Släkt och familj

Det har varit en ganska lång dag idag. Det började med att klockan ringde strax efter 8. Jag skulle nämligen vara barnvakt åt min ena systers barn. Jag har inte träffat dem på jättelänge och har därför sett fram emot den här dagen ett tag! 
 
Mina syskonbarn (tvillingar) fyller 7 år ganska snart och börjar bli riktigt stora. Det märktes på deras samtal med oss vuxna och mellan varandra. 
Då T skulle spela handboll fick jag och O åka med honom och heja på hans träning. Snacka om att jag har en duktig systerson. Han var en av de som gjorde mål i den match de spelade och jag blev riktigt glad. Stolt!
Efter träningen köpte vi glass och vi åkte hem och fikade med de andra. Syster jobbade och när hon kom hem hade hon med sig ett litet paket till mig. En förtidig födelsedagspresent. Det var ett riktigt fint armband, jag ska försöka lägga upp en bild på det imorgon. :)
 
Nästa vecka åker min pappa till Spanien och han hade bjudit över min faster och hennes man på middag. Då han missar min födelsedag bjöd han med mig. Det var riktigt mysigt! Det blev en lång dag för mig men jag har hunnit med så mycket och träffat så fina människor så jag kan lägga mig nu med ett stort leende på läpparna! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0