African Queens

Efter att ha slitit så hårt som jag vi alla har, så kommer denna smäll rakt i ansiktet på en. Jag vet inte om jag ska skratta hysteriskt som en tok eller om jag ska gråta!!

Planen är hur som helst att jag gör vad jag kan. Jag känner att jag har gett för mycket av mitt egna liv. Vi som sliter vi ska inte ha något liv, men ni där uppe.. Ni sitter där och rullar tummar!! LÅGT!

Jag tänker ha min sommar och bara vara med mina underbara vänner som jag känner mig så långt ifrån just nu. Inte nog med att jag jobbar som jag gör.. Jag bor en bit ifrån också. Men om det är såhär man blir tackad så kan jag säga att min sommar är det ingen annan som råder över än mig!!

Ett slag under bältet och jag hoppas att det var värt det för er..
För ni har förlorat mycker respekt på detta!!


Nu tänker jag inte göra mer för er.. Ingen av oss är över 23 år och tänk bara på vad vi har gjort för er!! Hoppas att ni skämms!! Det vet jag iofs att ni gör. Fega!!


Saknar mina underbara tjejer. Det är mycket som jag skulle vilja ändra på. Göra ogjort. Men jag får stå mitt kast och hoppas att jag från och med nu bara kan göra det bättre!
Längtar efter varmare väder och härliga grillkvällar med mina små hjärtan!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0