Lyckat

Eftersom det  var så länge sen jag var ute och shoppade (Thailand) så har jag glömt hur trött man blir av att springa runt i värmen. (Precis som i Thailand)
Det här med att hålla en budget på 1000 kr det rök direkt. Som ni vet så mötte jag upp mamma inne i stan och av någon konstig anledning så hittar ju hon en massa söta klänningar och sånt som jag tror att bara en mamma kan hitta till sin dotter.

Jag köpte 2 klänningar inne på Zara. En helt lila och en lite gammaldags sommarklänning. Vet inte hur jag ska förklara den. Jag kommer ta lite bilder på sakerna jag köpt som ni kommer se här nedan.
Sen köpte jag en vit topp som är ganska tunn vilket kommer bli skönt att ha i Grekland senare.

Det här var alltså den första affären vi gick in i och jag hade redan spenderat 600 kr. *Woopsi*
Efter det gick vi vidare direkt till H&M men där hittade jag inte riktigt vad jag letade efter i klädväg så jag köpte det smink jag behövde.
Så vi hoppade raskt över till Gina Tricot där jag köpte en klänning som min kompis Johanna har, fast jag köpte en svart och en blå. Jag vet jag har härmat henne lite men inte med alla färger! :P
Plus ett par shorts som är lite rosafärgade. Toppen till toppen som jag köpte inne på Zara. 600 kr till. *600+600=1000 ;) *

Som ni märker så har jag SPENDERAT men jag har ju inte heller fått shoppa loss på länge. Efter en ganska lyckad rundtur gick vi till Wok House och åt lite mat. Vilket var mycket, mycket gott! Har ni inte varit där innan så måste ni verkligen testa det någon gång.

Vi avslutade eftermiddagen med att gå en sväng inne på Gallerian men där inne hittade jag ingenting. Vilket kanske bara var bra för min plånbok.




Jag vet inte om det syns så bra. Men lite ialla fall.


Hur som helst så var det här en lyckad dag på stan och en väldigt trevlig stund med min mamma! <3

Kommentarer
Postat av: rebecka

Fina saker där allt!



sv: tack så hemskt mycket! det värmer :)

2009-06-25 @ 21:37:02
URL: http://lillavitsippa.devote.se
Postat av: LINDA | ddisconnected

Svar: Jarå, dudå? :D

2009-06-25 @ 21:47:36
URL: http://ddisconnected.blogg.se/
Postat av: Linda

Man får härmas =) hehe fina grejer Sanna!



ha det bra.

2009-06-27 @ 16:09:56
URL: http://youshine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0