Min lediga dag har varit jättetrevlig. Bör...

20110330227 (MMS)

Min lediga dag har varit jättetrevlig. Började dock med världens träningsverk men det botade jag (en aning) med mer träning. Nu under kvällen har jag ätit middag med Jojo! Vi gick till Wok House där jag åt en riktigt god hälsotallrik. Nu blir det hem och göra sig redo för morgondagen - butiksbesök från min coach. :) Puss puss..


Helgens Event

I helgen har jag hunnit med en del.
I fredags var vi ute på Saddle and Sabre och åt middag. Vi firade Lillebror J och Lillasyster K's födelsedag men det var bara J som var med. Dom fyllde ju trots allt 18! K var hemma med sina vänner och firade.

Middagen var god och mycket blev det. Varje tallrik var fylld till max. Jag rekommenderar stället starkt, speciellt om ni gillar stek. Storasyster och mamma B åt lax. Vilket också såg väldigt gott ut.

Igår var det träning, dansstep. Varm blev man men det sköna var att man inte var helt slut efteråt. Imorgon blir det BodyCombat efter jobbet.
Jag var tvungen att hoppa in några timmar på jobbet igår också. Men det gjorde inte så mycket. Känns ganska skönt att ha så pass nära till jobbet ibland.
B, som i Becca, kom över en sväng på fika. Fast vi sagt att vi inte skulle fika.. Hehe..

Idag har det varit både brunch hemma hos pappa och sedan middag/barnkalas hemma hos syster. Trevlig helg har jag haft! :)

Men just nu sitter jag här och förargar mig över min skittelefon!!

Grattis John och Kattrina

Idag är ingen vanlig dag, idag är John och Kattrinas födelsedag! Dom fyller hela 18 år!
Middag ikväll på Sadle and Sabre. Det kommer bli spännande. B pratar om att han vill äta bisonoxe.
(viking som han är)

Så det måste väl innebära att jag ska börja göra mig klar nu snart. Först ska jag åka och hämta mitt paket från Ellos som har kommit! :)


Läser Lindas Blogg

Ja, Linda är en gammal kollega och vän. (Jag vill dock fortfarande säga att vi är kollegor trots att jag bytt butik.) Hon och hennes man reste till Miami igår och ska vara borta i tre veckor. Ja, dom ska inte bara vara i Miami, utan dom ska på kryssning.

Men nu har hon bloggat från hotellet och jag känner att jag vill ut och resa på en gång!!

Jag hoppas att hon och hennes man får en jättetrevlig resa. Nu blir jag lite sugen på att planera något med B. Frågan är bara hur vi ska göra då. Han är mer för backpacking och inte så mycket sol och bad. Jag är ju tvärtom.. Eller egentligen är jag mer för båda. Kombinera äventyrandet med sol och bad och jag är nöjd. Men frågan är då bara. Vart skulle man åka då?

Jag har Grekland i sommar med J och han ska till Skottland med en kompis i september.

Pussa..*


Godnattsång

Jag tänkte gå och lägga mig nu. Dock tänkte jag som godnattsång lämna er med ingen mindre än Tina Turners Proud Mary. Det är en grymt bra låt och att se den här konserten var bland det bästa jag gjort.

Mina föräldrar har verkligen varit bra på att lyssna på bra musik!

Cher
Tina Turner
Bryan Adams
Paul McCartney
Eagles

Ja, vad har jag inte varit på??
Jag önskar att jag hade fått se Rod Stewart... Men man kanske hinner en gång till innan det är helt över för honom??


YeeeY

Humöret är på topp. Semesterkassan är tydligen redan fixad så nu väntar jag bara på min vecka i solen med bästaste! :)

Dagen i övrigt har varit påskig.. :P
Imorgon kommer ni som är intresserade kunna köpa upp er på en massa påsk. Det kommer bli bra när allt är på plats! :)

Både jag och B är lediga över påsk. Frågan är hur den ska firas?
Pappa är i Australien (igen) men jag vet inte vad mamma ska göra än. Vore mysigt att göra någonting med familjen i alla fall.
Vad ska ni hitta på i påsk.. Förutom att äta godis då menar jag! ;)

Pussa..*


Det tar en stund att komma in i det nyttig...

