Glädje

Nu ska jag försöka förklara mitt glada homör.

På något sätt har jag nog varit en vilsen skäl ett tag. Jag har haft många drömmar och jag har gärna velat att allt ska hända på en gång. B har ofta sagt det till mig - Sanna du måste tagga ner, ta en sak i taget.

Jag håller med honom men på något sätt har allt nog hänt på en gång. Det är det jag ska försöka förklara nu.

Jag har ju sagt att jag vill bli barnmorska. Det är fortfarande något som jag tycker är intressant. Jag absolut älskar barn och kommer alltid att göra det. Men det har varit något som satt stopp för att jag ska sätta tankarna i rullning på riktigt. Jag hoppade min biologikurs idag. Känner mig nästan lättad. (jag menar, så pass mycket biologi har jag läst att jag ska slippa gräva efter frysta insekter)

För några veckor sedan var jag hemma hos min livscoach pappa. Vi pratade om allt som har tyngt mig under dom senaste månaderna. Samma ämne som vi pratat om tidigare i år kom på tal igen och den här gånger klickade det direkt. Jag vet precis vad jag vill göra och den här gången är det inget som står i min väg. Förutom att jag inte kommit in på utbildningen än. Men det här är det jag ska göra. Den här gången känner jag mitt "kall".

Bara där har ni glädje!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0