Nostalgisk

Ojdå.. Om inte jag har varit dålig på det här.

Igår var det utgång med tjejerna från jobbet. Nästan alla var med i alla fall. Jag gillar spontana saker. Dock gillade jag inte riktigt Marie Leaveau. Jag kände mig mer hemma i en annan del av den bygnaden. ;)

Sen bar det av till Underbara Bar. Där hade vi mycket trevligt med dans och nya människor. Kvällen blev ganska sen dock. Tror inte att jag var hemma förrän vid 03.30. Men det var det så värt..
Repris på fredag??

Hur som helst så har jag haft det jättetrevligt.

Idag bar det av till Hornbach (?) med Åsa. Det blev en sänglampa. Yeey..
Nu kan jag faktiskt ta läsandet från badet och även läsa i sängen innan sovdags. Jag gillar den nya mysiga känslan i sovrummet. Imorgon blir det eventuellt IKEA för lite mer möbler och annat roligt. Är ledig en dag till.


Snart är det dags för min födelsedag. Det är med blandade känslor som jag går med på att bli äldre. Hehe..
Just nu sitter jag här och funderar på hur jag ska fira.
Blir det en utgång då också?

Jag sitter här och blir lite nostaligsk. Det var inte länge sen jag fyllde så pass gammal att jag fick gå ut. Jag satt och pratade lite med Johanna och Angelica om ställen och sånt igår. Det är ju trots allt lite åldersskillnad mellan oss. Idag har jag förutom att allt annat idag, suttit och lyssnat på låtar på youtube.                                                            Nostalgi
                    Den här spelades flitigt på klubbar när jag precis fyllt 18!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0