20110323219 (MMS)

Det tar en stund att komma in i det nyttiga spåret. Men jag måste säga att jag blir mer och mer intresserad av det ju längre tid det går. Sen hoppas jag att jag har lite kvar i mig sen jag dansade. Nu ska jag äta min egengjorda sallad och vila mina ben som lider efter gårdagens träning. Puss på er..


Tvillingfödelsedagar I Helgen

Jag är helt slut i kroppen. Sen jag började träna har jag försökt boka upp två-tre pass i veckan. Förra veckan blev det dock bara ett pass - så när jag gav mig på ett bodypump idag... Ja, det säger sig självt.

Jag har inte så mycket att berätta just nu. Det har mest handlat om jobb dom senaste dagarna. Ser dock fram emot helgen då B's småsyskon fyller år. Dom kommer väl inte kunna kallas små längre när dom fyller hela 18. Sen på söndag är det dags att fira mina små söta fyller hela 5 år.
Egentligen fyllde dom nu i måndags men vi ska dit och fira dom på söndag.
Mysig middag! :D


Twinsen för 2-3 år sedan! :)

Min underbara andra hälft har gjort fried ...

20110321218 (MMS)

Min underbara andra hälft har gjort fried chicken. Hade jag haft min gympaskor hemma och inte kvar på jobbet hade jag säkert orkat träna. Men jag njuter av livets goda idag istället. Imorgon blir det bodypump. Trevlig kväll alla!


Får skjuta på mina planer. Slog mig att ja...

Får skjuta på mina planer. Slog mig att jag har en del att ordna. Puss..


Hemmets Mästerkock

En av B's paradrätter är hans köttfärssås. Han är också väldigt bra på att göra chili. Jag har hittat ett recept på chili och tänker utmana honom. Jag skriver det ju på bloggen och jag vet att han och hans vänner har tillgång till mina inlägg. Men jag tänker inte säga det till honom personligen.. Tror jag..! :P

Men jag ska se om jag kanske inte hinner göra det ikväll efter träningen. Så har han det när han kommer hem imorgon bitti. Jag såg det på Sveriges Mästerkock och jag blev sugen på att pröva. Så efter att jag är klar med tvätten ska jag åka och handa allt jag behöver.
J kanske vill hjälpa mig?


On Your Marks
Get Set
Go!!


Puss på er..*


Min Kväll

Träffen igår var hur trevlig som helst.

Jag kom en aning sent då det drog ut på att göra mig klar - men när jag väl var där ville jag inte ritkigt lämna. Det var ett tag sedan jag träffade familjen nu, för att inte tala om alla andra släktingar. Så det var mysigt att få bli uppdaterad på både det ena och det andra.

Paella, kyckling, och jag tyckte mig till och med se lite korv. Mumma!!
För att inte tala om efterrätten!
Kladdkaka med hallonsås (typ) och grädde!!!

Efter maten flyttade jag mig lite kring bordet. B's kusin Sandra var där. Hon och jag lärde känna varandra genom en annan vän. Det var inte genom B jag träffade henne första gången. Vilket känns lite lustigt! haha.. Det var min kollega och vän T i Kista som kände henne och förklarade situationen. Det är först nu efteråt som vi setts på släkträffar.
Jag satte mig med henne och vi uppdaterade varandra om allt och inget. Hennes studier och mitt jobb - det kanske till och med kommer bli en liten vinkväll någon gång snart?
Det tycker jag vore trevligt!

Om inte annat så är en till träff för att fira Pia i sin ordning kring pingst. Så det måste vi se till, så att B inte jobbar då!

Ännu ett plus var att när jag kom tillbaka till bilen för att åka hem insåg jag att jag aldrig betalade p-platsen. Men jag hade klarat mig från p-böter! Toppen toppen! :D


Teskedsgumman - ser tröttare ut än vad jag egentligen är..


