Teknikens värld... Sviker mig!

Sen vi flyttade har vi inte kopplat in tv:n i tv-rummet. Anledningen till det är att det enda antennsladdsuttag som finns i det rummet sitter på en vägg där vi inte tänker ha tv:n. Vi måste alltså skaffa fram en längre sladd innan vi kan koppla in tv:n.

Det är både positivt och negativt. Det vore lite mys att kunna slappna av framför något av ens serier eller filmer på tv:n på kvällarna. Istället ska jag koppla in min dvd. Så det är egentligen ingen fara när jag borde spendera min fritid med att plugga.

Däremot någonting som stör mig mer, det är att min dator inte fungerar som den ska. Jag börjar fundera på om det verkligen är ett virus (eller fler) som jag har.
När jag går in på Facebook kommer det alltid upp felmeddelanden, error eller denna profil otillgänglig. Det stör mig. Sen har jag även problem med bloggen. Det här dök upp för bara någon dag sedan. För er som bloggar på samma sida som jag gör, vet ju hur det ser ut. Du får upp en lista med dina senaste inlägg och bilder.
Allt jag har på min blogg är borta på den sidan. (självklart är jag glad att bloggen och dess innehåll finns kvar för er att se)
Fast jag skulle känna mig lite mer trygg om jag kunde se vad som har hänt. Jag ser inte ens om någon kommenterat.. Då måste jag gå in under kommentarer och titta?!?

Kan någon kunnig förklara för mig vad det är som har hänt?
För jag sitter i stort sätt här och skriver, men vet inte hur det kommer se ut när jag publicerar det!

Vore tacksam för svar!
Puss..*


Kommentarer
Postat av: Nadja.

VAd kul att du klarade uppkörningen! :D vad glad jag blir för din skull! Vill ha körkort nu nu nu.. Så nu jävlar ska det fanimej övningsköras!

2009-09-04 @ 10:17:13
URL: http://nattus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0