Redovisningar På Hög Nivå

Idag fick jag lite dåligt samvete över att jag inte skrivit här på några dagar. Anledningen är inte att det är någon som har kommenterat att jag inte skrivit på ett tag utan det var en bild från min blogg som fick mig att tänka om.

En bild som användes i ett arbete och tanken slog mig att jag måste börja skärpa mig.


Under dagen idag har vi haft redovisningar på våra projekt som vi jobbat med i klassen. Jag måste säga att allt som presenterades idag var sjukt bra!
Inte nog med att man har lärt sig mycket det har även skapat mer intresse för att lära sig mer..

Jag har varit ganska nervös inför den här redovisningen då det är det första vi gjort som kommer att betygsättas. Sen att vi hade en representant från det företag (Volontärresor) vi, i min grupp, redovisade om, gjorde inte saken bättre.

Men hur som helst är jag väldigt nöjd över vad vi presterade idag.


Är du intresserad av Volontärresor?
Klicka på loggan!
Nu är det dags för nästa uppgift för dagen. Städa och sedan laga mat. Imorgon är det jag som står för min och Malenas lunch.
För några veckor sedan tog Malena med sig mat till mig - jättegulligt!
Idag är det min tur att laga något vegetariskt för imorgon. Vad det blir återstår att se.. Kika in lite senare så får ni se.. Om det är så att jag blir nöjd! :P


Kommentarer
Postat av: susanne

Hej!

Vad smart att laga lunch till varandra! Då slipper man det problemet en dag i alla fall. Annars är det så svårt att hitta på, om man inte kan köpa köpt mat på jobbet. Men det är ju billigare att ha med sig;)

/ Kram Suss

2011-09-22 @ 17:47:04
URL: http://sussifartenigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0