Träffa B's Släktingar

Nu har jag nästan precis kommit hem från jobbet och ska dirket in i duschen. Ikväll ska jag, utan B, umgås med hans familj och släkt. Hans kusin har varit med i en teaterföreställning som jag egenligen skulle gått och sett - men jobbet kallade så så fick det bli.

Det ska dock bli väldigt roligt att träffa alla igen. Sist var på en släkträff i Januari 2010.

Hörs lite senare, det ska inte ta flera dagar mellan varje inlägg!

Puss på er..*

Störningar Hela Dagen

Jag ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat bloggen idag. Det har varit lite störningar med inloggningen.

Jag har redan varit och tränat, bakat scones och diskat.
Bloppisen tänkte jag att jag skulle lägga upp i eftermiddag, ev kväll, då B har åkt till jobbet. Jag måste kolla om det verkligen är något att lägga ut. :P

Men det måste finnas plats för allt mitt nya som jag köper! :P
Jag vet inte vad det är med mig - antagligen vårkänslor - men jag hittar nytt varje dag. Jag har verkligen inte pengar till det..

Men man kan inte alltid styra över sina vårkänslor.


Tittar man på den här bilden som jag tog på väg till jobbet och la upp någongång i  höstas så ger det rysningar i hela kroppen.
Jag hoppas att det här fina vädret som vi har nu, håller i.  


Bloppis Imorgon?

Imorgon kommer som sagt J hit. Jag undrar om inte jag ska försöka rensa lite i min garderob - J kanske vill ha något.
Annars funderar jag på om jag ska ge det till Stadsmissionen som öppnar i Väsby inom kort (planen är löningshelgen i mars) eller kanske en bloppis?


Would You Hold It Against Me?

Sitter här vid datorn och lyssnar på musik. Jag har haft Britneys senaste på huvudet hela dagen. Jag gillade aldrig Hold It Against Me - vet egentligen inte varför. Bli inte arga på mig.. Hehe..

Däremot tycker jag riktigt bra om Till The World Ends.
Nu vet jag att det är dags att sova snart.. Men jag känner mig inte alls redo för sängen nu..


Vad Blir Det För Mat.. Imorgon? :P

Idag har jag inte hunnit skriva så mycket och jag hann inte lägga in något på tidsinställning igår heller. Dagen har varit hektisk och jag blev en aning stressad ett tag. Men jag hann göra det mesta och vet att jag kan lämna över resten till mina kollegor imorgon.
Jag är nämligen ledig och på torsdag ska jag på kurs hela dagen. Väsby Centrum har anordnat så att alla butikschefer har möjlighet att lära sig lite mer. Så det ska bli kul att gå på.

Imorgon ska jag dock bara ägna åt mig själv, B och lägenheten. Det ska bli skönt att få fixa lite här hemma. Ska dessutom träna och äta middag med J på kvällen.

Ska se om jag kommer på något roligt att laga bara. Känner att jag vill inspireras!


Jag lagar mat i våg gamla lägenhet 2009

Tvättpelare

Vissa dagar önskar jag att Väsby hade öppet lika länge som Kista. Det finns liksom inte alltid tid till det jag måste hinna med. Men jag ska verkligen inte klaga, för det är riktigt skönt att komma hem i skaplig tid.

Men att kunna jobba hemifrån med allt det administrativa vore toppen!

Planerna är många och jag hoppas att jag kan bocka av dom snarast.

En annan plan, som skulle bli en överraskning till B, var att när han åker till Skottland med sin kompis R så skulle jag göra om i badrummet. Väggarna behövs målas om och jag har lite funderingar på att ta bort badkaret och sätta in en dusch istället. Det skulle innebära att vi får plats med tvättmaskin. Jag var tvungen att berätta för honom i alla fall för jag är lite tveksam till att jag klara av allt det där själv!

Det vore riktigt skönt om vi kunde få in en tvättpelare i vårt lilla badrum.


