Utbildning

I och med att jag inte har skrivit i bloggen så som jag borde, kontenuerligt, så har ni kanske inte riktigt fått någon uppfattning om vad det är jag sysslar med på dagarna?
 
I augusti 2011 började jag en 2-årig KY-utbildning, en utbildning som kommer att göra mig till en resekonsult. Vad är en resekonsult undrar ni då, kanske?
 
Egentligen är det ganska enkelt, det är personen som hjälper dig att hitta rätt resmål för dig, dina kompisar eller din familj. Företag har oftast också en resebyrå eller agent som de kontaktar för att få hjälp med att boka sina resor.
Jag kommer att hålla mig till den förklaringen så får ni följa mig här istället för att få er egna uppfattning om vad det är jag sysslar med.
 
De här åren har gått så fort så jag har så svårt att se att jag kommer gå ut ur skolan stora entré och inte komma dit som student något mer. 
 
Sambon och jag håller på att planerar in en massa olika resor som vi vill ut på. Jag tror minsann att han har blivit lite påverkad av vad jag studerar och det har fått honom att name drop:a vissa platser han vill till. Det ska bli spännande och se hur och vart vi tar vägen!
 
Vägen ligger snart för våra fötter!
 
(Klicka för källa)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0