit där med hennes kompis M. IKEA i Uppsala är precis färdigrenoverat, så vi tänkte att eftersom det fick så bra recensioner så varför inte åka dit?

Smarta som vi är, samma sak varje gång, det är att vi inte mäter på dom ställen vi tänkte köpa möbler. Så vi vågade inte köpa så mycket. Vi ska mäta upp och sedan åka tillbaka någon dag snart.

Mamma landar i Stockholm imorgon. Det ska bli roligt att få hämta henne på arlanda. Hon har ju inte varit med alls när jag kör. Så för henne är allt nytt.
Sen bär det av till Norrtälje. Jag hämtar upp A efter att jag släppt mamma, så kanske vi hämtar T också. Beroende på när jag kommer iväg från stan.

Längtar! :)
Ska bli roligt att komma dit och visa vad Linda har lärt mig.

Nu ska snart B iväg och träna och då ska jag ta tag i disken och sedan sätta mig ner och skriva ner lite saker som behövs för att jag ska komma någonvart! ;)


Tack snärtan för igår!
Hade jättetrevligt, det får vi göra om snart!

 


Jag och Eva


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0