Nördig bild - men utan sladden till kameran får man vara påhittig! :P


Oväntat Besök På Star Street

Vem - eller vad - är det som håller ett vakande öga på de boende på Star Street 66 i Dublin?

Högst upp i huset bor Katie, PR-chef på ett skivbolag. Hon tillbringar sina dagar med att hålla avdankade rockstjärnor kort och fundera över hur mycket cheesecake det går åt för att äta ihjäl sig.
På första våningen bor Fionn - en trädgårdsmästare som föredrar palsternackor framför människor.
På bottenvåningen huserar Matt och Maeve som är Väldigt, Väldigt Kära och som håller sin förtvivlan på avstånd genom att göra Dagens Goda Gärning samt äta kopiösa mängder choklad.

Men en mystisk besökare har precis landat på Star Street 66. Denna mycket säregna gäst kommer att föra med sig omvälvande överraskningar för husets invånare: en del ovälkomna, andra angenäma. Livet kommer aldrig att bli detsamma.



Jag brukar alltid gilla Marian Keyes böcker. Dom är i vissa fall lättsamma och ibland väldigt djupa - fast på sitt egna sätt.
Jag hade sätt fram emot att få läsa den här då jag köpt den. Men den visade sig ganska snabbt vara dels förutsägbart och väldigt väldigt dålig.
Misstolka mig rätt, tanken var väldigt god men utförandet var inte alls bra. Det tog inte lång tid innan man förstod vad det var som besökte Star Street och ämnet i den här boken blev lite överdrivet - enligt mig själv.

Då jag inte vill avslöja för mycket så kan jag i alla fall säga att det, i rikitga livet, är något som jag tycker är mysigt och självklart önskar mig. Någon gång.
Men det var rent av töntigt att läsa. Tyvärr..
Den här boken ger jag inte mycket!

0/5 stjärnor får den av mig!



Roots Sandaler

Jag har sedan november 2010 bestämt mig för att vara ute i god tid vad gäller inköp och annat. Jag var nästan klar med mina julklappar 3 veckor innan jul och nu vill jag vara ute i god tid när det häller sommarkläder.

  • Bikini för sommar- check
  • Sommarklänningar - några klara.. Fler kommer!
  • Toppar
  • Shorts

Det är bara lite av det jag vill köpa till i sommar. I helgen köpte jag ett par sandaler som jag blev helt kär i. Jag har letat efter liknande i flera år och när jag på min lunchrast snubblar över dessa. Ja, det säger sig självt - jag kunde inte hålla mig. Speicellt inte när butiken bara hade ett par i min storlek.

Då jag inte hittar min sladd till kameran får ni nöja er med en bild från hemsidan. Eurosko Väsby köpte jag mina i. Det kanske var lite väl med priset - men det är det värt efter att ha letat som en dåre.


699:-


Överraskning

Nej vet ni vad!
Jag blev helt slut efter dagens träning att jag inte kommer gå på morgondagens. Däremot ser jag fram emot onsdagens BodyPump.

Jag har också överraskat mamma idag. Jag ringde henne när jag vaknade för att kolla vad hon skulle hitta på under dagen. Hon undrade om inte jag ville komma hem till henne igår och titta på Melodifestivalen - vilket inte gick så lyckat. Så jag tänkte att jag skulle överraska henne idag.

Allt hade gott perfekt om det inte varit så att jag glömt hennes kod när jag väl kom fram. Men fika med kaffe och bullar var en mysig avrundning på denna vecka. Ja, om man bortser från mitt träningspass.


Hej Vad Det Går

Nu har jag bokat upp BodyCombat imorgon.
Är det någon som har provat det?

Aerobics

Det är, trots sveda och värk, riktigt skönt att ha kommit igång med min träning. Från att ha tränat regelbundet till inget alls det är skönt ett tag. Men man känner hur kroppen klarar av mindre och mindre.

I förrgår var det core och idag blir det aerobics. Dom säger ju att man måste ge sig på träning igen då man har träningsvärk, vilket jag har. Det är inte alls lika farligt idag som det var igår. Men nog känns det alltid.

