Uppdatering

Det har inte varit min mening att inte uppdatera här på bloggen men av någon konstig anledning har jag inte kunnat logga in via min telefon. Är det bara jag som har haft problem men mitt lösenord via mobilen eller är det fler än jag som känner igen sig?
 
Nåväl..
I och med att jag har haft de här problemen men mobilen så antar jag att ni själva förstår att det har varit en del sedan sist jag skrev.
 
I tisdags fyllde jag hela 26 år. Födelsedag mitt i skolvecka innebär en lugn middag med mamma och sambo (då pappa är bortrest) på Wagamama. Mamma intruducerade Wagamama och dess koncept för mig när vi var i Dublin för nästan 8 år sedan. Supergott!
 
Vad har jag gjort alla andra dagar då jag inte skrivit här?

Förutom att jag inte varit helt hundra så har jag även jobbat och ska även jobba imorgon. Det blir en tidig start för mig och sedan en sen kväll. Imorgon börjar jag nämligen jobbet redan klockan 6. Tänk på det ni som rullar innanför dörren strax innan 6 efter en kväll/natt ute på stan. :)
 
Imorgon ska jag även fira min födelsedag med min fina sambo och några av mina fina vänner. Det ser jag fram emot väldigt mycket. Får uppdatera er mer om det imorgon eller på söndag.
 
Jag tänkte avsluta det här inlägget med lite musik.
 
 
Kolla in de här grymt härliga tvillingarna!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0