Om jag kunde drömma

Ojdå, nu har jag inte varit här på ett tag. Inte min mening.

Det har varit en omtumlande vecka på jobbet med många arbetade timmar, svett och tårar. Omställningen har varit väldigt chockerande men det känns som att det är på banan nu i alla fall. Vi klarade det A!! :)

I och med allt det nya har jag behövt varva ner lite mellan rusherna, vilket jag har gjort genom att läsa första boken i Twilight Sagan. Om ni inte har läst den borde ni verkligen göra det. Den tar slut på mindre än en vecka så det är inget som tar upp mycket tid. Hur härlig som helst, du kan verkligen inte lägga ifrån dig boken.

För er som har sett filmen men inte har läst boken ni borde göra det för att ni missar så mycket annars. Det finns så mycket mer att hämta i boken än vad som kommer fram i filmerna. Information som är hur rolig och spännande som helst.

Jag vet att många i min omgivning är ganska trötta på mitt tjat som denna underbara bok. Men jag lovar. Du, som kan drömma, reser långt och upplever mycket!!

Jag är inte bra på att skriva recensioner men den här boken (har bara läst 1 av 4) är bland det bästa jag har läst. Mysig på hög nivå.
Från och med nu ska jag sluta tjata, fram tills jag har läst nästa bok.
                                  Om jag kunde drömma så skulle jag..*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0