Vad har ni för favoritpass eller träningssätt när ni tränar?

Vill Alltid Ha Det Man Inte Kan Få

Jag vet inte vad det är med mig. Men nu har jag kämpat för att bli ljushårig igen men så sitter jag här och tittar på bilder. Då blir jag sugen på att bli mörkhårig igen.

Varför är det alltid så att man vill ha det man inte kan få?
Jag menar, jag vill inte ha halva håret brunt och halva ljust. Men när jag är blond vill jag bli brunett och tvärtom. Jag vet att många av mina nära vill att jag är ljushårig men det är också några som röstar för det mörka.

Vad tycker ni?



Sommarsandalerna Är Mina

Igår innan jag tränade åkte jag förbi jobbet och skickade några mail som jag inte kunde skicka hemifrån. Jag passade även på att köpa ett par sandaler som jag hittat. Just den här modellen har jag letat efter i säkert 3 år - men jag har inte hittat den - förrän nu. Jag var inne på Eurosko och provade dom tidigare i veckan och frågade hur många dom hade i storlek 36. Svaret jag fick var att dom oftast inte får in så många i den storleken då det är ganska ovanligt att många vill ha den. Den här butiken hade 1 par. JAG MÅSTE HA!

Så jag la undan dom och sprang in och köpte dom igår. Jag är riktigt nöjd och tro det eller ej, men jag kommer lägga upp en bild på dem senare.

Nystart på bloggen innebär nystart på allt.

Puss på er..*

Sats Idag - Fit I Sommar

Hej kära läsare!!

Jag har börjat träna. Så för er som ville slå vad om att jag INTE skulle börja. Ni kan ju... ja äta grus eller nåt! ;) Jag skojade bara.

Efter nästan 7 år ifrån träning (då mitt knä la av) har jag äntligen satt igång. Det ska bli skönt att känna sig piggare, att ha tid för bara en själv och skälvklart att märka skillnad på sig själv! :P

Jag åkte dit med B eftersom att han också tränar där och medan han gymmade så gick jag på Core. Även om jag inte kände av så mycket igår så drog det i vissa muskler och jag sa flera gånger då vi var ute och firade vår kompis födelsedag, att jag vill ha träningsvärk. Det får jag faktiskt äta upp idag. Mage, armar och ben gör verkligen skitont idag!!!
Men det är så det ska vara! :D


Det är som sagt, skönt att vara igång.
(Klicka på bilden för källa)


R.I.P Rich Cronin

Jag kanske är lite sent ute men jag fick veta det här nyss.
R.I.P Rich Cronin - 35 är ingen ålder!


Story of Love

Jag har bara en sak att säga. Den här låten är en låt som alltid tar mig tillbaka till Småland tidiga tonår - det är absolut inte den bästa låten. Men det var obligatoriskt att lyssna på Jojos egna WL-skiva varje gång jag var och hälsade på syster och henne.

 

 


Per Morberg

Det är en riktigt skrämmande man måste jag säga. Det är något fängslande med honom men jag är lite rädd. Det började redan när han spelade i Rederiet - liten tjej var ganska rädd! ;)

Men att se honom laga mat - det är något som inspirerar mig. Både i Vad Blir Det För Mat? och att se hur han kan sin mat i Sveriges Mästerkock det får mig nästan lite sugen på att sadla om och bli kock. Han får det att se så lätt ut - och för att inte tala om gott.

Ja, det här var väl det onödigaste inlägg på länge. Men jag ville bara tala om det!



Hans mat verkar dessutom passa både mig och B. Kokbok nästa?


För en gång skull ska jag försöka ge mig p...

För en gång skull ska jag försöka ge mig på att göra egna semlor när jag kommer hem från jobbet idag. Även om B inte gillar det så mycket så kan det vara mysigt. Ska ni göra/äta semlor idag?


Hej söta ni! Om ni undrar varför jag inte ...

20110307205 (MMS)

Hej söta ni! Om ni undrar varför jag inte har bloggat något idag, så är det dels för att jag har jobbat hela dagen. Men sen är det också för att jag har haft den här lilla tjejen, sovandes i mitt knä sedan efter middagen. Snart 3 timmar. Jag har i och för sig inte haft någon särskilt händelserik dag ändå. Det är ganska mycket som måste göras på jobbet så jag har en del att tänka på. Hoppas i alla fall att ni haft en trevlig dag? Puss på er..


Min Dag I Korta Drag

Ja, det började med att jag vaknade 11.30!!!
Men det kanske egentligen inte är så konstigt då jag gick och la mig ganska sent igår. Satt ju upp och letade resor.

Bestämde att jag skulle in till stan och fika med J. Men innan det behövde jag åka förbi jobbet en sväng.
Efter det åkte jag direkt hem till J och hämtade henne - nästa stopp XXL Bromma Blocks.
Då vi inte ritkigt hittade det vi sökte åkte vi istället in till Söder och fikade. Fåtöljen som alltid när jag är "hemma och hälsar på" då jag inte är hemma hos mamma eller pappa vill säga.

Det blev en lång promenad runt hela Söder, som avslutades med ett spontanbesök hemma hos pappa. Där min syster också var.

Efter det hem till Väsby - handla, laga mat och titta på film.

Nu är jag snart redo för sängen. Det verkar bli en lång dag imorgon. Men hur som helst är jag riktigt nöjd med min lediga dag.


Okej, det blev ingen fika ute. Så varmt va...

20110306199 (MMS)

Okej, det blev ingen fika ute. Så varmt var det inte. Haha.. Men just nu befinner vi oss på Fåtöljen på Hornsgatan. Sen är tanken att jag ska visa J min sida av Söder. Hon har ju bara hängt på "fel" sida. ;) Det gör lite ont när jag är här. Jag kanske har lämnat Söder, men Söder lämnar aldrig mig!


Fika I Stan

Innan jag gör något alls så måste jag göra mig i ordning.
Jag vaknade 11.30 av ett sms - så det var tur att jag vaknade av det. Drömde om en politiker som skulle stämpla in och ut från jobbet på olika sätt. Så jag känner att jag helst spenderar min tid med något som är lite roligare.

Jag ska därför göra mig i ordning, sen ska jag förbi jobbet en sväng och efter det in till stan och fika med J. Det blir mysigt, måste dock skynda mig, för jag vill gärna få lite sol på mig!

Vad ska ni göra denna söndag?


Fika i solen var läääänge sen!
Hoppas att våren är på väg in nu - vill inte ha mer vinter!


Sitter Här Mitt I Natten...

... och kollar resor.
Jag, B, mamma och pappa har pratat om att åka någonstans nu i vår och på något sätt hamnade uppgiften att hitta ett bra resmål, hos mig.
Jag är sugen på att åka till antingen Prag eller Barcelona. Att försöka hitta något som mamma och pappa inte har sett... det är näst intill omöjligt. Men det finns många ställen som jag gärna åker till igen då jag inte kommer ihåg allt jag har sett.

Men Prag är jag intresserad av att åka till för att jag är intresserad av att se deras arkitektur på riktigt och inte bara på bild. Jo, jag har varit där - men jag kommer inte ihåg någonting av den resan.

Barcelona vill jag också till men då är det mest för att jag alltid velat åka och för att vi alla behöver lite sol på oss efter en vinter som denna.
Jag vet inte riktigt när vi kan åka men det vore skönt om det kunde bli snart. :)

Har du varit i Prag eller Barcelona?
Har du tips att ge?


(Källa)


(Källa)


Härliga Minnen - Men Allt Förändras

En gång i tiden gillade jag melodifestivalen. Det var stämning och bra musik. Dom senaste åren tycker jag faktiskt att det har spårat en aning! :(


Har riktigt mysiga minne till dom här låtarna!


Varför Funkar Det Inte?

Jag laddade ner photoshop gratis i en månad igår. Jag har inte alls lärt mig allt man kan göra. Det är verkligen en hel vetenskap. Men dom bilderna jag har fixat till, dom går inte att ladda upp på bloggen. Är det någon som är kunnig nog att förklara för mig hur jag ska göra?

Pussa..*

En Månad Fylld Med Händelser

Inte nog med att jag har bokat en resa under tiden vi varit ifrån varandra - men jag har också börjat ett nytt jobb. Gamla kunskaper men i en ny butik. Det är ett ganska stort ansvar men jag hoppas att jag kommer lyckas! :)

Idag fick jag besök av min gamla chefs fru och dotter. Det var väldigt trevligt måste jag säga. Jag har inte pratat så mycket med henne sedan jag sa upp mig, så det var trevligt att få prata en liten stund.
Det stack till lite i hjärtat för det slog mig att även om jag vill anta nya utmaningar och komma någonstans så har ändå Kista varit mitt "andra hem" i 3 hela år.

Jag saknar er! ♥


Tack Kära Ni!

Jag vill bara säga att jag är positivt överraskad över hur många av er läsare som tittat in bara idag. Jag är glad att jag har er kvar.

I och med att det verkar som att jag fått en andra chans att starta min blogg skulle jag gärna vilja veta om det är något ni vill läsa mer eller mindre om?

Lämna gärna en liten kommentar!

Solsemester 2011

Förra året åkte jag och J till Grekland - Zakynthos. Det var trevligt - sol, bad, mat härligt sällskap och en massa liv och rörelse.

I år har vi valt att varva ner en smula.
Vi hade tänkt gå i Meryl Streeps och Stellan Skarsgårds fotspår - ön Skiathos står på schemat.

Det blir en vecka på en, verkar det som, underbart vacker ö. Det finns en del utflykter man kan göra, bl.a. åka över till den andra ön som var med i Mamma Mia. Eller vad sägs om en heldag i Aten?
Ja, varför inte..!?
Om man vågar åka dit, med tanke på hur det ser ut i dagsläget?

Hotellet verkar vara ett fint hotell och att dömma av andra så är det att rekommendera. Får se om det lever upp till ens förväntningar!


Handpenningen är betald, nu återstår bara resten av biljetten. Jag längar som bara den!


Skiathos stad verkar dessutom ha ett mysigt utbud av barer, restauranger och caféer.
Längtar!


Utveckla Mitt Fotande

Jag tänkte att jag skulle berätta vad min nästa projekt är innan vi åker till Grekland jag och J. (som blir ett annat inlägg)

Det är nämligen så att jag velat ha en systemkamera och det är något jag vet att jag kommer köpa innan semestern i sommar. Jag pratade en del med både pappa och B om att köpa en. Jag fick tipset att köpa hem fotoböcker där jag kan lära mig hur olika inställningar fungerar på en vanlig digitalkamera. Vilket skulle underlätta för mig när jag väl köper en stytemkamera.

Så nu sitter jag här och tittar på lite böcker som kanske skulle hjälpa mig.


Många av er bloggare fotar ju faktiskt en hel del och många ha en systemkamera.
Har ni några tips på hur jag ska lära mig lite mer om foto?


Until I Can't Deny This Loving Feeling

Hej Bloggen + läsare!
(om det är några kvar där ute?)

Det tog mig inte ens 1 hel månad innan jag fått ett återfall. Ett återfall som borde kommit tidigare - och som jag vet kommer hålla i den här gången.

Jag vill inte ge upp bloggen, den har varit en del av mitt liv så länge, det är inget jag bara kan kasta bort sådär. Det är här jag vill dela med mig av händelser i mitt liv. Jag har känt ett tomrum efter att ha avslutat bloggen den 7/2. Det kanske låter som en klyscha. Men så är det.

Nu lovar jag alla er och även mig själv att bloggen kommer finnas där - och den här gången försvinner jag inte.


I cannot lie
From you I cannot hide
And I'm losing the will to try


Här är jag... igen!! ;)


RSS 2.0